Adam olacak kiz tum bu evrelerimde yanimda oldugun icin sana minnettarim. Yeri geldi fircani yedim

yeri geldi sinava gidiyorum dedim duani aldim. Hersey icin cok tesekkur ederim
Konu sahibi arkadasim yasadigin seyleri az cok anliyorum. Bende zorlu bir surec sonunda cok aci bir sekilde kina gecesi nisan attim. Allaha sukur 1 kere dahi goz yasi dokmedim. Yepyeni yemyesil bir yol onumde duran hayat. Tabi kolay atlatmadaki en onemli etken midemin fazlaca bulanmis olmasiydi. Iyi yani cok kolay atlattim. Kotu yaniysa benim de bir suru takintilarim fobilerim olustu.
Gorumce fobisi gibi. Elinden dilinden herseyinden %100 emin oldugum insan bile karsima "gorumce" olarak gelse suan benim icin o kotu. Bu sifati bana karsi alan herkese kil olacagim sanki. Hatta bir sure sonra benim "gorumce" olmam ihtimali -bir erkek kardesim var- bile kendi kendime gicik kapmami saglayacak derecede
Sizin icin de "kiz kardeşiniz" boyle bir konumda. Cunku les bir adam sizin ruhunuzu boyle yipratmis. Ikimizin de bu takintilari guzel insanlarla karsilastikca yok olacak. O yuzden karsinizdaki beyefendiye sans verin ama tanima amacli. Suan bence de ciddi birseyler icin cok erken. Tekrar asil meseleye donecek olursam evde olup olmadigini sormasi cok cok normal. Bu sizin gecmisteki aci hadiselerinizi sarmaniz vakit alacaktir zaten. Yasadiginiz bu gel gitler acabalar normal.
Burda sik sik sorunlarinizi paylasin. Hepimize iyi geliyor. Dilerim hayatinizda hersey gonlunuzce hayirlisiyla olur.