- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Bence bırakın seyahate gitsin konuşmadan.
O aramadığı sürece aramayın.
Gelene kadar zaten hem sakinleşmiş hem de özlemiş olur.
O konuşana kadar günaydın dahi deme hatta seyahatten döndüğünde evde olma merak etsin..
biraz once sordum utulenecek birseyin varmi utuleyim dedim yok istemiyorum dedi. seyahate gideceksin utusuz kiyafetlerin dedim olsun ben hallederim istemiyorum dedi tmm dedim az daha konussam sinirlencek gibiydi ..
Ya bırakın konuşmayın hala adama ne diye soruyorsunuz, ya da söylemeden ütüle dolapta kalsın. Sorma bişey konuşma o konuşana kadar itici geliceksin yoksa.merhaba, gunaydin dedim sabah yanyana uyandik, cevap vermedi. deminde utusu icin sordum istemiyorum kendim hallederim ben dedi. yine ustelemedm sustum. minnacik gecmis gibi siniri ama az daha konussam yine parlardi ve geri cekerdi kendini.
Ya bırakın konuşmayın hala adama ne diye soruyorsunuz, ya da söylemeden ütüle dolapta kalsın. Sorma bişey konuşma o konuşana kadar itici geliceksin yoksa.
kocanı öyle bıktırmışsın ki adam geri adım atmayı istemiyor. tekrar başa saracağınızdan korkuyor.
biraz da eski konularına baktım. üstüne bu kadar düşme. bırak gün içinde merak ederse özlerse o seni arasın. yoğun çalışana senin yaptıkların o kadar itici gelir ki. zaten akşam evde berabersiniz.
evde işini gücünü yap, sana şunu yapayım mı, bunu ister misin diye sorma, bak varsa bişi yap. yoksa bırak sorma. şu an konuşmaya çalışma hatalısın sabret, surat asmadan bekle, akışına bırak. bak ne güzel 1 hafta ayrısınız, sen arama sorma biraz rahat bırakırsan zaten sakinleşir düşünür. o da kendi yaptıklarını değerlendirir.
nefes aldırmamışsın ki hiç adama.
Evet haklisiniz, cok bunalttim , usteledim. Ozur diledim en son persembe gunu konusmamizda ama umrumda bile degil dedi gideceksin toplan.
Dersimi aldim, bos yere ustune gidiyorum ben gittikce o kaciyor. Degistirecegim bu huyumu. Biraz olsun yumusamistir belki diye sordum bugun utu icin , yanina yatacagimi sandi gelme yanima dedi. Neyse ciktim bende bisey demeden biraz dolanip donecegim oda kafasini dinler.
Utusunu yaparim bisey demeden, yarin giderkende iyi yolculuklar derim. o kadar da olsun degil mi? Bosanmayla ilgli birsey demedi bi daha heralde ciddi degildir diye dusunuyorum, ama cok musait her an sinirlenmeye..
Ütüsünü niye yapıyorsunuz. Böyle davranırsanız bu adam sizi hiç umursamaz. O size küstüyse hizmet etmeyin. Küçültmeyin kendinizi.Evet haklisiniz, cok bunalttim , usteledim. Ozur diledim en son persembe gunu konusmamizda ama umrumda bile degil dedi gideceksin toplan.
Dersimi aldim, bos yere ustune gidiyorum ben gittikce o kaciyor. Degistirecegim bu huyumu. Biraz olsun yumusamistir belki diye sordum bugun utu icin , yanina yatacagimi sandi gelme yanima dedi. Neyse ciktim bende bisey demeden biraz dolanip donecegim oda kafasini dinler.
Utusunu yaparim bisey demeden, yarin giderkende iyi yolculuklar derim. o kadar da olsun degil mi? Bosanmayla ilgli birsey demedi bi daha heralde ciddi degildir diye dusunuyorum, ama cok musait her an sinirlenmeye..
hala siniri geçmediyse ütüyü yapma istemiyorum hallderim demiş. daha çok kızar gibi geldi bana. yol içinde bişeyler yapma. gitsin gelsin seyatine özler yumuşar heralde 1 haftyadaEvet haklisiniz, cok bunalttim , usteledim. Ozur diledim en son persembe gunu konusmamizda ama umrumda bile degil dedi gideceksin toplan.
esas kavgayi sali gunu etmistik persembe gunu soyledigim gibi konusmaya calistim eve gelince nasilsin diye yanina gittim yumusak bir sekilde ve sanane dedi, konusalim mi dedim birazcik yapma boyle falan, bi yilisma dedi yuzsuzlesme, soylediklerinin arkasinda dur bir kerede karaktersiz davranma dedi.
bende ozur dilerim ben kavga esnasinda oyle konustum ama herkes kavgada boyle yapar oyle olsa herkes kavgadan sonra ayrilir dedim. o biz bi kere ayrilcaz dedi, gideceksin topla esyalarini evden cik dedi. bende ne meraklisin eve dedim, o da degilim kalacaksan kal ben cikarim o zaman dedi.
bende ciddimisin falan dedim o da sinirliydi cevap vermedi musade edersen tv izlicem dedi cikarmisin yuzumden konusma benimle dedi.
bende neden boyle yapiosun uzatiyosun falan dedim, o da hala konusma dedi umrumda bile degilsin seni bu 2 gunde aradimmi sordum mu, umrumda degilsin artik dedi. gideceksin dedi, sonunda kim aglar kim yikilir gorcez dedi. bende dedmki ben uzulurum elbette yani bosandigimiz icin ne alakasi var, tamam nasi yapcaksak konusalim ozaman napalim dedim, o da sadece 1 imza konuscak bisi yok dedi.
ama konusacak seyler var tabiki ayrilcaksak yurtdisindayiz calisiyorum, is vizem bile ona bagli yani oyle 1 imzaya bakar, toplan cik falan degil olay. gidecek yerimde yok ayrica.
ciddi mi bilmiyorum ama persembeden sonra konusmadik. dun eve erken geldi odaya gecti once sonra yanima geldi acti tv yi sustuk ikimizde. gece koltukta yatiyordu sonra yataga geldi ben birsey demedim.
sabah oldu gunaydin dedim, cevap vermedi. kursu vardi giyindi cikti .
boyle yani nereye gider bu olay, hala sakinlesmemismisir ? zaman vermemismiyim sizce. yarin seyahate gidecek 1 hafta yok. napayim
Ne diyoruz size niye sorup tamam deyip aynı gidiyorsunuz boşanmak isteyen o bırakın boşanmış adam ütüsünü kendiyapar varlığını özlesin nelerin olup olmadığını görsün
bu kadar insanın söylediklerini lütfen ciddiye alın ve tamamen sessizliğe bürünün.. iyi yolculuklar bile demeyin mümkünse çünkü bu erkeklere göre "bak hala peşimden geliyor" imajı verir.. bir hafta sürede meraktan çatlasanız bile sesinizi çıkarmayın mesaj atmayın.. görün o zaman kendi kendine düşünecek bu kadın neden beni merak etmedi diye.. biraz erkeklerin merakını tetiklemek gerekiyor.. ütü yemek çamaşır vs lütfen bunları sormadan yapıyorsanız yapın veya hiç yapmayın o sizin bileceğinz bir şey
Evet zaman vermedin. Bak üstte su kirmizi ile isaret ettigim cümleler var. O cümlelerde bariz esinin konusmak istemedigi cok belli. Üstelik sinirinden kirici davraniyor. Orada yapman gereken diger odaya gidip hiiic ograsmamakti. Adam kirici oluyor, sen özür diliyorsun. Bu sekilde cidden cok gurursuz görünüyorsun kusura bakma. Bak yine adamin üzerine gittin ve laf bosanmaya kadar gidiyor cok absürd bir sekilde.
Bügünde yine merhaba demissin.Yapma. Zaten adam davranislari ile hakli oldugu yerde haksiz yere düsüyor. Sende sessiz ol, umursama onu. Onun sergiledigi ayni davranisi yap. Seyhata gidecekse gitsin. Sen kendi keyfine bakmaya calis.
Adam konusmak istiyorsa konussun ama sen bir adim daha atma.
Canım benim, eşin sana çok öfkeli anladığım kadarıyla,
Burdaki herkes aynı önerilerde bulunmuş lütfen dikkate al, ütü falan yapma, hiçbir şey söyleme konuşma sorma, hoşgeldin günaydın falan deme, giderken iyi yolculuklar falan da deme hatta o giderken orda olma yolcu etme. Gittiğinde ne olursa olsun arama msj çekme.
Bak sen günaydın ya da hoşgeldin bile desen adam tepkisel davranıyor hemen aklındaki düşünce "bu kadın asla değişmez, yüz bulsa hemen aynı eskiye döner" şeklinde. Bu düşünceyi kırmak için iletişimi tamamen kesmen lazım. Adamı bırak biraz düşünsün kendiyle kalsın.
Seviyorsun belli, hemen alttan alıp barışmak istiyorsun ama boyunuzdan büyük restler çekmişsiniz, adam hemen yumuşarsa tükürdüğünü yalamış gb olacak yapmaz böyle birşeyi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?