ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

Bence bırakın seyahate gitsin konuşmadan.
O aramadığı sürece aramayın.
Gelene kadar zaten hem sakinleşmiş hem de özlemiş olur.

biraz once sordum utulenecek birseyin varmi utuleyim dedim yok istemiyorum dedi. seyahate gideceksin utusuz kiyafetlerin dedim olsun ben hallederim istemiyorum dedi tmm dedim az daha konussam sinirlencek gibiydi ..

O konuşana kadar günaydın dahi deme hatta seyahatten döndüğünde evde olma merak etsin..

merhaba, gunaydin dedim sabah yanyana uyandik, cevap vermedi. deminde utusu icin sordum istemiyorum kendim hallederim ben dedi. yine ustelemedm sustum. minnacik gecmis gibi siniri ama az daha konussam yine parlardi ve geri cekerdi kendini.

merhaba, gunaydin dedim sabah yanyana uyandik, cevap vermedi. deminde utusu icin sordum istemiyorum kendim hallederim ben dedi. yine ustelemedm sustum. minnacik gecmis gibi siniri ama az daha konussam yine parlardi ve geri cekerdi kendini.
Ya bırakın konuşmayın hala adama ne diye soruyorsunuz, ya da söylemeden ütüle dolapta kalsın. Sorma bişey konuşma o konuşana kadar itici geliceksin yoksa.

kocanı öyle bıktırmışsın ki adam geri adım atmayı istemiyor. tekrar başa saracağınızdan korkuyor.
biraz da eski konularına baktım. üstüne bu kadar düşme. bırak gün içinde merak ederse özlerse o seni arasın. yoğun çalışana senin yaptıkların o kadar itici gelir ki. zaten akşam evde berabersiniz.
evde işini gücünü yap, sana şunu yapayım mı, bunu ister misin diye sorma, bak varsa bişi yap. yoksa bırak sorma. şu an konuşmaya çalışma hatalısın sabret, surat asmadan bekle, akışına bırak. bak ne güzel 1 hafta ayrısınız, sen arama sorma biraz rahat bırakırsan zaten sakinleşir düşünür. o da kendi yaptıklarını değerlendirir.
nefes aldırmamışsın ki hiç adama.

Ya bırakın konuşmayın hala adama ne diye soruyorsunuz, ya da söylemeden ütüle dolapta kalsın. Sorma bişey konuşma o konuşana kadar itici geliceksin yoksa.

Belki azcik yumusamistir diye sormak istedm ama yumusamamis pek konusmak istemiyor, yapicam utusunu yinede. Dolaba asarim.
Hatta yataktaydi ipadimi almak icin uzandim gelme yanima dedi, gelmiyordum aslinda almak icin uzandim durum bu yani... Nasil sakinlesecek ozleyecek beni ? Hala kaciyor

Evet haklisiniz, cok bunalttim , usteledim. Ozur diledim en son persembe gunu konusmamizda ama umrumda bile degil dedi gideceksin toplan.
Dersimi aldim, bos yere ustune gidiyorum ben gittikce o kaciyor. Degistirecegim bu huyumu. Biraz olsun yumusamistir belki diye sordum bugun utu icin , yanina yatacagimi sandi gelme yanima dedi. Neyse ciktim bende bisey demeden biraz dolanip donecegim oda kafasini dinler.
Utusunu yaparim bisey demeden, yarin giderkende iyi yolculuklar derim. o kadar da olsun degil mi? Bosanmayla ilgli birsey demedi bi daha heralde ciddi degildir diye dusunuyorum, ama cok musait her an sinirlenmeye..

şu an çok bunaldığı için senden kaçıyor, iletişim kurmak istemiyor. bunlar yüzünden boşanılmaz zaten kafasını dinleyince anlayacak. çok hızlı yumuşamayacak gibi çok bunalmış. kendi haline bırak. seni o özlesin o merak etsin arasın. o ev ikinizin ona da yaşam alanı bırak. ev küçükmüş zaten sürekli yanına gitme. şu an senin sorduğun her şey ona itici gelecek, konuşma bahanesi gelecek.
normale dönmeniz için zaman tanı, buna ihtiyacınız var. her şey senin tutumuna bağlı.
severken öldürmek bu olmalı.

Ütüsünü niye yapıyorsunuz. Böyle davranırsanız bu adam sizi hiç umursamaz. O size küstüyse hizmet etmeyin. Küçültmeyin kendinizi.

hala siniri geçmediyse ütüyü yapma istemiyorum hallderim demiş. daha çok kızar gibi geldi bana. yol içinde bişeyler yapma. gitsin gelsin seyatine özler yumuşar heralde 1 haftyada

Ne diyoruz size niye sorup tamam deyip aynı gidiyorsunuz boşanmak isteyen o bırakın boşanmış adam ütüsünü kendiyapar varlığını özlesin nelerin olup olmadığını görsün

bu kadar insanın söylediklerini lütfen ciddiye alın ve tamamen sessizliğe bürünün.. iyi yolculuklar bile demeyin mümkünse çünkü bu erkeklere göre "bak hala peşimden geliyor" imajı verir.. bir hafta sürede meraktan çatlasanız bile sesinizi çıkarmayın mesaj atmayın.. görün o zaman kendi kendine düşünecek bu kadın neden beni merak etmedi diye.. biraz erkeklerin merakını tetiklemek gerekiyor.. ütü yemek çamaşır vs lütfen bunları sormadan yapıyorsanız yapın veya hiç yapmayın o sizin bileceğinz bir şey

Evet zaman vermedin. Bak üstte su kirmizi ile isaret ettigim cümleler var. O cümlelerde bariz esinin konusmak istemedigi cok belli. Üstelik sinirinden kirici davraniyor. Orada yapman gereken diger odaya gidip hiiic ograsmamakti. Adam kirici oluyor, sen özür diliyorsun. Bu sekilde cidden cok gurursuz görünüyorsun kusura bakma. Bak yine adamin üzerine gittin ve laf bosanmaya kadar gidiyor cok absürd bir sekilde.

Bügünde yine merhaba demissin.Yapma. Zaten adam davranislari ile hakli oldugu yerde haksiz yere düsüyor. Sende sessiz ol, umursama onu. Onun sergiledigi ayni davranisi yap. Seyhata gidecekse gitsin. Sen kendi keyfine bakmaya calis.

Adam konusmak istiyorsa konussun ama sen bir adim daha atma.

Canım benim, eşin sana çok öfkeli anladığım kadarıyla,
Burdaki herkes aynı önerilerde bulunmuş lütfen dikkate al, ütü falan yapma, hiçbir şey söyleme konuşma sorma, hoşgeldin günaydın falan deme, giderken iyi yolculuklar falan da deme hatta o giderken orda olma yolcu etme. Gittiğinde ne olursa olsun arama msj çekme.
Bak sen günaydın ya da hoşgeldin bile desen adam tepkisel davranıyor hemen aklındaki düşünce "bu kadın asla değişmez, yüz bulsa hemen aynı eskiye döner" şeklinde. Bu düşünceyi kırmak için iletişimi tamamen kesmen lazım. Adamı bırak biraz düşünsün kendiyle kalsın.
Seviyorsun belli, hemen alttan alıp barışmak istiyorsun ama boyunuzdan büyük restler çekmişsiniz, adam hemen yumuşarsa tükürdüğünü yalamış gb olacak yapmaz böyle birşeyi de

hem soruyosun napim diye cvp veriliyo sana hemde kendi bildiginu yapiyosun. bide butun yorumlarda ayni seyleri yaziyosun. belliki cok acelecisin hemen olsun bitsin istiyosun. demek ki cok kizmis birazcik sussan kendini geri cekcen adam konusucak senle ama firsat vermiyosun. ilgilenme diyo sana herkes ama sen bildigini yapiyosun cidden adam ssıkılmis. cok zor seni anliyorum. ama birazcik susmalisin

ciddiye aliyorum almazmiyim, hic konusmayacagim utuyu sorduktan sonra bir daha konusmadim, disari ciktim geldim. bir erkegin merakini tetiklemek amma vakit aliyormus, ben olsam 1-2 gunde derim o da hic aramadi sormadi diye dusunurum .. 1 hafta boyunca aramadigi surece aramayacagim tamam, bende sonucta burada yalniz olacagim. utu yaptim evet , bundan sonra ne yaparsam kendi bildigim gibi yaparim sormadan..

persembe o bosanmaya gitmesinden sonra ilk defa bugun gunaydin dedm utu icin sordum, istemiyorum dedi tersledi, anladim tamam konusmayacagim. evet gurursuz ve yuzsuz gorunuyor ama kendimi olayda hatali hissettigim icin adim attim bugun yani cok ustune gittigim icin benim yuzumden bu noktaya geldigi icin ama yanlis davranis kabul ediyorum sonucu iyi olmuyor cunku ve oda agir konustu kendine gelsin siniri gecsin o bana gelsin ok. pesinde kosmayacagim. bunlar benim icin buyuk adimlar eskiden olsa tepesinde olurdum her an barisalim diye en fazla 1-2 saat ayrilirdim yanindan falan, o yuzden yinede degisimin farkindadir. ama sustum daha konusmam, ok gidiyorsa gitsin, hoscakal falan demezse birsey demem giderken giden o.

Esim ofkeli ve bikmis benden, konusmuyor muhattap olmuyor iste. aynen suanda tukurdugunu yalamak istemiyor, ben hafif adim attigimda dediginiz gibi yuzsuz gurursuz oluyorum daha bi geri cekiliyor kacma moduna giriyor. sustum bir daha konusmadim zaten. 1 hafta kafasini dinlesin ozlermi konusurmu ararmi bakalim... burada kimsemiz olmadigi icin benim sirketten arkadaslarimida tanimadigi icin beni aramazsa hic bisekilde haber alamaz iyiimiyim napiyorum vs. merak eder heralde.. evet ben aceleciyim sabirsizim biraz, sakin olmayi ogrenmem gerekli.
giderkende hoscakal vs demem yani o birsey demedikce bende demem artik.. pesinde kosarak daha degersizlestiriyorum kendimi iyice kibir yapiyor ve tersliyor hic barisasi gelmiyor.. kendilignden gururunu kirar da gelir umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…