ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

Ne güzel bak doğru yoldasın. Madem dışarı çıkamıyorsun suratını çekeceğine kulaklığını tak müzik dinle, kitap falan oku daha iyi geleceğine eminim

Merhaba, esimle dun kelime konusmadik , gece koltukta uyuyordu yataga geldi sadece, ben birsey soylemedim. biraz sinirleri yatismistir diye dusunup sabah uyaninca gunaydin dedim, cevap vermedi. bir daha bisey demedim. kursu var hazirlanip cikti. yarin seyahati var. dusunuyorum aksam icin yemek yapsammi veya pogaca bisey, veya valizine yardim etmeyi teklif etsem mi.. bilmiyorum gunaydin bile demedigi icin nasil davranabilirim.. bu sessizlik nasil bozulacak . konusmuyor benimle yok sayiyor. ben konusmaya calissam yine ayni sekilde tepki alabilirim diye yanasmiyorum, gurursuz olma yuzsuz olma vs diye. ve yine bosanma konusuna kadar gitsin istemiyorum olay. napayim sizce?

Bakın sesizliginiz ise yaramisı bence sıfır iletişim eğer ben gidiyorum derse o zaman yolcu edersin ama mesafeli olmalısın o lafları yediğini hissetmemeli. Yataga gelmiş olması da büyük bir adım sabret bakalım ya geri dönucek yada artık hakkınızda hayirlisi

Peki kiyafetlerinin hepsi utusuz , utusunu yapayim mi birsey olmamis gibi , yemek pisireyim mi evde birsey yok. bunlari yapsam hizmetci gibi olmam dimi, veya yapmasamda umursamaz ?
biraz rahat nefes aldi bence kendine geldi ama gunaydin'a cevap vermedi yinede. 1 hafta olmayacak cekip kapiyi ciksa da hey iyi yolculuklar dur gitmeden bi konusalim vs yapmayim diyosunuz?

Hiç birşey yapma canım senden talebi olmayacaksa laf ağızdan çıkar haklı olabilir ama bu kadar ağır konuşmasının bir bedeli olmalı adam bosanacam gidicen diyo sen ütü diyosun bırakta kararının İda arkasında dursun senin geri çekildiğini hissetsin . Anlıyorum çok zor ama evliliğinin akıbeti için yapmak zorundasın .Ben bunların sinirlendim söylediğini düşünüyorum birazda sen kaç umursama bakalım Papuc bağlı mi

Peki utusunu de yapmayayim diyorsunuz.. kirlilerini atmisti yikadim.. olayda kendimi hatali buluyorum, ama dediginiz gibi ozur diledim konusmaya calistim ama bosanmaya getirdi ve toplan cik defol yuzumden falan dedi. belki cok doldu bunca zamandir cok bunalttim onu 10larca kere ayni konusmalari yaptik ayni seyden dolayi kavga edip bu noktaya geldik , ama yinede simdi ne yapsam bu soylediklerini yemis olurum. ve bir daha bosanicaz gideceksin derse cidden geri donusu olmayabilir o yuzden sessiz kalmak istiyorum bende. yemek yapmistim ve yemedi kendine sandvic hazirladi. sali gunu kavgadan beri birlikte yemek yemedik.
yinede yaparim yemek, ocakta birakirim. masa hazirlayip cagirmayayim dimi, bu davranislarin hepsi soylediklerini yemek, yalvarmak niteliginde onun icin yani.....

Canım hiç için rahat etmiyor bırak artık hicbirsey yapma kendin için yap ne yaparsan ne söylesem ters Tepecek çünkü dediğin gibi şu durumda yine gerilmeyin .Birde adım atarsa çok hevesli görünme kırgın olduğunu hissettir

Hiçbirşey yapma, konuşma, öyle kendi kendine takıl. Dizi izle. Sen de onu yok varsay. Bak işte yatağa geri dönmüş, biraz kendine hakim olmanın faydası. Konuşmama ve bir şey yapmama orucuna gir. Acıma da, madem boşanmak istiyor, sensizliğin nasıl birşey olduğunu tatsın.

Ama hiçbirşey yapmayıp konuşmazken afra tafra yaparak değil, sanki böyle anlaşmışsınız gibi yap yani doğal ol surat asma

Utusunu yapmayim yani, icim elvermedi gercekten ondan sordum sizlere..
konusmama konusunda hemfikirim konusmayacagim, cunku ters tepiyor yuzsuz oluyorum vs daha cok kaciyor. yataga dondu gece yarisi, belki koltuk cok rahatsizdi bilemem :) acimam ama haksiz oldugumu hissediyorum genel olarak iliskide, cok usteledim cok bunalttim dirdir ettim, kendimi degersizlestirdim gozunde , pesinde kostum surekli merak ettim biktirdim ..
simdi yapilacak en dogru sey susmak yok saymak midir duzelmesi icin?

esas kavgayi sali gunu etmistik persembe gunu soyledigim gibi konusmaya calistim eve gelince nasilsin diye yanina gittim yumusak bir sekilde ve sanane dedi, konusalim mi dedim birazcik yapma boyle falan, bi yilisma dedi yuzsuzlesme, soylediklerinin arkasinda dur bir kerede karaktersiz davranma dedi.

bende ozur dilerim ben kavga esnasinda oyle konustum ama herkes kavgada boyle yapar oyle olsa herkes kavgadan sonra ayrilir dedim. o biz bi kere ayrilcaz dedi, gideceksin topla esyalarini evden cik dedi. bende ne meraklisin eve dedim, o da degilim kalacaksan kal ben cikarim o zaman dedi.
bende ciddimisin falan dedim o da sinirliydi cevap vermedi musade edersen tv izlicem dedi cikarmisin yuzumden konusma benimle dedi.

bende neden boyle yapiosun uzatiyosun falan dedim, o da hala konusma dedi umrumda bile degilsin seni bu 2 gunde aradimmi sordum mu, umrumda degilsin artik dedi. gideceksin dedi, sonunda kim aglar kim yikilir gorcez dedi. b
ende dedmki ben uzulurum elbette yani bosandigimiz icin ne alakasi var, tamam nasi yapcaksak konusalim ozaman napalim dedim, o da sadece 1 imza konuscak bisi yok dedi.

ama konusacak seyler var tabiki ayrilcaksak yurtdisindayiz calisiyorum, is vizem bile ona bagli yani oyle 1 imzaya bakar, toplan cik falan degil olay. gidecek yerimde yok ayrica.

ciddi mi bilmiyorum ama persembeden sonra konusmadik. dun eve erken geldi odaya gecti once sonra yanima geldi acti tv yi sustuk ikimizde. gece koltukta yatiyordu sonra yataga geldi ben birsey demedim.

sabah oldu gunaydin dedim, cevap vermedi. kursu vardi giyindi cikti .
boyle yani nereye gider bu olay, hala sakinlesmemismisir ? zaman vermemismiyim sizce. yarin seyahate gidecek 1 hafta yok. napayim

bizde evlendigimizden beri hergun birlikte yemistik bu sali gunku kavgadan beri yemedik. biliyorum cok ustune dustum bunalttim. degistirecegim bu huyumu , onada persembe gunku konusmada anlatmaya calistim ama umrumda degilsin artik gideceksin dedi gercek yuzunu gordum dedi cok sinirliydi. dun hic konusmadik, gece yataga gelmis, gunaydin dedim sabah cevap vermedi. kursu vardi cikti. normalde 1 saat once evde olurdu gelmedi, dolasiyor heralde.
yarin seyahate gidecek 1 hafta yok ama cidden umrunda degil mi , sessiz kaldim bugunku gunaydin disinda. ama kendi hala cok mesafeli, sinirli mi bilmiyorum ama konusmuyor benimle yemek yemiyor, yanimda degil cumartesi bugun normalde hemen kurstan sonra gelirdi. bilmiyorum napacagimi.........
gidecek iyice uzaklasacakmiyiz..

Adamı bezdirmişsiniz resmen ben hak verdim eşinize.
İş yerindeyken işine mi baksın sizle mi ilgilensin Allah aşkınıza?

bende hak veriyorum, genel olarak bezdirdim bunalttim, degistirmek istiyorum bu huyumu birakacagim.. ama nasil barisabiliriz onu bilmiyorum, konusarak ters tepti , yarinda seyahate gidiyor, yani nasil davranacagimi bilmiyorum duzeltmek icin

bende hak veriyorum, genel olarak bezdirdim bunalttim, degistirmek istiyorum bu huyumu birakacagim.. ama nasil barisabiliriz onu bilmiyorum, konusarak ters tepti , yarinda seyahate gidiyor, yani nasil davranacagimi bilmiyorum duzeltmek icin

Bence bırakın seyahate gitsin konuşmadan.
O aramadığı sürece aramayın.
Gelene kadar zaten hem sakinleşmiş hem de özlemiş olur.

topla eşyalarını bir otele git ben olsm durmam. madem bukadar rahatsız oluyor bırazda o arayıp sorsun sızı

seni görmek istemiyor madem bir hafta yok o döndugundede sen yok ol. ıycene bir düşünsün rahat bırak adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…