ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

evet aceleciyim, tamam konusmuyorum ilgilenmiyorum umursamiyorum bende artik. kendimi cekiyorum. ayni evin icinde 2 kelime etmeden durmak zor cunku, gunaydin falan gorupte dememek zor geldigi icn dedim, yoksa sizi dinlemeyip bildigimi okumak degil.

evet aceleciyim, tamam konusmuyorum ilgilenmiyorum umursamiyorum bende artik. kendimi cekiyorum. ayni evin icinde 2 kelime etmeden durmak zor cunku, gunaydin falan gorupte dememek zor geldigi icn dedim, yoksa sizi dinlemeyip bildigimi okumak degil.

dunden beri konunu takip ediyorum. isallah bi an once istedigin gibi sonuclanir.anliyorum ve uzuluyorum senin adina hakkinda hayirlisi olsun arkadasim

dunden beri konunu takip ediyorum. isallah bi an once istedigin gibi sonuclanir.anliyorum ve uzuluyorum senin adina hakkinda hayirlisi olsun arkadasim

Cok tesekkur ederim, amin. hala konusmadi benimle.. nasil duzelecegiz bilmiyorum, bu kavga ilk degil yiprandi iliskimiz, tek tarafli ben toparlayamamki, esiminde istegi ve sevgisi gerekiyor. susarak, mesafe koyarak nasi duzelelim bilmiyorum.. cok zorladi beni evliligim basaramadim sanki.

esiniz ilk erkek arkadasiniz miydi?degilse eger daha onceki iliskilerinizde nasildiniz?ailenizle,kardesinizle olan iliskinizi cok merak ettim.cunku davranislariniz normal gelmedi bana.uzun yillardir suren yakin bir dostluk arkadaslik iliskiniz var mi?cizgi filmlerde ne dersen de ne yaparsan yap surekli pesinde olan karakterler olur ya kusura bakmayin ama onlara benzettim sizi.diger konularinizi da okudum.hep ayni oneriler geldi,siz her sorulan soruya,oneriye hemen hemen ayni cevabi vermeye usenmeyip defalarca yazdiniz.utusunu yapma dendi tekrar adama yapayim mi diye sordunuz.eger her iliskide boyleyseniz bu sizin karakteriniz diyecegim ama yok sadece esinize karsi boyleyseniz esiniz bilincaltinda bir seyleri tetikliyor ki boyle tuhaf davraniyorsunuz.yurtdisinda yasamak,yalnizlik zor,ayni durumda oldugum icin biliyorum ama siz koala gibi adama yapisiyorsunuz(affiniza siginiyorum).daha onceki konunuzda 'eski mesajlarimizi okudum,hep ayni seyler yuzunden kavga etmisiz' demistiniz.baskalarindan yardim istiyorsunuz,gelen cevaplardan yanlislarinizi gorebiliyorsunuz bu adimlar guzel ama bunlar ic sayiklamalariniz gibi kaliyor.bence esinizle araniz duzelsin ya da duzelmesin profesyonel destek alin.bu haliniz herkesi yorar.en cok da sizi.

Sen kendini geri çekmeye devam et,o gelicektir biti cek diyede korkma korktuğun herzaman başına gelir,o da korkmalı tek yaşamıyosun sen bu ilişki yi sonuçta ,gece gelmiş seni denemiş hemn yumuşama değiştiğini görmeli ,egerki gerçek bir sevgi ise bitmez merak etme,

Merhaba, esime sabah ucagin kacta diye sormam sonucu, : sanane sen isine bak 4 gundur senle kelime konusmadim benle konusma dedi bende cok uzadi ama farkindamisin neden boyle yapiyosun dedim.

git kendine koca bul, sana soyleyecegimi soyledim, yalvaracakmisin yine barisip kalmak icin, burasi benim ulkem benim evim sen gideceksin, ne zaman istersen toplan bana sorma, kaliyomusun gidiyomusun sen bilirsin ile bitti.

bende konusmanin sonunda ok soyle nasi yapcaksak sirketle konusup istifa etmem lazim, donusumu planlamam lazim dedim. sen ne zaman donuyosun eve dedim ona gore geldiginde evde olmak istemiyorum cikicam dedim. sen napiyosan yap kaliomusun giidomusun bosver benim donusumu dedi. sonra cikarken geldi, ben cikiyorum cumartesi donucem gelince yapariz konsolosluk seylerini dedi. tamam dedim cikti.

nasil tepkisi? ben mi hataliyim.. napayim ailemle konusup cikayim mi. hazirlanayim mi.
yoksa bekleyeyim mi cumartesiyi...

Yuh yani o kadar dedik konuşma konuşma tamam dedin niye duramiyorsun şu saatten sonra o denilen i yapacaksın başka çare yok koca bul ha !!sen diyeyim ben bulamam bir zahmet sen bul bana koca hey allahım ne günlere kaldik

he birde benim icin varligin ve yoklugun bir dedi, bi kac gun once tatil planlari yapiyoduk ya dedim, suanda cok farkli planlar yaptigimdan emin olabilirsin dedi.

tamam soyle dedim iste nasi yapalim vs... bana sorma sesini duymak istemiyorum susarmisin falan dedi. istifa etmem lazim donucem dedim toplanmak istiyorum vs dedim cevap vermedi odaya gittim dedigim gibi cikarken gelip cumartesi gelicem gelince yapariz konsolosluk seylerini dedi gitti.
bir hafta olmayacak ve bu sekilde gitti.

Yuh yani o kadar dedik konuşma konuşma tamam dedin niye duramiyorsun şu saatten sonra o denilen i yapacaksın başka çare yok koca bul ha !!sen diyeyim ben bulamam bir zahmet sen bul bana koca hey allahım ne günlere kaldik

sadece ucagin kacta dedim ya bu kadar ne yaptim sanki benzinle atesin ustune gitmisim gibi patladi. sizce hakediyormuyum ben bu sozleri gercekten... kocam var zaten resmi olarak dedim evet kagit ustunde dedi.

Seni iteledikce gururu gibi sürekli iletişim kurmaya çalıştığın için malesef hakediyorsun bir adamı sensiz bırakmadın ki bilsin ne olduğunu ...ciddi niyeti bozmuş bence bir insan karısına koca bul demez diyemez !!!!sen ufaktan toplan sakin sakin arama gelincede baktın aynı işlemlere başlarsınız seni gerçekten seviyorsa ve seni kabullenmis görürse merak etme daha fazla adım atamaz .adam bir sakinlesemedi sayende.Bende başta esin gibiydim eşim etrafımda dönünce dahada canını yakmak isterdim küslüğü uzattikca uzatirdim baktım umursamiyor beni özlemeye başlardım en ufak adımda barisirdim .lütfen lütfen rahat bırak ama kötü ihtimale de hazırla kendini

evet sen kendine koca ara benle konusacagina dedi, bence de kabul edilebilir degil bu lafi. beklemek istemiyorum cumartesiye kadar. benden ciddi anlamda ozur dilemesi gerekiyor bu soyledikleri icin. bundan sonra hic birsey yapmam zaten. aramizda sevgi ve saygi kalmamis.

Üzülerek söylüyorum kocanıza rest çekmeniz gerekiyor. Ya sizsizliğin kötü bir şey olduğunu onu gerçekten bırakabileceğinizi anlayacak ve olay kapanacak ya da evde kalırsanız kocanız dediğinin arkasında durup sizden boşanacak. 3. Seçenek de kalmanız ve aşağılamalarını sürdürmesi. Bunun sonu da boşanma. Gururunuzu ayaklar altına aldığınızla kalırsınız. Aldatma bile olabilir.

Eşinin hayatında biri olabilir,sana koca bul dediğine gore kendi bulmuş olmalı ,sen muhatap olma evde durma çık gez toz,diyoruzda anacığım sen bizi dinlemiyosubki uçağı kçtaymış sanane k açtaysa k acta konuamiycaktin herturlu önemsediğinin gösterisi bu adamı,fazla oldu seninki valla telini kapat yada engelle birkaçgün, o seni merak etsin ,anca bu sekilde anlarsın ,ailene soleme şimdilik bekle bakalım, resmen kovmuş seni ya vicdansız başka ülkedesin üstelik .lütfen arama sorma su adamı lütfen,lütfen

Hemen o evden gitmelisin sensizliğin ne demek olduğunu anlasın ve ararsa sakın cevap verme.

eşin tepkisinde haklı diyodum ama kendine koca bul sözü çok ağır olmuş. haklıda olsa kızgında olsa bu söz söylenmez. geridönüüşü ihtimali kalmamış. cumartesi döndüğünde evde olma, ailenede haber ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…