- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
hem soruyosun napim diye cvp veriliyo sana hemde kendi bildiginu yapiyosun. bide butun yorumlarda ayni seyleri yaziyosun. belliki cok acelecisin hemen olsun bitsin istiyosun. demek ki cok kizmis birazcik sussan kendini geri cekcen adam konusucak senle ama firsat vermiyosun. ilgilenme diyo sana herkes ama sen bildigini yapiyosun cidden adam ssıkılmis. cok zor seni anliyorum. ama birazcik susmalisin
evet aceleciyim, tamam konusmuyorum ilgilenmiyorum umursamiyorum bende artik. kendimi cekiyorum. ayni evin icinde 2 kelime etmeden durmak zor cunku, gunaydin falan gorupte dememek zor geldigi icn dedim, yoksa sizi dinlemeyip bildigimi okumak degil.
dunden beri konunu takip ediyorum. isallah bi an once istedigin gibi sonuclanir.anliyorum ve uzuluyorum senin adina hakkinda hayirlisi olsun arkadasim
artik bunaltmayacagimda eskiye donebilirsek bakalim bu kavgadan cikabilecekmiyiz, atlatabilecekmiyizGerçekten işi yoğunsa cevap vermedikçe üstelemeniz bana çocukça geldi açıkçası. Bırakın o sizi arasın, bunaltmayın..
esim 8.30da odaya gitti uyuyor.. durgunlasti baya
Hayir pazar gunu gidecek.konusmadik halaEşiniz gitti mi uyanınca bişey dedi mi
Sen kendini geri çekmeye devam et,o gelicektir biti cek diyede korkma korktuğun herzaman başına gelir,o da korkmalı tek yaşamıyosun sen bu ilişki yi sonuçta ,gece gelmiş seni denemiş hemn yumuşama değiştiğini görmeli ,egerki gerçek bir sevgi ise bitmez merak etme,bizde evlendigimizden beri hergun birlikte yemistik bu sali gunku kavgadan beri yemedik. biliyorum cok ustune dustum bunalttim. degistirecegim bu huyumu , onada persembe gunku konusmada anlatmaya calistim ama umrumda degilsin artik gideceksin dedi gercek yuzunu gordum dedi cok sinirliydi. dun hic konusmadik, gece yataga gelmis, gunaydin dedim sabah cevap vermedi. kursu vardi cikti. normalde 1 saat once evde olurdu gelmedi, dolasiyor heralde.
yarin seyahate gidecek 1 hafta yok ama cidden umrunda degil mi , sessiz kaldim bugunku gunaydin disinda. ama kendi hala cok mesafeli, sinirli mi bilmiyorum ama konusmuyor benimle yemek yemiyor, yanimda degil cumartesi bugun normalde hemen kurstan sonra gelirdi. bilmiyorum napacagimi.........
gidecek iyice uzaklasacakmiyiz..
Yuh yani o kadar dedik konuşma konuşma tamam dedin niye duramiyorsun şu saatten sonra o denilen i yapacaksın başka çare yok koca bul ha !!sen diyeyim ben bulamam bir zahmet sen bul bana koca hey allahım ne günlere kaldik
Seni iteledikce gururu gibi sürekli iletişim kurmaya çalıştığın için malesef hakediyorsun bir adamı sensiz bırakmadın ki bilsin ne olduğunu ...ciddi niyeti bozmuş bence bir insan karısına koca bul demez diyemez !!!!sen ufaktan toplan sakin sakin arama gelincede baktın aynı işlemlere başlarsınız seni gerçekten seviyorsa ve seni kabullenmis görürse merak etme daha fazla adım atamaz .adam bir sakinlesemedi sayende.Bende başta esin gibiydim eşim etrafımda dönünce dahada canını yakmak isterdim küslüğü uzattikca uzatirdim baktım umursamiyor beni özlemeye başlardım en ufak adımda barisirdim .lütfen lütfen rahat bırak ama kötü ihtimale de hazırla kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?