- 14 Eylül 2014
- 21.027
- 100.893
- 798
- Konu Sahibi peaceful16
-
Evet hakli bunalmakta tepesine ciktigim icin ne beni merak ediyor ne de bi cazibem kaliyor, beni ozlemekten ziyade kaciyor. ben o kactikca abartip pesinden gidiyorum ben gittikce o daha uzaga gidiyor, ve en sonunda pesimden gelme diyip gitmeye devam ediyor. hissettigim bu.
belki pesinden gitmeyi biraksam arkasina donup bakacak geri gelecek , buna musade etmiyorum.
suan icin konusmuyorum tabi genel olarak... evet daha skain olmaliyim cok bogdum haklisiniz. suanda ne yapabilirim peki. susmaktan ve geri cekilmekten baska yapilacak birsey yok dimi.
Hosgeldin vs yada pazar gunu giderken dahi konusmayayim mi peki?
Bence bir süre konuşmayın evet. Çünkü çözüm olmuyor çünkü sizin değişmediğinizi veya değişmeyeceğinizi düşünüp iyice sinirleniyor. Ki ağır da konuşmuş zaten, o kadar söz üzerine peşinden koşup konuşalım demek ters teper, gurursuz durursunuz artık. Bırakın o gelsin konuşsun siz biraz sessiz kalın artık sormayın sorgulamayın. Emin olun siz ayrılmayalım diye üstüne düştükçe ayrılacaksınız.
İlgi alanlarını değiştir Bir hobi edin. Bırak o seni merak etsin. Adamı bırak rahat bir nefes alsın. Yazık ben adamın yakarışlarına çok üzüldüm.
Siz ayni sorunu ust uste kac kez yasamissiniz ama duzeltme yoluna gitmemissiniz. Esinize soylenenler bana soylenseydi ya da esinizin size soyledikleri ben de kendi kabuguma cekilir cok ciddi kararlar verirdim. Erkeklerin gururu o kadar degerli ki siz onu yikmissiniz. Kadinlarin da duygularini incitmek cok tehlikelidir esiniz de size bunu yasatmis. Yani fazlasi siz de olmak kaydiyla ikinizde de suc var.
düzeleceksiniz merak etmedogru, ama birakiyorum bu daraltma huylarimi artik. vazgeciyorum bunun katkisi yok banada iliskimizede.. evet ikimizde agir konustuk, ben yaptiklarimla da bunalttim. duzelsin istiyorum.. nasil unuturuz karsilikli nasil toparlariz, bilmiyorum. kopuk hissediyorum..
zaten pazar gunu gidiyor. bu aksamda gec gelir yine. bu konu hakkinda konusmayacagim zaten ama ugurlamayayimda mi? yani merhaba hosgeldin bile demem bile fazla mi olur ?
dun soylediklerimden sonra yuzsuzlesme yilisma arkasinda dur diyerek bana sozlerimi yedirtmeye calisti ama ben kavga esnasinda o sekilde konustum. bu kadar sinirlenecegini tahmin etmedim, hatta dun ozur dilerim soylediklerim icin dedim. ama cevap vermedi. sindirebilecekmi bilmiyorum olanlari. ben ayrilmayalim konusalim dedikce iyice kaciyor aynen dun gordum bunu. evde yokmus gibi davranayim diyorsunuz.. evimiz 60 metre kare bu arada. bi salon var girisle ve yemek masasiyla birlesen, birde yatak odamiz var.
konuşmamaktan kastım muhabbet etme soru sorma sadece
eve geldiğinde kapıyı sen açıyorsan hoşgeldin de geç otur
yemek yiyeceksen aç mısın yemek yiyecek misin de geç
iş seyahatine giderken iyi yolculuklar dile ama o kadar
mesela sen hoşgeldin dedin cevap vermedi ya da tersledi hiiiiiçççç cevap verme üzerinde durma niye böyle diyorsun vs sakın deme, duymazlıktan gel
ya da yemek yer misin diye sordun hayır dedi ama niye bak ne güzel yemek var açsındır sen şimdi vs sakın deme tamam de git sen yemeğini ye
bunları da sakın ne bu ben köle miyim o lafı sayacak suratıma bakmayacak ben hoşgeldin beş gittin vs diye düşünme, eğer böyle davranırsan eşin hem vicdan azabı çekmeye başlar ya kız bana nasıl davranıyor ben ne yapıyorum diye hem de senin kendini toparlamak için çaba harcadığını görüp sakinleşir
bizzat eşimden duyduğum sözdür hata yaptıysam bile sen üstüme gelme zaten senin sakinliğini görünce ben yeterince pişman olurum der
peki sen eşini ve kendini hepimizden iyi tanıyorsun en doğrusu nasıl olacaksa öyle davran o zamangeldi biraz once girdi, birsey demeden gecti iceri bilgisayariyla odaya gecti. bende merhaba falan demedim yine tripli girdi cunku baktim yine cevap vermeyecek gibi , sustum. yemegi isitmistim ben yedim, ocakta biraktim isterse alir sanirim konusmak istemiyorum.... normal davranirim sakin olurum ama konusmayacagim.. dun cunku ozur de diledim soyleyecegimi soyledim koltukta gorunce yataga gel bile dedim. daha ne yapayim ne desem yuzsuz gibi konusma yilisma karakterli ol soylediklerinin arkasinda dur, konusmak istemiyorum seninle falan diyor. ilk defa bende meraba falan demedim normalde bende sizin gibi her kavgada tartismada alttan alan taraf olurum, ona gore ise zaten kavga senin yuzunden ciktigi icin olmasin der, yani sizin dediginiz gibi davranirim hep. ama bu sefer hem ciddi hemde nasilsin bile desem dunku gibi bir noktaya gelebilir die ilismek istemedim. sakinligimi korumak istiyorum.. yanina gidip rahatsizlik vermek istemiyorum yine
geldi biraz once girdi, birsey demeden gecti iceri bilgisayariyla odaya gecti. bende merhaba falan demedim yine tripli girdi cunku baktim yine cevap vermeyecek gibi , sustum. yemegi isitmistim ben yedim, ocakta biraktim isterse alir sanirim konusmak istemiyorum.... normal davranirim sakin olurum ama konusmayacagim.. dun cunku ozur de diledim soyleyecegimi soyledim koltukta gorunce yataga gel bile dedim. daha ne yapayim ne desem yuzsuz gibi konusma yilisma karakterli ol soylediklerinin arkasinda dur, konusmak istemiyorum seninle falan diyor. ilk defa bende meraba falan demedim normalde bende sizin gibi her kavgada tartismada alttan alan taraf olurum, ona gore ise zaten kavga senin yuzunden ciktigi icin olmasin der, yani sizin dediginiz gibi davranirim hep. ama bu sefer hem ciddi hemde nasilsin bile desem dunku gibi bir noktaya gelebilir die ilismek istemedim. sakinligimi korumak istiyorum.. yanina gidip rahatsizlik vermek istemiyorum yine
Uğurla elbette ama bu uğurlaman aşırı sevgili olmasın biraz mesafeli dur bence yine de.
Çünkü o da ağır şeyler demiş, şimdi hiç bir şey olmamış gibi barışmak için sıcak davranırsanız hiç olmaz. Yani bu sefer hepten gurursuz olacaksınız. İyi yolculuklar demeniz yeterli bence biraz ondan adım bekleyin. Hatta sözlerine hala kırgın olduğu halde yine de uğurlayan biri gibi gönderebilirsiniz. Biterse biter zaten kendinizi paralasanız da ondan düzeltmeye çalışırken de boğmayın. Biraz kendinizi çekmeniz lazım yoksa cidden ters tepecek bence.
Hatta tam tersini bir düşünün. Kocanız size sürekli mesaj atıyor arıyor ve siz toplantıda olsanız da sizden ilgi bekliyor. İş stresinize bir de o ekleniyor. Eve gidiyorsunuz neden bana geri dönmedin diye sitem ediyor dırdır ediyor mesela. Siz yapma boğuluyorum deseniz de devam ediyor sizi sevgisiyle boğuyor yani. Siz en son boşanalım yeter diye isyan ediyor sert konuşuyorsunuz adam yine de gurur yapmıyor ama neden, boşanmayalım, sinirle söyledim, özür dilerim gibi yine size yalvarıyor. Yani gururu kırılmadığı gibi size yalvarmaya devam ediyor? Ne hissedersiniz cidden? Boğucu gelmiyor mu böyle bakınca? Hala saygı duyabilir misiniz en önemlisi? Saygı duymadığınız birini sevemezsiniz de.
Ya bir de son yazdığınızda hala ilgi ve sevgi bekliyorum diyorsunuz. Bu kadar ilgi sevgi boğar, hala aynı yerdesiniz. Kocaman insansınız oturtup kucağına kedi gibi sevemeyeceğine göre sürekli ilgi gösteremeyeceğine göre bu aşırı beklentinizi törpülemeniz lazım cidden. Herkes ilgi sevgi ister ama kararında. Bir de bu gün içindeki olayları konuşmayı çok abartmamak da lazım. Yani tuvalete kaç kez gittin, kaç kişi yemek yedin hesap kaç tl tuttu gibi detayın detayına kadar konuşmak bir şeyler paylaşmak olmaya bilir herkes için. Farkında değilsiniz ama hem değişeceğim diyorsunuz hem hala ilgi ve sevgi diyorsunuz.
Çoğu insan sürekli evde kocasıyla birbirine romantik sevgi cümleleri kurmuyor. Yani standart bir hayat oturuyor bir şekilde. Hani hiç kimse evinde kocasıyla sürekli kucak kucağa dudak dudağa birbirine aşk sözcükleri fısıldamıyor.
Ev onun mu nereye gidiyormuşun? Sende annen yakinsa topla git eşyalarını madem tahammülü yok sana ama çok uzattı altından başka birşey çıkmasın 2 gün öncesine kadar nasıldı ilişkiniz supheleneceginiz bişey varmıydı?
O hala trip atıyorsa bence siz de üstüne düşmeyin. Çıkıp bir yürüyüş yapın hatta mesela gidin tek başınıza da olsa bir kahve için. Şimdi o suratsız size trip atarken kendinize engel olamazsınız siz hiç gerek yok kendinizi yormanıza. Tek başınıza bir kahve bir pasta moralinizi düzeltir. Ben bazen tek başıma oturuyorum öyle iyi geliyor. Bırakın o kendi düşünsün o merak etsin biraz da sizi.
Kendinize güzel bir pasta ve kahve ısmarlayın bence iyi gelecektir
o eve gelmeden kendime kahve yaptim ictim, pasta degil ama cikolata almistim ondan yiyecegim :)
disari cikmiyorum cunku saat aksam 10 oldu, simdi cikip daha cok germek istemem baya gec bi saat. amaaa bu plani sanirim yarin yapacagim eger evde yine boyle sessizlik hakim olursa cikarim iyi gelir pastayla kahve kendime bir jest :)
sonra esim 1 hafta yok yalnizim.. suanda odada hala bende salondayim konusmadik hic. kotu degilim ama iyi hissediyorum kendimi, ne olacaksa olacak insallah hakkimizda hayirlisi olur. kendi kendime mutlu olmayi ogrenmem lazim, ki bu bogucu huylarimi birakayim..
odadan birsey almam gerekiyordu girdim kaslari catik bilgisayara bakiyor gergin ve tripli hala.
cay iciyorum internette takiliyorum haberlere, buraya bakiyorum, kitap okuyacagim yatmadan. cok tesekkurler :)Ne güzel bak doğru yoldasın. Madem dışarı çıkamıyorsun suratını çekeceğine kulaklığını tak müzik dinle, kitap falan oku daha iyi geleceğine eminim
Erkeğin küsmesi ve uzatması da hic çekilmez ve itici durur.yani bu kadar uzatması da ilginç .rahatsızlıklarını dile getirir tamam.zaten sizde adim atmışsınız neden bu kadar uzatiyorki.bence aranızda iletişim sorunu var birbirinizi anlamıyorsunuz.ve bence bir evlilik terapistine gidin.bütün sorunlar konuşulsun anca bu şekilde evliliginiz canlanır düzelir.ve en önemlisi birbirinizi anlarsınız.Ne güzel bak doğru yoldasın. Madem dışarı çıkamıyorsun suratını çekeceğine kulaklığını tak müzik dinle, kitap falan oku daha iyi geleceğine eminim
Erkeğin küsmesi ve uzatması da hic çekilmez ve itici durur.yani bu kadar uzatması da ilginç .rahatsızlıklarını dile getirir tamam.zaten sizde adim atmışsınız neden bu kadar uzatiyorki.bence aranızda iletişim sorunu var birbirinizi anlamıyorsunuz.ve bence bir evlilik terapistine gidin.bütün sorunlar konuşulsun anca bu şekilde evliliginiz canlanır düzelir.ve en önemlisi birbirinizi anlarsınız.
Cidden işte olan adamı 20 tane mesajla rahatsız mı ediyorsunuz?
Hiç başka işiniz yok mu sahiden?
İşi bitince döner elbet yahu.
Bir de işte olan adamla nasılsın, eve gelirken şunu al deyip kapatır insan en fazla 2 dk sürer o arama.
Şaştım kaldım adamın şikayetlerine eğer gerçekse.
Annem sizin gibilere telefon sapığı diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?