ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

Gitsem ancak turkiyeye donebilirim gidecek bi yerim yok burada. Izin almam lazim isten..
Ben o gelsin o zaman bakalim diye dusundum aramam mesaj atmam 1 hafta boyunca gelince bakalim eger hala ayniysak turkiyeye donerim toplanip , o zaman ailemle de konusurum simdi konusmak onlari uzecek sadece.. Boyle dusundum.. Hayatinda biri olduguna ihtimal vermiyorum ama Allah bilir varsada vardir onume gelir insallah gorurum.
Ben sadece cok bunaldigini benden biktigini ve ben her konustugumda olanlar aklina geldigi icin sinirlendigini ve gurur yaptigini dusunuyorum. Ama varligimla yoklugum birdir belki dedigi gibi bitirmistir kafasinda o zaman geldiginde de hala ayni dusuncede olur heralde.. Napayim simdi cikip gitmenin bir faydasi var mi Turkiyeye ?

Bence gitmelisin ne söylersem yaparsam dürüyor gurursuz dememeli izin alıp gidebiliyorsan git bence .İyi umut verici bir eylem veya konuşma gecmedi günlerdir .Kimse vazgeçilmez değildir öğrenmeli.Tamam çok hatalı davranın ama oda hiç alttan almadı gerçekten bitmişte olabilir koca bul dediğine göre!!! git ailene kafanı toparlamaya çalış yanlız kalırsam Adama saracaksin belli yok aramadi msj çekme diye

bencede izin alıp gitmelisin.. orada kalırsan oturup sürekli düşüneceksin.. Türkiyeye dönersen hiç olmazsa kafan biraz daha dağılacak ve eşinin döndüğünde seni görmemesi seni gerçekten kaybetme duygusunu hissettirecek.. ha o zaman belli olur senin yokluğun onda bir etki yaratmıyorsa zaten bitmiştir.. yok içi sızlıyorsa düşünmek için bir adım atacaktır.. şu uçak saati sorma kısmına gelmiyorum bile çok çok çok hatalısın adamın gözünde sürekli peşinden giden kadın imajı çizdin çünkü bu da seni itici yaptı.. sen Türkiyeye dön biraz kendine vakit ayır gez toz ve lütfen ama lütfen eşine karşı sessiz ol meraktan çatlasan da mesaj atma

Ya bence toplanıp çıkın, bir hafta boyunca aramadan duracağınıza inanmıyorum ben de. Artık hiç konuşma dedik gene konuşuyorsun birşey olmamış gb! Ne diye soruyorsun uçağın saatini falan? Adamın gözünde gurursuzun teki olmuşsun işte! Artık daha ne kadar gurursuz olabilir diye test etmek için kendine koca bul bile demiş çileden çıkmış.
Bu işin toparlanacağına ihtimal vermiyorum çünkü sen en geç akşama msj atacaksın ne zaman döneceksin diye, durum onu gösteriyor.

peaceful16 Sakin gitme Türkiyeye. O ev seninde evin, niye izinin yakiyorsun bunun icin? Ders vereyim diye annenlere gimek olmaz. Bu sefer olay iyicene büyür. Annenler cok üzülür.

Sonra diyelimki adam binbir takla atarak tekrar gönlünü kazandi ve beraber eve gidiyorsunuz, annen bu olayi ve hisettigi hüzünü unutmaz ama.

Dedigim gibi, evde kal ama esini takma. O yokmus gibi davran. Hic selam verme bile. Yani gururlu olmak neymis göster. Asla ama asla evini birakma. Bu sefer sen biraz hakliligi yakalamisken, haksiz duruma düsersin.

Hayir mesaj atmayacagim , aramayacagim.
Suanda Turkiye'ye gitsem ne icin gidecegim, burada isim var izin almadim, gitsem aileme ne anlatacagim cidden bosanmaya karar verip anlatabilirim ancak bosuna anlatsam fikir istesem yardimlari olmazki... Uzulecekler daha cok kimse bana evet kizim bosan bitir bu isi demeyecek.. Bide ustune ben barissam onlara soyledigimle kalacagim sadece..
Bende kalmak istemiyorum bu evde yalniz basima.... Ama donmek cok mantiksiz suanda, esyalarimi toplamadan gidemem gitsem geri gelmem gerekecek isimden istifa etmedim.. Ailelere ne anlatacagim kendi basima .. Boyle birseye soktu beni kendide biliyor gitmeyecegimi.
Gercekten arayip yazmayacagim merak etmeyin, soz.
Ama evi terketme kismi ben bir kere cikmak istiyorum gideceksem buraya geri gelmemek uzere.. Cunku esyalarim icin , sirketle konusmak icin geri gelmem gerekecek. Istemiyorum..
Evden kovup duruyo beni gurursuzlugumdan kalmiyorum geldiginde gorur cumartesi gunu gelip hala ayni sekilde davranip bana napiyoruz bosanma isini falan derse ok ne yaparsa yapar ben kendimi dusunurum istifami edip donerim.
1 kerede.. Imzami da atarim konsolosluga gitmek gerekiyormus ya. Yapmadan once ailemlede konusurum . Boyle yani.. Koca bul kendine demesi daha oncede zengin koca bul o zaman git daha romantik birini bul vs cok demisti. Nerede durmasi gerektigini bilmiyor haliyle ben o kadar alttan aldigim icin.
Genel olarak bunalttim bezdirdim evet , peki bu kadar laf soz sevdigin kisiye edilirmi karina? Ustelik 1 hafta burda olmayacak yanimda bu sekilde ici nasil rahat gidiyor?
Beklemeyip annemle konusabilirim bunu dusunuyorum sadece haber veririm esyalarimi toplarim cumartesi gelincede konusurum imzami atar donerim turkiyeye..

bosansanda orda yasayamiyomusun.isin varmis zaten neden donuyosun ki.o gitsin ayri bi duzen kursun sen devam et hayatina.orda tek basina hayatini surduremezmisin neresi bilmiyorumama yurdisinda yasamak senin icin daha kolay olur maddianlamda.ben olsam donmezdim hayatimi kurardim orda.

Burda yasam cok pahali, ve bosanma surecinde ailemin yaninda olmak isterim.. Tek basima maddi olarak yetmeyebilirim ailemden destek alabilirim ama manevi destek daha onemli suanda..

Annene çıtla t bence ,fikir verir belki, sen ihtimal vermiyosun ama canim o sana dmisya ben ne planlar yapiyorym diye,herseyi goz onunde bulundur onum geldigi gun nap biliyomusun bavulinuda al bikac gun otlde kal sonn kozlarin olabilir belkide, eger gitmicenden eminse o sana oynuyodur, erkekler bizim kadar zeki dgiller aslinda cok kolay cozersin sen onu,buarada bekle bakalim ararsada toplaniyorym felan de asla geri vites yok unutma,en kotu konsolosluga felanda gitme surundur bu kadar kisa zamanda senden vaz gecerse % 1500 birisi vardir

Çok haklı ama hayatım. Aradığın ya da msj attığında cevap gelmiyorsa ve hayatından endişe edecek bir durum da yoksa ortada asla yinelemeyeceksin. Bekleyeceksin sana dönmesini. Bi de gün içinde sevgi msjları atılır, sen neyin şikayetini ediyorsun bi de? :) neyse bence önce otur ciddi konuş. Ayrılma konusunu ciddi ciddi bi konuşalım de. Sen niye dedin o niye dedi. Sonra baktın sinirden demiş özrünü dile. Sen ilgilen kocanla o senle ilgilenmiyorsa. Alıştır ki yapmadığın zaman eksiklik duysun o yapmaya başlasın. Benim eşim öyle alıştı.

Hemde aradiginda deki senin donmeni beklemeyebilirim ,is yerime istifami verdim yerime birini bulucaklar yarin biri gelicek o gelirse oteki gun ben yokum de evde anahtari birakirim de o korlsun egerki plofse yaptigi o donmeden ulkene doncen diye odu koparvise yariycaktir

Ihtimal vermek istemiyorum beni pacavra gibi kenara atiyor olmasina sadece. Bu ilk degil belki 10. Bosaniyoruz krizi bu sefer pek inanmadim diye boyle bikac gun konusmamista olabilir , ciddide olabilir. Annemle konusmayi dusunuyorum kafami toplayip. Kozum kalmadi benim.. Beni seviyosa birlikte kalmak istiyosa cabalayacaksak birlikte kalacagim, hayirsa gidecegim.. Bende cok yiprandim severek evlendik yurtdisina yerlestik ailemde arkadasimda oydu, her seferinde evden gonderme bosanma muhabbetleri. Biktiysa yildiysa gitsin. Ciddiyse gelince daha cabalamicam cunku 1 haftanin sonunda gormedigi halde ayniysa degismez oyle degil mi? Birisi varsa onunla olsun.
Kendim icin ne yapabilirim onu dusunuyorum... Onu beklemem bile cok buyuk bir adim..

esinien iyi sen bilirsin ama bu kadar laftan sonra geri adim atarmi .
hataliyim diyosun da neyin hatasi ya ilgi alaka beklemissin tmm bunalmistir ama bu kadar tepki gostermesi fazla.blof bile yapsa bu kadar agir konusmazdi heralde.birhafta varmis bu birhaftada kendini alistir.bende net bisey olmadan ailenle konusma diyorum ama.

Normal sartlarda cok hakli, bu sebeplerden benden bikmaktan sogumaktanda hakli, ama kac gun? 5 gun sonunda hala bosanmaktan konsolosluktan falan bahsediyoruz normal mi? Ne kadar susmaliyim beklemeliyim. Kavga ettigimizden beri Ne zaman konussam gideceksin diyo. Sogukluk kalici aski evliligi oldururmu, cok aradim usteledim bunalttim diye insan nereye kadar kacar ve iter ki esini?
1 haftalik seyahate bu sekilde gitti. Eve gelince evde olmami saglamak icin "cts gelince konsolosluk seylerini yapariz " dedi. Bunu demesi yeterli yani kalmam icin.
Yalvarcakmisin barismak ve kalmak icin, kendine koca bul vs dedikten sonra sadece bu cumle yeterli onun icinin rahat etmesine.

Umarım oledir canim ,o nasil sevgiya ole durmadan bosanma lafi olurmuki,flort doneminiz ne kadar surdu onunla ayni yerdemiydiniz sık sık bulusma imkaniniz varmiydi ? Usttede yazdigim gibi aradiginda toparlaniyorum bugun yarin turkiyeye donuyorum diyin plofse korkar degilse canina minnettir,ayyy bole beklemekte senin icin cok zor dur.Allah sabir versin

Bu 2 haftadir esimde bi sogukluk, bikkinlik hissediyorum son haftasi zaten kavgayla gecti bunun. Yani cidden sevgisi azalmis bitmis olabilir cok bikmis bunalmis olabilir,. Bana cok tahammulsuz davraniyor.
Evlilikler boyle biter mi? 1 senedir evliyiz... Isteyerek severek evlenmis bir ciftiz. Neden vazgeciyor.

Ben son kısımları okumadığım için yaptığım yorum pek bir anlamı olmamış. Senin kocan ağzından çıkanı duymayan, sinirini çıkarmak için karşısındakinin canını en kötü şekilde yakmaktan çekinmeyen bir adam. Bu boşanma lafları boş. Bikere bundan emin ol. Ama demekki sende şimdiye kadar fazlaca muhatap olmuş prim vermişsin. Yapman gereken tek şey sessizlik. Boşanman gerekirse evinde otururken yürüteceksin bu işleri. O evden çıkmayacaksın. Anne-baba hiçkimseye duyurmayacaksın. Seninki fazlaca horozlanmış. Güzelce onun eşyalarını çöp poşeylerine doldurup bi kenara koyacaksın. Bu evden gitmem gereken zamana ben karar veririm, şu durumda seninle aynı evde kalmak da istemiyorum, burası senin ülken ya sen bi yer bulursun kendine, işlemleri başlatınca da haberdar ederim seni ondan önce halledeceğim daha önemli şeyler var de kapat. Sonra da tek kelime konuşma, cevap verme. Duvar gibi ol. İşlemlerden önce halledeceğin işler meselesi de zaman kazanma. Onun asıl niyetini anlamak için. Sakın apar topar dönmeye kalkma. Evinde sakin sakin otur, işine git gel, arkadaşlarla dışarda buluş kafa dağıt... Bikaç hafta sessiz kal ve düşün. Ama asla sakın asla muhatap olma

Cok dogru bir tespit esim hakkinda. Eger ona bir hata yaparsan hele benim gibi esi sert soz soylesin, kaba konussun onu dogduguna pisman etmeden birakmaz. Akrep burcu ayrica cok kinci. Gururlu. O bana ayni o aciyi yasatana kadar ici rahat etmez icinden o pislik hisleri gitmez. O kadar vicdansiz davranir, evlendigimizden beri boyle bu huyu yeni degil. Evet ben cok prim verdim cunku bilmiyodum ilk evliyken ciddi sandim hep, hep ozur diledim yapmicam dedim falan yalvardim, cunku normalde iyiyken aramiz iyi mutluyuz diye her kavgada cok suclu hissediyodum kendimi cok ozur dileyip yalvariyodum kaybetmemek icin.yuzgoz oldum, son bi kac seferdir bosanmaya he diyorum diye dozunu arttirdi acitmanin ki inanayim, ki hincini alabilsin benden.
Cok uzamadimi diye sordum ya ciddi oldugunu kanitlamak icin demedigini birakmadi bugun, ciddiyse ok ayrilalim ozaman. Gitmek dogru degil suanda aileleri yipratmak istemiyoruM kim ne yapsin bize bosan mi dicekler bosanmami , uzulurler.. Annemle paylastim bi kere cok uzuldu biz 3 gun sonra baristik o 3 ay sordu araniz nasi kizim diye. Muhattap olmayacagim asla. Aramayacagim. Geldiginde ayni kafadaysa esyalarini alip cikmasini soyleyecegim, ben neden harap olayim ayriliyosak beklesin az isimi halledip cikana kadar disarda kalsin erkek sonucta .
Degilsede otursun. Diyorum ya oyunlara gelmedigimi gorunce dozu cok arttiriyo beni inandirmak icin "4 gundur konusttum mu senle bi kere, anla iste umrumda degilsin" deme ihtiyaci bile duyuyo yeterki esitlenelim uzuleyim iyice bi dersimi alayim.
Ama 1 sene oldu, hala dusunuyorum belki bu sefer ciddi diye.

Eve gelince evde olmami saglamak icin "cts gelince konsolosluk seylerini yapariz " dedi. Bunu demesi yeterli yani kalmam icin.
Yalvarcakmisin barismak ve kalmak icin, kendine koca bul vs dedikten sonra sadece bu cumle yeterli onun icinin rahat etmesine.[/QUOTE]

Bak şu cümleler gayet net açıklıyor ilişkinizi. Sen onun iki dudağı arasından çıkacak cümleleri kanun sayıyorsun. Kalmamı ima etti o zaman kalabilirim diyorsun resmen. O ise seni yalvartmak istiyor çünkü yapabileceğinden emin. Lütfen bu pozisyondan çıkar sıyır kendini. Sen kalmak için neden yalvaracakmışsın? Kalmak istesen ona ihtiyacın yok zaten. Aşk da biyere kadar. Hayatından defolup gitmek istiyorsa bunu kolayca yapabilir. Senin bir imzana bakar. Kalıyor musun gidiyor musun da nasıl bir soru? Koca bul lafı nasıl bir hadsizlikle söylenmiş aşağılık bir laf. Sen merak etme ben elimi sallamadan ellisi hazır. Ben karar veririm seni boşarım, ben karar veririm koca bulurum. Sen bana cevap ver bakıyım gidiyor musun kalıyor musun? Çünkü ben evimden ancak ben karar verdiğim zaman çıkacağım demedin mi sen bu hadsize? Bak canım. Orası pahalı bir ülke olabilir ama senin bir işin var. Para kazanıyorsun. Gerekirse haftasonları da çalışarak gayet iyi yaşarsın merak etme. Boşanma sürecinde ailemin yanında olayım dersen işte o zaman kenara atılmış gibi hissedeceksin. İşi gücü bırakmışsın, baba evine döneceksin elin de boş düşün dur artık. Hırslandıkça hırslan. Orada kal, işini asla bırakma. Boşanacaksan düzenini bozmadan boşan ki sonrasında pişman olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…