- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Burda yasam cok pahali, ve bosanma surecinde ailemin yaninda olmak isterim.. Tek basima maddi olarak yetmeyebilirim ailemden destek alabilirim ama manevi destek daha onemli suanda..bosansanda orda yasayamiyomusun.isin varmis zaten neden donuyosun ki.o gitsin ayri bi duzen kursun sen devam et hayatina.orda tek basina hayatini surduremezmisin neresi bilmiyorumama yurdisinda yasamak senin icin daha kolay olur maddianlamda.ben olsam donmezdim hayatimi kurardim orda.
Annene çıtla t bence ,fikir verir belki, sen ihtimal vermiyosun ama canim o sana dmisya ben ne planlar yapiyorym diye,herseyi goz onunde bulundur onum geldigi gun nap biliyomusun bavulinuda al bikac gun otlde kal sonn kozlarin olabilir belkide, eger gitmicenden eminse o sana oynuyodur, erkekler bizim kadar zeki dgiller aslinda cok kolay cozersin sen onu,buarada bekle bakalim ararsada toplaniyorym felan de asla geri vites yok unutma,en kotu konsolosluga felanda gitme surundur bu kadar kisa zamanda senden vaz gecerse % 1500 birisi vardir
Normal sartlarda cok hakli, bu sebeplerden benden bikmaktan sogumaktanda hakli, ama kac gun? 5 gun sonunda hala bosanmaktan konsolosluktan falan bahsediyoruz normal mi? Ne kadar susmaliyim beklemeliyim. Kavga ettigimizden beri Ne zaman konussam gideceksin diyo. Sogukluk kalici aski evliligi oldururmu, cok aradim usteledim bunalttim diye insan nereye kadar kacar ve iter ki esini?Çok haklı ama hayatım. Aradığın ya da msj attığında cevap gelmiyorsa ve hayatından endişe edecek bir durum da yoksa ortada asla yinelemeyeceksin. Bekleyeceksin sana dönmesini. Bi de gün içinde sevgi msjları atılır, sen neyin şikayetini ediyorsun bi de? :) neyse bence önce otur ciddi konuş. Ayrılma konusunu ciddi ciddi bi konuşalım de. Sen niye dedin o niye dedi. Sonra baktın sinirden demiş özrünü dile. Sen ilgilen kocanla o senle ilgilenmiyorsa. Alıştır ki yapmadığın zaman eksiklik duysun o yapmaya başlasın. Benim eşim öyle alıştı.
Umarım oledir canim ,o nasil sevgiya ole durmadan bosanma lafi olurmuki,flort doneminiz ne kadar surdu onunla ayni yerdemiydiniz sık sık bulusma imkaniniz varmiydi ? Usttede yazdigim gibi aradiginda toparlaniyorum bugun yarin turkiyeye donuyorum diyin plofse korkar degilse canina minnettir,ayyy bole beklemekte senin icin cok zor dur.Allah sabir versinIhtimal vermek istemiyorum beni pacavra gibi kenara atiyor olmasina sadece. Bu ilk degil belki 10. Bosaniyoruz krizi bu sefer pek inanmadim diye boyle bikac gun konusmamista olabilir , ciddide olabilir. Annemle konusmayi dusunuyorum kafami toplayip. Kozum kalmadi benim.. Beni seviyosa birlikte kalmak istiyosa cabalayacaksak birlikte kalacagim, hayirsa gidecegim.. Bende cok yiprandim severek evlendik yurtdisina yerlestik ailemde arkadasimda oydu, her seferinde evden gonderme bosanma muhabbetleri. Biktiysa yildiysa gitsin. Ciddiyse gelince daha cabalamicam cunku 1 haftanin sonunda gormedigi halde ayniysa degismez oyle degil mi? Birisi varsa onunla olsun.
Kendim icin ne yapabilirim onu dusunuyorum... Onu beklemem bile cok buyuk bir adim..
Ben son kısımları okumadığım için yaptığım yorum pek bir anlamı olmamış. Senin kocan ağzından çıkanı duymayan, sinirini çıkarmak için karşısındakinin canını en kötü şekilde yakmaktan çekinmeyen bir adam. Bu boşanma lafları boş. Bikere bundan emin ol. Ama demekki sende şimdiye kadar fazlaca muhatap olmuş prim vermişsin. Yapman gereken tek şey sessizlik. Boşanman gerekirse evinde otururken yürüteceksin bu işleri. O evden çıkmayacaksın. Anne-baba hiçkimseye duyurmayacaksın. Seninki fazlaca horozlanmış. Güzelce onun eşyalarını çöp poşeylerine doldurup bi kenara koyacaksın. Bu evden gitmem gereken zamana ben karar veririm, şu durumda seninle aynı evde kalmak da istemiyorum, burası senin ülken ya sen bi yer bulursun kendine, işlemleri başlatınca da haberdar ederim seni ondan önce halledeceğim daha önemli şeyler var de kapat. Sonra da tek kelime konuşma, cevap verme. Duvar gibi ol. İşlemlerden önce halledeceğin işler meselesi de zaman kazanma. Onun asıl niyetini anlamak için. Sakın apar topar dönmeye kalkma. Evinde sakin sakin otur, işine git gel, arkadaşlarla dışarda buluş kafa dağıt... Bikaç hafta sessiz kal ve düşün. Ama asla sakın asla muhatap olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?