ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

Senin koca seni biraz uğraştıracak. Eğer yumuşak yapılıysan yandın. Valla akrep değil yılan olsun istiyorsa. Sen şu eline verdiğin ipleri tek tek almaya başlasan iyi edersin. Ben de akrep burcuyum ama kocamın ciddi olduğunu, sertleşeceğini, uzatacağını anladığımda geri adım atmasını biliyorum. Sakın kızım pabuç bırakma bu adama. "Ben" li cümleler kur. Ukala ol biraz. Böcekmiş gibi davran ona. Uzuuunca bir süre. Bak yavaş yavaş nasılgeliyor yola.

adam cok haklı... sonucta calsııyor ve sen sevgılı gıbı calısırken bıle sana mesaj atmasını ıstıyosun bu yanlıs bır davranıs zaten zamanı olsa sana mesaj atar ya da arar cevp verır... esın demek kı sıkılmıs bu durumdan baksana acsam bıle teefonu yıne sıkayet etmeye baslıcaksın demıs... kendıne cekı duzen ver.... ılgılenmesını ıstıyosan sen adım at arkasını o getırr zaten ama sureklı sıkayet ederek sadece esını uzaklastırırın kendınden

Adam haklı! Okurken benim icim şişti, bu nedir yahu, bi rahat verin kocanıza!

Esim zaten fazla uzaklasti konu bosanmaya evden gitmeye geldi konu..

Evet ben yumusak yapili biriyim, karsimdakini ezmeye calismam yapmayacagim seyleri tehdit amacli soylemem. Gercekten ayrilmak istiyorda olabilir suanda, umrunda bile degilim! 1 hafta seyahatte olacak bu surede hala ofkesi sinirini nasi koruyacak.
O yokken 1 hafta en fazla aramam mesaj atmam. Geldiginde hala ayniysa evden gitmesini soylicem. Cidden.
Siz ciddi olduguna inanmiyomusunuz

Esim zaten fazla uzaklasti konu bosanmaya evden gitmeye geldi konu..

yanı boyle bısey yuzunden yuvanı yıkılmaz ama hatanı kabullen ve esınden ozur dıle tatlı dıllılıkle anlat senden ılgı beklıyorum de onun tatlı halını yakala... ve bence bır daha boyle davranma kendıme cekı duzen verıcem de ...

Flort donemi 1 sene surdu sonunda icinde nisan dahil. Ayni sirkette calsiyorduk ilk 6-7 ay hergun gorustuk sonra 7 ay yurtdisindaydi 3-4 kere geldi gormeye 1 er hafta kaldi. Aramak konusmak istemiyorum. Yapamayacagim bisey soylemek istemiyorum. Suanda evden ayrilip nereye gideyim, isim var burda calisiyorum .. Turkiyeye gitsem ailelere bahsetmem gerekir yapacaksak kesin olarak yapmak istiorum herkesi uzmek istemem bos yere.
Evet cok zor cok yiprandim cok bunaldim napcagimi bilmiyorum yoruldm cok pismanim.

Tum mesajlri okuyabildinizmi? Evden ayrilmami bosanmayi istedigini soyledi. Umrumda degilsin artik varligin yoklugun bir dedi.
Ben persembe gunu bir adim atip ozur dilemistim sonu bosanmayla bitti sinirliydi. Bugun yine cok uzamadimi sence bu dedim, yalvaripbarisip kalcakmisin yine dedi. Napayim daha paspas mi olayim. Evet haksizdim, hataliydim, bunaltmistim. Ama suanda? Bu kadar mi hataliyim?

ooo pardon canım esajların tumunu okumamıstım... ne demekmıs bu yalvarıp kalmak ? tabıkı de sana boyle dıyen bırıne paspas degıl hıc bısey olunmaz... bu konu sadece senın ılgı beklemenden mı oldu yanı ? sende calısıyosun degıl mı madem gıtmenı ıstıyo cık ayrı bır eve bakalım tepkısı ne olacak soyle gozunun onunde ıkı uc gun suslen cık dısarı gec gel eve... ayrılmanın konusunu acarsa da merak etme ev arıyorum bulur bulmaz gıtcem deyıp don yuzunu.... derdı neymıs bu adamın su an cok kızdım

Aslinda yan yanada kalmissiniz tanimissindir ,suan git demiyirum zaten aradiginda toparlaniyorum diye telefonda plöf yap,is yerine ayrilicagimi soledim yerime birini bulucaklar bugun yarin ,ozaman giderim belkide senin donmeni bile beklemem de blöf tabi buda,ozamn anlarsin net

Herkes adama hak vermiş ama bir yıl flört etmişler. Demek ki bu süre zarfında adam yeterince ya da sizin istediğiniz kadar ilgi göstermiş ki evlenmişsiniz. Canım bende seninle görüşmeyi çok isterim ama çok yoğunum demek çok mu zor. Varlığın yokluğun bir ne demek. Acaba başka biri mi var? Yoksa ben mi çok şüpheciyim

burda herkes size konuşmayın kendinizi geri çekin nasıl olsa gidecek bir hafta düşünmek için vakti olacak demiş ama siz inatla ütünü yapayım mı yemeğe gelecek misin uçağın ne zaman ne zaman döneceksin diye sorular sorup durmuşsunuz. Burda insanlar size yardım etmeye çalışmışlar. Keşke dinleseydiniz.

Şimdi o dönene kadar bekle evinde bir yere gitme. Geldiğinde hala aynı durumda olursa işlemler için bekledim dersin.

Yapacak bir sey bulamiyorsunuz diye esinize sarmissiniz, gercekten esimiz diye insanlari mesajla taciz etmeye hakkimiz yok. Ben esinizin yerinde olsam bosanalim lafi lafta kalmazdi boyle devam ederse gercekten bosanirdim. Calisiyormussunuz simdi gordum, bir de calismasaniz 1000 tane mesaj atacaksiniz herhalde..

Ciddi olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Seni sindirmek ve gereksiz arama sormalarını kestirme telaşı bu. Ezik durman onu itiyor da olabilir tabi ama ayrılmak istemiyor bence. Ki bu onun düşüncesi. Sen de bu konuyu etraflıca düşünmelisin hayatım. O ayrılmayı düşünmüyorsa bile sen ne düşünüyorsun? Bu gidişat nasıl? Onunla yapabiliyor musunuz? Gerçekten hep sen mi haksızsın? Yani o ayrılık yok derse bu senin bayramın mı olacak mesela? Evet sevineceksin gibi görünüyor çünkü belli kocanı seviyorsun. Sen bi de kendi içine dönüp muhakeme yap olur mu? Ona da sakın o ne isterse öyle olacağı havası yaratma.

evet ilgi beklememden, onu bunaltmamdan, burada yazdigim seylerden dolayi oldu, onda birikim oldu belliki, bitti tahammulu kalmadi. ayri eve cikmak burada cok kolay degil dusunuyorum ne yapicagimi

bu sure zarfinda cok ilgiliydi sorun yoktu, ayni ofiste calisiyorduk birlikteydik hep. evlendik ayri ofislerde calismaya basldik, cok daha yogun bir isi var vs. evet bunalmis ama her seferinde bunlari anlatmaktan, bana katlanamadigini tahammulu kalmadigini soyluyordu. son ettigmiz kavga patlatti onu, sogudu benden oyle davraniyor.
bilmem baska birimi var, varsa onume gelir insallah.

normalde esimin tarzi bu, beni sindirmek ezmek, degistirmek icin boyle bir yontem uygular. ben mutlu olmak istiyorum, sevildigimi ve deger gordugumu hissetmek istiyorum benim zaafim bu. yuzum gulsun istiyorum evde, ki evi seven biriyimdir evde mutluyumdur genelde, ama esimden sonra hayatimda cok sey degisti.
alkolu biraktim, sigarayi biraktim, en samimi 2 arkadasim vardi biraz esimin gaziyla kustum onlarla, kiyafetlerimi degistirdim diz ustu kiyafet istemiyor vs, denize havuza girmemi pek istemiyor buna dikkat eder oldum vs vs vs. bunlari yaptim ben, ulke degistirdim isimi degistirdim.
ben bunlari yaptim, karsiliginda bir iliskide zaten olmasi gereken seyleri bekliyorum sevgi, saygi ve deger gormek. yuzumun gulmesi. mutlu hissetmem.
bunlar olmadiginda ise cikmazda hissediyorum.. mutlu degilim bende

Takdir edildiğini, yaptığın bu fedakarlıkların teşekkürünü kulaklarınla duyup gözlerinle görmek istiyorsun. Haklısın hayatım ama biraz da yapı. Benim eşim de beni hiç övmez mesela. Babamdan alışkınım zor adam ama yeri gelmişse çok över karısını " şu yönünü çok seviyorum, şu konuda senin üstüne tanımam, senin sayende..." Bunu gördüm hep ve eşimden de bekledim. Yapmadığı için sanki beni hiç beğenmiyor takdir etmiyor gibi geldi, hep gözüne sokmak başına kakmak istedim iyi olduğum konularda. Anladım ki adamın huyu bu. Övmüyor. Hiç sevmiyor birini yüzüne övmeyi. Artık öyle saçma bir telaşım yok. Ben bu konuda iyiyim biliyorum. Birilerinin bunu dillendirmesine gerek yok. Senin kocan da fazla aranıp sorulmayı sevmiyor. Baskın olmak istiyor. Ama şu da var karakter var insanda orası ok ama davranışı şekillendiren karşısındaki kişi. Sen ona karşı sevgi dolu ama otoriter, özverili ama sınırları olan, bi tarafı kocasına aşık bi tarafı karşısındaki ileri gidince gözü kimseyi görmeyen yakan yıkan bir kadın olsaydın o adam bu adam olmayabilirdi. Of evlilik yürütmek zor iş hayatım. Sen baktın kocan blöf yapıyor, eminsin, o adama göre davranmaya başlayacaksın artık. Tabi sen de devam etmek istiyorsan

evet calisiyorum, esim hep ilk oncelikte benim icin, sacma kabul ediyorum.

evet calisiyorum, esim hep ilk oncelikte benim icin, sacma kabul ediyorum.
Siz de esiniz icin onceliktesiniz ama her seyin bi yeri var o an isteyse rahatsiz edilmeyi sevmiyo demek ki... O eve gelince guler yuzlu olsaniz, seni cok ozledim deyip opseniz, banyo yapalim mi gibi gibi biraz simartip mutlu etseniz belki degisecek.. Ben de nisanliyken bazi seylerden cok sikayet ederdim en sonunda patladi ben de oyle ogrendim sikayetle degismiyo hic bi sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…