- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
- Konu Sahibi peaceful16
-
Cok dogru bir tespit esim hakkinda. Eger ona bir hata yaparsan hele benim gibi esi sert soz soylesin, kaba konussun onu dogduguna pisman etmeden birakmaz. Akrep burcu ayrica cok kinci. Gururlu. O bana ayni o aciyi yasatana kadar ici rahat etmez icinden o pislik hisleri gitmez. O kadar vicdansiz davranir, evlendigimizden beri boyle bu huyu yeni degil. Evet ben cok prim verdim cunku bilmiyodum ilk evliyken ciddi sandim hep, hep ozur diledim yapmicam dedim falan yalvardim, cunku normalde iyiyken aramiz iyi mutluyuz diye her kavgada cok suclu hissediyodum kendimi cok ozur dileyip yalvariyodum kaybetmemek icin.yuzgoz oldum, son bi kac seferdir bosanmaya he diyorum diye dozunu arttirdi acitmanin ki inanayim, ki hincini alabilsin benden.
Cok uzamadimi diye sordum ya ciddi oldugunu kanitlamak icin demedigini birakmadi bugun, ciddiyse ok ayrilalim ozaman. Gitmek dogru degil suanda aileleri yipratmak istemiyoruM kim ne yapsin bize bosan mi dicekler bosanmami , uzulurler.. Annemle paylastim bi kere cok uzuldu biz 3 gun sonra baristik o 3 ay sordu araniz nasi kizim diye. Muhattap olmayacagim asla. Aramayacagim. Geldiginde ayni kafadaysa esyalarini alip cikmasini soyleyecegim, ben neden harap olayim ayriliyosak beklesin az isimi halledip cikana kadar disarda kalsin erkek sonucta .
Degilsede otursun. Diyorum ya oyunlara gelmedigimi gorunce dozu cok arttiriyo beni inandirmak icin "4 gundur konusttum mu senle bi kere, anla iste umrumda degilsin" deme ihtiyaci bile duyuyo yeterki esitlenelim uzuleyim iyice bi dersimi alayim.
Ama 1 sene oldu, hala dusunuyorum belki bu sefer ciddi diye.
Merhaba,
1 senelik evliyim yurtdisinda yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.
esimden ilgi bekliyorum, gun icinde aramasini mesaj atmasini, ben yazinca veya arayinca cevaplamasini istiyorum bunlar olmayinca ustune gidiyorum sanki beni umursamiyor gibi geliyor. esim cok yogun calisiyor eve 8 gibi geliyor hatta bazen daha gec. acikcasi ondan romantizm bekliyorum arasin ilgilensin vs.
yine boyle yazmadigi bir gun (sali gunu) birsuru mesaj attim gormedi 4 saat sonra gordu toplantidayim dedi, eve geldiginde paylastim ben sana ulasabilmek istiyorum konusmak istiyorum beni onemsemiyosun gibi geliyo yazmayinca dedim, is yerinde beni rahatsiz etme dedi yogunum eve gelince konusalim dedi musait olursam ariyorum yaziyorum dedi ama yazmadim diye 20 tane msj atip arama dedi usteleme dedi. sonra tartisma biraz daha devam edince dediki "zaten yazdigin anda acsam yazsam bile bos konusacaksin sikayet edeceksin benden veya ilgi istiyorum diyeceksin yeter artik katlanamiyorum. eve geldigimde bi huzur bulayim bi mutluluk bulayim. tum gun msj atiyosun sikayet ediyosun eve geliyorum yine sikayet ediyosun , isteyken sana onceligim yok nasilsin napiyosun en fazla bu kadar konusalim eve gelince konusuruz ama bu dirdirlarina susmamana katlanamiyorum artik " dedi. sonra ben madem katlanamiyorsun niye duruyosun benimle dedim o da "durmak istemiyorsan durma bosan " dedi. bende beni sevmiyormusun nasil bu kadar kolay soyluyorsun dedim zorladim biraz oda evet sevmiyorum dedi sonunda, umrumda degil sevgim bana huzur vermiyorsan bana mutluluk vermiyorsan kolum olsa keserim bu kadar strese. dedi..
2 gundur kusuz yani, uzuluyorum , boyle olsun istemiyorum iliskimi saglamlastirmak istiyorum...
mesaj atmiyorum aramiyorum 2 gundur rahat davraniyorum ama barismak istiyorum.. sizce nasil davranayim?
Adam haklı! Okurken benim icim şişti, bu nedir yahu, bi rahat verin kocanıza!Merhaba,
1 senelik evliyim yurtdisinda yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.
esimden ilgi bekliyorum, gun icinde aramasini mesaj atmasini, ben yazinca veya arayinca cevaplamasini istiyorum bunlar olmayinca ustune gidiyorum sanki beni umursamiyor gibi geliyor. esim cok yogun calisiyor eve 8 gibi geliyor hatta bazen daha gec. acikcasi ondan romantizm bekliyorum arasin ilgilensin vs.
yine boyle yazmadigi bir gun (sali gunu) birsuru mesaj attim gormedi 4 saat sonra gordu toplantidayim dedi, eve geldiginde paylastim ben sana ulasabilmek istiyorum konusmak istiyorum beni onemsemiyosun gibi geliyo yazmayinca dedim, is yerinde beni rahatsiz etme dedi yogunum eve gelince konusalim dedi musait olursam ariyorum yaziyorum dedi ama yazmadim diye 20 tane msj atip arama dedi usteleme dedi. sonra tartisma biraz daha devam edince dediki "zaten yazdigin anda acsam yazsam bile bos konusacaksin sikayet edeceksin benden veya ilgi istiyorum diyeceksin yeter artik katlanamiyorum. eve geldigimde bi huzur bulayim bi mutluluk bulayim. tum gun msj atiyosun sikayet ediyosun eve geliyorum yine sikayet ediyosun , isteyken sana onceligim yok nasilsin napiyosun en fazla bu kadar konusalim eve gelince konusuruz ama bu dirdirlarina susmamana katlanamiyorum artik " dedi. sonra ben madem katlanamiyorsun niye duruyosun benimle dedim o da "durmak istemiyorsan durma bosan " dedi. bende beni sevmiyormusun nasil bu kadar kolay soyluyorsun dedim zorladim biraz oda evet sevmiyorum dedi sonunda, umrumda degil sevgim bana huzur vermiyorsan bana mutluluk vermiyorsan kolum olsa keserim bu kadar strese. dedi..
2 gundur kusuz yani, uzuluyorum , boyle olsun istemiyorum iliskimi saglamlastirmak istiyorum...
mesaj atmiyorum aramiyorum 2 gundur rahat davraniyorum ama barismak istiyorum.. sizce nasil davranayim?
Esim zaten fazla uzaklasti konu bosanmaya evden gitmeye geldi konu..adam cok haklı... sonucta calsııyor ve sen sevgılı gıbı calısırken bıle sana mesaj atmasını ıstıyosun bu yanlıs bır davranıs zaten zamanı olsa sana mesaj atar ya da arar cevp verır... esın demek kı sıkılmıs bu durumdan baksana acsam bıle teefonu yıne sıkayet etmeye baslıcaksın demıs... kendıne cekı duzen ver.... ılgılenmesını ıstıyosan sen adım at arkasını o getırr zaten ama sureklı sıkayet ederek sadece esını uzaklastırırın kendınden
Senin koca seni biraz uğraştıracak. Eğer yumuşak yapılıysan yandın. Valla akrep değil yılan olsun istiyorsa. Sen şu eline verdiğin ipleri tek tek almaya başlasan iyi edersin. Ben de akrep burcuyum ama kocamın ciddi olduğunu, sertleşeceğini, uzatacağını anladığımda geri adım atmasını biliyorum. Sakın kızım pabuç bırakma bu adama. "Ben" li cümleler kur. Ukala ol biraz. Böcekmiş gibi davran ona. Uzuuunca bir süre. Bak yavaş yavaş nasılgeliyor yola.
Esim zaten fazla uzaklasti konu bosanmaya evden gitmeye geldi konu..
Flort donemi 1 sene surdu sonunda icinde nisan dahil. Ayni sirkette calsiyorduk ilk 6-7 ay hergun gorustuk sonra 7 ay yurtdisindaydi 3-4 kere geldi gormeye 1 er hafta kaldi. Aramak konusmak istemiyorum. Yapamayacagim bisey soylemek istemiyorum. Suanda evden ayrilip nereye gideyim, isim var burda calisiyorum .. Turkiyeye gitsem ailelere bahsetmem gerekir yapacaksak kesin olarak yapmak istiorum herkesi uzmek istemem bos yere.Umarım oledir canim ,o nasil sevgiya ole durmadan bosanma lafi olurmuki,flort doneminiz ne kadar surdu onunla ayni yerdemiydiniz sık sık bulusma imkaniniz varmiydi ? Usttede yazdigim gibi aradiginda toparlaniyorum bugun yarin turkiyeye donuyorum diyin plofse korkar degilse canina minnettir,ayyy bole beklemekte senin icin cok zor dur.Allah sabir versin
Tum mesajlri okuyabildinizmi? Evden ayrilmami bosanmayi istedigini soyledi. Umrumda degilsin artik varligin yoklugun bir dedi.yanı boyle bısey yuzunden yuvanı yıkılmaz ama hatanı kabullen ve esınden ozur dıle tatlı dıllılıkle anlat senden ılgı beklıyorum de onun tatlı halını yakala... ve bence bır daha boyle davranma kendıme cekı duzen verıcem de ...
Tum mesajlri okuyabildinizmi? Evden ayrilmami bosanmayi istedigini soyledi. Umrumda degilsin artik varligin yoklugun bir dedi.
Ben persembe gunu bir adim atip ozur dilemistim sonu bosanmayla bitti sinirliydi. Bugun yine cok uzamadimi sence bu dedim, yalvaripbarisip kalcakmisin yine dedi. Napayim daha paspas mi olayim. Evet haksizdim, hataliydim, bunaltmistim. Ama suanda? Bu kadar mi hataliyim?
Flort donemi 1 sene surdu sonunda icinde nisan dahil. Ayni sirkette calsiyorduk ilk 6-7 ay hergun gorustuk sonra 7 ay yurtdisindaydi 3-4 kere geldi gormeye 1 er hafta kaldi. Aramak konusmak istemiyorum. Yapamayacagim bisey soylemek istemiyorum. Suanda evden ayrilip nereye gideyim, isim var burda calisiyorum .. Turkiyeye gitsem ailelere bahsetmem gerekir yapacaksak kesin olarak yapmak istiorum herkesi uzmek istemem bos yere.
Evet cok zor cok yiprandim cok bunaldim napcagimi bilmiyorum yoruldm cok pismanim.
Evet ben yumusak yapili biriyim, karsimdakini ezmeye calismam yapmayacagim seyleri tehdit amacli soylemem. Gercekten ayrilmak istiyorda olabilir suanda, umrunda bile degilim! 1 hafta seyahatte olacak bu surede hala ofkesi sinirini nasi koruyacak.
O yokken 1 hafta en fazla aramam mesaj atmam. Geldiginde hala ayniysa evden gitmesini soylicem. Cidden.
Siz ciddi olduguna inanmiyomusunuz
evet ilgi beklememden, onu bunaltmamdan, burada yazdigim seylerden dolayi oldu, onda birikim oldu belliki, bitti tahammulu kalmadi. ayri eve cikmak burada cok kolay degil dusunuyorum ne yapicagimiooo pardon canım esajların tumunu okumamıstım... ne demekmıs bu yalvarıp kalmak ? tabıkı de sana boyle dıyen bırıne paspas degıl hıc bısey olunmaz... bu konu sadece senın ılgı beklemenden mı oldu yanı ? sende calısıyosun degıl mı madem gıtmenı ıstıyo cık ayrı bır eve bakalım tepkısı ne olacak soyle gozunun onunde ıkı uc gun suslen cık dısarı gec gel eve... ayrılmanın konusunu acarsa da merak etme ev arıyorum bulur bulmaz gıtcem deyıp don yuzunu.... derdı neymıs bu adamın su an cok kızdım
Herkes adama hak vermiş ama bir yıl flört etmişler. Demek ki bu süre zarfında adam yeterince ya da sizin istediğiniz kadar ilgi göstermiş ki evlenmişsiniz. Canım bende seninle görüşmeyi çok isterim ama çok yoğunum demek çok mu zor. Varlığın yokluğun bir ne demek. Acaba başka biri mi var? Yoksa ben mi çok şüpheciyim
Ciddi olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Seni sindirmek ve gereksiz arama sormalarını kestirme telaşı bu. Ezik durman onu itiyor da olabilir tabi ama ayrılmak istemiyor bence. Ki bu onun düşüncesi. Sen de bu konuyu etraflıca düşünmelisin hayatım. O ayrılmayı düşünmüyorsa bile sen ne düşünüyorsun? Bu gidişat nasıl? Onunla yapabiliyor musunuz? Gerçekten hep sen mi haksızsın? Yani o ayrılık yok derse bu senin bayramın mı olacak mesela? Evet sevineceksin gibi görünüyor çünkü belli kocanı seviyorsun. Sen bi de kendi içine dönüp muhakeme yap olur mu? Ona da sakın o ne isterse öyle olacağı havası yaratma.
normalde esimin tarzi bu, beni sindirmek ezmek, degistirmek icin boyle bir yontem uygular. ben mutlu olmak istiyorum, sevildigimi ve deger gordugumu hissetmek istiyorum benim zaafim bu. yuzum gulsun istiyorum evde, ki evi seven biriyimdir evde mutluyumdur genelde, ama esimden sonra hayatimda cok sey degisti.
alkolu biraktim, sigarayi biraktim, en samimi 2 arkadasim vardi biraz esimin gaziyla kustum onlarla, kiyafetlerimi degistirdim diz ustu kiyafet istemiyor vs, denize havuza girmemi pek istemiyor buna dikkat eder oldum vs vs vs. bunlari yaptim ben, ulke degistirdim isimi degistirdim.
ben bunlari yaptim, karsiliginda bir iliskide zaten olmasi gereken seyleri bekliyorum sevgi, saygi ve deger gormek. yuzumun gulmesi. mutlu hissetmem.
bunlar olmadiginda ise cikmazda hissediyorum.. mutlu degilim bende
Yapacak bir sey bulamiyorsunuz diye esinize sarmissiniz, gercekten esimiz diye insanlari mesajla taciz etmeye hakkimiz yok. Ben esinizin yerinde olsam bosanalim lafi lafta kalmazdi boyle devam ederse gercekten bosanirdim. Calisiyormussunuz simdi gordum, bir de calismasaniz 1000 tane mesaj atacaksiniz herhalde..
Siz de esiniz icin onceliktesiniz ama her seyin bi yeri var o an isteyse rahatsiz edilmeyi sevmiyo demek ki... O eve gelince guler yuzlu olsaniz, seni cok ozledim deyip opseniz, banyo yapalim mi gibi gibi biraz simartip mutlu etseniz belki degisecek.. Ben de nisanliyken bazi seylerden cok sikayet ederdim en sonunda patladi ben de oyle ogrendim sikayetle degismiyo hic bi sey.evet calisiyorum, esim hep ilk oncelikte benim icin, sacma kabul ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?