- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Siz de esiniz icin onceliktesiniz ama her seyin bi yeri var o an isteyse rahatsiz edilmeyi sevmiyo demek ki... O eve gelince guler yuzlu olsaniz, seni cok ozledim deyip opseniz, banyo yapalim mi gibi gibi biraz simartip mutlu etseniz belki degisecek.. Ben de nisanliyken bazi seylerden cok sikayet ederdim en sonunda patladi ben de oyle ogrendim sikayetle degismiyo hic bi sey.
Bakicam simdi. Eger kendinizi degistirebileceginize inaniosaniz bosanmayin terketmesin kimse evi. İkna edin esinizi ve dedigi biri gibi olun isteyken simdi yine mesaj aticak demesin acaba eve gidince neler yapicaz diye dusunsun. Ben o isteyken 1-2 mesaj atarim keza esim de, nasil olsa evde beraberiz.. Simdi dogum iznindeyim yine atmiyorum acil olmadikca fazla mesaj.evet esim aynen boyle olmak istiyor soyledide bi kac defa, eve gelince guler yuzle karsilasan huzur bulsam evde paylassak konussak normal bir iliski yasasak surekli kendimi dilek kutusu gibi hissetmesem her dk sikayet sikayet napayim istemiyosan git' le kavgaya donen birsuru konusmalarimiz oldu.
ama son mesajlarimi okudunuzmu suanda cok farkli bir yerdeyiz, bosanmaya geldi , evi terketmeye geldi konu..
baktiktan sonra yorumunuzu bekliyorum.. evet degisecegime inaniyorum, esimle karsilikli, bana verdigi degeri hissetmek istiyorum. isteyken mesajlar aramalar vs kendime hakim olup bu huyumu komple degistirecegim..Bakicam simdi. Eger kendinizi degistirebileceginize inaniosaniz bosanmayin terketmesin kimse evi. İkna edin esinizi ve dedigi biri gibi olun isteyken simdi yine mesaj aticak demesin acaba eve gidince neler yapicaz diye dusunsun. Ben o isteyken 1-2 mesaj atarim keza esim de, nasil olsa evde beraberiz.. Simdi dogum iznindeyim yine atmiyorum acil olmadikca fazla mesaj.
Takdir edildiğini, yaptığın bu fedakarlıkların teşekkürünü kulaklarınla duyup gözlerinle görmek istiyorsun. Haklısın hayatım ama biraz da yapı. Benim eşim de beni hiç övmez mesela. Babamdan alışkınım zor adam ama yeri gelmişse çok över karısını " şu yönünü çok seviyorum, şu konuda senin üstüne tanımam, senin sayende..." Bunu gördüm hep ve eşimden de bekledim. Yapmadığı için sanki beni hiç beğenmiyor takdir etmiyor gibi geldi, hep gözüne sokmak başına kakmak istedim iyi olduğum konularda. Anladım ki adamın huyu bu. Övmüyor. Hiç sevmiyor birini yüzüne övmeyi. Artık öyle saçma bir telaşım yok. Ben bu konuda iyiyim biliyorum. Birilerinin bunu dillendirmesine gerek yok. Senin kocan da fazla aranıp sorulmayı sevmiyor. Baskın olmak istiyor. Ama şu da var karakter var insanda orası ok ama davranışı şekillendiren karşısındaki kişi. Sen ona karşı sevgi dolu ama otoriter, özverili ama sınırları olan, bi tarafı kocasına aşık bi tarafı karşısındaki ileri gidince gözü kimseyi görmeyen yakan yıkan bir kadın olsaydın o adam bu adam olmayabilirdi. Of evlilik yürütmek zor iş hayatım. Sen baktın kocan blöf yapıyor, eminsin, o adama göre davranmaya başlayacaksın artık. Tabi sen de devam etmek istiyorsan
burda herkes size konuşmayın kendinizi geri çekin nasıl olsa gidecek bir hafta düşünmek için vakti olacak demiş ama siz inatla ütünü yapayım mı yemeğe gelecek misin uçağın ne zaman ne zaman döneceksin diye sorular sorup durmuşsunuz. Burda insanlar size yardım etmeye çalışmışlar. Keşke dinleseydiniz.
Şimdi o dönene kadar bekle evinde bir yere gitme. Geldiğinde hala aynı durumda olursa işlemler için bekledim dersin.
Sevgiliykende bu böyle ne kadar üstüne düşersen o kadar kaçma ihtiyacı duyuyor erkekler .Üstelik evlisiniz nazı bu kadar çok gecebilcek durumda ve yogun tempolu bir adamdan bahsediyoruz. Anladığım kadarıyla sorumluluk sahibi biri bence abartmayın. Erkek arkadasım resim yaparken veya programda çalışırken çok ciddidir ilk zamanlar bu benide sıkarken şuan bu tavrı aksıne benı mutlu ediyor. İşini iyi yapmak isteyen işine odaklanan biri olması iyi birşey. Sizin yanınıza gelmesine ve yanınızda o yogun tempodan kurtulmus huzurlu bır adam olmasına bir izin verin. Verinde o size ihtiyac duysun.
evet ilgi beklememden, onu bunaltmamdan, burada yazdigim seylerden dolayi oldu, onda birikim oldu belliki, bitti tahammulu kalmadi. ayri eve cikmak burada cok kolay degil dusunuyorum ne yapicagimi
ayrı eve cıkma zaten blöf yapbıraz zamana bırak demek kı cok ofkelı ... pekı normalde boyle hakaretler eder mı sana ya da bagırır kızar mı?
Canım bak adamı rahat birakmadin kovaladikca kovaliyorsun niye peki neden uçağın saatini soruyorsun allah aşkına ya niye nabzını olcuyorsun eğer ki böyle konuşmaya devam edersen evliliğine noktalatacaksin ben inanmıyorum eşini aramayacagina duramayorsun sabredemiyorsun neden peki ben senin yerinde olsam eşyami toplar blof yapardım evde bırakırım az çok bilirsin kaçta geleceğini o saatte evde olmazdim sonra girerdim eğer ki evdey se konsolosluğa gidelim derdim
buyuk kavgalarimizda bana bu sekilde konusur evet, yuzsuzlesme yilisma vs. Hep ayni konudan kavga ettik.. benim cok ilgi beklemem, surekli arayip mesaj atmam , onun bu halinden sikayetci olmam, ilgi bende olsun istememden.
yanı canım esının bu sekılde asagılayıcı konusmasını tasnıf etmıyorum ama senın de sureklı esını ılgı ılgı dıye bunaltman kotu olmus... haklısn bız bayanlar ılgıye muhtacız ılgı hep bızde olsun ıstyoz ama erkekler bız gıbı dusunmuyor... benece esını bıraz rahat bırak o da kendınce bırseylerı dusunsun hıc ılgılenme bırsey sorma madem sen ozur dıledın zamana bırak bakalım ne dusunecek tepkısı ne olacak
kullandigi kelimelere dikkat etmiyor, kizma olayini abartiyor bazen cok kirici oluyor.
ilgi cok guzel, ama karsindakinin icinden geldiginde bunu ogrendim biraz aci bir sekilde :)
ozur persembe gunu dilemistim, kabul etmedigini soyledi, soylediklerinin arkasinda dur yilisma demisti.
bugun yine konusmaya calistim ya ucak kacta vs neden uzatiyorsun diye, bu sefer de konusma benimle gidiyormusun kaliyormusun napiyosan yap varliginla yoklugun ayni dedi.. e oyle diyince bende ayrilmaya bosanmaya getirdim napiyosak yapalim o zaman diye. daha bi daha ozur falan dilenmezki ama konusmaya calistim kac kere - hepsi ters tepti.
geldiginde neler olacak bilmiyorum..
Ben esinin abarttigini dusunuyorum acikcasi. Ne yaptin ne dedin de bu kadar tepki veriyor yani ne var bu kadar buyutecek. Evliligin ilk zamanlari bu ilgi bekleme durumunu cogumuz yasamisizdir ama esler bu kadar tepki vermemistir. Zamanla zaten bazi seyler rayina oturuyor. sende kafa dinlemek istiyorsun, kendine ozel bir alanin olsun istiyorsun. simdi yenisiniz zamanla zaten oturacak hersey. Esinin baska bir derdi mi var acaba. is yeriyle ilgili olabilir belki cani sıkkın sana patliyor bilmiyorum altinda baska bisey olabilir.
şu an çok bunaldığı için senden kaçıyor, iletişim kurmak istemiyor. bunlar yüzünden boşanılmaz zaten kafasını dinleyince anlayacak. çok hızlı yumuşamayacak gibi çok bunalmış. kendi haline bırak. seni o özlesin o merak etsin arasın. o ev ikinizin ona da yaşam alanı bırak. ev küçükmüş zaten sürekli yanına gitme. şu an senin sorduğun her şey ona itici gelecek, konuşma bahanesi gelecek.
normale dönmeniz için zaman tanı, buna ihtiyacınız var. her şey senin tutumuna bağlı.
severken öldürmek bu olmalı.
Bence biraz susmalısın. Ama gerçekten susmalısın. Bi kendini geri çek. Bu kadar ezik durma, gözünde küçülüyorsun git gide
Özlemesi için fırsat vereceksin olumsuz düşünme hemen. Seviyorsa bir kaç güne yumuşar. Çok bunalmış demekki .susacagim, arayip sormam bu bir hafta. kavgayi sali gunu ettik bugun pazar konustum diye yine olay cikti. baya dolmus bana , nasil ozleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?