- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
tamamÖzlemesi için fırsat vereceksin olumsuz düşünme hemen. Seviyorsa bir kaç güne yumuşar. Çok bunalmış demekki .
Ona kul köle gibi gözükme. Yani seni elinin altında sanması durumunu bi yok önce. Neşeli ol, keyfine bak gez takıl. Ve konuşma. Özür dileme barışmaya çalışma. Yani kendini geri çek. Yani durumundan tam tersi bi profil sergile.susacagim, arayip sormam bu bir hafta. kavgayi sali gunu ettik bugun pazar konustum diye yine olay cikti. baya dolmus bana , nasil ozleyecek
Bazi seyler dediginiz gibi yapi, karakter meselesi. zorlamayla degismiyor, dediginiz cok dogru eger ben biraz daha sert soylediginin arkasinda duran daha saglam bir tip olsaydim, duygusal olmak yerine, esimde bu kadar atip tutamazdi bana. kendim ettim kendim buldum bu acidan biraz. ben esimi zorladikca, bana cevap ver bana mesaj at beni ara , dinle beni bana bak, telefonu birak vs, onu kontrol ettigimi dusunerek bunaldi, bikti, sonunda bu noktaya kadar geldik. ben genel olarak boyleydim bu birkac aydir abarttim sanirim, neden esim suanda cok tepki verdi bilmiyorum ama oturup dusundu belkide bu sekilde mutsuz huzursuz oldugunu gordu, veya tahammulu kalmadi.
evlilik yurutmek cidden zor ya, evliligin ilk 1 senesi zor dimi sadece ileriki yillar da bu kadar emek istiyor mu :) ? umarim hayir dersiniz! :)
yani sasiriyorum guzel bir iliski nasil bu kadar mahvedilir birlikte yasayip gormus gibiyiz. o en eski saf formuna donermiyiz, bilmiyorum, oyle olsa isterim kalmayi. icimizdeki o yaralar, kotu anilar gecerse isterim. tekrar umitli olursak gelecekten..
hata yaptim. sormayacagim ve aramayacagim mesaj atmayacagim gercekten. sabredecegim gelene kadar . gelince tekrar konsolosluk muhabbetini acip gidelim mi diyeyim?
gideriz o zaman zaten.. cunku benim degismeyecegimi dusunup ok bosanalim o zaman diyecek.. ben hic konusmadan beklemeyi dusunuyorum o geldiginde.. o zamana kadar arar heralde 1 hafta boyunca benden haber alamaz yoksa.
Bir haftasonu yoktum neler olmuş.
Adam sus dedikçe uçaktı saatti konuşmak hata.
Bir de bu kadar kul köle olursan değerin bilinmez ki zaten. Adam ütü istemem diyor hala daha ütüleyeyim diyorsunuz.
Adam sus dedikçe dırdır ediyor uzatma diyorsunuz. Uzatan sizsiniz aslında.
Ben olsam bana daha o gurursuz dediği anda beş karış surat gezerdim, yüzüne bakmazdım. Tribin kralını ben ona yapardım. Ne demek boşanmak ne demek koca bulmak ne demek git ne demek gurursuz. Her biri ayrı ağır söz siz hala bunları umursamadan uçak saatini soruyorsunuz.
Yapmanız gereken tek şey susmaktı yapamadınız.
Üzgünüm ama siz değişmezsiniz. İyileşelim değişeceğim diyorsunuz ama bu kafayla olmaz. Hala adamı sık boğaz ediyorsunuz.
Ona kul köle gibi gözükme. Yani seni elinin altında sanması durumunu bi yok önce. Neşeli ol, keyfine bak gez takıl. Ve konuşma. Özür dileme barışmaya çalışma. Yani kendini geri çek. Yani durumundan tam tersi bi profil sergile.
Merhaba,
1 senelik evliyim yurtdisinda yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.
esimden ilgi bekliyorum, gun icinde aramasini mesaj atmasini, ben yazinca veya arayinca cevaplamasini istiyorum bunlar olmayinca ustune gidiyorum sanki beni umursamiyor gibi geliyor. esim cok yogun calisiyor eve 8 gibi geliyor hatta bazen daha gec. acikcasi ondan romantizm bekliyorum arasin ilgilensin vs.
yine boyle yazmadigi bir gun (sali gunu) birsuru mesaj attim gormedi 4 saat sonra gordu toplantidayim dedi, eve geldiginde paylastim ben sana ulasabilmek istiyorum konusmak istiyorum beni onemsemiyosun gibi geliyo yazmayinca dedim, is yerinde beni rahatsiz etme dedi yogunum eve gelince konusalim dedi musait olursam ariyorum yaziyorum dedi ama yazmadim diye 20 tane msj atip arama dedi usteleme dedi. sonra tartisma biraz daha devam edince dediki "zaten yazdigin anda acsam yazsam bile bos konusacaksin sikayet edeceksin benden veya ilgi istiyorum diyeceksin yeter artik katlanamiyorum. eve geldigimde bi huzur bulayim bi mutluluk bulayim. tum gun msj atiyosun sikayet ediyosun eve geliyorum yine sikayet ediyosun , isteyken sana onceligim yok nasilsin napiyosun en fazla bu kadar konusalim eve gelince konusuruz ama bu dirdirlarina susmamana katlanamiyorum artik " dedi. sonra ben madem katlanamiyorsun niye duruyosun benimle dedim o da "durmak istemiyorsan durma bosan " dedi. bende beni sevmiyormusun nasil bu kadar kolay soyluyorsun dedim zorladim biraz oda evet sevmiyorum dedi sonunda, umrumda degil sevgim bana huzur vermiyorsan bana mutluluk vermiyorsan kolum olsa keserim bu kadar strese. dedi..
2 gundur kusuz yani, uzuluyorum , boyle olsun istemiyorum iliskimi saglamlastirmak istiyorum...
mesaj atmiyorum aramiyorum 2 gundur rahat davraniyorum ama barismak istiyorum.. sizce nasil davranayim?
Geldiğinde boşanma kelimesi konsolosluk kelimesi dahi açma sen sormuşsun zaten gelince konsolosluk diye ucunu açık bırakmış ilgilenme ve ilgide bekleme ben öyle formülü buldum neden hep konuşmak istiyorsun peki
Son durum ne oldu?
Adam haklı. Sürekli 17 yaşında bıkbık ilgi bekleyen adamın işinde gücünde yorgun argın olduğunu görmeyen bir de sürekli bunun üzerinden şikayet eden birine bende ne katlanabilirdim ne de ömür boyu tahammül edebilirdim. Olgun olmayan insanlara tahammülüm yok.
Evet haklı ben çıkarken bile asla msj, arama vs. yapmazdım eşime, çünkü işleri yoğun ve hep müşterileriyle beraber. İlk o arardı, ben cevap atardım. Hala da öyledir
Offf yine dayanamamış konuşmuşsunuz, üstüne de çok uzadı barışalım vs gibi yanaşmışsınız. Sizin olay bence boşanmayla bitecek, çünkü çok yüzgöz olmuşsunuz ağırlığınız kalmamış ve hala mesafe koyamıyorsunuz
Bir haftasonu yoktum neler olmuş.
Adam sus dedikçe uçaktı saatti konuşmak hata.
Bir de bu kadar kul köle olursan değerin bilinmez ki zaten. Adam ütü istemem diyor hala daha ütüleyeyim diyorsunuz.
Adam sus dedikçe dırdır ediyor uzatma diyorsunuz. Uzatan sizsiniz aslında.
Ben olsam bana daha o gurursuz dediği anda beş karış surat gezerdim, yüzüne bakmazdım. Tribin kralını ben ona yapardım. Ne demek boşanmak ne demek koca bulmak ne demek git ne demek gurursuz. Her biri ayrı ağır söz siz hala bunları umursamadan uçak saatini soruyorsunuz.
Yapmanız gereken tek şey susmaktı yapamadınız.
Üzgünüm ama siz değişmezsiniz. İyileşelim değişeceğim diyorsunuz ama bu kafayla olmaz. Hala adamı sık boğaz ediyorsunuz.
yurt disinda yasamak kolay degil. biz de esimle su an gorev geregi yurt disindayiz, birbirimizi yemegidimiz gun yok. genellikle ben yiyorum ama
bir nebze tepkilerinizi kontrol altina almaya calisin.
belki sinirleri yatismistir diye pazar gunu ucagin kacta diye sordum, sanane neden soruyosunki falan diyince ne kadar uzadi ama dedim.. yani hata bende konustum. 1 hafta ayri kalacagiz, arayip msj atmamaktan baska yapabilecegim bisi var mi?
bende yiprandim, o kadar ettigi laftan sonra donup kendine de bir bakmasi gerek oyle degil mi? bir dusunmeli yani ben neler dedim boyle ne soyledim.. napiyorum.. diye.. ancak o zaman ozledigini hisseder belki.
ne kadar sureye ne kadar mesafeye ihtiyaci olur insanin, ben kendimden dusunuyorum, esim beni cok bunaltsa daraltsa kavga etsek ve sonra gelip ozur dilese hala barismasam ve ustune 3-4 gun sonra konustugumuzda bu kadar sert ciksam ben sonra dusunur uzulurdum yani neden bu kadar kirici konustum uzulmustur. acaba napiyodur yalniz kimse yok yaninda. iyi mi basina birsey geldimi. esyalarini topluyomu acaba?
vs gibi dusunceler olmazmi onda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?