ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

Selam canim varmi ariyan soran ? Bu arada iyikide calisabiliyosun bu pisikolojiyle ,aslimda nede guzel kafani dagitiyosun ,birak onun ne dusundugunu elbetteki dusunuyodur ,o seni merak etsin koca sehirde yspayalnizsin.iyi seyler hep sen vazgectiginde olur unutma,bu arada yas kacti acaba?

bende agir konustum sali gunu ettigimiz kavgada, yediremedi kendine hala nefret dolu siniri gecmedi. persembe gunu gittim yanina ozur dilemek icin konustum yok arkasinda dur dediklerinin gideceksin dedi, peki sustum. 2 gun sustum dun yolculuga gidecek diye 2 kelime ettim bu sefer daha agir konustu. en sonunda bosanmaya geldi.
ipler cok incelmisti zaten benim bu ilgi beklemem sikayetlerim vs ilk konuyu bunun icin acmistim , sonra iyice karman corman oldu isler. simdi nasil duzeltecegim diye dusunuyorum birsey yapmak istiyorum evet cok dogru oda yapmali aramali mesaj atmali. ama bence bunu hakettigimi dusunmuyor, yani ben ona hergununu zehir ettim surekli bunalttim biktirdim sonra bide boyumu asan laflar ettim o nasil bir ozurle iki konusmayla duzelir sanirim bu isi diye dusunuyor. e napayim yalvarayim mi hakkaten ? biraktim pesinden kosmayida konusmayida.suanda seyahatte cumartesi gunune kadar yok. o da beni aramaz mesaj atmazsa merak etmemis olcak yani 1 hafta yalnizim.
kapi acik mi kapali mi suanda bilemiyo olmasi lazim ama oyle degil mi sizce... yani beni kaybetme korkusu yok onda cunku zaten mutluluk ve huzur vermedigimi dusunuyo normaldede cok baski yapip cok ilgi isteyip tepesinde oldugum icin... sebebi bu , tahammulu kalmamis. bu konularda hakli degil mi peki? genel olarak bu davranislarimdan dolayi kavga ettik hep ve gercekten duzeltmek istiyorum yapmayacagim bunlari. ama simdi o kadar agir laflardan sonra nasi duzeltebilirimi zaten bilmiyorum..... sizin soylediginiz hic bisey yapma cumartesi gelince de sus konusma mi ?

selammm.. hayir yok sifir iletisim evden ciktigindan beri.
27 yasindayim ben. tesekkur ederim umarim guzel olur. beni merak etmeli ne ailem var burda ne bisey, yalnizim cidden. ki odunluk yapmis olur aramayarak sormayarak, ne yani karisi degilmiyim.
soyledigi kendine koca bul lafida hala aklimda. cirkinlesti kavgada. benim onu haketmedigimi, onu mutlu etmedigimi ve surekli ilgi sevgi diyerek her dk sikayet ederek lanet bencil bir insana donustugumu dusundugunden, her turlu lafi da hakettigimi dusunuyor. e napayim?? nasil duzeltebilirim ben bu algisini.

Ben

canım haklısın konuşmak paylaşmak istiyorsun ama doğru zaman değil ben eşime çok kırıldığımda kızdığımda yüzüne dahi bakmam sinirim geçene kadar ve eşim benimle ilgilenmez konuşmaz sakinleştiğim de yanaşır heee ilk başlarda öyle değil senin yaptığın gibi yapardı zamanla öğreneceksin ama bu krizi atlatacaksın önce allahın izn. eşimde çok sinirlenme aşamasına geliyor hemen bırakıyorum onu sinirli mi bende çok sinirlendiysem sarıp bırakıyorum tabi en son tartışmadan sonra araya mesafe koydum biraz düzeldi. gerekirse 2 hafta konuşmasın sinirinin yatışması için hiç bir şey deme konuştuğunda konuş konuşmazsa konuşma yüzüne bakma dahi ilgilenme neşeli gözük yanında afallasın ne oluyoruz desin kahkaha at bu tatkik her zaman yaramıştır

Değişik bir ilişkiniz var baştan beri okudum yazdıklarınızı.sizin söyledikleriniz onun söyledikleri yenilip yutulur cinsten değil ama en ağırı koca bul demesi .

Sizin bu lafın üstüne kıyameti koparmanız gerekirdi sizi ne zannediyor bu adam?

lütfen tavır alın bakın sadece susun demiyorum TAVIR ALIN söylediği lafı bir daha ne olursa olsun söyleyemësin. Aramaz bana kalırsa ama eşiniz ararsa da açmayın...

Siz hatalı da olsanız bir adam hala kendi nikahındaki kadına bu tarz cümleler kullanmamali

evet gercekten sinirlerim bozuluyo benimde dusununce, bir an yumusuyorum falan ama sonra aklima geliyo soyledikleri cok agir. umrunda bile degil suanda hic bir geri adimi yok hala.

insallah cok tesekkur ederim, kesinlikle seviyeli durmak gerekiyor yoksa gordugunuz gibi olay cirkinlesiyor . benimde etkim var cok usteledim yilistim onun deyisiyle.
o konusmazsa konusmayacagim artik. umrunda bile degilim gercekten bu kadar laf edip gitti akli geride kalmadi bile belkide dusunmuyor bile ne kadar uzdum vs umrunda degilki nasilsa gurursuz bir insanim ben ne dese yeridir yani.
napcagimi bilmiyorum cidden.

mesaj atsam mi acaba ben topluyorum esyalarimi diye.
kendimi aptal gibi hissediyorum o beni sifir umursarken

Hala daha bölf mesaj atayımm mı diyorsunuz ya adam size topla eşyanı çık git diye cevap verirse eşyayı toplayıp bir daha da geri dönmeceyseniz atın. Çok ciddiyim. Adamın bu cevabı vermesi muhtemel. Siz gideceğinizden değil blöf olsun diye atacaksınız mesajı ama adam git derse ve gitmezseniz cidden gurursuz ve yapışkan duracaksını bu sefer.
Yapacağınız iki şey kaldı. Ya ciddi ciddi evi terk edip siz ona tavır alacaksınız yada evde duracaksanız da hiç irtibata geçmeyeceksinz bir hafta boyunca mesaj dahi atmadan sabredeceksiniz.
Hala mesaj ve arama diyorsanız da zerre değişim yok adam da haklı.
Yahu daha hala ne mesajı ya.
Adam size daha ne yapsın. Bi kendinize gelin Allah aşkına. Size dediklerinin onda birini dese evi terk edecek kadınlar var siz hala mesaj diyorsunuz.

mesaj atsam mi acaba ben topluyorum esyalarimi diye.
kendimi aptal gibi hissediyorum o beni sifir umursarken
Ya allah aşkına bişey yazma. gelince geldin mi bile deme. hatta hoşgeldin de deme.
o bişey derse kısa cevaplar ver. azıcık sağlam dur şu adamın karşısında okurken delirdim resmen.

mesaji iyi anlamda demedimki zaten. o bana git dese gidecegim zaten. hatta sirketle konussam mi diye dusunuyorum suanda. cunku benim vizem es vizesi , bosanma durumunda vizem yok. acaba sirket basvururmu calisma vizesi icin onuda dusunuyorum. o beni umursamiyorki. umursasa suana kadar arardi mesaj atardi oyle degilmi? Asiri derecede agir konustu.
kendimi aptal gibi hissediyorum evde durarak bekleyerek.... gidecek baska bi yerimde yok. ancak Turkiyeye donebilirim., napayim otelde kalamam. kendimi kotu hissediyorum , bu kadar umursamayan bi adami bekledigim icin .. ve hala evde durdugum icin, ama opsiyonum yok gidecek turkiye disinda... aklima geldikce sinirleniyorum soyledigi laflara kendine koca bul umrumda bile degilsin , varliginla yoklugun bir falan.

Mesaj atmadan git o zaman. Yada işyerine sor çalışma izni çıkarırlar belki. Adama bir şey sorma, mesaj atma. Adam da benim gibi blöf sanıp git diyecek çünkü
Bak düşün ben bile yanlış anladım kalmak için bahane mesaj atıyor dedim o da öyle diyecek. Bendeki imajın bile öyleyse adamda nasıldır bir düşün. Sırf bundan mesaj falan atma. Bir hafta sessizce bekle ama bekleyemiyorsan da adamı aramadan bir çözüm bul.

keske gidecek bi yerim olsa cidden. gidecegim tek bir yer var oda Turkiye, ailemin yani. ama calisiyorum ve izin bile almadim gitsem geri gelecegim yani esylarimi almak icin veya istifa etmek icin vs.
sizce ne yapayim? siz olsaniz tatil izni alir donermisiniz Turkiyeye? 1-2 haftaligina ? yada temelli esyalarinizi toplar istifa eder donermisiniz? veya beklermisiniz cumartesiye kadar..... cok cok iyi biliyor beni bu sekilde biraktigini isim var, ailem yok otelde kalamam vs. ve cidden umrunda bile degil o kadar degersiz goruyor beni . degersiz, gurursuz yapisik

kesinlikle atma bırak ilgilenme canım akşam eve giderken kitap al oku

kendimi aptal gibi hissediyorum bu kadar laftan sonra evinde bekci gibi kaldigim icin. "Evinde" diyorum cunku bana dedi ya burasi benim evim, sozlesme benim ustume. bende bu lafinin ustune her seferinde evimde evim diyen adamdan cocuk yapmayi dusunuyorum bende aptal gibi demistim kavga buyudu ya sonra sali gunu.

yani ofkem artiyor bunlari hatirladikca ve hala beni aramadigi icin hala geri adim atmadigi icin, belkide benden kurtulmaya calisiyor bu sekilde. ben ezik gibi onun dedigini yapmak istemiyorum, gurursuz yuzsuz olmak istemiyorum. napacagim

Ben olsam ne yapardım inan bilmiyorum. Zor bir durum.
Ama ne yapmayacağımı söyleyeyim kalsam da gitsem de aramazdım. Yani artık bitmiş gözüyle bakardım, geldiğinde hala boşanma lafları devam ederse üstelemezdim biliyorum.
Ama gider miydim gitmez miydim bilmiyorum. Aynı ülke başka şehir olsa git derim de yurtdışı bu pat diye dönme kısmı kafamı bulandırdı.
İçinden gitmek geliyosa git, ama dönsün gelince konuşalım belki pişman olur diyorsan da gitme dayan bir hafta madem. Ama kalsan bile sakın sakın mesaj atma

bekledikce icimde ofke buyuyor hala beni aramadigini geri adim atmadigini gordukce kendimi aptal gibi hissediyorum .evet Turkiye'ye pat diye donemem tabiki hem maddi olarak hemde geri gelmem gerekecek suanda ailelerin kafasini bulandircam sadece, bencilce olacak.. kimseyi uzmek istemiyorum kimse bizi zorlamadi evlenmemiz icin.
pisman olmasi degilde eve geldiginde hala benle konusmazsa ben bir kelime etsem e ben seni zaten hic aramadimki, soyledim ya varliginla yoklugun bir vs diye konusursa kendimi daha da aptal hissedecegim. Daha cok icimde patlayacak diye dusunuyorum. Arada kaldim .
Asla mesaj atmam aramam...... hicbir faydasi yok kendimi daha cok sinirlendirmekten baska bir ise yaramaz.
kabullenemiyorum bu kadar umursamaz olmasini, bana deger vermemesini, ve sonunda hala evde duruyor olmami.
bu arada soylemedigim bir lafi daha var ki utandim cidden soylemeye ama soyleyecegim: soruyordum ya hangi gun geri geleceksin vs diye bi kac kere sorunca dediki "neden soruyosun eve adam mi alacaksin" bende dedim hayir evden gitmek icin soruyorum gununu istifa edicem doncem dedim. boyle bi laf etti yani.
koca bul kendine falan dedi.

Ben olsam toparlanıp giderim.
Bana ahlaksız kadın muamelesi yapan adamın nikahında durduğum her dakika kendime de beni yetiştiren aileme de ihanet olur.
Ailelerin kafasını bulandırmak,onları üzmek demişsin de bu sözleri duyup senin kalmaya devam ettiğini öğrendiklerinde daha çok üzülürler bence...

Oha bunu da dedi.
Daha ne duruyorsun o zaman ya. Eve erkek atacaksın bile demiş daha devam eder mi evlilik diyorsun. Boşanmalısın kesinlikle
Terbiyesiz.
Bunu diyen adamla devam edersen sadece tepene iyice çıkarırsın.
Bitmiş artık sizin evliliğiniz.
Bitsin de zaten.
Bence dön evine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…