ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

Mesaj atti, annenlerle konustusan bende arayim biraz sonra, otelde kalamam param yok, iceride yatarim zaten 3 hafta evde bile olmayacagim gidiyorum. dedi ( seyahati var)
tamam blof degil o zaman sende gerekeni yap canim daha fazla uzme kendini toparlan guclu ol cok cok zor olsada sen simdi acik cekiceksin sonra gecicek unutucaksin. simdi kocan kurtuldum diye seviniyodur ama onunda sonradan dank edicek ben naptim diye. daha fazla yipratma kendini ne gerekiyosa yap umut etme artik cok belli seni umurmadigi caba gosterme beklenti icinde olma

Canım hiç üzülme yeterince sevmem seni demek ki bir pacavra gibi atabiliyor bunları düşün ve ferahlasin yüreğin

ben mail yazdim ben istifa edip donuyorum turkiyeye sende gelince otelde kal dedim. yaparmi bilmiyorum tabi. ama ben otele gitmek istemiyorum cunku cok uzun sure kalmam gerekicek beni daha zorlayacak
Ah ahh yine dayanamayıp mail atmissin yaw uzak dur iletisim kurma gözüne gözüne sokma adamın bırak düşünmeye zamani olsun.ne diyim hakkında hayirlisi

Hiç mail falan yazmayacaktın bekleyecektin .. Belki beklesen adamın seni bir merak etmesine müsaade etsen adamı bir şaşırtsan daha farklı olacaktı ..

Ama sende az inat değilsin. Tamam onunla iletişim kurmak, yaninda olduğunu bilmek istiyorsun ama yapma. Burada kaç kişi dedi atma, yapma diye. Biraz kendini tutusaydin keşke. Sessizce yapsaydin yapacağını.

Hata hata hata...
Mesaj atma dedik mail attınız.
Gizemli ve ulaşılmaz durmanız gerekiyorken yine dayanamadınız.
Beni arasın diye mail attınız. Hiç bir şey dememeniz gerekiyordu.
Benim dediğim oldu işte.
Eğer ben boşanacağım gideceğim derseniz adam da tamam derse ne yapabilirsiniz gitmekten başka demiştim dün. İşte dedi adam. Aynı benim dediğim gibi oldu.
Çok hatalı davranıyorsunuz çok. Aynı hataları inatla yapıyorsunuz. Bu adama mesajla aramayla blöfle ulaşamazsınız. Adam yılmış işte niye anlamıyorsunuz? Siz üsteledikçe iyice soğuyor iyice kaçıyor, ters tepiyor.
Blöf gibi duruyor ayrıca evet. En azından daha gittiğinin ertesi gün ben gideceğim otelde kal demeniz ben yine tutamadım kendimi beni arasana gibi oluyor.
Gideceğinizi dahi bildirmek yerine geldiğinde ortada olmamanız sonra karar verdim boşanacağım demeniz daha başka olacaktı halbuki. Daha ciddi olacaktı en azından blöf gibi durmazdı.
Şimdi hala nazlanan çıkar yol arayan, bir güncük bile dayanamayan ve yine mesajlar atan kadın oldunuz tebrik ederim. Adama içi boş özürler diliyor bir daha olmaz diyorsunuz sonra yine mesajlar mailler. Bu adam niye size güvensin? O kadar lafa dayanamadınız yine mesaj attınız gideli daha bir gün olmuş.

Mesaj atti, annenlerle konustusan bende arayim biraz sonra, otelde kalamam param yok, iceride yatarim zaten 3 hafta evde bile olmayacagim gidiyorum. dedi ( seyahati var)
sanki bu işin altından başka kadın çıkacak gibi. seninle yüzyüze konuşup ortak karar almak yerine, iş bahanesiyle maille falan seni diskalifiye ediyor.
yaptığı çok ayıp. sen onun eşisin, niye kaçak dövüşüyor?

merhaba,
dun cok sinirlendim kendimi tutamayip yazdim maili, cokta bosuna yazmadim aslinda tamamen blof degil yaptigim.
ama erken yazdim sadece bencede. ailemle konusayim mi bende demis, bende istersen ara sende dedim. daha birsey yazmadi bende oyle. istiyorsa konussun paylassin ailesiyle. bu surede de bosanma icin islemlere baslamak gerekir zaten o gelince, atsin adimlarini istiyorsa. ustelemek icin yazmadim yemin ederim gercekten umursamaz tavirlarina cok sinir oldum dun ve cidden bosanmak icin yazdim o maili. suanda ayni sekilde hissetmiyorum, hislerim degisiyo bazen cok sinir oluyorum dusununce sonra bazen yumusuyorum.

o benden ne istiyor ki? gitmemi mi ? susmami mi? kendisi ne bekliyor

Beklentisini bir kenara at.
Şu an umursamamasına nasıl deli oluyorsun dimi hah işte o mailler mesajlar aramalar olmasa birden umursamaz olsanız sizce daha güzel olmaz mı?
Strateji için demiyorum. Boşanacaksanız da peşimden koştu da ben istemedim dedirtmeden boşanın.
Siz sinirlenip o mesajları attıkça egosunu şişiriyorsunuz. Karşısında kendinizi kötü bir pozisyona sokuyorsunuz. Yetmez mi artık cidden. Sinirlenip sinirlenip mesaj atıyorsunuz ama hepsi boşa gidiyor etkisi yok yani. Her seferinde daha saçma bir duruma düşüyorsanız.
Sinirlendiğinizde mektup yazın en azından siniriniz geçince yırtar atarsınız ama ona ulaşmayın. Biraz da siz umursmaaz olun.

Bak canım dikkat çekmek istiyorsun ama yanlış yoldasın .. En küçük bir umut ışığı bekliyorsun karşıdan ve bunun için çırpınıyorsun ama yanlış ..
Lütfen bundan sonra sessiz kal .. Hiçbirşey söyleme, eşin dönünce de söyleme .. Hatta döndüğü gün evde olma seni bir evde göremesin geldiğinde , evi boş görsün .. Bırak biraz sensizliği hissetsin, vazgeçebileceğini görsün ..
Senin eşin anladığım kadarıyla böyle konuşmaya aldanıp geri adım atacak bir adam değil ..
Sen susup davranışlarınla yaşatacaksın eşine ancak böyle anlar ..
Eğer başka bir kadın olayı yoksa arada zaten bu boşanma gerçekleşmez, çünkü sen böyle davrandıkça eşin için elde birsin .

Cok üzüldüm umarım barışırsiniz

bu attigim mailde de pesimde kosuyor diye dusunmusmudur cidden ? ustune attigimi mesajida paylastim sizle, ben icerde yatarim, ailenle konustuysan bende arayim birazdan falan yazmis. bende tamam oyle yapariz, konus istiyosan dedim. bu kadar.
bunu bile ciddiye almamismidir ? sinirlenince mektup yazip yirtmak iyi fikirmis :)
cumartesi gunune kadar vaktim var hala dusnmek icin, susmak icin. oyle degilmi. gec mi kaldim

Öyle düşündü elbette.
Blöf gibi duruyor gözünde. Çünkü daha gittiği gün mesaj attın yine. İnandırıcılığını kaybettin.
Geç mi kaldın bilmiyorum ama artık kendi gururun için peşinden koşup durma şunun. Açık kapı aradıkça ulaşıyorsun ve belli ediyorsun adamın gözünde çantada keklik oldun. Biterse biter ya bu kadar koşma peşinden.

dun cidden sinirlendim ve boyle olacagina bitsin gitsin dedim attim maili, blof degildi sadece. annemlede paylastim.
ama ofkeyle kalkan zararla otururmus. yani atmasam daha iyi olurdu.
esim boyle konusmalarla geri adim atmayacak biri normalde ama ben ilk defa boyle bir konusma yaptigim icin bilemedim. normal sartlarda ben hataliydim davranislarimla herseyimle usteledim bunalttim biktirdim mutsuz ettim surekli sikayet ve ilgi beklemelerimle ama o da ustune cok cok cok agir konustu. bunlari dusundukce kendimi aptal gibi hissettim bunlarin ustune nasil hala susar umursamaz olur diye sinirden bosanmayi dusundum ve direk maili attim.
baska bir kadin olayi falan ihtimal vermiyorum, oyle biri degil yapmaz asla.
ama ben benim degerimi bilsin, soyledigi sozlerin yanlis oldugunu anlasin istiyorum, kendine gelsin yani bu halleri nedir ilk defa boyle birsey yasiyoruz 1 haftadir kus gidiyoruz ve seyahate boyle gitti. boyle bisi yasamadik daha once kavgamiz 1-2 gun icinde biter duzelridik, ama ona sorsan iste her seferinde ben ozur dileyip ayni seyleri yapiyormusum ya bu seferde dedi ya yine yalvarip barisip kalcakmisin diye.

peki blof gibi goruyorsa annenlerle konustunmu, bende birazdan arayip konusayim niye diyorki. konusacakmi cidden, konus istersen yazdim. konusabilir o zaman.. is cok inada bindi karsilikli. belirsizlik beni gicik etti. haklisiniz cok abarttim, ve benim bu abartmalarim yuzunden bu kadar buyudu olay.

Adam işyerinde zaman bulamıyorsa ne yapsın
Telefon açıp ilgi odağı olmasını beklemeyin
Demekki yoğun!!!şu 20 gündür denetimden denetime giriyorum nefes alamıyorum hatta stres yapıyorum
Doğru düzgün eşimin teline bile bakamadım eve gelince koltuk üstünde uyuyorum anlayışlı olmak gerekiyor biraz
Önce sizi sonra evliliğinizi yıpratır.
eŞİNİZİN söylemeleri bıkmışlığın işareti resmen başına ne gelecek biliyor ve size bunu anlatmış yukarıda
Siz kendinize çeki düzen verin hatta farklı şeylerle uğraşıp ilginizi dağıtın
Eşiniz normalde izin gününde nasıldır mesela ? Açıkçası onuda merak ettim.

Size dün dediğim konu buydu işte. Eğer niyetiniz yoksa adama öyle blöf yapmayacaktınız. Tamam hadi o zaman dediğinde kapıyı çarpıp gitmeyecekseniz blöf yapmayacaktınız. Muhtemelen arayacaktır annesini. İki taraf da duydu zaten anneler de girdi işin içine artık.
Sizin sorununuz sonunu düşünmeden hareket etmeniz. Biraz düşünerek hareket etseniz bin kere aramazdınız zaten. Şimdi söz veriyorsunuz değişeceğim diye ama hala ve hala mesajlar mesajlar hatta blöfler.
Burada bile herkes size blöf yaptığınızı söylediyse o da böyle düşünür yani.
Bu adama sıkboğazla, tehditle bak gidiyorumla ı ıh ulaşamazsınız çünkü inandırıcılığınız gitmiş ne yapsanız artık blöf yapansınız ve çantada kekliksiniz.
Bu nedenle diyorum şu açık kapıyı aramayın. Biterse de biter moduna bir girin bence. Böyle sürekli yalvaran çabalayan her yolu deneyen kadın oluyorsunuz.

Gerçekten onun senden ne istediğini hala anlayamamış olmana şaşarım.
Adam söylenecek en ağır cümleleri kurmuş,farkedemiyorsun sanırım.
Onun blöf yaptığını düşünüyorsun galiba.
Blöf ya da değil adam çirkinleşti bence fazlasıyla.
Kırılan cam parçalarını yapıştıramazsın,bence.
Yapma bunu kendine yapma artık.
Her yapma denileni inat gibi katmerli yaparak daha çok sarpa sardın.
Bari şu noktaya gelmişken gururunu koru.

Gerçekten onun senden ne istediğini hala anlayamamış olmana şaşarım.
Adam söylenecek en ağır cümleleri kurmuş,farkedemiyorsun sanırım.
Onun blöf yaptığını düşünüyorsun galiba.
Blöf ya da değil adam çirkinleşti bence fazlasıyla.
Kırılan cam parçalarını yapıştıramazsın,bence.
Yapma bunu kendine yapma artık.
Her yapma denileni inat gibi katmerli yaparak daha çok sarpa sardın.
Bari şu noktaya gelmişken gururunu koru.
[/QUOTE]

anlayamadim ne yapmak istedigini, gercekten ayrilmak istemesine inanamiyorum cunku cok emindim ben ondan ve iliskimizden ne bileyim. saskinim.
evet cok cok agir konustu bende onun ustune sinirlenip mail yazdim oda arayayim mi ailemi demis sen bilirsin dedim. yani nereye varacak ki sonu. bu kadar cabuk bitermi bir evlilik.
duruma gore bakicam geldiginde hala ayni durumdaysa ben sirketle konustum istifami veririm ve donerim turkiyeye.
ama cok saskinim evet, bu kadar agir konusmasina, ve konusup hala umursamamasina beni aramamasina cok saskinim. neden boyle yaptigini anlayamadim. cok sogumus benden. cok fazla ustune gittigim icin pesinde oldugm icin mi..

anlayamadim ne yapmak istedigini, gercekten ayrilmak istemesine inanamiyorum cunku cok emindim ben ondan ve iliskimizden ne bileyim. saskinim.
evet cok cok agir konustu bende onun ustune sinirlenip mail yazdim oda arayayim mi ailemi demis sen bilirsin dedim. yani nereye varacak ki sonu. bu kadar cabuk bitermi bir evlilik.
duruma gore bakicam geldiginde hala ayni durumdaysa ben sirketle konustum istifami veririm ve donerim turkiyeye.
ama cok saskinim evet, bu kadar agir konusmasina, ve konusup hala umursamamasina beni aramamasina cok saskinim. neden boyle yaptigini anlayamadim. cok sogumus benden. cok fazla ustune gittigim icin pesinde oldugm icin mi..[/QUOTE]

Evet.
Sürekli aramanızdan bıktı. Adam daha açık bunu nasıl söyleyebilir. Daralttınız bunalttınız aranmak istemiyor. Dolayısıyla sizin yaptığınız blöfler de canını sıkıyor ters tepiyor daha kötüsü size olan saygısını kaybediyor.
Şu an istediği şey sizden uzak kalmak nasıl anlamıyorsunuz bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…