ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

cok uzuldum adiniza. bi kere arasa icinizdeki bu yangin sonucek gibi hersey bi telefonuna bakiyo.cok zor bi surectesiniz allah yardim etsin isallah esinizin pisman olmasi icinde sizin gozu kara olmaniz gerekiyo korkmadan sonuc ne olursa olsun goz dagi vermeniz lazim ki gormen lazim gercekten oda istiyomu blof mu yapiyo bunu anlamanin tek yolu onun gibi geri adim atmaman aramaman bosanmak istiyo profili cizmen.

Konuyu okuyunca yazayım dedim. Biraz uzun olacak birazda karışık;-) Gecen sene biriyle flört etmeye başladım. Ilk ciddi ilişkim...Nasıl heyecanliyim nasıl mutluyum. Normalde özgür ruhlu olan ben nasıl oldu anlamadım kapildim gitti. Mesaj atmasa attim senin gibi ust uste. Aradım ardı ardına senin gibi. Sonra şehir dışına çıkması gerekti. Ben bazı sebeplerden dolayi hiç istemedim ama gitti. O gün hiç durmadan aradim hem whattssapptan hem telden. Olmadı ardı ardına mesaj attim. Bana o gün dedi ki; sabret gelince konuşacağız. Bu arada iki gün içinde sadece. Geldi konuşmak istedim o istemedi. Ama bir yolunu buldum konuştum. Bana lütfen kontrollü ol biraz dedi. Aynı yerde çalışıyoruz bu arada. Ertesi gün görmedim. Nerdesin diye yazdım. Sert cevap verdi. O an dank etti. Dedim ki ben boyle bir insan değildim ve kendimden sıkıldım. O an bıraktım. Tamamen ondan vazgeçtim. O da aramadı zaten. Ben senin aksine karalar baglamadim ama. Yaklaşık bir ay sonra hayatıma yeni biri girdi. Ama işte Allahın işi o da bana aynısını yapti. Acamam trip atar. Birazdan arayacağım derim sürekli arar. Cevap veremezsem yine trip atar. Laf sokar...Bu arada yeni ilişkim duyuldu. Kimsenin özellikle ilk bahsettigim kişinin gözüne sokmadim ama duyuldu. Tabii ben fazla katlanamadim ve ayrildim. Ilk bahsettigim kisiyle dedim ya aynı yerde çalışıyoruz. Karsilasiyoruz sürekli. Bir gün evde bir şey bozuldu onu çağırdım. O gün konuştuk. Dedim ki ben seni cidden bunaltmisim. O da bana diğer ilişkimi duyduğunu ve cok caninin yandigini soyledi ve tekrar deneme kararı aldık.

Bu kadar mi? Değil tabii ki Su anda ne yapıyorum peki? Bir kere bana kizdiginda hiç bulasmiyorum bir süre. Haklıysam ozur dilemiyorum alttan da almıyorum ama açıklıyorum. Kendi hayatima odaklaniyorum. Tabii ki geziyoruz tozuyoruz o ayrı. Ama benim önceliğim benim ;-) o değil. Bak çok kizdiginda şunu unutma, öfkeyle kalkan zararla oturur.

Senin durumuna gelince; ben olsam napardim? Evden ayrılır ve iletişimi keserdim. Kendimi oyalardim. Spor yapardim. Burada kültür sanat köşesi var. Film önerisi alir izlerdim. İnternetten ressamlari araştırırdim. Ilgimi çeken konularda makale okurdum, belgesel izlerdim;-)

Özetle; kendine odaklan. Muhtemelen söyle düşünüyorsun; ne kadar üstüne düşersem o kadar sevdiğimi anlar. İşte bu herkeste aynı olmuyor. Bazısinda böyle ters tepiyor işte. Kendi değerini kıymetini bil. Sen bilmezsen kimse bilmez çünkü;-)

Son düzenleyen: Moderatör:
İnanamıyorum nasıl bu kadar büyüdü bu konu.
İlk açtığını zaman okumuştum ve barisik lar bunda bişey yok demiştim.
Şimdi geldiğiniz nokta üzücü ve gereksiz.
Bence eşiniz blof yapıyor ve Size iyi bi ders verme niyetinde.
Bence hiç yüz vermeyin.
Mecburen geri adım Arıcak siz kırıcı bişey bile soylememissiniz yanlış hatırlamıyorsam.

Konu sahibi tamamen duygularıyla hareket ediyor eşi de öyle. Ikisi de fevriler anladığım kadarıyla. Sanırım sebep bu :-(

merhaba, evet bende saskinim nasil bu kadar buyudu ne ara bu noktaya geldi.
dun annemle paylastim olanlari cok detayli olmasada, esime mail attim.
Ben soyledigin sozleri , beni evden gondermelerini daha fazla kaldiramiyorum ve ayni seyleri daha fazla duymamak icin ulkeme donuyorum.
Sirketle konusup istifami vericem, ne kadar calismam gerekiyosa o sureyi doldurup donucem. Sendende geldiginde otelde kalmani rica ediyorum, benim icin daha zor olacak disarda kalmak, senin ulken ayarlaman daha kolay olur.

ama cevap atmadi tabi. kendimi cok gucsuz hissediyorum , sanki yemek yemeye bile enerjim kalmadi.

tesekkur ederim, amin. zorlaniyorum evet, annemle paylastim dun. esime de mail attim ben donuyorum istifa edip donecegim sende bu surede otelde kal diye. ama cevap gelmedi.
o geldiginde evde olmak istemiyorum ama otele de gidemem kac hafta . kendisi gitsin diye yazdim, pek sanmiyorum gidecegini.

ayni bu sekilde mail yazdim, ben donucem ulkeme istifa edip, o surede sende otelde kalirmisn, senin ulken nasilsa sen ayarlarsin dedim. cevap atmadi.
ben toplanip donerim 1 kac kere otele gidip eve gelip yapmak istemiyorum.
gucum kalmadi pek enerjim baya dustu, is yaparken, yemek yerken bile bitkinim.

Ben ilk yıllar hoşgeldin derdim, Eşim kapıdan girer girmez insana hoşgeldin mi denir diyip beni azarlardı ve buna benzer o kadar saçma ve mutsuz edici şeyler vardı ki ama tek çare sabır 2.sene sonunda ancak düzelebildi erkekler analarının oğluşu olduğu için kadınlar gibi kolaay adapte olamıyorlar evliliğe çok uzatıp kendini yıpratma olduğu kadar olmadığı kader demiş Mevlana.

Bence eşyalarını topla kimseye haber vermeden çık o evden bi otele yerles işinden çıkma eşini arama sorma uzak dur biraz geldiğinde evde seni bulamasin biraz kendi haline kalsın bakalım neler olacak

ben mail yazdim ben istifa edip donuyorum turkiyeye sende gelince otelde kal dedim. yaparmi bilmiyorum tabi. ama ben otele gitmek istemiyorum cunku cok uzun sure kalmam gerekicek beni daha zorlayacak

cok tesekkur ederim insallah.. inanin pek dusunemiyorum suanda, dun aksam daha gucluydum mesela mail attim soyledim istifa edip donucem sende otelde kal o surede dedim. ama suanda kendimi cok bitkin hssediyorum, enerjim kalmadi hic biseye.

dugunden kalan birseyim yok ama ailem destek olur. evet cok yiprandim enerjim kalmadi bitkinim.
dun mail yazdim ona ben soyledigin sozleri laflari kaldiramiyorum ve daha fazla duymamak icin donecegim, istifa edip calismam gereken sure kalip donecegim. sende bu surede otelde kal senin ulken nasilsa sana kolay olur dedim.

cevap gelmedi. beni merak etmedi, hic bisey yapmadi. bari tamam deseydi de bilseydim gelmeyecek. esyalarini falan atmak istiyorum, ne kadar umursamaz oldu. blof yaptigimi falan mi saniyo anlamadim. cidden halim kalmadi.

anneme anlattim durumu biliyor. esime de mail attim istifa edip donecegim daha fazla sozlerini kaldiramiyorum ve daha duymamak icin ulkeme donecegim, sende bu surede otelde kalirmisin senin ulken nasilsa ayarlaman kolay olur dedim .
cevap gelmedi. kal gitme falan beklemiyorum ama isterse der yani. ayrica tamam falanda diyebilirdi. anlamadim neden cevap vermiyor.
suanda toplanip gidemem istifa edecegim 2 hafta kalmam lazim, temelli toplanip doncem.
birde imza falan ne gerekiyorsa yapar giderim. asiri derecede hizli davranmak istemiyorum. istifa icin de pazartesiyi beklicem

dun anneme anlattim biliyor artik. esime de mail yazdim ben sozlerini , beni evden gondermelerini kaldiramiyorum daha fazla ve daha duymamak icin ulkeme donecegim. istifa edip calismam gereken sure kalip donecegim. senden rica bu surede otelde kalirmisin , senin ulken kolay olur ayarlaman. dedim

cevap gelmedi. kalmam burada ben, cok zor tek basima bide ulkeye de bayilmiyorum ve ailemin yaninda olmak istiyorum..
cok terbiyesiz ve umursamaz davraniyo bildigin kaciyo yani. ok ayrilcaksada yazsin ok desin tamam toplan git vs. bisey desin bilerek konusmuyo.

Tabi ki blöf yapıyorsun, daha aradan 24 saat geçti dayanamadın mail attın istifa edeceğim diye, e et o zaman hadi? niye pazartesiyi bekliyorsun. Sırf karşı taraf seninle iletişime geçsin diye yapmayacağın şeyleri iddia edip sonra yapmayarak kendini iyice komik duruma düşüyorsun. Kusura bakma ama adam cevap atmamak da sonuna kadar haklı, istifa etmeyeceğini yine fevri çıkışlar yaptığını biliyor ve sallamıyor.

Cocuk oyuncagi mi bu suanda istifa edeyim? size kolay geliyor konusmasi neden yargiliyorsunuz bu sekilde anlamadim, evlimisiniz siz?
yapmayacagim birsey iddia etmedim, birkac gun bekleyecegim kendimde dogru bir karar vermek istiyorum apar topar kacip gitmek degil. ama sonunda boyle giderse, benden ozur dilemezse ayni sekilde giderse ayrilcam napabilirim.
adam sonuna kadar hakli mi ? bunlari yazacaksaniz yorum yapmayin bosuna zamaninizi harcayip

Madem pazartesi istifa edeceksin, niye bir hafta öncesinden atıyorsun? Adam cumartesş dönecekmiş, daha dönmesine 6 gün var niye şimdiden otelde kalır mısın falan filan? Belli ki ah dönme yapma vs birşeyler bekliyorsun, iletişime geçsin istiyorsun. O da seni tanımış cevap bile vermemiş her zamanki gibi. Ve istediğim yere yorum yazararım, sen istersen okuma

canim sana bekle denildi bekle ne olucak gor denildi simdi tamam bosanmicaz dese sende kabul etsen yine gozunde kucuk dusuceksin. sabirsizsin arkadasim ve burdaki kimseyi dinlemiyosun gozunde gurursuz gozukmemen icin mail attigin gibi yapman lazim. bosanmicaz dese istifa etmemistim zatenmi diceksin. bole yaparak o anki durumu kurtarirsin adamin sana bakis acisini konusma tavrini hakeretlerini degistirmezsin. en ufacik kavganizda yine tekrarlar bu tutumunu

Mesaj atti, annenlerle konustusan bende arayim biraz sonra, otelde kalamam param yok, iceride yatarim zaten 3 hafta evde bile olmayacagim gidiyorum. dedi ( seyahati var)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…