- 13 Şubat 2015
- 499
- 1.090
- 313
- 36
- Konu Sahibi peaceful16
-
Konu sahibi tamamen duygularıyla hareket ediyor eşi de öyle. Ikisi de fevriler anladığım kadarıyla. Sanırım sebep bu :-(İnanamıyorum nasıl bu kadar büyüdü bu konu.
İlk açtığını zaman okumuştum ve barisik lar bunda bişey yok demiştim.
Şimdi geldiğiniz nokta üzücü ve gereksiz.
Bence eşiniz blof yapıyor ve Size iyi bi ders verme niyetinde.
Bence hiç yüz vermeyin.
Mecburen geri adım Arıcak siz kırıcı bişey bile soylememissiniz yanlış hatırlamıyorsam.
İnanamıyorum nasıl bu kadar büyüdü bu konu.
İlk açtığını zaman okumuştum ve barisik lar bunda bişey yok demiştim.
Şimdi geldiğiniz nokta üzücü ve gereksiz.
Bence eşiniz blof yapıyor ve Size iyi bi ders verme niyetinde.
Bence hiç yüz vermeyin.
Mecburen geri adım Arıcak siz kırıcı bişey bile soylememissiniz yanlış hatırlamıyorsam.
cok uzuldum adiniza. bi kere arasa icinizdeki bu yangin sonucek gibi hersey bi telefonuna bakiyo.cok zor bi surectesiniz allah yardim etsin isallah esinizin pisman olmasi icinde sizin gozu kara olmaniz gerekiyo korkmadan sonuc ne olursa olsun goz dagi vermeniz lazim ki gormen lazim gercekten oda istiyomu blof mu yapiyo bunu anlamanin tek yolu onun gibi geri adim atmaman aramaman bosanmak istiyo profili cizmen.
O gitsin sen niye gidiyosun onun cokkkk yeri vardir gitmek icin,ben olsam evimi birakmam,istemeyen o madem kendi defolsun ,gitsin.isini birakma evinide kendine bakarsin sen calisipta ,o yansin derdine.ayaklarinin üstünde dur maya devam lutfen guclu ol. O pisman olucak bak gor
Bence eşyalarını topla kimseye haber vermeden çık o evden bi otele yerles işinden çıkma eşini arama sorma uzak dur biraz geldiğinde evde seni bulamasin biraz kendi haline kalsın bakalım neler olacak
O kadar üzüldüm ki konunuzu okurken ve kocanıza da çok sinir oldumNe olursa olsun siz yine de konuşun şirketinizle.. Boşanmaya da karar verseniz en azından sizin de bir seçeneğiniz olur. Olur ki eşinizi affetmeye karar verirseniz sizin ona bağımlı olmadığınızı görür. Çünkü eşinizin sizi kaybetme korkusu yok. Kimse sizden ani karar vermenizi bekleyemez. Klavye başında yazmak bize kolay tabi yaşayan kırılan darmadağın olan sizsiniz. En azından kafanızı toparlayana kadar ne yapmanız gerektiğini bilirsiniz. Ya da yaşayacağınız sürecin ne olduğunu. Ayrıca boşanmanın öyle dilekçe verdik bitti kadar kolay birşey olmayacak. Orada boşanırsanız kararı burada tanıma ve tenfiz ettirmeniz gerekecek. Bunun içinde her iki tarafında mutlaka Türkiye'de avukatının bulunması lazım. Yoksa yurtdışına tebligatlar çok uzun sürecektir. Türkiye'de boşanacaksanız ve anlaşmalı boşanma olacaksa, Türkiye'de duruşmaya girmeniz gerecektir. En azından bunları araştırın. Eğer boşanmayacaksanız da, burnunu iice sürttürün sizi kaybedebileceğini anlasın. Ne olursa olsun hayat kısa, inşallah çok çok mutlu olacağınız bir şekilde yolunuza devam edersiniz. Sizin için hayırlısı olsun her iki durumda da.
gurursuzsun diye demiyorum lütfen yanlış anlama ama böyle yaparsan bu adam bunu da gurursuzluk algılar o kafada ne yazık ki
düğünden kalan altının vs yok mu
ahh yaa niye bu kadar saygısız bu adam sana ya
hep böyle geçti diyorsun ya geçmiyor işte bak hepsi sende ayrı ayrı yara açmış ki bu seferde olduğu yerde kalırsa geçti deyip ne o adamın sana saygısı kalacak ne de senin kendine
haa anladığım eşin sinirlenince ne söylediğini duymayan bi adam ve sen hep "geçiştirdiğin" için bu seferde nasılsa yarın unutulacak diye düşünüyor olabilir
bu sefer öyle olmadığını gerçekten kırıldığını bilmeli anlamalı
sen kendi kendini dolduruyosun düşündükçe son yazdıklarından bunu çıkardım. ve dayanamyıp mesaj atcaksın belli.yok bana ağır konuştu onu nasıl der bunu nasıl der.. senden çocuk falan yapmam gibi bi cümle okudum geçmiş sayfalarda, seninde altta kalır bi yanın yokki. birbirinizle yarışmışsınız resmen hangimiz daha ağır cümleler kurcak, hangiimiz daha çok can acıtcak diye. ikiniznde sinirliyken ağzından çıkanı kulağı duymuyo. karşılıklı saygı hiç yok. insan eşine nasıl söyler, eve adammı alcan kendine koca bul, senden çocuk istemiyorum..
belli bu işin dönüşü yok. o yüzden kendini doldurupdurma ve ailene haber ver git türkiyeye. hiç onları üzmiyim barışırısak falan diye düşünme barışılcak bi durum göremiyorum
O zaman bir hafta sabret. Gelsin ben zaten söylediğin yakışıksız sözlerden sonra bitirdim seni. Ben boşanmak istiyorum de. Yalvarmaz ama oldu da yalvardı yine de kabul etme. Çok ahlaksız sözler demiş terbiyesiz. İşyerinle falan görüşürsün, çalışma izni maaşa zam fln gibi yardımları olmuyorsa dönersin Türkiye'ye olmuyorsa da.
Tabi ki blöf yapıyorsun, daha aradan 24 saat geçti dayanamadın mail attın istifa edeceğim diye, e et o zaman hadi? niye pazartesiyi bekliyorsun. Sırf karşı taraf seninle iletişime geçsin diye yapmayacağın şeyleri iddia edip sonra yapmayarak kendini iyice komik duruma düşüyorsun. Kusura bakma ama adam cevap atmamak da sonuna kadar haklı, istifa etmeyeceğini yine fevri çıkışlar yaptığını biliyor ve sallamıyor.
Cocuk oyuncagi mi bu suanda istifa edeyim? size kolay geliyor konusmasi neden yargiliyorsunuz bu sekilde anlamadim, evlimisiniz siz?
yapmayacagim birsey iddia etmedim, birkac gun bekleyecegim kendimde dogru bir karar vermek istiyorum apar topar kacip gitmek degil. ama sonunda boyle giderse, benden ozur dilemezse ayni sekilde giderse ayrilcam napabilirim.
adam sonuna kadar hakli mi ? bunlari yazacaksaniz yorum yapmayin bosuna zamaninizi harcayip
canim sana bekle denildi bekle ne olucak gor denildi simdi tamam bosanmicaz dese sende kabul etsen yine gozunde kucuk dusuceksin. sabirsizsin arkadasim ve burdaki kimseyi dinlemiyosun gozunde gurursuz gozukmemen icin mail attigin gibi yapman lazim. bosanmicaz dese istifa etmemistim zatenmi diceksin. bole yaparak o anki durumu kurtarirsin adamin sana bakis acisini konusma tavrini hakeretlerini degistirmezsin. en ufacik kavganizda yine tekrarlar bu tutumunuCocuk oyuncagi mi bu suanda istifa edeyim? size kolay geliyor konusmasi neden yargiliyorsunuz bu sekilde anlamadim, evlimisiniz siz?
yapmayacagim birsey iddia etmedim, birkac gun bekleyecegim kendimde dogru bir karar vermek istiyorum apar topar kacip gitmek degil. ama sonunda boyle giderse, benden ozur dilemezse ayni sekilde giderse ayrilcam napabilirim.
adam sonuna kadar hakli mi ? bunlari yazacaksaniz yorum yapmayin bosuna zamaninizi harcayip
canim sana bekle denildi bekle ne olucak gor denildi simdi tamam bosanmicaz dese sende kabul etsen yine gozunde kucuk dusuceksin. sabirsizsin arkadasim ve burdaki kimseyi dinlemiyosun gozunde gurursuz gozukmemen icin mail attigin gibi yapman lazim. bosanmicaz dese istifa etmemistim zatenmi diceksin. bole yaparak o anki durumu kurtarirsin adamin sana bakis acisini konusma tavrini hakeretlerini degistirmezsin. en ufacik kavganizda yine tekrarlar bu tutumunu
Artik ciddi oldugunu ogrenmis oldunuz. Bundan sonraki hayatinizda mutlu olursunuz insallahMesaj atti, annenlerle konustusan bende arayim biraz sonra, otelde kalamam param yok, iceride yatarim zaten 3 hafta evde bile olmayacagim gidiyorum. dedi ( seyahati var)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?