- 14 Eylül 2014
- 21.060
- 101.147
- 798
- Konu Sahibi peaceful16
-
ben blof yapmadim ama siz inanmiyorsunuz, dun soylerken baya sinirliydim ve cidden bosanmayi dusunuyordum annemle de paylastim.
ayrilabilir zaten neden birsey bekliyorki.. ailesiyle konusup halletsin o zaman.. ben ayaklarina kapanip birsey demedimki ?
İşte öyle gibi duruyor neden anlamıyorsunuz.
Siz ertesi gün o mesajı attığınızda yine konuşmak için bahane arayan açık kapı arayan oluyorsunuz.
İnandırıcılığınız yok artık. Ne yapsanız blöf duruyor bu da sizin eseriniz.
Böyle yok bitti bak valla bitti diye mesaj atıp durmayın ondan.
tüm yaptıkların adama batıyor. çünkü adama düşünme fırsatı vermiyorsun. kafa dinlemek için seyahat iyidir ama onda bile rahat huzur vermedin adama.ben blof yapmadim ama siz inanmiyorsunuz, dun soylerken baya sinirliydim ve cidden bosanmayi dusunuyordum annemle de paylastim.
ayrilabilir zaten neden birsey bekliyorki.. ailesiyle konusup halletsin o zaman.. ben ayaklarina kapanip birsey demedimki ?
daha atmam ilk defa attim bende 1 senelik evliligim boyunca daha once bosanalim falan dememistim, ilk kez soyledim.
anladim oyle gibi gorunuyor anladim.
demek istedigim gitmek istiyorsa gidebilir, onu engellemez bu mailim. blof olarak gorsede gormese de gider..
zaten dediginiz gibi o laflari ettikten sonra her sekilde gitmeyi aklina koymustur, utanir yoksa insan bu kadar gozden cikarmaz. terbiyesini bu kadar bozmazdi kalacak olsa.
bu sekilde icime sindiremezsem evden ben cikarim otelde kalirim. ama bunu onun ustunde bir etkisi olsun falan diye degil cidden her dk kendime bunu yasatmamak bide hergun kavga etmemek icin yaparim
bu attigim mailde de pesimde kosuyor diye dusunmusmudur cidden ? ustune attigimi mesajida paylastim sizle, ben icerde yatarim, ailenle konustuysan bende arayim birazdan falan yazmis. bende tamam oyle yapariz, konus istiyosan dedim. bu kadar.
bunu bile ciddiye almamismidir ? sinirlenince mektup yazip yirtmak iyi fikirmis :)
cumartesi gunune kadar vaktim var hala dusnmek icin, susmak icin. oyle degilmi. gec mi kaldim
Ben attığın maili blöf olarak gördüğünü düşünmüyorum.
Çünkü sana annenler ile konuştuysan bende konuşayım mı diye sormuş.
1. si burada senin ailenle konuşman ciddi olduğunu gösterir.
2. si bende ailem ile konuşayım mı diye teyit etmek istemesi
ve seninde konuş demen kararlı olduğunu pekiştirir.
Bence bu tavrının arkasında dur ve geri adım atma.
Blöfdür diye konuşmuyorum ben zaten.
Adamı bıktırıyorsun diyorum.
Adam "iyi be gideceksen git" lafını duyunca ne olacak?
Yani cidden buradan bakınca mazoşist görünüyorsun.
Ben mi çok korkuyorum kırılmaktan nedir?
evet isterse ailesiyle gorusebilir. geldiginde de bir aksiyon almamiz gerekir karsilikli konusup.
islemler vs hersey . bunun icin bir adim atayim mi yoksa bekleyeyim mi onun konusmasini
Bekle, zaten sana yol haritasını açıklamış.
Seyahatten dönecek otelde değil evde kalacak,
Farklı odada uyuyacak.
Ki zaten sonrasında 3 hafta gene yok.
Adım atacak bir mevzu kalmamış.
Geldiğinde muhtemelen boşanma için hamle yapılacak,
Sen sessizliğini muhafaza et sadece.
sasiriyorum bu kadar cabuk gelismesine. kavgadan bir gun once tatil plani yapiyoduk falan. 1 gun once yeni ev bakiyoduk gidip gorecektik. ne yaptim ki hersey tersine dondu, bu kadar agir laf etti.
geldikten 10 gun sonra seyahati var. 10 gun ayni evdeyiz yani. bende ayni ortamda fazla kalmak istemiyorum boyle bi durumda. yipraticak beni cunku kabullenemiyorum bitirmesini
sasiriyorum bu kadar cabuk gelismesine. kavgadan bir gun once tatil plani yapiyoduk falan. 1 gun once yeni ev bakiyoduk gidip gorecektik. ne yaptim ki hersey tersine dondu, bu kadar agir laf etti.
geldikten 10 gun sonra seyahati var. 10 gun ayni evdeyiz yani. bende ayni ortamda fazla kalmak istemiyorum boyle bi durumda. yipraticak beni cunku kabullenemiyorum bitirmesini
Ne yaptın söyleyeyim. Sadece kendi beklentilerine odaklandın. Şu anda da bunu yapıyorsun. Adamın bıkmasını umursamadın kendi ilgi isteğine odaklandın sık boğaz ettin. Adam yeter dediğinde hala dırdır ettin bitiremedin. Adam tamam bitti artık istemiyorum dediğinde sırf yine bitirmek istemediğin için buna da kulak tıkadın, ütünü yapayım, kaçta gideceksin gibi yine duymazdan geldin onu ve kendi istediklerini yapmaya devam ettin. Yani sadece kendine odaklanıyorsun, ilişkiyi tek sana göre devam ettirmeye çalışıyorsun bu çok yorucu bir şey.
Sen ilgi istiyorsun da bakalım adam ilgi vermek istiyor mu? Sen devam etmek istiyorsun da bakalım o devam etmek istiyor mu böyle? Yada adam en basiti ulaşmanı istemiyor hala bahanelerle ulaşıyorsun, rahat bırak diyor bırakmıyorsun. Çok yorucu birisin.
Hala kabullenemiyorum diyorsun.
Açıkçası ben kocana hak veriyorum. Ben de böyle bir evliliği devam ettiremezdim. Yeter bir nefes alayım dedikçe mesajlar mailler aramalar insan cidden dayanamaz.
Belki bu adam senden boşanmayacak belli ki parası yok ve sana maddi anlamda muhtaç.sasiriyorum bu kadar cabuk gelismesine. kavgadan bir gun once tatil plani yapiyoduk falan. 1 gun once yeni ev bakiyoduk gidip gorecektik. ne yaptim ki hersey tersine dondu, bu kadar agir laf etti.
cunku her kavgamizda git ayrilalim begenmiyosan git vs gibi konustugu ve sonrasinda baristigimiz icin ciddiye almadim fazla. cunku dedigim gibi kavgadan bir gun once tatil, ev baktigimiz icin. aramiz kotu olmadigi icin ve kocam oldugu icin ona guvendigim icin ciddiye almadim. saskinim hala ayni yerde olmasina.
dogru soyluyorsun sadece kendime odaklandim, gormezden geldim onu , soylediklerini, hissettiklerini. bahaneyle ulasmadim inanmiyorsunuz, sadece 1 tane mail yazdim yani cevap yazmasa da olurdu ben daha birsey demeyecektim ona.
her kavgada boyle tehditkar konustugu icin cok onemsemedim, her kavgadan sonra barisip cok iyi oldugumuz icin ciddiye almadim, ama sikayetleri kalici sikayetler hakli , duzeltemedigim huylarim.
icindeki sevgi , ask nasil biter ki insanin. boyle hiphizli .
Belki bu adam senden boşanmayacak belli ki parası yok ve sana maddi anlamda muhtaç.
Ama artık onun gönlünde yerin kalmamış bence.
Hani nasıl bir anda demişsin ya,aslında boşanmalar hep böyle gerçekleşiyor. Bardak doluyor,doluyor,doluyor,son damlada insan isyan ediyor.
Ben boşanma kararımı açıkladığımda O da "nasıl ya biz araba alacaktık,o arabayla Ankara'ya gidecektik,daha eveli gün konuşmuştuk" demiş babama...
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Bekleyip göreceğiz.
Benim üniversite yıllarında uzun sürmeyen kısacık bir ilişkim vardı. O zaman çok hoşlanmıştım başladığımızda. Sonra bu sürekli aramaya başladı, dersten beş dakika geç çıksam arıyor neden açmadın diyordu. Sinemaya gidiyorum mesela ödevim var adam neden beni de çağırmadın hiç zaman geçiremiyoruz diye sık boğaz ediyordu. En son memlekete gittim yazlık gibi telefonun sadece mutfakta çektiği bir yere gittim. Daha burada telefon çok çekemiyor demeden neredesin öldüm meraktan bilmem ne diye bir sıralamaya başladı anlatamam. Ailemleyim telefon çekmiyor sürekli dıtdıt mesaj. O kadar yılmıştım ki o zaman, döner dönmez de ayrıldım. Belki sevdiğinden yapıyordu ama cidden insanın ruhu sıkıyor bazen aşırı sevgi. Boğulduğunu hissediyorsan da sevgi aşk falan gözünde olmuyor. Bitiyor yani hisler. Ve inanır mısın ayrıldığımızda resmen bir ferahlama hissetmiştim.
Hani değişmek istiyorum diyorsun ya işte o maili hemen ertesi gün yapıştırınca cidden blöf gibi duruyo. Niyetin o olmasa da öyle yapıyor. İçinde adamın hala sevgi varsa da o da bıkkınlığına kurban gidecek devam edersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?