- 12 Aralık 2012
- 451
- 596
- 323
- Konu Sahibi peaceful16
-
Konunuzu baştan sona okudumEşinizin sevgisini bilemem ama size kesinlikle saygısı yok. Ayrıca size tahammülü de yok. Bu saatten sonra düzelir misiniz bilemem.. Ama ben sizin boşanacağınızı düşünmüyorum. çünkü hala kendi kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz. Yok iş için geri dönmem, yok eşyalarım yok döndüğümde hallederiz dedi kal demek istedi aslında vs. diye. Niye işyerinizle görüşmüyorsunuz? Size çalışma vizesi için başvurabilirler mi diye. Siz hala bahane üretiyorsunuz. Eşlerin arasına gurur girmemeli evet ama bunun anlamı sizin şuan yaptığınız şey değil. Adam sizin namusunuza laf söylüyor, gidecek yeriniz yokken sizi kapı dışı ediyor, defol git diyor ve bu adam hala sizin kocanız! Kusura bakmayın belki ağır oldu yazdıklarım ama siz kendinize değer vermiyorsunuz ki eşiniz size değer versin! Gerekirse Türkiye'ye dönün ya da eşiniz dönünce otelde kalın ya da toplayın eşyalarını o gitsin. O kadar iyi biliyor ki geri döndüğünde orada olacağınızı! O kadar emin ki! Sizin bu durumunuzdan yararlanan kişiye eş de denmez erkek de ve evet bu adamdan çocuk da yapılmaz. Eğer şimdi bir şey yapmazsanız bir daha ki kavganızda korkarım ki kolunuzdan tutup sizi sokağa atacak. Konsoloslukla iletişime geçin. Neler yapabilirsiniz öğrenin. Boşanmak için ya da çalışma vizesi için! En azından o erkek müsveddesi eve döndüğünde sizin de kararlı olduğunuzu, kırıldığınızı vs. görsün. Çıkın dışarı dolaşın, sakın aramayın, mesaj atmayın, arasa pek sanmıyorum ama açmayın, mesaj yazarsa cevap vermeyin. Bırakın burnu sürtsün. Allah yolunuzu açık etsin.. Şunu unutmayın siz değerlisiniz, size bir hiç gibi davranan namusunuza laf söyleyen adamdan hayır gelmez, o adamdan koca olmaz! Kendinizi daha fazla yıpratmayın, bu adam için değmez emin olun...
seni haksız buluyordum ama eşin çok ağır konuşmuş madem bu kadar ciddi git dedi çık git sende anlasın senin ona bağımlı olmadığınıGitsem ancak turkiyeye donebilirim gidecek bi yerim yok burada. Izin almam lazim isten..
Ben o gelsin o zaman bakalim diye dusundum aramam mesaj atmam 1 hafta boyunca gelince bakalim eger hala ayniysak turkiyeye donerim toplanip , o zaman ailemle de konusurum simdi konusmak onlari uzecek sadece.. Boyle dusundum.. Hayatinda biri olduguna ihtimal vermiyorum ama Allah bilir varsada vardir onume gelir insallah gorurum.
Ben sadece cok bunaldigini benden biktigini ve ben her konustugumda olanlar aklina geldigi icin sinirlendigini ve gurur yaptigini dusunuyorum. Ama varligimla yoklugum birdir belki dedigi gibi bitirmistir kafasinda o zaman geldiginde de hala ayni dusuncede olur heralde.. Napayim simdi cikip gitmenin bir faydasi var mi Turkiyeye ?
seni haksız buluyordum ama eşin çok ağır konuşmuş madem bu kadar ciddi git dedi çık git sende anlasın senin ona bağımlı olmadığını
eğer gitmez de adam döndüğünde seni görürse hiç bi kıymetin kalmayacak
çok kızdım eşine çok
bi dersi gerçekten haketti
ahhh be canım yaa nasıl bu kadar uzadı bu mevzu ben anlamadımyok valla bu kadarini haketmedim, ben guzellikle iyilikle konusmayi hakettim. bunlari degil valla suphem yok kendimden.
bende onu gormek istemiyorumki. hic bi degeri kalmadi benim icin. bu evde kendimi bekci gibi hissediyorum simdi.
ahhh be canım yaa nasıl bu kadar uzadı bu mevzu ben anlamadım
tamam sıktın bunalttın bu konuda haksızsın ama eşin niye bu kadar uzattı ya
ya iyice burnunu sürtmeye çalışıyor ki bi daha yapmayasın ya da gerçekten çok çok sinirli şu ara sana katlanamıyorama ne olursa olsun o lafları dememeliydi, sanki aldattın mı, küfür mü ettin nedir yani
orada gidebileceğin kalabileceğin bi arkadaşın yok mu
ya da maddi durumun nasıl o gelmeden bi gün önce çıkıp bi otele gitsen o arada da işten izin almaya bak tr'ye dön bi süreliğine durumlar uyar mı bilmiyorum ama
tek bildiğim o adam geldiğinde boş eve girmeli
birilerine muhakkak haber ver neredesin bilsinler diye en azındanevet cikip bir otelde kalabilirim, annemle paylasmak istiyorum otelde kalacagimi, cok sessiz sedasiz olsun istemiyorum bilsinler. veya annem yerine kardesime de soyleyebilirim.
hic birsey yapmadim ya ilgi istemekten baska katlanamiyosa bosanalim desin terbiyesizlesecegine..
malesef kalabilecegim bir arkadasim yok bide istememde zaten kimseye yuk olmak bu halimle. ben otelde kalirim. hem kafami dinlerim istemiyorum kimseyle kalmak. sadece anneme soylesemmi kime soylesem onu dusunuyorum. kendi kendime gidip otelde kalamam. ofisten ne zaman istifa etsem vs. kafam cok dolu, icimde dolu ondan net dusunemiyorum sanki. turkiyeye donsem olaylar birbirine gircek bir suru, onun ailesi ve benim ailemle. ben kahraman degilim aciklayamam herkese kendi anlatsin kendi ailesine dimi.
bide turkiyeye simdi gitsem geri gelmek zorundayim istifa icin esyalarim icin. ben otelde kalmayi dusunuyorum. o isteyken eve gelir esyalarimi toplarim otele gotururum. sonrada donerim ihbar suremi otelde geciririm.
aciklama yapmama bile gerek yok.hatta konsolosluga bile gitmek istemiyorum.
kendisi davayi acabilir dimi ? sadece imza atcam ben ? o isleri de hic bilmiyorum..
birilerine muhakkak haber ver neredesin bilsinler diye en azından
telefondan da olsa yanlarında olması sana iyi gelecektir
işyeriyle görüş tr'de yapabileceğin işleri var mıymış ya da önerebilecekleri bi yer vs
bu arada otelde kafanı dinle çok boşanmak istiyorsa bırak kendi uğraşsın ben de bilmiyorum bu süreçler nasıl işliyor ama sen uğraşma zaten
ki iş ciddiye binince eşin de cayacak diye düşünüyorum ben
ayrıca katlanamıyor dedim eşin için ama yanlış anlama lütfen sen tü kakasın diye demek istemedim bazen sinirlendiğimizde en sevdiğimiz insana bile tahmmülümüz olmaz ya onu demek istedim
gurursuzsun diye demiyorum lütfen yanlış anlama ama böyle yaparsan bu adam bunu da gurursuzluk algılar o kafada ne yazık kiacaba o mu gitse evden ben cikana kadar. ben cok gitmek istiyorum otelde kalmak istiyorum. bu evde olmak istemiyorum ama benim icin zor olcak ne kadar kalcagim belirsiz. onu gondermek istesem gidermi sizce?
esim caysa bile ne anlami varki bu kadar sey yasandiktan sonra keske daha onceden caysaydi.
bahsettim mi bilmiyorum ama balayindaydik daha, cok guzel bir otelde cok guzel bir havuzlu odada. aksam tartistik sacma birseyden hafif bir tartisma, bana "aptalim seninle evlendim " dedi diye cok aglamistim. bir kac saat yuzume bile bakmadi sonra gelip ozur diledi. balayinda dusunun. o zamandan beri katlanarak cogaldi bu sozleri hakaretlere, kufurlere donustu..
1 aylik evliydik kavga edip koltukta yatmisti, turkiyeye doneceksin ucak bileti bak kendine dedi kavgada, cok agir konusmustu. ben baya sokta gibiydim cok uzulmus butun gece aglamistim.
hep boyle gecti.
O kadar üzüldüm ki konunuzu okurken ve kocanıza da çok sinir oldumAptal oldugum icin kendimi ikna etmeye calistim. ama barissak bile unutmicam ki bu yaptiklarini beni dusurdugu bu hali ettigi laflari. anneme soylemeyi dusunuyorum suanda neleri soyleyebilirim ne kadarini onu dusunuyorum utaniyorum soylemeye !
sirketin bana calisma vizesi verecegini dusunuyorum fakat ben burada kalabilecegimi sanmiyorum bu surecte . ailemin destegine ihtiyacim var. cok yalnizim. daha oncede bosanmadim, zor geliyor gozume.. disari cikip dolasacak modum yok inanin ofise gidip islerimi zor yapiyorum gercekten cok ama cok yiprandim hayatimdan sanki 10 sene gitti 1 senelik evlilikte. kan kusturdu bana.
sasirirsiniz kendisini gorseniz mudur pozisyonunda ona bagli 35 kisi calisiyor birkac ulkede. hedefleri olan biri, gorseniz anlamazsiniz boyle oldugunu. bende anlamadim. sadece ezdi beni evliligimizde, ezdi yipratti hakaret etti kucumsedi degersiz davrandi. ve kendi istedi evlenmeyi kimse ayarlamadi , baya kendi bayilarak evlendi , bana bu eziyeti cektirmek icin.
simdi kendimi bir pacavra gibi kenara atilmis hissediyorum.
onunla kalamayacagimi biliyorum merak etmeyin , buradaki cok kisi anlamadigimi bosanmayacagimi veya inanmadigimi dusunuyor. anladim ama kabullenmesi ve hazmetmesi zor sadece. ben duygusal biriyim normalde birini belki 3 etkileyecek bi olay beni 7 etkiliyor, kaldiramiyorum. cok tesekkur ederim destekleriniz icin verdiginiz akillar yorumlariniz icin insallah toparlicam kendimi .
arayacagini hic sanmiyorum o konuda suphem yok. ben aramam. ben onun utusune kadar yaptim biliyorsunuz dimi pazar gunu, aptalliktan olabilir ama yaptim deger verdigim icin. ama asagilik namussuz ve yuzsuz oldum/
kendi hangi sifatla soyledi bunlari acaba. ben bunlarsam ona soyleyecek bir kelime bulamiyorum
Bence eşyalarını topla kimseye haber vermeden çık o evden bi otele yerles işinden çıkma eşini arama sorma uzak dur biraz geldiğinde evde seni bulamasin biraz kendi haline kalsın bakalım neler olacakacaba o mu gitse evden ben cikana kadar. ben cok gitmek istiyorum otelde kalmak istiyorum. bu evde olmak istemiyorum ama benim icin zor olcak ne kadar kalcagim belirsiz. onu gondermek istesem gidermi sizce?
esim caysa bile ne anlami varki bu kadar sey yasandiktan sonra keske daha onceden caysaydi.
bahsettim mi bilmiyorum ama balayindaydik daha, cok guzel bir otelde cok guzel bir havuzlu odada. aksam tartistik sacma birseyden hafif bir tartisma, bana "aptalim seninle evlendim " dedi diye cok aglamistim. bir kac saat yuzume bile bakmadi sonra gelip ozur diledi. balayinda dusunun. o zamandan beri katlanarak cogaldi bu sozleri hakaretlere, kufurlere donustu..
1 aylik evliydik kavga edip koltukta yatmisti, turkiyeye doneceksin ucak bileti bak kendine dedi kavgada, cok agir konusmustu. ben baya sokta gibiydim cok uzulmus butun gece aglamistim.
hep boyle gecti.
Cok anlayislisiniz darisi bana insallah
en guzeli insan kendini daha iyi hisseder sanirim, surekli pesinde olup cevap beklemektense, mesaj almak aranmak daha guzel beklentisiz. mesela suanda bana olmayan :)
son durum pazar gunu esim valizini hazirlarken ucagin kacta, ne kadar uzadi artik farkindamisin vs diye baslayan girisimlerim yine bosanma ve ayrilmayla sonuclandi cumartesi gelecek, geldigimde konsolosluk islerini yapariz dedi. seyahate gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?