ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

Evet bir erkeğe yapılması gereken en son şeyi yapmışsınız. Her insan farklıdır elbet ama hemen tüm erkeklerin ortak bir özelliği var o da bunalmaya gelemiyor oldukları. Aslında tek istedikleri şey huzur. Biz daha fazla ve ayrıntılı düşünüyoruz karşımızdakinden de bekliyoruz bunu ama onlar bizim baktığımız gibi bakmıyorlar daha basit yaşıyorlar hayatı.. Bundan dolayı da beklentiler karşılanmıyor hem kadın için hem erkek için.. Siz hatayı baştan yaptınız evet ama eşiniz de ağır konuşmuş size o sinirle. ben yine de boşanmaktan ziyade biraz inada bindiğini düşünüyorum bu işin. Yani siz o gelene kadar sakin ve umursamaz davranın sonra da geldiğinde ciddi bir şekilde son kez oturup konuşalım anlaşamazsak bitirelim olgunca diyin. Ve kendi hatalarınızı kabul ettiğinizi, değişmeye çalışacağınızı ama onun da sizi çok kırdığını, bununla ilgili sinirini ve inadını kontrol etmesi gerektiğini düşünüdüğünüzü söyleyin. Son kez konuşmakta yarar var olmazsa, hala hakarete devam ediyorsa hiç düşünmeden ayrılın gitsin.

Evet.
Sürekli aramanızdan bıktı. Adam daha açık bunu nasıl söyleyebilir. Daralttınız bunalttınız aranmak istemiyor. Dolayısıyla sizin yaptığınız blöfler de canını sıkıyor ters tepiyor daha kötüsü size olan saygısını kaybediyor.
Şu an istediği şey sizden uzak kalmak nasıl anlamıyorsunuz bunu.[/QUOTE]

bu kadarini anladim ama bosanmak, benim evden gitmem? o kadar agir sozler ne icin?

Çok güveniyordun,çok emindin,şaşkınsın di mi?
Yani bunlar ne demek arkadaşım?
Namusuna laf eden adam yarın özür dilerse affedeceksin di mi?
Tabii ki hayat senin,bize düşmez bunu söylemek de nasıl sindireceksin peki?
Belli ki eğitimlisin,ailen arkanda neden çekiyorsun bu eziyeti?
Sen de mi seni istemeyeni sevenlerdensin?

anlayamadim ne yapmak istedigini, gercekten ayrilmak istemesine inanamiyorum cunku cok emindim ben ondan ve iliskimizden ne bileyim. saskinim.
evet cok cok agir konustu bende onun ustune sinirlenip mail yazdim oda arayayim mi ailemi demis sen bilirsin dedim. yani nereye varacak ki sonu. bu kadar cabuk bitermi bir evlilik.
duruma gore bakicam geldiginde hala ayni durumdaysa ben sirketle konustum istifami veririm ve donerim turkiyeye.
ama cok saskinim evet, bu kadar agir konusmasina, ve konusup hala umursamamasina beni aramamasina cok saskinim. neden boyle yaptigini anlayamadim. cok sogumus benden. cok fazla ustune gittigim icin pesinde oldugm icin mi..[/QUOTE]
yazık ediyrosun kendine,
burda ne dense de sen sinirlendiğinde yine yazacaksın ona, ama bu birşeyi değiştirmeyecek, sen kendini onun yeirne koy ben de koyuyorum,
soğuduğum birinden ne mesaj gelirse gelsin dönüş yapmma ta ki ortalık sessizleşip ona karşı hislerimi tam olarak anlayana kadar,
adamın biraz tek başına kalması gerektiğini hissettim

Boşanma sebebiniz senin çok araman olmayacak arkadaşım.
Senin adamı anlamaman olacak,bak gör.
Bizim fikirlerimizi sorup tam tersini uygulamana hiç şaşırmıyorum,adam artık boşanmaya gidiyor,hala ne için diyorsun?
Adamı anlamadığın için arkadaşım,anlamadığın için,anlamadığın için,anlamadığın için...
Üzgünüm şunu söylemek istemezdim gerçi söylesem de aklına yatacağına hiç inanmıyorum ama adamı bıktırdığın için boşanmak istiyor senden...

Egitimliyim, iyi bir ailem var, ve arkamdalar bu sozlerini bilmiyorlar. bilmem bir hayale kapilmis gidiyordum belkide ciddi anlamda olayi idrak edemiyorum, siz her soylediginizde anlayip sonrasinda olamaz diyorum. yani sadece sinirle soyledi cok pisman olmali diyorum. sindiremem tabi, simdi barissak bile 2 gun sonra hatirlicam bu dediklerini.
birsey yapmak istiyorum. cok gurursuz oldum bu durumda , beni haketmeyen bir insanla evliyim dimi.
o zaman cumartesi gunu evde gorse ne olur gormese ne olurki, zaten benim bitirmem gereken bir iliski, benim icin ne dusundugunun ne onemi var oyle degil mi?
acaba soylesemmi kesin kararimi verdim konus ailene bana ettigin hakaretleri de anlat diye.

Keske benim de tek derdim esimin is yogunlugu sebebiyle yazdigim mesajlara gec yanit veriyo olmasi olsaydi

hala söyleyeyim mi diyorsun yazma bence konuşma şimdilik

yazık ediyrosun kendine,
burda ne dense de sen sinirlendiğinde yine yazacaksın ona, ama bu birşeyi değiştirmeyecek, sen kendini onun yeirne koy ben de koyuyorum,
soğuduğum birinden ne mesaj gelirse gelsin dönüş yapmma ta ki ortalık sessizleşip ona karşı hislerimi tam olarak anlayana kadar,
adamın biraz tek başına kalması gerektiğini hissettim[/QUOTE]

tek basina kalsin ama soyledigi sozleri degistirmeyecek ki bu durum, insan farketmezmi karisina ne soyledigini nasil bir hakaret ettigini? bi pismanlik duymaz ozur dilemek istemezmi. varligimla yoklugum birmis artik dedi ya, cok bunalmis bikmisti . birde bu ay cok stresli 20 bin tl odemesi var kredi icin. maasli calisiyoruz paramizda yok. bankada eksiye duserek oduyor. bahane degil yanlis anlamayin bilgi amacli soyledim.
o yazdigi son mesajda param yok otelde kalamam da onu bi ince gecmek istemis bana biliyorum, yani ben ne terbiyesiz ne bencil bi kadinim bu donemde ona destek olmadim bide hala usteliyorum. demek istemis.

herkes sessiz ol, arama sorma diyor. hala şunu diyeyim, bunu desin diyorsun. burada herkes aynı şeyi yazıyor, evet haklısınız deyip hala kendi bildiğini okuyorsun. kocanı biz anlıyoruz, sen anlayamadın.

hem inat hemde esim cok bikti bunaldi benden, yani agzindan ne cikarsa ciksin deger vermiyor artik farkinda degil karsisinda ayni ben yokum sanki ben gittim baska deger vermedigi biri geldi. o kadar umursamaz, beni eziyor. umrunda degil dogru soyluyor yani.
ve bu yeni oldu son 2 haftadir boyle, belki o kadar bastirdim bunalttim ki artik tahammulu bitti hakarete falan basladi.
daha onceden bana hep sunu derdi bardagim bosken doldursan sorun yok, yerim var cunku , ama sen hergun her hafta hep bardaga su dokuyorsun ama bardak sinirsiz degil biryerde dolup tasiyor ve tutamiyorum bu sefer sinirimi dedi.

Canım bence de sakinlesince konusmalisin benimde çok inişli çıkışlı bir evliliğim var ama eğer gerçekten bitirdiysen kafanda evliliği eşinin gerçekten duzelmeyecegine eminsen Arkana bakma derim

Ayyyy
Hala kesin kararımı söyleyeyim mi diyorsun yaa
Söyleme arkadaşım hiç bir şey nolur söyleme.
Bana daral geldi adama neler geldi kim bilir.
Bu yapıyla olmaz yani. Takıntılısın resmen.

adama pişman olmak için zaman bırakmadın ki. hala üsteliyorsun bıkmış adama. her sözünde bin mana arıyorsun.
adam gayet net ve düz: senden bıkmış, parası olmadığı için otelde kalmak istemiyor.
başka bir şey ima etmiyor. sen çarpıtıyorsun.

Pişman olmaz.
Sadece pişman görünür.
Bu kadar ağır konuşan insanın sevgisi,saygısı bitmiştir.
Sadece bir takım mecburiyetleri varsa,evliliği sürdürmek istiyorsa ağlar zırlar pişman görünür.
Sen de inanır ya da inanmazsın kendin bilirsin.

herkes sessiz ol, arama sorma diyor. hala şunu diyeyim, bunu desin diyorsun. burada herkes aynı şeyi yazıyor, evet haklısınız deyip hala kendi bildiğini okuyorsun. kocanı biz anlıyoruz, sen anlayamadın.

olayi cok mu buyuttum ? sizce de buyuk bir olay degil mi?
icim icimi yedigi icin boyle konusuyorum size. dun yazmamin amaci hem cok sinirlendim evde yalniz basima kalip dusununce hemde cidden annemden bir destek alip bosanmak icin yazdim. sonu ne olcaksa artik konussun istiyosa ailesiylede.

tamam sessiz olucam, aramicam sormicam. bunu soylemenizin amaci belki duzelir diye mi esim, yaptigi hatalari farkeder diye mi? yoksa cidden benim konusmalarimi haketmedigi icin mi

Söylüyorum işte,adam sadece kurtulmak istiyor,şu anda.

Dürüst olacağım ben de isterdim.
Saygı duymadığım birini sevemem.
Yani en ağır hakaretlere rağmen çekip gidemeyen hala daha blöflerle kandırarak açık kapı arayan birini ben istemem.
Adam bana da ciddi ve ayrılma da kararlı gibi geliyor.
Farkında değil ama o ağır laflar öylesine söylenmez, ciddi bitiren yada aklında kesinlikle bitirme olan bir adam bu kadar pervasız konuşur. Ve o laflara hala daha arama sorma mesaj atma peşinden koşma da kendini gider ayak gurursuz göstermekten başka işe yaramaz.
Ben olsam ben de ayrılırdım

duruma bakılırsa sen konuşarak anlaşılacak insan değilsin. eşin bıkana kadar sana izah etmiş ama sen bencillikten sadece kendini düşünüyorsun. hiç eşini anlamamışsın, onu anlamak için çaban yok. boşanma aşamasına gelmiş adama hala blöf, laf sokma peşindesin.

ben blof yapmadim ama siz inanmiyorsunuz, dun soylerken baya sinirliydim ve cidden bosanmayi dusunuyordum annemle de paylastim.
ayrilabilir zaten neden birsey bekliyorki.. ailesiyle konusup halletsin o zaman.. ben ayaklarina kapanip birsey demedimki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…