ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

Saç baş yoldum, akıl istiyorsun, tavsiye veriliyor gidip tam tersini yapıyorsun,
Resmen bile göre sonu hazırladın...
Ben demiştim demek istemiyorum ama sana o gidince akşamına dayanamaz msj çekersin demiştim hiç yanıltmadın gidip mail atmışsın! Blöf değildi diyorsun ama anlamadığın şey karşı tarafa blöf olarak görünüyor. Birkaç gün sabredebilsen mail atmasan belki de döndüğünde düzeltme şansınız olacaktı ama bundan sonra düzeleceğini sanmıyorum.
Adam haklı demiyorum ama adamın yerinde olsam ben de aynı tepkiyi verirdim. Ben okurken saç baş yoldum yaşayan ne düşünüyor Allah bilir.
Hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim

Ben kocanizda sevginin bittigine inanmiyorum sadece size çok kizmıs belli evet söyledikleri çok agir şeyler ama siz adama üzülmesi için hiç fırsat vermiyorsunuz

cok kizmistir ama cokta sevgisiz konustu evden kovmasi, oyle agir laflar etmesi insan sevdigine, esi olarak gordugu kisiye boyle konusmaz bence .. uzulmesi icin onunde bir kac gun var ama bide attigim mailden sonra ben olsam uzulurdum icimde azcik sevgi varsa bi o sona gelinmesinin verdigi uzuntu olurdu, blof oldugunu dusunuyo diyosunuz ama emin olamaz bundan cunku ben ilk defa yaptim. o her seferinde yapiyor bu ayrilma muhabbetini.
uzulmesi icin yaninda olmamam yeterli degil mi..

bir anda bitmedi ki. eşin sana bardak örneğiyle anlatmış halini. sen yine umursamamışsın. birikince de taştı.

Bir evlilik danışmanına git önce anlat sorununu.Ardından kendine boş zamanların için hobi edinAdamı yeme boş vaktinde.Kendini eşinin yerine koy.Akşama kadar arar mesaj atarsan eve gelince konuşacak bir şey kalmaz.

konunun sonlarini da okudunuzmu? suanda artik farkli bir boyutta

evet ama 1 hafta once iyiydik yani onu demek istedim
hala anlamıyorsun ya. yahu istersen bir gün önce iyi ol. adam birikmiş, bir damla yetti taşmasına. bardak örneğini de mi anlamıyorsun?
adam bıkmış zaten, sen nasılsın desen bile patlayacak seviyeye gelmiş.

Ona pek blof gorundugunu sanmam ya o da dedi ya ailenle konustunmu o zaman bende konusayim vs. bende konus istersen dedim. yani sonunu getirmek istiyorsa getirebilir..
bundan sonra dediginizi yapip sessiz kalacagim, daha birsey demem yazmam konusmam. son sozleri soyledik , ben ailemle konustum o da konusabilir istiyorsa..
daha once yapmadigim bir davranisti blof gibi oldugunu sanmam onun gozunde, bide oyle gorse bile ciddiye alip tepki verdi. ne kaybettim ? seven insan mail atti diye vazgecermi iyice sinirli bunalmis diye?

adam haklı
bende aşırı derece de yoğun bir işte çalışıyorum ve eşinizi anlıyorum
onun ekmek parası da bu ne yapabilir, sırf napıyorsun demek için aramayın ararsanız da üstelemeyin

iş arkadaşlarım eşlerini sadece1 defa 3-4 kez çaldırır demekki müsait değil müsait olunca arar der ya da acilse mesaj atar ama asla üst üste aramaz.. bir iş arkadaşım o da aşırı yoğun eşi sadece birşey sormak istediğinde arar bir daha üsteleyerek aramaz sadece mesaj atar

siz liseli gençler gibi bol boş vakti varmış gibi davranırsanız huzursuzluk çıkartması normal

Ya hangi ülkedesin gelip elini kolunu Bağlıcam Telefonunu pc ni çöpe atıcam. Hiçbir şekilde iletişim kuramayacagin bir yere gondericem seni 3 ay sonra gelip alırım. Her şey belli olunca.
Arkadaşım sen neden bizi dinlemiyorsun ? Basından beri sessiz olsan belki adam sakinlesecekti. Neden ya bi bana anlat. Kural basit iletişim kurarsan kaybedersin demişler gidip iletişim kurmaya calisiyorsun .

Sen acilen bir psikologa gitmelisin onu dusunmeden yapamiyorsun neden hayatinin merkezine oturtuyorsun kesinlikle arayip sormayacaktin gelincede konusmayacaktin o konusana kadar giyinip suslenip keyfime bakar muzik falan acar evde mutlu mutlu gezerdim o eve gelince ben olsam sensizde yasarim mesaji vetirdim ki bu ona en buyuk ceza olurdu bundan sonra yap bari nolur arama evden falanda gitme o geldiginde mutlu gorun onunla konusma hosgeldin bile deme laf atma kendi kendine takil mutfakta biseyler yap giyin suslen cikgit bi kave ic kisacesi havanda ol ruh gibi gezme senin coktugunu farkederse ustune daha co gelir bosanmadan falan bahsederse sen ayarla bana uyar de gulumse sadece laf dalasina girme ortami degistir ve sallamiyormus uzulmuyormus gibi yap sasirt adami ke dimi aptal gibi hissediyorum diyorsun ya kendine guvenini kazan onsuzda yasarim mesaji ver

Seven insan öyle yapar mı seven insan hemen kızar mı diye sorup duruyorsun, evet teoride vazgeçmez diye düşünüyoruz, vazgeçmemeli ama pratikte gerçek hayatta tepkiler böyle romantik olmuyor işte! İnsan gurur uğruna her türlü sert tepkiyi verebiliyor hele de erkekler öyle kendi gururlarını pek ezmiyorlar. Yüzde yüz haksız olsalar bile gurur yapabiliyorlar.
Bu adamın karakteri belli, sen ilk defa boşanma lafı kullandın diye geri adım atmasını mı bekliyordun? Aşkından ölüyor olsa gene de atmazdı sanmıyorum. O yüzden diyorum ki tepkisel bile olsa aşkından ölüyor da olsa insan sevdiğinden vazgeçebilir.

Bak hala hiçbirşey anlamamışsın geldiğin durumdan .. Adama bu şekilde konuşuyorşan öfkesi kat ve kat artıyor demektir ..
Eşin de asabi, sinirlendiğinde dilinin kemiği olmayan bir tip belliki ..
Lütfen ve lütfen arama , sorma hatta ararsa da açma ..
Bırak biraz düşünsün kendi kendine muhakeme etsin ..
Eşinin hatalı yanları çok ama sen de normal davranışlar sergilemiyorsun ..
Seyehatten döndükten sonra da eşin sana tek kelime etmeden yüzüne bakma ..
Biraz beklemeyi bil ..
Eşinin karakterinden kaynaklı bu verdiği tepkiler diye düşünüyorum ben .. Zor bir adam senin eşin ..
Bırak inceldiği yerden koparsa kopsun .. Böyle pamuk ipliğine bağlı yaşanmaz ..
Eğer boşanmak istemiyorsan da tek çaren sessiz , tepkisiz kalmak .. Boşansanız da barışsanız da adam senin bir duruşun olduğunu görsün .. Saydır biraz kendini .. Saygın davran ..

Peki seven insan sevdiğini bunaltır mı?
Yapma, dediği halde inatla hem de katmerli olarak yapmaya devam eder mi?
Hala geçen hafta iyidik diyorsun,ben sana kendi evliliğimde eveli gün diye örnek verdim. Okumadın sanırım.
Gerçekten bizi de eşini de dinlemiyorsun,tahminim okumuyorsun bile.
Hemen hepimiz aynı cümleleri evirip çevirip yeniden yazıyoruz,hiç bir şey değişmiyor.

Biter. Ben de biter mesela.
Bak cidden iyi değilsin sen. Anlamıyorsun ben bile cidden bunaldım bu adam bir yıldır bunu çekiyor iyi bile dayanmış.
Aşk ve sevgi biter mi demişsin ya bunalırsan sıkılırsan mazoşist değilsen biter.
Bir kediyi al kucağına kedi durmak sevilmek istemediği halde hala sıkmaya sevmeye öpmeye devam et bak bakalım o kedi ne yapacak? Yüzün gözün kan içinde kalır. İnsanı geçtim kedi bile istemediğini belli ettiği halde devam ettiğin davranışa sert tepki veriyor. Adam acımasız değil ki sabretmiş ama artık yeter demiş. Niye ısrarcısın bu kadar? Sorunlu gibi davranıyorsun.
Hala daha ama seven insan yapar mı diyorsun.
Sevgi bırakmıyorsun ki
Adama sevebileceği bir şey bırakmamak için sanki çaban.
Açık diyeyim ben iki günde bunaldım senden adam bir yılda ne olmuştur.
Cidden takılmış plak gibi hala aynı şeyleri denmesi ne sevgi ne aşk bırakır. İnsana boşa konuşuyor hissi veriyorsun eşin de ondan sıkıldı. Yani bir şey diyoruz tamam haklısın diyorsun sonra hopp yine ama sevse ama acımasızlık ama aşk. E konuştuk bunu ama biz. Yok tatmin olmuyorsun başa sarıyorsun yorucu bir şey bu

Adam doğru söylüyor telefonda o kadar aciliyeti olan ne konuşacaksınız ki ne yapıyorsun ne ediyorsun bu kadar bunun için rahatsız etmeye ne gerek var kaldı ki açmadı diye 20 mesaj atıp kızmaya bunaltmaya ne gerek var? akşam evde konuşmuyor musunuz zaten adam cevap vermediyse demek ki işi var ki sizi çözmüş açsam bile şikayet edeceksin diyor yanii

Ya ilk ilişkin mi Allah aşkına yaaa.
Yanında değil diye niye üzülsün.
Çalışırken aklına gelmez, arkadaşlarıyla otururken aklına gelmez, üç gün ayrı kalmaya hasretinden ölmez kimse. Bunun az sevmekle ne alakası var.
Bu romantik komedilerdeki gibi bir şey bekliyorsun da yok öyle mıçmıç aşk.
Çok konu okudum da bu kadar hayatın merkezinde oturtan görmedim.
Üstelik bi hafta önce böyle değildi diyorsun da bu adam sana bir yıldır uyarı vermiş bize yaptığın gibi dinlememiş inatla ısrar devam etmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…