- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
- Konu Sahibi peaceful16
-
Ben kocanizda sevginin bittigine inanmiyorum sadece size çok kizmıs belli evet söyledikleri çok agir şeyler ama siz adama üzülmesi için hiç fırsat vermiyorsunuz
bir anda bitmedi ki. eşin sana bardak örneğiyle anlatmış halini. sen yine umursamamışsın. birikince de taştı.Devam etmiyorum hic birseye haklisin. bosa cabalama gibi oluyo zaten o beni aramak isterse arar.
ailesiyle paylasip aksiyon da alabilir, gonlunden nasil gecerse. kismet. dua ediyorum sadece hayirlisi olsun diye.
ben esimle 2.5 senedir birlikteyim toplamda, beni taniyor biliyor, basindan beri. hic bir erkek hoslanmaz boyle daraltmalardan savunmuyorum kendimi. ama sevgi ask bir anda bitermi sasiriyorum. acimasizca geliyor davranislari...
bir anda bitmedi ki. eşin sana bardak örneğiyle anlatmış halini. sen yine umursamamışsın. birikince de taştı.
sessizim artik. belki anlar ama pek sanmiyorum duzelecegimiziTamam iste artik sessiz olun olunki ne kadar kırıldiğinizi ve ciddi oldugunuzu anlasın
Bir evlilik danışmanına git önce anlat sorununu.Ardından kendine boş zamanların için hobi edinAdamı yeme boş vaktinde.Kendini eşinin yerine koy.Akşama kadar arar mesaj atarsan eve gelince konuşacak bir şey kalmaz.
hala anlamıyorsun ya. yahu istersen bir gün önce iyi ol. adam birikmiş, bir damla yetti taşmasına. bardak örneğini de mi anlamıyorsun?evet ama 1 hafta once iyiydik yani onu demek istedim
Saç baş yoldum, akıl istiyorsun, tavsiye veriliyor gidip tam tersini yapıyorsun,
Resmen bile göre sonu hazırladın...
Ben demiştim demek istemiyorum ama sana o gidince akşamına dayanamaz msj çekersin demiştim hiç yanıltmadın gidip mail atmışsın! Blöf değildi diyorsun ama anlamadığın şey karşı tarafa blöf olarak görünüyor. Birkaç gün sabredebilsen mail atmasan belki de döndüğünde düzeltme şansınız olacaktı ama bundan sonra düzeleceğini sanmıyorum.
Adam haklı demiyorum ama adamın yerinde olsam ben de aynı tepkiyi verirdim. Ben okurken saç baş yoldum yaşayan ne düşünüyor Allah bilir.
Hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim
Seven insan öyle yapar mı seven insan hemen kızar mı diye sorup duruyorsun, evet teoride vazgeçmez diye düşünüyoruz, vazgeçmemeli ama pratikte gerçek hayatta tepkiler böyle romantik olmuyor işte! İnsan gurur uğruna her türlü sert tepkiyi verebiliyor hele de erkekler öyle kendi gururlarını pek ezmiyorlar. Yüzde yüz haksız olsalar bile gurur yapabiliyorlar.Ona pek blof gorundugunu sanmam ya o da dedi ya ailenle konustunmu o zaman bende konusayim vs. bende konus istersen dedim. yani sonunu getirmek istiyorsa getirebilir..
bundan sonra dediginizi yapip sessiz kalacagim, daha birsey demem yazmam konusmam. son sozleri soyledik , ben ailemle konustum o da konusabilir istiyorsa..
daha once yapmadigim bir davranisti blof gibi oldugunu sanmam onun gozunde, bide oyle gorse bile ciddiye alip tepki verdi. ne kaybettim ? seven insan mail atti diye vazgecermi iyice sinirli bunalmis diye?
Ona pek blof gorundugunu sanmam ya o da dedi ya ailenle konustunmu o zaman bende konusayim vs. bende konus istersen dedim. yani sonunu getirmek istiyorsa getirebilir..
bundan sonra dediginizi yapip sessiz kalacagim, daha birsey demem yazmam konusmam. son sozleri soyledik , ben ailemle konustum o da konusabilir istiyorsa..
daha once yapmadigim bir davranisti blof gibi oldugunu sanmam onun gozunde, bide oyle gorse bile ciddiye alip tepki verdi. ne kaybettim ? seven insan mail atti diye vazgecermi iyice sinirli bunalmis diye?
Devam etmiyorum hic birseye haklisin. bosa cabalama gibi oluyo zaten o beni aramak isterse arar.
ailesiyle paylasip aksiyon da alabilir, gonlunden nasil gecerse. kismet. dua ediyorum sadece hayirlisi olsun diye.
ben esimle 2.5 senedir birlikteyim toplamda, beni taniyor biliyor, basindan beri. hic bir erkek hoslanmaz boyle daraltmalardan savunmuyorum kendimi. ama sevgi ask bir anda bitermi sasiriyorum. acimasizca geliyor davranislari...
cok kizmistir ama cokta sevgisiz konustu evden kovmasi, oyle agir laflar etmesi insan sevdigine, esi olarak gordugu kisiye boyle konusmaz bence .. uzulmesi icin onunde bir kac gun var ama bide attigim mailden sonra ben olsam uzulurdum icimde azcik sevgi varsa bi o sona gelinmesinin verdigi uzuntu olurdu, blof oldugunu dusunuyo diyosunuz ama emin olamaz bundan cunku ben ilk defa yaptim. o her seferinde yapiyor bu ayrilma muhabbetini.
uzulmesi icin yaninda olmamam yeterli degil mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?