ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

yok yere yıkıyorsun bak canım ben buğün yazarsın diye bekliyordum
ama sen dün yazmışsın neden böyle yapıyorsun neden anlamıyorum ki
cidden boşanmak istiyormusun kendine sorunca kararsızlık varsa eğer istemiyorsundur
ve eşin olacak adamda istemiyordu şimdi sana ayak yapıyordu affedirsin oda s.lak
ders vereyim derken dersini alıyor yahu neden yazıyorsun neden bal gibi boşanmak istemiyorsun
kusura bakma ama sana ciddi anlamda çok kızdım

Birinin size şöyle okkali bi tokat atması lazım ki kendinize gelin.Tamam bakin siz kaybetme korkusuyla,bir anlık gafletle hata yaptınız bu kadar üstüne dustunuz. Gömlekler utulendi,gereksiz sorular soruldu,her şey normalmis gibi gösterilmeye çalışıldı.. Ama yahu o kadar insan sessiz kal dedigi halde neden mail atiyorsunuz ? Hem o mail blöf değildi diyorsunuz hemde ''cumartesi geliyor, 10 gün aynı evde yasiycaz'' diyorsunuz. E hani blöf değildi ? Adamda bunu kastediyor işte. Aynı şeyleri kim bilir kaç defa yaptınız ki adam yemiyor artık.
Bakın 2 ihtimal vardı. Ya eskisi gibi davranıp (suan yaptığınız gibi) adamın gözünde daha da kuculecektiniz. Yada hiç olmadığınız biri gibi davranıp,sessiz kalıp olacakları seyredecektiniz. Eğer ikinci ihtimali yapsaydinız yüksek ihtimal esiniz geri adim atacakti. Biraz gizemli olsaydınız,yıkılmış gibi davranmasaydiniz emin olun olaylar lehinize gelisecekti. Bu kadar insan boşuna konusuyor olamaz.
Şu saatten sonra sessiz kalsanizda bi şeylerin değişeceğini düşünmüyorum. Ama en azından gururunuzu kurtarmak adına cuma günü gidin bi otele yerleşin. Ben olsam telefonumu filan da tamamen kapatırım. Ama sizin yapacaginizi düşünmüyorum. Üzgünüm ama eşinizin gözünde değeriniz kalmamış artık. Ve bunu siz yaptınız.

Yanlis yazmisim ozlemesi yerine uzulmesi yazmisim.
Hayir ilk iliskim degil bu arada.
Yazdiginiz herseyi okuyorum ve dikkate aliyorum, surekli blof yapan bi tip olarak gordunuz beni ama ben ilk defa boyle birsey yaptim. Yapmasaydim keske sinirle yazdim. Insallah sonu hayir olur, daha bisey yapmam ustune.
Ilk defa konusmadan gecirdigimiz gunler oldu bana degisik geldi, ona da gelmistir belki. Ne desem dinlemiyosun anlamiyosun diyosunuz, israrci degilim birseyde esimin davranislarinin sebebini biliyorum. Beni ozlesin icindeki ofke bikkinlik gecsin istiyorum

hala odunumun parası, diyorsun özetle.

Bu size bağlı.
Size en başında konuşma evde dediler konuştunuz, ütüsünü yapma dediler yaptınız, yolcu etme dediler yolcu ettiniz yine kavga ettiniz, herkes bir hafta yazma dedi ertesi gün mail attınız.
Burada herkesi sinirlendiren bu durumu eşinize de yapıyorsunuz. Arama diyor arıyorsunuz rahat bırak diyor bırakmıyorsunuz. Bir müsaade etmezseniz bıkkınlığı nefrete dönecek. Özlemesini istiyorsanız müsaade edeceksiniz

Ilk defa bosanmadan bahsettim ve bir mail attim, yazdigim icin pismanim cunku sinirle yolladim, ama yollarken blof degilki baya isteyerek yolladim denemek icin degil.
Evet cumartesi geliyor ayni evde kalicaz, dogru bu. Yiyip yemeyecek bisi yok ilk defa yaptim, istedigi gibi sonclandirabilir. Suanda ne yaparak kuculdum? O maili yazdim oda blof diye dusunuyo ailemle konusayim otelde kalamam dedi ok. Ustune bisi demedimki.
Benim gitmeme gerek yok burdan, bosansak bile 2-3 hafta kalmam gerekiyor burada is icin. Evet dogru yanlis davrandim, haklisiniz dinlemeyip mail yazdim hata kabul , hic bisi yapmayacaktim, geri donusu olmayan yola girdi buyuk ihtimal. Burada durmam gurursuzluk mu.? Benimde evim degil mi burasi?

Bu arada blöf değil diyorsunuz da buna kendiniz bile inanmıyorsunuz.
Blöf olmasa hemen vazgeçmezdiniz. Maili attığınızı yazdığınız satırlarda bile acaba annesi aramazsa bu bir umut mudur gizli.
Kendinizi kandırabilirsiniz ama ben kanmadım.
O mailin içeriği bak ben de boşanalım derim anneme de söyledim zaten beni ara. Adamın araması için bir yoklama çektiniz esasında.
Niyetiniz ciddi olsa b planı yapmaya başlardınız.
Siz plan falan yapmıyorsunuz siz nasıl vazgeçiririmi yokluyorsunuz sürekli. Sinir geçince hemen başlıyor nasıl dönerler.
Bu da bana blöf gibi geliyor.

Blof olarak dusunup yazmadim, valla size niye yalan soyleyeyim ki? Baya istiyorsa sonunda birsey yapmazsa bosaniriz bende istifami veririm dedim. Otelde kalmasini soyledim. Acik bisey yoktu mailimde. Sabahina sinirim gecti uzuldum seviyorum cunku hala. Pisman oldum dedim keske yazmasaydim bu kadar emin degilken, ofkeyle kalkan zararla oturur oldu olay. B planim o kadar netki, sirketle konusup istifa edip 2 -3 hafta ihbar surem kadar calismak bu surede toplanmak, esimde yurtdisinda olur o donemde. Ve donmek . Baska plan yok, cok belli bu.
Isterim beni ozlesin vazgecsin, yalan mi soylim? Belli olsun, seviyorum hala soyluyorum zaten.n

E o zaman buradaki önerileri dinleyecektiniz. Bile bile bu noktaya getirdiniz. Size en başta herkes dedi mesaj atmayın diye. Adam git evden tamam boşan derse ve sen durursan gurursuz olacaksın o zaman gitmekten başka çaren yok diye bile bile yaptınız. Kulak ardı ediyorsunuz.
Bu arada bu kaybetme korkusunu çok yaşıyorsanız ve ona da hissettiriyorsanız bu da hoş bir şey değil. Sevin elbette sevmeyin demiyor kimse de bu kadar da adamı sevmekten öldürmeyin.
Ben de eşimi seviyorum ama kendimi daha çok seviyorum. Bana ufacık bir alınabileceğim bir şey söylese gelip özür dileyene kadar tavır alıyorum çünkü kendimi daha çok seviyorum.
Önceliği kendinize vermediğiniz sürece olmaz.

Canım bir kitap okumuştum 5 sevgi dili diye. Sen eşini çok seviyorsun senin sevgi dilin konuşmak. Yani istiyorsun ki sevgisini sana devamli arayip sorarak hoş sözler söyleyerek göstersin. Bunu yapmayınc a seni sevmediğini düşünüyorsun. Ve sevmesi için kendince cabaliyorsun. Çok yanlış. Çünkü eşinin de bir sevgi dili var ve seninkiyle aynı değil. Eminim seni seviyor ve kendince sana sevgisini gösteriyor. Aslında senin yaptığın da iyi niyetli sadece seni sevmesini istiyorsun bu yüzden sık boğaz etmen. Ama sevgi ben sevgi istiyorum denilince olusabilen bir şey değil. Çaba lazım ama bu çaba da senin sevgi dilinle değil esininkiyle olmalı. Yani dirdirla değil onun sevdiği şekilde.
Mail kısmını falan okumadım konuda boşanmak istemiyorsun bence ve eşini seviyorsun. O sevgisini sana hissettirmedigi göstermediği için şu an sadece kizginsin.
Sana tavsiyem gurur falan yapma, eşine boşanmak istemediğini onu sevdigini her şeyi guzellikle anlat. Sonra da kendini sevgi yönünden geliştir. Çünkü önemli olan sevmek değil güzel sevebilmek. Esin de huzur yoksa sevgim hiç önemli değil derken bunu demek istemiş.
Seven sevdiğini incitmez, Üzmez, senin yaptığın gibi biktirmaz, seven insan illa ki durmadan arar aramazsa özlemiyor demek değil. Herkesin sevgiyi yaşaması ve göstermesi farklı. Lütfen bence biraz olgun davranmaya çalış.

evet o maili bosu bosuna yazdim sinirle, oyle birseyi olmadi evi terket falan, kendiside gidemeyecegini soyledi dedigim gibi.
kaybetme korkusunu yasiyorum gordugunuz gibi baya bi panik haldeyim, bu sefer pek hissettigini sanmiyorum ozellikle eskilerle kiyaslayinca. peki ben suanda ne yapabilirim beni ozlemesi icin, icinde bulundugu bikkin moddan cikip biraz soylediklerini farkedebilmesi icin. gelene kadar susacagim . gelince?

merhaba, pismanim o maili yazdigim icin, geri adim da atamam ailenle konus istersen dedim. evet sinirleniyorum soyledikleri aklima gelince herseyi bi yakip yikasim geliyor, sonra geciyo sinirim guzel gunlerimiz geliyo aklima boyle yani karmasik duygular. esim gercekten istiyor olabilir suanda bu bikkinlikla daha ne kaybederimki diyodur, en fazla ailesiyle konusmak zor gelir.. bide cocuk oyuncagi degil ciddi bi olay ikimzde bosanmayi deneyimlemis insanlar degiliz lafta kolay ama yapmasi zor. evlenmekten daha zor

Hayır kendi evinizde kalmanız gurursuzluk değil. ''Ben anneme söyledim artik bosanabiliriz. Sen otelde kalir misin biraz ayrı yasayalim'' tarzı bir mail atıp sonra da tıpıs tıpıs aynı evde yaşamanız gurursuzluk. Ayni evde olunca duzeleceginizi umuyorsunuz muhtemelen. Ozur dilerim ama bu da gurursuzluk.Bakın ilk sayfalarda yılısma,gururlu ol filan demisti esiniz size (yanlısım varsa düzeltin.) Bu cümleler sinirden söylenmiş,arkası boş cümleler değil. Sandiginizdanda çok anlam taşıyor. Biraz düşünün. Adam karşısinda güçlü birini istiyor. Belliki ozlemek istiyor,sizin peşinizde koşmak istiyor. Erkekler kovalamak ister. Sıkıya gelince en aşığı bile olsa arkasina bakmadan kacar.Ben konunuzu ilk açtiginizda okudum ama yorum yapmamistim. Herkes aynı şeyi söylemişti çünkü. O kadar yorumu hiçe sayıp aynı hataları yapmaz demiştim ama malesef yine yapmışsınız. Hani ''bir mail attık noldu yani'' diyip geçilecek bi konumda değilsiniz. Yuvanizi kurtarmak istiyorsanız kesinlikle böyle bir konumda değilsiniz.
Ayrica siz bosanmasaniz kimseye faydası olmayacak. Hata yapmayın,bir tıkta olsa kocanizdan ışık görün diye yardimci olmaya çalışıyoruz. ''Yaptım bi hata,istediği gibi sonuçlanabilir''diyecek kadar umursamazsaniz e biz gidelim o zaman.
Ve ayrıca asıl şimdiden sonra ne yapacaksınız ? Bence konuşulması gereken bu. Planınız nedir ?

Bir kere kesinlikle boşanmayacağım onu geri kazanacağım düşüncesi hata getirir, kaybettirir. Çünkü bu panikle gelince noldu neyin var çok uzattından başlayıp yine saçma sapan kavgalara sebep olacaksın.
Yapman gereken tek şey sakin olmak ve beklemek. Baktın adam geldi hala boşanma falan diyor uzatma derim, eğer istemiyorum dersen bu sefer de yapışkan diyecek yine.
Sessizce bekle bu sefer. Ve geldiğinde sofralar yemekler ve hizmetlerle ağzının içine bakma daha çok sinirleniyor.
Baktın konuşmak için gelmiş konuşursun ama sakince. İlgi bekliyordum özür diliyorumlarla değil bu yöntemle çözüm alamıyorsun çünkü.
Eğer ciddiyse ve niyeti boşanmaksa elinden bir şey gelmez. Ama aramadan durmayı başarırsan o da sakinleşir gelirse ve konuşursanız durum ne olur bilemem.

Bana sorarsan üzgünüm ama kocan ciddi. Adamın amacı blöf yada sana ders vermek değil. Kafasında bitirmiş ve ayrılmak istiyor gibi geliyor.
Bu konuyu ilk açtığında bu kadar umutsuz düşünmüyordum. Ama tüm yaptıklarınla işi umutsuz bir noktaya taşıdın.
Kırılman için demiyorum ama gurursuz bir pozisyona soktun kendini. Kendi kendine değersizleştirdin resmen.
Adam ütü istemiyor ütü yapıyorsun bu yaranmak istemen gibi duruyor ne iyi kalpli kadın demiyor yani. Neler dedim hala hizmetimi yapıyor ne gurursuzmuş diyor.
O kadar söze hala nasıl boşanmayızı düşünmen ve bunu farkında olmadan da hissettirmen de adamı rahatsız ediyordur muhtemelen.
Değişeceğim diyip diyip aynı şeyleri yine ve yine ve yine yapman da adamı sinirlendiriyor.
Yani şu konuyu açtıktan sonra yaptıklarınla adamı ciddi cidii boşanma fikrine yaklaştırdın diye düşünüyorum. Bana ciddi geliyor yani.

mailimde soyle dedim: ben daha fazla soyledigin laflari kaldiramiyorum, ayni seyleri daha duymamak icin ulkeme donuyorum. sirketle gorusup istifami vericem, senden rica bu surede otelde kalirmisin. bu kadar
gerisi de bildiginiz gibi ailene soyledinmi bende soylim, otelde kalamam zaten 3 hafta evde olmam ben vs.
evet yilisma , yuzsuz olma demisti. hayirrr bir mail attik noldu demiyorum, evet hata ve pismanim. ama geri donduremiyorum suanda olayi attim bi kere. suanda sonra ne yapabilirim bende onu dusunuyorum onu sormak istiyorum ama herkes kizip maili sordugu icin aciklamalar yapiyorum sadece. yoksa tabiki kimseye faydasi veya zarari yok benden baska, yardim amacli yazdiginizi biliyorum yoksa neden yazacaksiniz.
sizce ne yapabilirim beni ozlemesi icin? biraz anlamasi icin soylediklerinin farkina varmasi icin, bende degisiklik gormesi bir umit gormesi icin iliskimizde ne yapabilirim?

eger bosanmak isterse ve ciddiyse planim isten istifa etmek, ucak biletimi almak, esyalarimi toplamak ve gitmek bu surede de evde olucam otele gitmem, o da yurtdisinda seyahatte olucak. oyle yani.

KESİNLİKLE KONUŞMA DİYORUM.
YA GÖZÜNÜ SEVEYİM BAK EŞİN GELMEYE 4 GÜN VAR ARAMA EŞİNİ SORMA
BİLİYORUM ACABA AİLESİNİ ARADI MI SORDUMU DİYE İÇİN İÇİNİ YİYOR
O ZAMAN KAYNANI ARA NASILSIN DİYEREK AYAK YAP
BAK EŞİN DERS VERMEK İSTİYOR SANA NEDEN ANLAMIYORSUN
PARASIMI YOK İSTESE BULUR GELMEZ SENDEN SOĞUMUŞ OLSA GELMEZ
BİR DAHA YAZDIM ETTİM ARADIM SORDUM DERSEN SENİ PARALICAM VALLA
BENDEN BETERİ YOKTUR DİYORDUM VARMIŞ O DA SENSİN

Ailesi ile konuşmussa kafasında bitirmiştir artık ailesiyle görüşmüyormusunuz haberleri olsa sizi aramazlarmi nedir derdiniz diye

:/ valla ciddiyse ve kafasinda bitirmisse zaten onu donduremem hic bi sekilde. eger sadece yaptiklarimla umutsuz noktaya tasindiysa belki zamanla yine yapacaklarimla umut vadeden bir noktaya tasinir.
ama kalbinde bittiyse o zaten ne yaparsam yapayim bitmistir.
dunku mailimden sonra hala gurursuz vs diye dusunmuyordur bence bir adimim yok.
evet aptalca davrandim iyi niyetimden oda, 2 gun tuttum kendimi pazar gunu gitmeden yine berbat oldu hersey. konusmasaydim farkli olacakti. ama bu kadar inceldi mi ipler yani bir iki lafimla sekillendi o zaman gelene kadar sessiz kalayim dusunsun kendi ne istiyor.

konusmayacagim, vallahi soz . mesaj arama hic sessiz olucam yani.
ailesini ararsa haberim olur, mutlaka olur. ararlar beni. ben aramak istemiyorum suanda hic kimseyi normal birsey yok gibi esimle konussalar kayinvalidem bahsetse esim dicekki iyice tutusmus bu.
evet gelmez eve cidden istemese kalir otelde. kalacagi 10 gun, biliyorum. bende ayni sekilde dusunuyorum. hala ders mi ciddi mi onu bilmiyorum.
yazmicam vallahi inanin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…