ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

Ailesi ile konuşmussa kafasında bitirmiştir artık ailesiyle görüşmüyormusunuz haberleri olsa sizi aramazlarmi nedir derdiniz diye

ailesiyle paylasirsa akil alma amacli iyi bile olur,biraz destek olurlar . fikir verirler.
ama soylerse bosanmak istiyorum diye tabi o zaman farkli.
mutlaka haberim olur soyledigine dair. suana kadar henuz birsey yok. ararlar beni kizim ne oluyo ne yapiyosunuz siz diye. cunku iliskimizi biliyorlar, firtinali. :) ama biliyolar ki birbirimizi seviyoruz.

Ailesiyle konuşmamış galiba,
Yoksa çoktan ararlardı dil mi?
Belki gerçekten o da sadece acıtmak için konuşuyordur bilemiyoruz şuanda.
Sen ölü taklidi yapmaya devam et
o gelene kadar hamle yapmak yok :)

açıkça beklentisini yazmış ztn çözüm belli napabiliriz ki

İnşallah halledersiniz bu da güzel bir ders olur bir daha ilgi ve sevgi demezsiniz.
Ama olmazsa da kendinizi yıpratmayın diye yazdım bunu.

evet kesinlikle ölü taklidi yap gelince konuşur barışırsınız

Ailesiyle konuşmamış galiba,
Yoksa çoktan ararlardı dil mi? Belki gerçekten o da sadece acıtmak için konuşuyordur bilemiyoruz şuanda.
Sen ölü taklidi yapmaya devam et
o gelene kadar hamle yapmak yok :)

yok konusmamistir hala ama is seyahatinde oldugu icin vakti de yoktur , ama mesajinda "bende arayim birazdan" yazmisti.
evet sifir hamle. sessizim.. acitmak icin konusur gibi bir hali yoktu pek. ama emin oldugunu hissedemiyorum

Bilmiyorum ben uzak durmanizdan yanayım. Telefonlarına çıkmayın,cumartesi gelecekmis imkanınız varsa cuma günü gidin bi otele yerleşin. Bu saatten sonra sevgi,ilgi sizin esinizi geri döndüremez. Riskli olduğunu biliyorum ama bana en makul yol sessiz kalmak gibi geliyor. Bosanmayalim,konuşalım derse üstüne atlamadan sakince kabul edersiniz. Bosanmakta kararliysa da elinizde zorla tutamazsiniz ki. Butun ihtimallere kendinizi hazırlayın. Ama lütfen bi anlık gaza gelip olumlu yada olumsuz hiç bir adım atmayin,lütfen ! Tamamen sessiz kalın.

uzak durmaktan yanayim bende, sessizlikten yanayim artik son hamlem o maildi yanlis oldu, daha konusmak istemiyorum ustune. otele gitmek cozum olmaz bu noktada, evde olmayabilirim sadece.
daha once boyle bi noktaya gelmedi bu kadar ciddi o yuzden ne yapar bende kestiremiyorum ama bosanma konusunu acmazsa bosanmak istemiyor demektir. bosanma konusunu direk konsolosluga randevu aldim vs diye acarsa o zaman isler ciddi..
peki ben hic bi sekilde konusmayim dimi konuyu acmayim geldiginde yani. ondan bir ses cikmazsa

yok konusmamistir hala ama is seyahatinde oldugu icin vakti de yoktur , ama mesajinda "bende arayim birazdan" yazmisti.
evet sifir hamle. sessizim.. acitmak icin konusur gibi bir hali yoktu pek. ama emin oldugunu hissedemiyorum

Bende ariyim birazdan demiştir de
o işler öyle kolay olmuyor iştee.. Uygulamaya gelince
her şeyi hesaplıyorsun,
üzülüyorsun.
Biz de eşimle boşanmanın eşiğinden döndük hala kimse bilmez
mesela. Sözde iş bitince paylaşacaktık.
Çünkü biz ayrılıyoruz demek bunu aileye açıklamak cidden çok zor.
o psikoloji kolay değil.

Bakalım ilerleyen günlerde eniştenin ne kadar
ciddi oldugunu anlarız.
İnsallah kuru sıkıdır da düşer elimize

Hayır boşanma konusunu kesinlikle açma zaten. Olumlu yada olumsuz o konuda tek kelime etme. Eve gelince ''hoş geldin,naptin nettin'' muhabbetlerine de girme.Birak ne yapıyorsa yapsın. Sen tek yaşıyomus gibi takıl. Zor biliyorum ama olmasi gereken bu.

aaaa şoktayımmm
bizde de ben akrep, eşim başak.

Ki eniştenin acıtma kısmını kendime çok benzetmiştim
çünkü bende öyleyim

:) akrep cok fenaa, kinci intikamcidir. canini yakarsan fena yakar yani...
yasayip goruyoruz.
dedigin gibi cok kolay olmuyor cidden ben anneme bahsettimde yani kavgamizdan bahsettim oturup ciddi ciddi anlatmadim, o da oyle anne babasina anlatmasi onlarin kabul etmesi falan kolay degil . anca cok istikrarli olcak bu eve dondugunde ,beni gordugunde hala ayni dusuncelerde olcak ki bitecek bu is.
offf beklemek ne zor ya. Insallah barisiriz ve duzelir hersey, bu da bize ders olur mutlu oluruz. hayat kisa. ilerde 5 sene sonra cocuklara bakip ic gecirecegimize dimi.

tamam aynen, sifir konusma bosanmayla ilgili. ve sessizim sakinim suskunum. yemek yapmak yok, utu yok camasir yok. meraba yok hosgeldin yok?? hakikaten zor baya yokmus gibi yani. hatta ne geldinki eve defol git der gibi .

Bence Susmal i eşi gelince evinde beklemelisiniz. Dediğin gibi hiç bir şey olmamış gibi davranmamali ama o yokmuş gibi de olmamalı. Çünkü hatalı taraf bayan ve eşi onun değişmesini bekliyor yoksa hemen bossnalim kolay değil. Eşi gelince hal hatır yine sorsun uygun bir zamanda da konuyu açıp kibarca korkularını duygularını anlatsın Özür dilesin ve değişeceğini söylesin.
Bu arada beni ozlemesi için ne yapmalıyım diyorsun ama sorun bu değil bu kafadan çık canım. Sorun senin severken öldürmen kusura bakma. Adam öyle bikmis ki o yüzden kötü konuşmuş. Yani ne bu derdin ben bile anlamadım. İşe gitmiş adam 4 saat yazmamis böyle bir dünya yok canım. Artık esin odaklı değil kendin odaklı düşünüp kendini değiştir.

tamam aynen, sifir konusma bosanmayla ilgili. ve sessizim sakinim suskunum. yemek yapmak yok, utu yok camasir yok. meraba yok hosgeldin yok?? hakikaten zor baya yokmus gibi yani. hatta ne geldinki eve defol git der gibi .
Görmezden gel. Sevimli hayalet Casper gibi. Ama senin esin pek sevimli değil. Sadece Casper.

Birde göz kontagı kurma sakın.
Tv bak, kitap oku, laptopu al kucağına..
Umrunda olmasın..
Kendine kahve yap ona yapma mesela.
Kendi yediğini topla onun dağıttığına asla el sürme.

Bunlar varya hayatının taktikleri..
Psikologa gitsen bu kadar doğru adımlar atamazsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…