- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Ailesi ile konuşmussa kafasında bitirmiştir artık ailesiyle görüşmüyormusunuz haberleri olsa sizi aramazlarmi nedir derdiniz diye
:/ valla ciddiyse ve kafasinda bitirmisse zaten onu donduremem hic bi sekilde. eger sadece yaptiklarimla umutsuz noktaya tasindiysa belki zamanla yine yapacaklarimla umut vadeden bir noktaya tasinir.
ama kalbinde bittiyse o zaten ne yaparsam yapayim bitmistir.
dunku mailimden sonra hala gurursuz vs diye dusunmuyordur bence bir adimim yok.
evet aptalca davrandim iyi niyetimden oda, 2 gun tuttum kendimi pazar gunu gitmeden yine berbat oldu hersey. konusmasaydim farkli olacakti. ama bu kadar inceldi mi ipler yani bir iki lafimla sekillendi o zaman gelene kadar sessiz kalayim dusunsun kendi ne istiyor.
evet kesinlikle ölü taklidi yap gelince konuşur barışırsınızailesiyle paylasirsa akil alma amacli iyi bile olur,biraz destek olurlar . fikir verirler.
ama soylerse bosanmak istiyorum diye tabi o zaman farkli.
mutlaka haberim olur soyledigine dair. suana kadar henuz birsey yok. ararlar beni kizim ne oluyo ne yapiyosunuz siz diye. cunku iliskimizi biliyorlar, firtinali. :) ama biliyolar ki birbirimizi seviyoruz
Ailesiyle konuşmamış galiba,
Yoksa çoktan ararlardı dil mi? Belki gerçekten o da sadece acıtmak için konuşuyordur bilemiyoruz şuanda.
Sen ölü taklidi yapmaya devam et
o gelene kadar hamle yapmak yok :)
Bilmiyorum ben uzak durmanizdan yanayım. Telefonlarına çıkmayın,cumartesi gelecekmis imkanınız varsa cuma günü gidin bi otele yerleşin. Bu saatten sonra sevgi,ilgi sizin esinizi geri döndüremez. Riskli olduğunu biliyorum ama bana en makul yol sessiz kalmak gibi geliyor. Bosanmayalim,konuşalım derse üstüne atlamadan sakince kabul edersiniz. Bosanmakta kararliysa da elinizde zorla tutamazsiniz ki. Butun ihtimallere kendinizi hazırlayın. Ama lütfen bi anlık gaza gelip olumlu yada olumsuz hiç bir adım atmayin,lütfen ! Tamamen sessiz kalın.mailimde soyle dedim: ben daha fazla soyledigin laflari kaldiramiyorum, ayni seyleri daha duymamak icin ulkeme donuyorum. sirketle gorusup istifami vericem, senden rica bu surede otelde kalirmisin. bu kadar
gerisi de bildiginiz gibi ailene soyledinmi bende soylim, otelde kalamam zaten 3 hafta evde olmam ben vs.
evet yilisma , yuzsuz olma demisti. hayirrr bir mail attik noldu demiyorum, evet hata ve pismanim. ama geri donduremiyorum suanda olayi attim bi kere. suanda sonra ne yapabilirim bende onu dusunuyorum onu sormak istiyorum ama herkes kizip maili sordugu icin aciklamalar yapiyorum sadece. yoksa tabiki kimseye faydasi veya zarari yok benden baska, yardim amacli yazdiginizi biliyorum yoksa neden yazacaksiniz.
sizce ne yapabilirim beni ozlemesi icin? biraz anlamasi icin soylediklerinin farkina varmasi icin, bende degisiklik gormesi bir umit gormesi icin iliskimizde ne yapabilirim?
eger bosanmak isterse ve ciddiyse planim isten istifa etmek, ucak biletimi almak, esyalarimi toplamak ve gitmek bu surede de evde olucam otele gitmem, o da yurtdisinda seyahatte olucak. oyle yani.
Bilmiyorum ben uzak durmanizdan yanayım. Telefonlarına çıkmayın,cumartesi gelecekmis imkanınız varsa cuma günü gidin bi otele yerleşin. Bu saatten sonra sevgi,ilgi sizin esinizi geri döndüremez. Riskli olduğunu biliyorum ama bana en makul yol sessiz kalmak gibi geliyor. Bosanmayalim,konuşalım derse üstüne atlamadan sakince kabul edersiniz. Bosanmakta kararliysa da elinizde zorla tutamazsiniz ki. Butun ihtimallere kendinizi hazırlayın. Ama lütfen bi anlık gaza gelip olumlu yada olumsuz hiç bir adım atmayin,lütfen ! Tamamen sessiz kalın.
yok konusmamistir hala ama is seyahatinde oldugu icin vakti de yoktur , ama mesajinda "bende arayim birazdan" yazmisti.
evet sifir hamle. sessizim.. acitmak icin konusur gibi bir hali yoktu pek. ama emin oldugunu hissedemiyorum
o akrep ben basakEşinin burcu ne?
o akrep ben basak
Hayır boşanma konusunu kesinlikle açma zaten. Olumlu yada olumsuz o konuda tek kelime etme. Eve gelince ''hoş geldin,naptin nettin'' muhabbetlerine de girme.Birak ne yapıyorsa yapsın. Sen tek yaşıyomus gibi takıl. Zor biliyorum ama olmasi gereken bu.uzak durmaktan yanayim bende, sessizlikten yanayim artik son hamlem o maildi yanlis oldu, daha konusmak istemiyorum ustune. otele gitmek cozum olmaz bu noktada, evde olmayabilirim sadece.
daha once boyle bi noktaya gelmedi bu kadar ciddi o yuzden ne yapar bende kestiremiyorum ama bosanma konusunu acmazsa bosanmak istemiyor demektir. bosanma konusunu direk konsolosluga randevu aldim vs diye acarsa o zaman isler ciddi..
peki ben hic bi sekilde konusmayim dimi konuyu acmayim geldiginde yani. ondan bir ses cikmazsa
aaaa şoktayımmm
bizde de ben akrep, eşim başak.
Ki eniştenin acıtma kısmını kendime çok benzetmiştim
çünkü bende öyleyim
Hayır boşanma konusunu kesinlikle açma zaten. Olumlu yada olumsuz o konuda tek kelime etme. Eve gelince ''hoş geldin,naptin nettin'' muhabbetlerine de girme.Birak ne yapıyorsa yapsın. Sen tek yaşıyomus gibi takıl. Zor biliyorum ama olmasi gereken bu.
Bence Susmal i eşi gelince evinde beklemelisiniz. Dediğin gibi hiç bir şey olmamış gibi davranmamali ama o yokmuş gibi de olmamalı. Çünkü hatalı taraf bayan ve eşi onun değişmesini bekliyor yoksa hemen bossnalim kolay değil. Eşi gelince hal hatır yine sorsun uygun bir zamanda da konuyu açıp kibarca korkularını duygularını anlatsın Özür dilesin ve değişeceğini söylesin.Hayır boşanma konusunu kesinlikle açma zaten. Olumlu yada olumsuz o konuda tek kelime etme. Eve gelince ''hoş geldin,naptin nettin'' muhabbetlerine de girme.Birak ne yapıyorsa yapsın. Sen tek yaşıyomus gibi takıl. Zor biliyorum ama olmasi gereken bu.
Görmezden gel. Sevimli hayalet Casper gibi. Ama senin esin pek sevimli değil. Sadece Casper.tamam aynen, sifir konusma bosanmayla ilgili. ve sessizim sakinim suskunum. yemek yapmak yok, utu yok camasir yok. meraba yok hosgeldin yok?? hakikaten zor baya yokmus gibi yani. hatta ne geldinki eve defol git der gibi .
tamam aynen, sifir konusma bosanmayla ilgili. ve sessizim sakinim suskunum. yemek yapmak yok, utu yok camasir yok. meraba yok hosgeldin yok?? hakikaten zor baya yokmus gibi yani. hatta ne geldinki eve defol git der gibi .
sevimli. bazen.Görmezden gel. Sevimli hayalet Casper gibi. Ama senin esin pek sevimli değil. Sadece Casper.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?