ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

Ama canım özür dilemiş zaten her defasında
adam ondan da bıkmış,
gururlu ol yılışık olma diye net söylemlerde bulunuyor artık.

Onun için şuan özür dilese yine başa dönecek.

ders vermek istiyor sende uzattığın için oda uzatıyor
lafından dönemiyor
inş. canım yazmazsın 3 gün birşey yapmazsan o yapmaz
ama geldiğinde uslu dur konuşma o konuşunca cvp ver kısa net

10 gün önce eşimle kavga ettik senle bir daha gezmeye gitmeyeceğim dedi
ne laflar havada uçuştu eşimin huyunu biliyorum yanında uyumadım o gece
bana huzur vermeyecek sözle olmasa başka şeyden sataşacak
oturma odasına dahi oturmadım ilk 2 gece yatarken evde beni aradı baktı gitti
3 gece bişey oldu gittim bir baktım o gün ark. whatsapp konuşuyoruz ben gülmekten öldüm o kim diyor sesi duydu halde
4 gün beni arıyor yemeğe gidelim diyor sen bilirsin dedim
sonra gezdiriyor alyansımı takmam ben eşim yemekte alyansımı sordu bugüne kadar hiiiç sormadı
tabi yine ayrı uyudum huyumu bilir zorlarsa gitmeyeceğimi sinirim yatışınca 5 ,6, gün gittim
normale geçti biraz bende şaşırıyorum gel bana yardım et dediğinde etmezdi denedim yardım edermisin dedim etti
kesinlikle yapmzdı

aynen bu sekilde cok iyi gidiyordum cuma ve cts, pazar gunu gider ayak uzuldum napacagimi bi sasirdim bir cuval inciri berbat ettim ucagin kacta, cok uzatmadinmi diyerek ya....
aynen dediklerini yapiyordum , kahve yapiyodum ona yapmiyodum. o da zaten benim yaptigim yemekten yemedi, kendine sandvic yapti coplerini goturdu atti falan filan. koltuktan yataga terfi olmustu hafif bi adimlar vardi yanimda tv izliyodu sevdigimiz dizileri aciyodu sessizce izliyoduk falan. e aptal gibi pazar gunu mahvettim ya ve konusup sinirlendirip bosanmaya geldi konu yine ikimizde sinirlendik. cikarken de donunce konsolosluk seylerini yapariz dedi.

evet dogru tesekkur ederim :) bu taktikler ise yarar - bana gelipte bosanmayla ilgili konusalim. demeyinceye kadar dimi....

adam ondan da bıkmış,

persembe gunu biraz yanastim iste naber nasi gecti gunun vs sanane falan diyince ya dedim ben oyle konusmak istemedim ozur dielrim falan cevap vermedi, gec bunlari artik hep ayni seyler dedi bende sinirlendim o da gerildik yine ve soylediklerinin arkasinda dur iste gidiceksin dedi yuzsuzlesme gurursuz olma. dedi.

insallah dediginiz gibidir, ders vermekse amac ikimizde geri adim atmaz boyle yasar gideriz illaki bi noktada barisir geceriz.
ama ciddi ciddi yani bosanma noktasina gelip vazgecmekse. o zaman bende geri adim atip gurursuz olmak istemiyorum daha fazla. olacagina varacak napayim :/

sizinki iyiymis susmaniz size kazandirmis, esinizde benim esim gibiymis, sert yani. sessizlik ise yariyor yani.
bu arada alyanslarimizi hala takiyoruz.
ne guzel yonetmissiniz kavga surecini, sabirlisiniz ve esiniz gurur yapip susmamis inada bindirmemis.

ben hep yatakta yatan taraf oluyorum esim bu sefer 2 gece koltukta yatti, sonra yataga geldi, karisik. geldiginde koltukta yatacagini onceden soyledi zaten mesajda .

Sen o maille söylediklerini kaldıramıyorum diyorsun ama, tam aksi anlaşılıyor .. Yani söylediğinle davranışların bir tutmuyor .. Adamın sürekli nabzını yoklar gibisin ..
Eğer gerçekten kırgın ve yılgınsan aramazsın, iletişime geçmezsin üstüne onun da seni aramasını istemezsin ..

Dil mii yaramaz çocuklar gibi
kaşla göz arasında sanki yine her an bir şey yapacak gibi :)

:) vallahi yapmicam soz veriyorum bu kadar kisi sagolun bana destek oldunuz akil verdiniz, yorum yaptiniz . yapmam boyle birsey daha.
ben ciddi ciddi o surece girmekten korkuyorum suanda...

Şöyle düşün gelip seninle konuştuğunda kararlı bir
şekilde boşanmak istiyorsa
yapabileceğin birşey yok.
Kendinde söyledin zaten işlerimi halledip Türkiye ye dönerim diye.

Ama döndüğünde böyle bir konuşma
yapmaz ise boşanma konusunda ciddi olmadığını anlarız.
Hani yine konuşmadan küs gibi devam ederse.
Bırak etsin.
O gelip normal konuşmaya başlayana kadar sen
tavrını bozma sakın.
Sorularına kısa cevaplar ver.
Kahve nerde?
-şekerin yanında gibi..
Dur verim ben, yapım mi kahveni, nasıl içersin modu
asla yok tamam mı.

adam ondan da bıkmış,

En azından boşanmak istemediğini değişeceğini söyleyip bir şans isteyebilir. Eşine kizanlar da olmuş ama bence hata bayanda. Canım sevmek değil bayanın yaptığı. Böyle olmaz böyle kimse yapamaz. Bıraksın adamı ararsa arar aramazsa aramaz. Adam sevmese evlenmez , anladigim kadariyla kadın sevdiğini göstermesi için fırsat vermiyor ki. Eşi bir birey bayanla aynı kişi v değil bunu kabullenmesi lazım. Ben annemle yaşıyorum bazen onun sorumlulugu istekleri bile bunaltiyor beni. Kaldı ki bir erkek cekemez yaptıklarını.
Şu an bayanın kacacagi durum değil, değişeceğini söyleyip degismesi gerek. Yoksa adam şimdi bosamasa başka zaman bosar. 4 saat mesaj atmad i nedir, akşam eve gelmiyor mu bu adam bu kadar sıkıyorsun.

isten istifa ettin mi derse? suanda aklima geldi.
hayir etmedim henuz dicem.
annenlerle konustunmu derse?
onlarla da konusmadim henuz mu dicem. cunku evet konustum, evet gidiyorum bitti falan diyerek cok geri donduerecegimi de sanmiyorum zaten.
ne demek istedigini cok iyi anladim, tamam . ayni fikirdeyim bu konusmalara girmezse sessiz kalacagim bende. ciddi olmadigini anlariz ve ailesiyle konusmazsa da anlicaz zaten.

Evet zaten bizde konu sahibini hatalı buluyoruz.
Hatta ben çok bogucusun adam haklı diye
epey belirttim.
Ama kadın seviyor yani. bundan sebep
eski hatalarını tekrarlamadan eşine uygun moda
almaya çalışıyoruz :)
Bu modda da asla özür dilememeli ve eşi konu sahibinin değiştiğini
görmeli.
Yani istediği gibi gururlu davranacak artık.

evet sinirlendim yazdim maili, hala sozleri gelince aklima sinirleniyorum. bu mail disinda bisey yapmadim ki bir adimim yok gittiginden beri. yani gelene kadar sessiz kalsam, oda dusunmeye vakit bulur.

İşte gururlu davranmayla rest çekme arasındaki ince çizgiyi ayarlaması lazım. Yoksa adam tümden kopartabilir.

evet cok bunalttim hakli, dogru. ama bu olaylarin ustune esim cok agir konustu bana ve suanda tamamen sevgisiz saygisiz bi modda ben ona ozur dilesem falan dicekki yuzsuzlesme ne kadar gurursuzsun vs.
biliyorum. ancak bi konusma vs olcakki aramizda o esnada soyleyebilirim. bos yere bunlari acsam biliyorum ne olucagini.
o zaman o maili neden atti diye bi dusuncek falan.
ben birsey yapmak istemiyorum o yapana kadar. eger ki bosanma konusunu acarsa tum hislerimi seffaf olarak soylicem. evet bosanalim ama boyle boyle neden yaptigimi vs herseyi anlatirim.

ama konu acilmazsa o benle konusmadan konusup atlarsam ters tepecegini hissediyorum bu sefer..

İstifa ettin mi?
-hayır henüz etmedim, söylediğin gibi dönmeni bekledim.
Yarın konuşur hallederim.

Annenler ile konuştun mu?
-Evet mailde belirtiğim gibi bilgileri var
anlattım, o kısımda sorun yok.
Tüm işlemler bittiğinde döneceğim beni bekliyorlar.

Bu tarz keskin ve ucu kapalı cevaplar ver.

evet bu sekilde guzel ama sonunda oda tamam bende konusayim o zaman falan der yani cunku kendini hakli goruyo hala genel olaydan dolayi. hakli olabilir de bana cok agir konustu bunu bi gormesi lazim once. umarim farkeder. sadece beni suclamayi bi birakir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…