- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.361
- 498
- 37
- Konu Sahibi peaceful16
-
Ya şunu anlamiyorsun. Mail zaten çok büyük bir adım .evet sinirlendim yazdim maili, hala sozleri gelince aklima sinirleniyorum. bu mail disinda bisey yapmadim ki bir adimim yok gittiginden beri. yani gelene kadar sessiz kalsam, oda dusunmeye vakit bulur.
insallah dediginiz gibidir, ders vermekse amac ikimizde geri adim atmaz boyle yasar gideriz illaki bi noktada barisir geceriz.
ama ciddi ciddi yani bosanma noktasina gelip vazgecmekse. o zaman bende geri adim atip gurursuz olmak istemiyorum daha fazla. olacagina varacak napayim :/
sizinki iyiymis susmaniz size kazandirmis, esinizde benim esim gibiymis, sert yani. sessizlik ise yariyor yani.
bu arada alyanslarimizi hala takiyoruz.
ne guzel yonetmissiniz kavga surecini, sabirlisiniz ve esiniz gurur yapip susmamis inada bindirmemis.
ben hep yatakta yatan taraf oluyorum esim bu sefer 2 gece koltukta yatti, sonra yataga geldi, karisik. geldiginde koltukta yatacagini onceden soyledi zaten mesajda .
evet bu sekilde guzel ama sonunda oda tamam bende konusayim o zaman falan der yani cunku kendini hakli goruyo hala genel olaydan dolayi. hakli olabilir de bana cok agir konustu bunu bi gormesi lazim once. umarim farkeder. sadece beni suclamayi bi birakir.
evet sinirlendim yazdim maili, hala sozleri gelince aklima sinirleniyorum. bu mail disinda bisey yapmadim ki bir adimim yok gittiginden beri. yani gelene kadar sessiz kalsam, oda dusunmeye vakit bulur.
evet cok bunalttim hakli, dogru. ama bu olaylarin ustune esim cok agir konustu bana ve suanda tamamen sevgisiz saygisiz bi modda ben ona ozur dilesem falan dicekki yuzsuzlesme ne kadar gurursuzsun vs.
biliyorum. ancak bi konusma vs olcakki aramizda o esnada soyleyebilirim. bos yere bunlari acsam biliyorum ne olucagini.
o zaman o maili neden atti diye bi dusuncek falan.
ben birsey yapmak istemiyorum o yapana kadar. eger ki bosanma konusunu acarsa tum hislerimi seffaf olarak soylicem. evet bosanalim ama boyle boyle neden yaptigimi vs herseyi anlatirim.
ama konu acilmazsa o benle konusmadan konusup atlarsam ters tepecegini hissediyorum bu sefer..
Eşin bu konularda biraz sallamayı seviyor gibi çünkü ..
Senin hassas noktanı anlamış sürekli oradan vuruyor seni yola getirmek istediğinde ..
Kesinlikle bende böyle olduğunu düşünüyorum.
Aslında konu sahibi kaybetme korkusunu bu kadar karşı tarafa hissettirmese hiç bu durumlara düşmeyecek ..
Kesinlikle .. Sensiz olup hislerini kendine sakla eşine belli etme ..
Eve dönünce asla ama asla konuşma, yüzüne bakma, yokmuş gibi davran, hatta ilk geldiğinde alışverişe ya da yürüyüşe falan çık görmesin seni evde .. Sonradan gir içeri ve başka bir odaya çekil kendince takıl laptop dan falan film izle ..
Eşin velev ki boşanma olayı açarsa itiraz etme tamam de geç önemli olan icraate dökmesi ..
Eşin bu konularda biraz sallamayı seviyor gibi çünkü ..
Senin hassas noktanı anlamış sürekli oradan vuruyor seni yola getirmek istediğinde ..
Sakin kal ne olursa olsun sakinliğini koru .. Karşısında ağlama gösterme üzüntünü, kabullenmiş gibi görün ..
Eğer eşin seni beyninde bitirmemişse emin ol yoluna girecektir birşeyler sen bir hata yapmadıkça ..
İşte hala geç kalmış değil bence.
Eşinin restini görecek ona göre beklemediği bir hamle
yapacak.
Etkilenmemiş, eski halinden eser olmayan bir tavırla
dimdik duracak.
Bu saatten sonra risk mi risk.
Kazanmak istiyorsa cesur davranması şart artık.
Birde eşi zaten böyle olmasını istiyor.
Dimdik duran, boğmayan, bunaltmayan
ve kendinden emin..
Bu şekilde olması, değişmesi
zaten ilişkilerini düzeltir..
Yoksa ben hala eşten yanayım adam boğulmakta haklı :)
Eşini en iyi sen tanirsin canım. Ben bu olayın aynısını yaşadım senin gibiydi m ben de, ve en sonunda öyle büyük bir kavga yaşadık ki senin kavgan hiç kalır. O kavgayı atesleyen V konuda ben haklıydı m üstelik ama uzun zamandır birikenler benim taşkınlıgim yüzünden adam haklı oldu.
Ben dediğimi yaptım, sessiz kaldım bir süre pişman olduğumu o da gördü ve ben sevdiğimi hatalı olduğumu söyleyip yeniden denemek istedim. Çok naza çekti kendini hep sustum, hep sakin olgun kalmaya çalıştım ve boğucu huylarimi değiştirdim kendime odaklandim. Her şey yoluna girdi , ve onu degistirmek yerine kendim degistigim için adam çok çok değişti. Ve o olayın özrün u büyük bir jestle tam 7 ay sonra iade etti bana.
Ben yaşadıklarımd an yola çıkarak söyledim, konuyu tam da okumadım . Eşini en iyi sen bilirsin ve burda eminim çok daha mantıklı akıllı fikirler çıkar. Rabbim yardımcın olsun canım
bu dediklerinizi aynen yapicam. benim cok cabuk panik olacagimi biliyor, benim zayif noktami biliyor. ve iyi tespit evet salliyor genelde, ve bunu ona belirttigimde benim yalvarmalarimla kaldigini soylemisti cok ayrilmak isteyen kendi ayrilir zaten oyle degilmi.
en onemlisi sessiz olmak ve sakinligimi koruyabilmem, beni durduk yere pek kiskirtmaz, ben bi adim atinca yapiyor bunu genelde yuzume vuruyor cok dolu bana. ve ben sali gunude, persembe gunu de, pazar gunude agladim . karsisinda gordu yani.
simdi bana normalde bosanmadan bahsetse sanki ertesi gunu bosanma varmis gibi panik davranirim cok fazla konusurum susamam. sanki sussam gidecekmis gibi gelir. bunu biliyor bunun benim zayif noktam oldugu asikar.
ama aslinda bi sakin olsam bilsemki lafta konusuyor onemli olan icraat o zaman oda bi sasircak , haklisiniz.
konuyu cok ciddi acar konusmak isterse konusurum tamam nasil istersen yap sen derim fazla kendimi anlatsam yine ayni seyler olcak ters tepicek.
cumartesi gunu donecek ama kacta bilmiyorum, disari cikarim mutlaka dolasir gelirim evde bisilerle mesgul olurum o geldiginde. yokmus gibi davranirim. boyle davranarak artik ciddi ciddi vazgectigimi mi dusunur yoksa sadece trip yaptigimi mi bilmiyorum . ama en azindan bi kendini sorgular belki dusunur
Bırak ne düşünürse düşünsün ama sonunda anlayacak ki böyle seni hassas noktandan vurmaya çalışmaları işe yaramayacak sen de bir yerden sonra vazgeçebilirsin ..
Bir erkeğin bunu bilmesi çok önemli ..
Kimse vazgeçilmez değil, çok sevmek vazgeçmemek anlamına gelmiyor ..
Sen değerlisin .. Kendini ezdirme .. Kendini ezdirmemek demek kavga etmek demek değil ..
Bunu tavrınla yapmalısın ..
Düşünmemeye çalış .. Ne söylerse söylesin sakin kal .. Hemen barışma bekleme .. Senle normal iletişime geçmeye başlarsa hemen atlama, ama tersleme de .. Mesafeli ol ..
Sabırlı ol belki daha da uzatacak bu durumu .. Seviyorsun eşini sonuçta sabırla sonunu bekle ..
Allah yardımcın olsun ..
Bakalım dönünce nasıl olacak ..
kesinlikle ben ise hep her durumda ozur dileyen, iste iliskimiz yipranmasin diye tamam diyen , kavga esnasinda hemen barismaya calisan kisi oldum, kaybedebilecegini hic ama hic hissetmedi hatta bu attigim mail ile ilk defa sasirmistir nasil bu kadar cesur davranip karar verebildim bunu yazdim onun beni terkedeceginden korkmadan diye.
ciddiyim.
ama kavga etmiyoken tam bir cadiyim , sorarim yazarim ilgi isterim falan. buda iyi degil, bunuda yapmicam. kisacasi cok ustune dustum hep bi nefes aldirmadim. kavgada da ayni hemen barisalim, uzamasin vs dikkate almadim.
beni kaybedebilecegini hissetmeli, vazgecebilecegimi gormeli. sakin kalacagim insallah. hemen barisma beklemem de fena, 2-3 gun duzgun davranip e yeter yani kac gun surecek bu boyle moduna geliyorum neyi uzatiyoruz yani diye bi sabirsizlaniyorum. bunu da kontrol altina almaya calisacagim insallah duzelir. emek istiyor. esimin gormesi lazim tam olarak bunlari.
bakalim nasil olacak bende merak ediyorum.. cok sagolun yorumlariniz icin.
evde yemek olmasin, hic bir ilgi yok , hic bi meraba falan yok. sanki evde biri yokmus gibi davranicam.
Bencede mailinizi konusmak için bahane uydurdugunuzu düşünüyor ve dayanamayıp yine yazacak diyo sessiz kalırsanız onu şaşırtmış olursunuz hem ailesine söylememeside düşüncesinin kesin olmadığını gösteriyorkesinlikle ben ise hep her durumda ozur dileyen, iste iliskimiz yipranmasin diye tamam diyen , kavga esnasinda hemen barismaya calisan kisi oldum, kaybedebilecegini hic ama hic hissetmedi hatta bu attigim mail ile ilk defa sasirmistir nasil bu kadar cesur davranip karar verebildim bunu yazdim onun beni terkedeceginden korkmadan diye.
ciddiyim.
ama kavga etmiyoken tam bir cadiyim , sorarim yazarim ilgi isterim falan. buda iyi degil, bunuda yapmicam. kisacasi cok ustune dustum hep bi nefes aldirmadim. kavgada da ayni hemen barisalim, uzamasin vs dikkate almadim.
beni kaybedebilecegini hissetmeli, vazgecebilecegimi gormeli. sakin kalacagim insallah. hemen barisma beklemem de fena, 2-3 gun duzgun davranip e yeter yani kac gun surecek bu boyle moduna geliyorum neyi uzatiyoruz yani diye bi sabirsizlaniyorum. bunu da kontrol altina almaya calisacagim insallah duzelir. emek istiyor. esimin gormesi lazim tam olarak bunlari.
bakalim nasil olacak bende merak ediyorum.. cok sagolun yorumlariniz icin.
evde yemek olmasin, hic bir ilgi yok , hic bi meraba falan yok. sanki evde biri yokmus gibi davranicam.
kac yasindasiniz merak ettim, esiniz cok sansli olgunsunuz. kac senelik evlisiniz?
Bencede mailinizide blöf olarak görüyo konuşmak için bahane utdurduğunuzu düşünüyo
Bencede mailinizi konusmak için bahane uydurdugunuzu düşünüyor ve dayanamayıp yine yazacak diyo sessiz kalırsanız onu şaşırtmış olursunuz hem ailesine söylememeside düşüncesinin kesin olmadığını gösteriyor
İnşaAllah güzel şeyler olursessiz kalacagim gelene kadar. gelince de tamamen gormezden gelecegim. mailimi desteklemis olur bu.
sizinle paylasirim gelismeleri. belkide ondan bir mesaj gelir. belli olmaz iyi veya kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?