ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

evet sinirlendim yazdim maili, hala sozleri gelince aklima sinirleniyorum. bu mail disinda bisey yapmadim ki bir adimim yok gittiginden beri. yani gelene kadar sessiz kalsam, oda dusunmeye vakit bulur.
Ya şunu anlamiyorsun. Mail zaten çok büyük bir adım .
Koşmak hatta adım değil .
Biri sana çok ağır cümleler söylüyor sen mail atıyorsun daha nasıl adım atacaktin ?
Bir de kaldiramiyorum söylediklerini yazmissin e kaldiracaksin? Adam konuyu açmazsa evlilik devam edecek ? Adam dusunmeyecek mi çelişkiye bak diye

bende yatakta yatan taraftım baya kavgalar büyüyordu bu sefer çok kırıldım o yüzden ayırdım
konuşuyorum ama içimde eskisi gibi sevgi yok çok soğum yani farkında değil o kadar
biz alyansları takmıyoruz eşimde bende
merak etme hemen barışınca da eskisi gibi olma mesafeli ol
1. boşanması konuşmada evraklar nasıl işten ayrılmam dedin dönüşte konsolostuk diyip ucunu bırakmış
2. mail atıyorsun bitti gitti gibi oda annene haber verdiysen diyip sorguluyor bende anneme söylüyorum demiyor seni yokluyor ve ona göre hareket ediyor hemen boşanıyoruz diyip boşanılmıyor aileler konuşacak

ama gelince tamam sakinken ve iyicene sakinleşince bu konuyu açıp konuşmanı öneririm

Tamam işte bende konuşayım o zaman derse
orada risk alacaksın ve
-iyi olur diyeceksin.

O anda yaşayacağı şok onu bir sarsar, kendine getirir.
Bence senin ki tamamen cepte olduğundan emin olduğu için
böyle istediği gibi at koşturuyor..
Önce bir cepte olmadığını kanıtla, göster..
Çünkü senin gerçekten kaybedeceğin birşey yok.
Gururun, saygı hepsini ayaklar altına almış.

İlk geri vitesinde yavaş yavaş gaza basıcaz işte
birazda direksiyona sen geç bakalımm.

evet sinirlendim yazdim maili, hala sozleri gelince aklima sinirleniyorum. bu mail disinda bisey yapmadim ki bir adimim yok gittiginden beri. yani gelene kadar sessiz kalsam, oda dusunmeye vakit bulur.

Kesinlikle .. Sensiz olup hislerini kendine sakla eşine belli etme ..
Eve dönünce asla ama asla konuşma, yüzüne bakma, yokmuş gibi davran, hatta ilk geldiğinde alışverişe ya da yürüyüşe falan çık görmesin seni evde .. Sonradan gir içeri ve başka bir odaya çekil kendince takıl laptop dan falan film izle ..
Eşin velev ki boşanma olayı açarsa itiraz etme tamam de geç önemli olan icraate dökmesi ..
Eşin bu konularda biraz sallamayı seviyor gibi çünkü ..
Senin hassas noktanı anlamış sürekli oradan vuruyor seni yola getirmek istediğinde ..
Sakin kal ne olursa olsun sakinliğini koru .. Karşısında ağlama gösterme üzüntünü, kabullenmiş gibi görün ..
Eğer eşin seni beyninde bitirmemişse emin ol yoluna girecektir birşeyler sen bir hata yapmadıkça ..

Eşini en iyi sen tanirsin canım. Ben bu olayın aynısını yaşadım senin gibiydi m ben de, ve en sonunda öyle büyük bir kavga yaşadık ki senin kavgan hiç kalır. O kavgayı atesleyen V konuda ben haklıydı m üstelik ama uzun zamandır birikenler benim taşkınlıgim yüzünden adam haklı oldu.
Ben dediğimi yaptım, sessiz kaldım bir süre pişman olduğumu o da gördü ve ben sevdiğimi hatalı olduğumu söyleyip yeniden denemek istedim. Çok naza çekti kendini hep sustum, hep sakin olgun kalmaya çalıştım ve boğucu huylarimi değiştirdim kendime odaklandim. Her şey yoluna girdi , ve onu degistirmek yerine kendim degistigim için adam çok çok değişti. Ve o olayın özrün u büyük bir jestle tam 7 ay sonra iade etti bana.
Ben yaşadıklarımd an yola çıkarak söyledim, konuyu tam da okumadım . Eşini en iyi sen bilirsin ve burda eminim çok daha mantıklı akıllı fikirler çıkar. Rabbim yardımcın olsun canım

Aslında konu sahibi kaybetme korkusunu bu kadar karşı tarafa hissettirmese hiç bu durumlara düşmeyecek ..

İşte hala geç kalmış değil bence.
Eşinin restini görecek ona göre beklemediği bir hamle
yapacak.
Etkilenmemiş, eski halinden eser olmayan bir tavırla
dimdik duracak.
Bu saatten sonra risk mi risk.
Kazanmak istiyorsa cesur davranması şart artık.

Birde eşi zaten böyle olmasını istiyor.
Dimdik duran, boğmayan, bunaltmayan
ve kendinden emin..
Bu şekilde olması, değişmesi
zaten ilişkilerini düzeltir..
Yoksa ben hala eşten yanayım adam boğulmakta haklı :)

bu dediklerinizi aynen yapicam. benim cok cabuk panik olacagimi biliyor, benim zayif noktami biliyor. ve iyi tespit evet salliyor genelde, ve bunu ona belirttigimde benim yalvarmalarimla kaldigini soylemisti cok ayrilmak isteyen kendi ayrilir zaten oyle degilmi.
en onemlisi sessiz olmak ve sakinligimi koruyabilmem, beni durduk yere pek kiskirtmaz, ben bi adim atinca yapiyor bunu genelde yuzume vuruyor cok dolu bana. ve ben sali gunude, persembe gunu de, pazar gunude agladim . karsisinda gordu yani.
simdi bana normalde bosanmadan bahsetse sanki ertesi gunu bosanma varmis gibi panik davranirim cok fazla konusurum susamam. sanki sussam gidecekmis gibi gelir. bunu biliyor bunun benim zayif noktam oldugu asikar.
ama aslinda bi sakin olsam bilsemki lafta konusuyor onemli olan icraat o zaman oda bi sasircak , haklisiniz.
konuyu cok ciddi acar konusmak isterse konusurum tamam nasil istersen yap sen derim fazla kendimi anlatsam yine ayni seyler olcak ters tepicek.
cumartesi gunu donecek ama kacta bilmiyorum, disari cikarim mutlaka dolasir gelirim evde bisilerle mesgul olurum o geldiginde. yokmus gibi davranirim. boyle davranarak artik ciddi ciddi vazgectigimi mi dusunur yoksa sadece trip yaptigimi mi bilmiyorum . ama en azindan bi kendini sorgular belki dusunur

Kesinlikle, katılıyorum ..

evet bi iki ay once kavga esnasinda demisti ben niye degismek zorundayimki falan diyodum " hayir iste degiseceksin, olacaksa bu is, degiseceksin , sozunun arkasinda duracaksin, dirdirdirdir basimida yemeyeceksin bi sakin olacaksin eve gelince huzur bulucam " eski whatsapp konusmalarina bakiyodum baktim 10 gun once bi morali bozukmus bende demisim yapariz birlikte hallederz herseyi vs. "sen bu huylarini duzelt gerisini bana birak, hersey guzel olacak " yani baya sikayetciydi zaten ok evet hakli. ama suanda ozur mozur tamamen ters tepecek dediginiz gibi. saglam durmam lazim
eger istemiyosa sessiz kalacaktir. ama ciddiyse artik bittiyse hadi konsolosluga gidelim dicek. belki.. :/
cidden istiyomusun bunu dedigim anda daha da kotu olacak ..

benzer bir olay yasamisiz. kendine yonelince daha kolay cozebiliyosun dimi :) bakis acin da degisiyo. icimdeki su kaybetme korkusunu atsam o zaman hersey cok farkli olacak. cok hissettiriyorum bunu, hissettigim icin. tam okumamaniza ragmen cok benzer bir ornek gercekten umarim sonum sizin gibi olur bende kendimde bu degisiklikleri yaparim. aslinda kendini sevmek, kendine guvenmekle ilgisi var bunun. herseyini esine baglamamakla. bide bi sebebimde yok bu kadar bel baglayacak. kendimi boyle yaparak onun gozunde degersizlestirdim. yoksa gorseniz, guzelim, egitimliyim, ailem hep destektir ne bileyim. sasirirsiniz belki gorseniz, ama psikoloji iste cok duygusalim ve kaybetme korkum var.
Amin cok sagolun desteginiz icin...

Bırak ne düşünürse düşünsün ama sonunda anlayacak ki böyle seni hassas noktandan vurmaya çalışmaları işe yaramayacak sen de bir yerden sonra vazgeçebilirsin ..
Bir erkeğin bunu bilmesi çok önemli ..
Kimse vazgeçilmez değil, çok sevmek vazgeçmemek anlamına gelmiyor ..
Sen değerlisin .. Kendini ezdirme .. Kendini ezdirmemek demek kavga etmek demek değil ..
Bunu tavrınla yapmalısın ..
Düşünmemeye çalış .. Ne söylerse söylesin sakin kal .. Hemen barışma bekleme .. Senle normal iletişime geçmeye başlarsa hemen atlama, ama tersleme de .. Mesafeli ol ..
Sabırlı ol belki daha da uzatacak bu durumu .. Seviyorsun eşini sonuçta sabırla sonunu bekle ..
Allah yardımcın olsun ..
Bakalım dönünce nasıl olacak ..

kesinlikle ben ise hep her durumda ozur dileyen, iste iliskimiz yipranmasin diye tamam diyen , kavga esnasinda hemen barismaya calisan kisi oldum, kaybedebilecegini hic ama hic hissetmedi hatta bu attigim mail ile ilk defa sasirmistir nasil bu kadar cesur davranip karar verebildim bunu yazdim onun beni terkedeceginden korkmadan diye.
ciddiyim.
ama kavga etmiyoken tam bir cadiyim , sorarim yazarim ilgi isterim falan. buda iyi degil, bunuda yapmicam. kisacasi cok ustune dustum hep bi nefes aldirmadim. kavgada da ayni hemen barisalim, uzamasin vs dikkate almadim.

beni kaybedebilecegini hissetmeli, vazgecebilecegimi gormeli. sakin kalacagim insallah. hemen barisma beklemem de fena, 2-3 gun duzgun davranip e yeter yani kac gun surecek bu boyle moduna geliyorum neyi uzatiyoruz yani diye bi sabirsizlaniyorum. bunu da kontrol altina almaya calisacagim insallah duzelir. emek istiyor. esimin gormesi lazim tam olarak bunlari.
bakalim nasil olacak bende merak ediyorum.. cok sagolun yorumlariniz icin.
evde yemek olmasin, hic bir ilgi yok , hic bi meraba falan yok. sanki evde biri yokmus gibi davranicam.

bu konunun sonu ne olacak merak ediyorum gerçekten.
umarım bu kez güçlü durmayı başarabilirsin. çünkü kazanmak istiyorsan güçlü ve kimseye eyvallahı olmayan dimdik duran bir kadın gibi görünmen şart artık bu saatten sonra. barışır mısınız bilemem. Barışırsanız eşinin senin hakkında ki yargılarını yıkmış olursun. Sana yeniden saygı duyar.
Barışmazsanız onun gözünde daha fazla küçülmemiş olursun. İki türlüde sen kazanacaksın yani.
En azından bu kez dinle bu kadar kadının söylediklerini.

Bencede mailinizide blöf olarak görüyo konuşmak için bahane utdurduğunuzu düşünüyo
Bencede mailinizi konusmak için bahane uydurdugunuzu düşünüyor ve dayanamayıp yine yazacak diyo sessiz kalırsanız onu şaşırtmış olursunuz hem ailesine söylememeside düşüncesinin kesin olmadığını gösteriyor

kac yasindasiniz merak ettim, esiniz cok sansli olgunsunuz. kac senelik evlisiniz?

23 yaşındayım evli değilim üniversite öğrencisiyim.Fakat bu yorumu yaşanmışlıkla değil en yakınımdan gördüğüm örnekle yorumladım. Halamın oğlu yıllarca bir kızla sevgili oldu, kendimi bildim bileli o kızı tanırım yani o kadar. Sonra yıllar geçti evlendiler kendisi yengem oldu. Fakat yengem alınmayın ama sizin gibiydi. Özellikle bu ''güzel mesaj atıyorum cevap vermiyor yada geç veriyor en sonunda bana bıktım artık dedi'' konusunda birebir anlatmışlığı var.Sonuç olarak abim onca yıllık hiç bitmez denilen büyük aşkı ''Eşim hala kendini 17 yaşında çocuk sanıyor, ne işim vardan anlıyo ne de halimden bıktım artık'' diyerek başlattığı savaşı sonuç olarak eve geç gelmelere bıkkınlık tavırlarına ve yengemle ilgilenmemelerle devam ettirdi. Nihayetindede resmi olarak boşanma olmadıysada evi barkı ayırmak suretiyle ayrıldı. Ve artık çekemediğini aklı başında olgun olması gerektiğini ama mesajdan aramadan eften pütfen bile şikayet ettiğini söyleyerek yengeme arkasını tamamen döndü. Sonuç olarak yengem üzgün,hüsran. Oturup karşısına saçmaladığını gerçekten böyle bir ömrün geçmiceğini eşini hayatının merkezine koymasının yanlış olduğunu falan anlattık.Biz anlattık yani.O geçte olsa anlamış gibi dursada artık abimin canına tak etmiş olucakki pek oralı değil. Gerçi ben hayatta her kim olursa olsun kişinin herhangi birini hayatının merkezine koymasına zaten karşı bi insanım. Ama sizin durumunuz direkt olgunluktan uzak davranmak oluyor. Sonunuz benzemesin tabi de , sizin adına değer dediğinize karşınızdakinin yeter demesine az bi zaman kalmış gibi duruyor. Bence kendinizi biraz toplayın.

sessiz kalacagim gelene kadar. gelince de tamamen gormezden gelecegim. mailimi desteklemis olur bu.
sizinle paylasirim gelismeleri. belkide ondan bir mesaj gelir. belli olmaz iyi veya kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…