ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

evet yengeniz benim gibi davraniyomus benziyo. evet adami bezdiren davranislar, cozecegim insallah kendim icin, en cok beni yoruyor cunku gereksiz yere. bi sebebim yok bunlari yapmak icin inanin.
hikayeye uzuldum tabiki, sonumun benzemesinide hic istemem.. 23 yasinda boyle olgun olmaniz cok hos. ben 27yasindayim ama 16 gibi davraniyorum bazen :)
aynen son noktalardayiz artik..

Sonuç tam olarak ne şimdi? Hala küs müsünüz?

sizde haklisiniz 57 sayfa :)
suanda son durum esim is seyahatinde evet kusuz cumartesi gelecek. ben o zamana kadar sizlerin destegiyle sessiz kalmayi, o geldiginde de ayni destekle sessiz kalmayi onu gormezden gelmeyi hedefliyorum.

Günlerdir bu konuyu okuyorum. Henüz evli değilim, Konu sahibinin bazı özelliklerini kendime benzetiyorum duygusal oluşunu, küs uyumak istemeyişini, kavga edince haklı bile olsam konuyu uzatmak istemeyip hemen çözmeye çalışmak istememi filan.. Eski sevgilim de böyle yapardım hep sonra kendimce karar aldım. Oysaki bunlar yarardan çok zarar sağlıyormuş insana. Bütün bayanların yorumlarını okuyorum ve kendimce bende ders aldım. Hemen hemen konu sahibi ile benziyoruz. Ama ben kendimi çok yonttum bazı konularda. Ve 1 Ay önce yeni biten ilişkim de de uyguladım bunu. İlk olarak kendimi sevdim uğraştım çabaladım baktım adam görmüyor severken bitirdim. Çünkü onun için kavga anında ağlayışimda ağladığım da bu göz yaşlarını yutmam diyen adamdı. Bak hele 7 ay beraberiz daha aileme laf uzatıyordu, sürekli baskı uyguluyordu üstümde, eziyordu beni, oturusuma konuşmama bile karışırdı. şimdi Hergün mesaj atıyor pişman olduğunu beni çok sevdiğini falan filan.. Ama Umrumda değil artık kafada bitirdim çünkü.. Ve eminim ki erkekler burnunu sürten kadınlari el üstünde tutuyor. Ahh kıyamam herşeyini ben yaparım çünkü ona aşığımi görünce ağzına ediyorlar. Sayın konu sahibi az bi sabredin yazmayın aramayın sizi isteyen her şekilde size gelecektir. Hadi ben sevgiliydim siz evlisiniz kolay olmuyor böyle şeyler.

size de bu konunun yarari dokunmasina cok sevindim. siz kac yasindasiniz? merak ettim
evet zarar veriyor en cokta bize, kendi degerini bilmedigin icin karsidaki bilmiyor, ister istemez ezme moduna geciyor. veya hafife aliyor yani nasilsa ne desem gitmez vs sonunda sevgisinden bile suphe ediyor saygi duymadigi icin... bendeki ornek iste okudunuz. evlilikleri de bitirebiliyor bu tip birsey, o yuzden kendimiz icin degismemiz lazim. karsimizdaki adamda bizle daha mutlu olur, bizle oldugu icin mutlu olur. bizde hakettigimiz degeri goruruz dimi.
herhangi bir destek aldinizmi degisim surecinde. ?

Konu sahibi eşiniz giderken bişey dedimi çok uzundu 9. Syfaya kdr tk okuybldm hepsini okuyamadm ve pazar gününden beri hiç görüştünzmü

merhaba
mail attim otelde kal ben doncem artik bu sekilde olmuyo diye, sonra pisman oldum. neyse o da peki ailenle konustunmu bende arayayim oyleyse, otelde kalamam evde kalacagim ama zaten 3 hafta seyahatte olcam sonrasinda. dedi.
sonra bende tamam dedim, birdaha birsey yok . sessiz kalacagim. geldiginde de oyle.
bosanmak istemiyorum

Ama keşke öyle demeseydn cnm ya hani hatamı kabul edecm bidaha sıkmayacm diyodn sonrada eve gelme böyle olmaz yazmışsn. 3 haftada uzun bir süreç ya pişman olağın şeyi nedn yapıyorsn ki. Umarım geldiğinde herşeyi sil baştan yapar düzeltirsnz. Yoksa böyle biterse bu kadarda seviyorkn eşini hıllarca vijdan azabı çekersn ben ettim diye

:) Ben niye size kızayım ki üzüldüm kendi kendinize ettiklerinize sadece. Adamı iyice şımartmışsınız kendini bir şey sanmış neler demiş size. Ve üstüne hala aman bitmesin diye telaşlarda böyle davranınca üzüldüm. Sert olduysam kusura bakmayın. Ama tekrar irtibat kurmayın diye yapıyorum.
Ama güzel bir noktaya gelmiş durumu da güzelce çözmüşsünüz tebrik ederim. Bu kararlığı bu şekilde devam ettirirseniz belki akıllanır bir silkenir kocanız da.

Ya neden nasıl bu hale geldi bu konu? Konu Sahibi hem pişmanım dedin ki inandım pişmanlığına ama geri adım atmak yerine neden atağa kalktın? Eşin gelince o yokmuş gibi davranman bence yanlış. Oturup konuşun sorunlarınızı ,çözüme ulaştırmaya çalışın.. inş ortak bir paydada buluşursunuz.

Bence mesaj at

- annenlerle konustun mu?

- otelde niye kalamiyorsun anlamadim, sonucta ev dar ve yanyana gelince kavga ediyoruz bu yipratici

- bu islemler ne zaman sonuclanir bir fikrin var mi? Isyeri ile ona gore konusucam

Belli basli mesajlasma nedenleri. Boylece hem ezik konuma dusmemis olursun hem de iletisime gecersin esinle, sensiz kalmaya alismaz.

bence çok kötü bir fikir. adam zaten fazla iletişimden bıktığı için bu duruma geldiler.

Önceki ilişkim 3 yıl sürmüştü yaklaşık ama kavgalı gürültülü.. İlişki bittiğinde kendime özgüvenim yerle bir olmuştu uzun süre konuşmadım onunla, hayatıma kimseyi alamadım. Kemdime zaman ayırdım kendimi mutlu etmek için uğraştım. Ve kendimin de ilişki de hataları vardı onları sorguladım. Nasıl davranmam gerektiği konusunda. Tabi bu süreçte baya zaman geçmişti. Kemdime söz verdim. Eger bir kişi ile bir yola girip bir süre sonra ciddi anlamda olmucamızı bilirsem onu orda bitircem diye. Çünkü 6. Ayında bitmesi gereken ilişkiyi 3. Yılında bitirdim. Uğraştım olur dedim didindim yüzsüz oldum gurursuz oldum. Beni evine almadığı günler olmuştu. Ama noldu sinir hastası biri olmuştum. Siz gibi üzerine titredim o mutsuz olmasın diye.. Sonuç olarak bitti ve yeni birisini aldım ve oda doğru kişi değildi ve beni mutsuz ediyordu artık , vücudum bile bundan etkileniyordu(kilo olarak) ve onda da çok sabrettim didindim ama o bi o kadar umursamaz oluyordu ve bende bitirdim böylece. 23 yaşındayım hayatımda 3 kişi oldu şimdiye kadar. herhangi bir destek almadım kendim aşmaya çalıştım. Önce ki ilişkimden sonra kendime hep şunu dedim bir insan bir ilişkide ne ister mutluluk huzur.. Eğer o yoksa niye olsun ki o insan bnm hayatımda dedim.. Bu arada Tabi ki çok kolay vazgeçmiyorum kimseden, kolay kolay kimseden de kopamıyorum.. En önemlisi insan hayatını paylaşmak istıyur en son ilişkimde bu yoktu huzurlu hissedemiyordum kemdimi ve bitti.. İnsanlardan korkuyorum artık

Yo yo yoooooooo canimhakkaten suan boleyimya
KENDİM ETTİM KENDİM BULDUM EYVAH,EYVAH,EYVAH,EYYYYYYYY. Ya sen sasirdinmi birmiz degil besimiz degil,bilmem kacimiz burda sana resmen yalvarma moduna girdik,evliligin kurtulsun diye, sana evlilik bir kumardir kartlarini iyi oynuyan kazanir dedim,ama sen cok kotu bi oyuncusun canimya hep kaybediyosun,ya niye hamle yapiyosun inanmiyorum sana,o arasa seni toparlaniyorum istifami verdim yerime birini bakiyorlar sen gelmeden evden gitmek istiyorum desen blof olurdu,onuda anlamis olurduk,o seni pers.kadar ariycak bekle demedimmi ama sen 3 gun duramadin bu adana ilismeden ,kusura bakma amavadam kendinden cok eminnn biliyor yapamazsin onsuz biz bile anladik dunyanin oteki ucundan

bence çok kötü bir fikir. adam zaten fazla iletişimden bıktığı için bu duruma geldiler.

Ben de espri yaptım zaten. Ama konu sahibinin bir sonraki yorumu bence şöyle: "Arkadaşlar blöf yaptığımı sanmasın diye annenleri aradın mı diye mesaj attım, sonuçta bilmek hakkım, ona göre bir düzen kuracağım. Bu kadar umursamaz olmasına inanamıyorum"

Sonrasında da "arkadaşlar eşimden cevap geldi ARAMAAAAAAA YAKAMDAN DÜÜÜÜÜÜŞŞŞŞŞŞ!!!! demiş hala siniri geçmemiş anlaşılan. Şimdi ne yapayım? Cumartesiye kadar mesaj atmayayım değil mi? Tamam sessiz kalıcam ama eskisi gibi olalım istiyorum, çok üzülüyorum, sessiz kaldan başka tavsiyeniz var mı?"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…