ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

Hahahha bu çok iyiydiiii

esin yogunsa sana nasil pat diye donsun cnm hak verdim yani benim esimde 8 e kadar calisiyor pariste.
eve gelince bile bu kadar bogmuyorum is saatinde hic yazmam neredeyse.cikis saatinde yazariz yol boyu arar fln.
birde ilk yil ufak tatismalar olur bu cok normaldir hemen bosanmaya niye cektiniz konuyu.
daha cok erkenmis.arada cok buyuk bosanma sebebi yok gorunuyor.
ayrica kusken biraz kendi halinde ol pas verme bari kadinlik gururu yap cnm ...tavsiyemdir.

sizde yurtdisindaymissiniz.ayrica calisan birisin ona bu denli boyun egmen biraz tuhaf olmus.
senin gitmeyecegini adi gibi biliyor olmali ki bu kadar ayriliga dayaniyor ayrica git fln diyor.boyle rahatlik olmaz.
madem durmadin gidiyom dedin bari gizlice izin alip otele fln git.ararsa kafa dinliyorum bogdum seni biraz dinlenelim de
cok zor bir durum bu.burdan kesin donus karari almak hemen ha diyince olmuyo.ama esin kararli gibi...insllh duzelirsiniz

olsun , bazen sert olmak iyi geliyor idrak etmis oluyorum gercekleri. kendimi bu kadar uzmemem lazim , tesekkurler yorumlariniz icin. Bu arada ilk bu kavga esnasinda "icimdeki sevgiyi sanki siseden su doker gibi bosaltiyosun yaptiklarinla " demisti.
bendeki sorun bana deger vermedigini gorup belki biraz daha iyi davranip biraz daha bilmemne yapip deger gorurum mantigi sacma, zaten ters tepiyor gurursuz yuzsuz oluyorum, agir laflar ediyor geri cekilmem icin.
pazartesi gunu ramazanin ilk gunu, oruc tutar o hergun. ben bazen tutuyorum, genelde tutamiyorum. neyse yemek yapayim mi sizce, bu nu bir jest olarak gormesinden degil cidden evde oruclu biri varken gunah degilmidir yapmamak?
siz biliyormusunuz? bilen varsa yazabilirmi arkadaslar

merhaba,

ozguven kazanma grubu diye bir konu acmissin kendin icin, kendi hayatima odaklanmak yerine surekli baskalarinin hayatlariyla ilgileniyorum bu huyumdan kurtulmak istiyorum demissin. kurtulamamissin henuz.

her zaman yaris halindeyim diger insanlarla yazmissin, benimle yaris edecegin , ozenecegin , bende olan ve sende olmayan bisey yok (bu konuda gorebilecegin) tabiiki cok ama cok sey var bende olan ve sende olmayan anladigim kadariyla
ama bu konuda ozenip kiskanilacak birseyim yok yani, ben tum durustlugumle buradan yardim istiyorum ve paylasiyorum herkes yardim etmek istiyor fikir veriyorlar, sagolsunlar.
yani boyle hassas konuda bu tip yorumlar yapman senin kendi ozguven sorununu tetikler haklisin yani, madem niyet etmissin yazma boyle seyler.

Kusura bakmayın. İroniden anlamayan nesil oldum resmen

yardım etmekle alay etmek birbirinden çok farklıdır, siz rencide ediyorsunuz.
k.i.b.

yardım etmekle alay etmek birbirinden çok farklıdır, siz rencide ediyorsunuz.
k.i.b.

Konuyu baştan beri takip ediyor musunuz? Şöyle ilerliyor.

-Arkadaşlar eşimden ilgi bekliyorum, çalışırken de arasın mesaj atsın istiyorum, yapmayınca sinirleniyorum. Artık bunalmaya başladı, sürekli kavga ediyoruz. Ne yapayım?

+Adam haklı, arama kendini geri çek

-Arkadaşlar çok büyük kavga ettik, mesaj attım cevap vermeyince 20 tane daha attım, çok sinirlendi. Ne yapayım?

+ Adam haklı, arama kendini geri çek

-Arkadaşlar yemeğe gelmeyeceğim dedi. Neden dedim burası neticede restoran değil, ısrarcı oldum. Yine de gelmedi. Ne yapayım?

+ Adam haklı, arama kendini geri çek

-Arkadaşlar ütü istiyor musun dedim. İstemiyorum dedi. Ama nasıl ütüsüz gideceksin seyahate dedim. İstemiyorum uzatma dedi. Ne yapayım?

+Ütü yapma, konuşma.

-Arkadaşlar ütüyü yaptım. Giderken niye uzatıyorsun dedim, sinirlendi yine. Kavga ettik. Boşanacağım dedi. Ne yapayım?

+Ya sana konuşma diyoruz, neden hala konuşuyorsun?

- Arkadaşlar mail attım. İstifa edeceğim, sen de otelde kalır mısın dedim. O da tamam ben de annemlerle konuşayım dedi. Ne yapayım?

+ Neden mesaj atıyorsun? Neden iletişime geçiyorsun?

- Arkadaşlar o geldiğinde yemek yapayım değil mi? Neticede yemek yapmazsam günah değil mi?

Ve gelecekteki konuşmalar

+ Hayır yapma

- Arkadaşlar yemeği yaptım ama yemedi. Niye yemiyorsun, niye uzatıyorsun dedim. Kocam pencereden atladı. İnanamıyorum! Bana kızmış olamaz değil mi? Tamam sıkboğaz ediyorum ama bu kadar kırıcı olmasını anlamıyorum. Seven insan pencereden nasıl atlar ya?

evet ediyorum ve başlarda yorum da yaptım.
konunun ilerleme şekli size bu hakkı vermiyor.

peaceful16 güzel düşünüyorsun da zaman uygun değil bence. adam parası olsa otelde kalacaktı. senin bu davranışını da barışma çabası olarak yorumlar. yine ters teper. sen o yok gibi davranacaktın ya hani. öyle yap.

Gerçekten alemsiniz ya. İçinizden geliyorsa yapın. Günahin sevabın arkasına siginmaya ne gerek var ? Daha pazartesiye 4 gün var. Siz hele bi şu günleri atlatin da gerisini olayların akışına göre ayarlarsınız. Ayrıca sizde oruç tutacaksaniz o evde yemek pisecek. Ekstra hiç bir şey yapmadan (gel yemek yiyelim,bak sana yemek yaptım,ohh masayı da şöyle güzel kurayım da görsün vs. demeden,adamı sık boğaz etmeden) masanızı hazirlarsınız tercihi ona bırakmış olursunuz.
Unutmayin diye tekrar soyluyorum esiniz sizden ilgi alaka istemiyor. Huzur istiyor sessizlik istiyor. Siz üstüne düştükce sandiginizin aksina daha da itici geliyorsunuz. Biraz gizem,biraz mesafe,biraz soğukluk iyidir. Korkmayın,işler bundan daha kötü bir hale gelemez.

baya hakimsin konuya, kendi konunda yazdigin gibi hakikaten baskalarinin hayatina odaklaniyorsun kendi sorunlarini kapatmak icin . sana ne zarari oldu bunlarin hayirdir ofken neye ? :) bloke etme burayi yazma lutfen

cidden merak ettigim icin sordum yani ben surekli oruc tutamiyorum, eger esin , cocugun , ailen orucluysa evde yemek olmamasi gunah midir. ben zaten birsey yapmak istemedigim icin soruyorum yemek yapip sofrayi hazirlamak cok polyannacilik , ancak iste dediginiz gibi yapip hazirlayip birakirim kendi isterse yer..

Sen kendine yemek hazırla al tabağını tepsiye o şekilde ye sofra falan hazırlama ..
O da isterse alır tencereden yer yemeğini ..
Yemezse de bakar başının çaresine ..
Söylediklerini kaldıramıyorum diyorsun adam o zaman söylediğin gibi yap .. Yani kaldıramayan bir kadın gibi davran ..
Düşünme artık bu adamı, çocuk değil sonuçta .. Yalnız yaşarken ne yapıyosa yine bakar başının çaresine ..
Bu şekilde hiçbir yere varamazsın ..
Onu düşünerek hareket etmiyor imajı böyle verilmez ..

Gunaydin simdiden onun planini yapma akisina birak,sürece bak nasil ilerliyo bakalim ,adam iftari is yerinde yapar belki yapmazsada benim bildigim bir evde herzaman yemek olur zaten ,simarir diyosanda oruclusun seni dusundugumden degilde Allah rizasi icin yaptim dersin:) bende esimle sevgiliyken bile ramazanlarfa kuste olsak evine girip yemegini yaptim kimsesi yok cunku,ama normal zamnda su bile vermem kusersek :)

hazırlayıp bırakma bile sen yemeğini pişir çok istiyorsa kendisi ısıtır yemeği hazırlar sofrasını yer
sen sofrayı hazır edip bıraktığında ters tepecek
lütfen bizi gerçekten anla ve dinle adama azıcık alan tanı, uzak dur nefes alın ikinizde
inan senin iyiliğin için evliliğin için konuşuyoruz asla seni yargılamak değil amacımız lütfen dediklerimizi yap lütfen

Anneni aradıktan arayayım dedikten sonra eşine yazdin mi o sana yazdimi

Bak işte sorunlarından biri bu. Ziftin pekini yesin öküz diyemediğin için böyle. Ananem hep merhametten maraz doğar derdi haklı, bu kadar da merhametli olma. Adam sana neler dedi hala oruçlu ama günah diyorsun. Sana ne arkadaşım sana. Bok yesin de geç. Sakın yapma öyle bir şey sakın!
Bak ütüsünü yapma dediler yaptın ne geçti eline? Pişman olup özür mü diledi amma da yüzsüzsün mü dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…