- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
- Konu Sahibi peaceful16
-
adim adim bakalim. mesaj buyuk bir adim onun icin, bir sinyal verdi en azindan
basardik yani sonunda , yazdin sustun susmadin, kizdirdim sizi ama sonunda yapabildim :)
Bende iyiyim yazmış ya sonra siz bir şey yazmadıniz değil mi ? Gelişmeleri mutlaka yazın buraya. Şuanda o noluyo ya diye düşünmeye başlamıştır eminim. Aynen böyle devam.tesekkur ederimmm
iyiyim sagol sende iyimisin yazdim. iyi ayni iste bende yazmis. bu kadar
bende mesaj atmasini beklemiyordum sasirdim. agirdan satcam kesinlikle , kiymetli olayim. birde bi dahaki tartismalarda falan boyle agir laflar etmesin.. ozur dilemesi lazim aslinda.
Eşin mesaj yazmış çok sevindim ..
Sakın başka bir şey yazma o yazdıkların haricinde ..
Bekle o bir kez daha sana ulaşana kadar yazma skın başka birşey ..
Bende iyiyim yazmış ya sonra siz bir şey yazmadıniz değil mi ? Gelişmeleri mutlaka yazın buraya. Şuanda o noluyo ya diye düşünmeye başlamıştır eminim. Aynen böyle devam.
Ayni seyi o size yapsa hosunuza gideermiMerhaba,
1 senelik evliyim yurtdisinda yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.
esimden ilgi bekliyorum, gun icinde aramasini mesaj atmasini, ben yazinca veya arayinca cevaplamasini istiyorum bunlar olmayinca ustune gidiyorum sanki beni umursamiyor gibi geliyor. esim cok yogun calisiyor eve 8 gibi geliyor hatta bazen daha gec. acikcasi ondan romantizm bekliyorum arasin ilgilensin vs.
yine boyle yazmadigi bir gun (sali gunu) birsuru mesaj attim gormedi 4 saat sonra gordu toplantidayim dedi, eve geldiginde paylastim ben sana ulasabilmek istiyorum konusmak istiyorum beni onemsemiyosun gibi geliyo yazmayinca dedim, is yerinde beni rahatsiz etme dedi yogunum eve gelince konusalim dedi musait olursam ariyorum yaziyorum dedi ama yazmadim diye 20 tane msj atip arama dedi usteleme dedi. sonra tartisma biraz daha devam edince dediki "zaten yazdigin anda acsam yazsam bile bos konusacaksin sikayet edeceksin benden veya ilgi istiyorum diyeceksin yeter artik katlanamiyorum. eve geldigimde bi huzur bulayim bi mutluluk bulayim. tum gun msj atiyosun sikayet ediyosun eve geliyorum yine sikayet ediyosun , isteyken sana onceligim yok nasilsin napiyosun en fazla bu kadar konusalim eve gelince konusuruz ama bu dirdirlarina susmamana katlanamiyorum artik " dedi. sonra ben madem katlanamiyorsun niye duruyosun benimle dedim o da "durmak istemiyorsan durma bosan " dedi. bende beni sevmiyormusun nasil bu kadar kolay soyluyorsun dedim zorladim biraz oda evet sevmiyorum dedi sonunda, umrumda degil sevgim bana huzur vermiyorsan bana mutluluk vermiyorsan kolum olsa keserim bu kadar strese. dedi..
2 gundur kusuz yani, uzuluyorum , boyle olsun istemiyorum iliskimi saglamlastirmak istiyorum...
mesaj atmiyorum aramiyorum 2 gundur rahat davraniyorum ama barismak istiyorum.. sizce nasil davranayim?
ayyyyy nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamamadim adim bakalim. mesaj buyuk bir adim onun icin, bir sinyal verdi en azindan
basardik yani sonunda , yazdin sustun susmadin, kizdirdim sizi ama sonunda yapabildim :)
ayyyyy nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam
ama sen mesafe koymaya, eşine alan tanımaya devam ediyorsun anlaştık mı?
hemen aaa o mesaj attı bugün de ben atayım deyip de yarın öbür gün herhangi bir mesaj atma
sessize aldın kendini unutma
Mesaj olayına çok sevindim.
İnşallah tatlıya bağlarsınız bu işi.
Mesaja bende çok sevindim ağırdan satmaya devam özür dilemeli sizden
ayyyyy nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam
ama sen mesafe koymaya, eşine alan tanımaya devam ediyorsun anlaştık mı?
hemen aaa o mesaj attı bugün de ben atayım deyip de yarın öbür gün herhangi bir mesaj atma
sessize aldın kendini unutma
Mesaja bende çok sevindim ağırdan satmaya devam özür dilemeli sizden
İnşallah canımcok tesekkur ederimmminsallah guzel olur hersey.
ben mesaj atmayacagim hicbir sekilde, o gelene kadar iyice sakinlesmis oluruz. alan tanimaya devam edecegim evet evliligimizde bu sekilde davranmaliyim yani farkli olarak, ayni sona gelmemek icin.
sessizdeyim :)
tabii ki birşeyler olsa bile ne biliyim yeni bir mesaj bir arama o geldiğinde konuşmaya başlayan sen olma sakıncok tesekkur ederim, evet sessizligimi koruyacagim. ozur dilemeli dediginiz gibi. bakalim cumartesiye kadar baska birsey olacakmi.. boyle kalirsa nasil davranayim gelince mesafeli ve sessiz dimi yine. ayni yani degisen birsey yok.
İnşallah canım
barıştıktan sonra da birbirinize alan tanımaya devam ederseniz aynı noktaya gelmezsiniz merak etme
Merhaba,
1 senelik evliyim yurtdisinda yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.
esimden ilgi bekliyorum, gun icinde aramasini mesaj atmasini, ben yazinca veya arayinca cevaplamasini istiyorum bunlar olmayinca ustune gidiyorum sanki beni umursamiyor gibi geliyor. esim cok yogun calisiyor eve 8 gibi geliyor hatta bazen daha gec. acikcasi ondan romantizm bekliyorum arasin ilgilensin vs.
yine boyle yazmadigi bir gun (sali gunu) birsuru mesaj attim gormedi 4 saat sonra gordu toplantidayim dedi, eve geldiginde paylastim ben sana ulasabilmek istiyorum konusmak istiyorum beni onemsemiyosun gibi geliyo yazmayinca dedim, is yerinde beni rahatsiz etme dedi yogunum eve gelince konusalim dedi musait olursam ariyorum yaziyorum dedi ama yazmadim diye 20 tane msj atip arama dedi usteleme dedi. sonra tartisma biraz daha devam edince dediki "zaten yazdigin anda acsam yazsam bile bos konusacaksin sikayet edeceksin benden veya ilgi istiyorum diyeceksin yeter artik katlanamiyorum. eve geldigimde bi huzur bulayim bi mutluluk bulayim. tum gun msj atiyosun sikayet ediyosun eve geliyorum yine sikayet ediyosun , isteyken sana onceligim yok nasilsin napiyosun en fazla bu kadar konusalim eve gelince konusuruz ama bu dirdirlarina susmamana katlanamiyorum artik " dedi. sonra ben madem katlanamiyorsun niye duruyosun benimle dedim o da "durmak istemiyorsan durma bosan " dedi. bende beni sevmiyormusun nasil bu kadar kolay soyluyorsun dedim zorladim biraz oda evet sevmiyorum dedi sonunda, umrumda degil sevgim bana huzur vermiyorsan bana mutluluk vermiyorsan kolum olsa keserim bu kadar strese. dedi..
2 gundur kusuz yani, uzuluyorum , boyle olsun istemiyorum iliskimi saglamlastirmak istiyorum...
mesaj atmiyorum aramiyorum 2 gundur rahat davraniyorum ama barismak istiyorum.. sizce nasil davranayim?
nasil mutlu oldum senin adina anlatamam:)insallah herseyi tatliya baglarsiniz.en kisa zaman da.hersey yoluna girer.
sen alan tanıdığın, sevmediğin ve eşinin sevmediği bir huyu değiştirmeye çabaladığını gördüğü zaman eşin, eminim ki o da bu kabalığını törpülemeye çalışacak ama tabii her ikiniz içinde zaman, bunlar bugünden yarına olacak şeyler değil o yüzden ama hala kaba konnuşuyor diye üzülme, ya da offf yine başa sardım sürekli sorgulamak istiyorum eşimi diye takma kafana yeterki çabanız olsun herşey yoluna girecek ben eminiminsallah , alan tanimada sorunu olan benim, onunda sorunu kaba konusuyor agir konusuyor.. insallah asariz hepsini. sayenizde bir gelisme oldu en azindan tesekkur ederim, bana kalsa ben surekli yazmistim bu sekilde sogukluk mesafe girmesin diye. bende ogrenmis oldum ne yapilmasi gerektigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?