ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

adim adim bakalim. mesaj buyuk bir adim onun icin, bir sinyal verdi en azindan
basardik yani sonunda , yazdin sustun susmadin, kizdirdim sizi ama sonunda yapabildim :)

Eşin mesaj yazmış çok sevindim ..
Sakın başka bir şey yazma o yazdıkların haricinde ..
Bekle o bir kez daha sana ulaşana kadar yazma skın başka birşey ..

Bende iyiyim yazmış ya sonra siz bir şey yazmadıniz değil mi ? Gelişmeleri mutlaka yazın buraya. Şuanda o noluyo ya diye düşünmeye başlamıştır eminim. Aynen böyle devam.

Bende iyiyim yazmış ya sonra siz bir şey yazmadıniz değil mi ? Gelişmeleri mutlaka yazın buraya. Şuanda o noluyo ya diye düşünmeye başlamıştır eminim. Aynen böyle devam.

hayir hic birsey yazmadim ustune oda bi daha bisi yazmadi. oyle kaldi yani.
birsey sormak yada yazmak istemiyorum, hemen bogar gibi. aslinda merak ediyorum nasil iyi mi orda nasil geciyor falan ama sormayacagim

Ayni seyi o size yapsa hosunuza gideermi
Hayir esiniz arkadaslariyla ailesiyle takilsada size cvp vermese ok
ama adam calisiyo diyosun hemde yogun
simariklik yapmayin kendinize baska ugrasilar bulun sizde vakit gecirmis olursunuz
hem o msjlasmayi falan sevmiyodur belkide
ben annemi gun icinde minimum 3 kez ararim her seferinde uzun uzun konusuyoruz ama msj atinca cvp vermem cunku msj atmayi hic sevmiyorum

adim adim bakalim. mesaj buyuk bir adim onun icin, bir sinyal verdi en azindan
basardik yani sonunda , yazdin sustun susmadin, kizdirdim sizi ama sonunda yapabildim :)
ayyyyy nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam
ama sen mesafe koymaya, eşine alan tanımaya devam ediyorsun anlaştık mı?
hemen aaa o mesaj attı bugün de ben atayım deyip de yarın öbür gün herhangi bir mesaj atma
sessize aldın kendini unutma

Aynen bu öneriyi dinle mutlaka.
Yarın mesaj atmaya kalkma.
Beklemeye devam

cok tesekkur ederimmm insallah guzel olur hersey.
ben mesaj atmayacagim hicbir sekilde, o gelene kadar iyice sakinlesmis oluruz. alan tanimaya devam edecegim evet evliligimizde bu sekilde davranmaliyim yani farkli olarak, ayni sona gelmemek icin.
sessizdeyim :)

Mesaja bende çok sevindim ağırdan satmaya devam özür dilemeli sizden

cok tesekkur ederim, evet sessizligimi koruyacagim. ozur dilemeli dediginiz gibi. bakalim cumartesiye kadar baska birsey olacakmi.. boyle kalirsa nasil davranayim gelince mesafeli ve sessiz dimi yine. ayni yani degisen birsey yok.

İnşallah canım
barıştıktan sonra da birbirinize alan tanımaya devam ederseniz aynı noktaya gelmezsiniz merak etme

cok tesekkur ederim, evet sessizligimi koruyacagim. ozur dilemeli dediginiz gibi. bakalim cumartesiye kadar baska birsey olacakmi.. boyle kalirsa nasil davranayim gelince mesafeli ve sessiz dimi yine. ayni yani degisen birsey yok.
tabii ki birşeyler olsa bile ne biliyim yeni bir mesaj bir arama o geldiğinde konuşmaya başlayan sen olma sakın
mesafeni ve sessizliğini koruyorsun
senin gururlu bi kadın olduğunu hatırlamalı
hem de onu gerçekten anladığını, değişmek için de çaba harcadığını görmeli

nasil mutlu oldum senin adina anlatamam:)insallah herseyi tatliya baglarsiniz.en kisa zaman da.hersey yoluna girer.

İnşallah canım
barıştıktan sonra da birbirinize alan tanımaya devam ederseniz aynı noktaya gelmezsiniz merak etme

insallah , alan tanimada sorunu olan benim, onunda sorunu kaba konusuyor agir konusuyor.. insallah asariz hepsini. sayenizde bir gelisme oldu en azindan tesekkur ederim, bana kalsa ben surekli yazmistim bu sekilde sogukluk mesafe girmesin diye. bende ogrenmis oldum ne yapilmasi gerektigini

Bende mi tuhaflık var acaba telefona da mesajada meraklı değilim .Öyle tiplerde sıkıyor beni mıç mıç.

Adam haklı bence çok sıkmışsınız. Adamın işi var gücü var.Sizde çocuk değilsiniz hep benle ilgilen hep benle ilgilen tavırları bıktırır.Kendinize bir meşgale bulun adamı rahat bırakın

Birde kendin zorlamışsın yok madem katlanımıyorsun niye benle duruyorsun diye

sen alan tanıdığın, sevmediğin ve eşinin sevmediği bir huyu değiştirmeye çabaladığını gördüğü zaman eşin, eminim ki o da bu kabalığını törpülemeye çalışacak ama tabii her ikiniz içinde zaman, bunlar bugünden yarına olacak şeyler değil o yüzden ama hala kaba konnuşuyor diye üzülme, ya da offf yine başa sardım sürekli sorgulamak istiyorum eşimi diye takma kafana yeterki çabanız olsun herşey yoluna girecek ben eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…