- 22 Ağustos 2014
- 3.855
- 2.413
- 408
- Konu Sahibi peaceful16
-
Sen kendine yemek hazırla al tabağını tepsiye o şekilde ye sofra falan hazırlama ..
O da isterse alır tencereden yer yemeğini ..
Yemezse de bakar başının çaresine ..
Söylediklerini kaldıramıyorum diyorsun adam o zaman söylediğin gibi yap .. Yani kaldıramayan bir kadın gibi davran ..
Düşünme artık bu adamı, çocuk değil sonuçta .. Yalnız yaşarken ne yapıyosa yine bakar başının çaresine ..
Bu şekilde hiçbir yere varamazsın ..
Onu düşünerek hareket etmiyor imajı böyle verilmez ..
Gunaydin simdiden onun planini yapma akisina birak,sürece bak nasil ilerliyo bakalim ,adam iftari is yerinde yapar belki yapmazsada benim bildigim bir evde herzaman yemek olur zaten ,simarir diyosanda oruclusun seni dusundugumden degilde Allah rizasi icin yaptim dersin:) bende esimle sevgiliyken bile ramazanlarfa kuste olsak evine girip yemegini yaptim kimsesi yok cunku,ama normal zamnda su bile vermem kusersek :)
Eşim ilk zaman yapardim yemezdi bir gün ben yiyorum nasıl sinirlendim bütün hıncımı yemekten aldım nasil yiyorsam artık geldiven yedi kavgaliyken ben yemek koymadım önüne hala öyle gider kendim aldım yerdim uyuz olurdu sınırlı sinirli bana bakar ben bakmiyorum sen hatanı telafi etmek için elinden geleni yaptın ve devam edersen EVLİLİGİN BİTER. SESSİZ KALMAZSIN EŞİN YANAŞMAYAN YANASMA
hazırlayıp bırakma bile sen yemeğini pişir çok istiyorsa kendisi ısıtır yemeği hazırlar sofrasını yer
sen sofrayı hazır edip bıraktığında ters tepecek
lütfen bizi gerçekten anla ve dinle adama azıcık alan tanı, uzak dur nefes alın ikinizde
inan senin iyiliğin için evliliğin için konuşuyoruz asla seni yargılamak değil amacımız lütfen dediklerimizi yap lütfen
Bak işte sorunlarından biri bu. Ziftin pekini yesin öküz diyemediğin için böyle. Ananem hep merhametten maraz doğar derdi haklı, bu kadar da merhametli olma. Adam sana neler dedi hala oruçlu ama günah diyorsun. Sana ne arkadaşım sana. Bok yesin de geç. Sakın yapma öyle bir şey sakın!
Bak ütüsünü yapma dediler yaptın ne geçti eline? Pişman olup özür mü diledi amma da yüzsüzsün mü dedi?
aynen aptal gibi yaptim utusunu ertesi gunu kendine koca bul diyip gitti. !
ok ben sofra fln hazirlamam hic muhattap olmam konusmam. yaptigim surece hatasini , soylediklerini farkedemeyecek cunku tam tersine aciz muhtac falan goruncem kendi kaybettiklerini gorup anlayamayacak.
bosanmayla ilgili konusmak isterde ne yapalim falan derse, sen konus ailenle nasil istiorsan yap diyip kapatayim mi.
E yani adam boşanma diyorsa hala ayağına kapanıp yalvaracak değilsin. Kabul edeceksin yani başka yol mu var?
Sana ondan herkes mesaj atma adam sana hadi boşanıyoruz dediğinde de yapamayacaksan diye.
demek istedigim tamam hadi kalk gidelim hemen yapalim bu isi olarak mi konusayim yoksa ok sen ailenle konus hallet, yada nasi yapiyosan yap iste diyip onun yaptigi gibi kestirip atayim mi.
demek istedigim tamam hadi kalk gidelim hemen yapalim bu isi olarak mi konusayim yoksa ok sen ailenle konus hallet, yada nasi yapiyosan yap iste diyip onun yaptigi gibi kestirip atayim mi.
Sana boşanalım şöyle yapalım böyle yapalım derse tamam de ve başka tepki verme umursamamaya devam et ..
Bakalım yapacak mı boşanmak adına bir hamle ..
Seni korkutmak için yapıyor çünkü o konuşmaların çoğunu ..
Sende sakince kabul ederek korkmadığını gerektiğinde boşanabileceğini göstereceksin ..
Sana boşanalım şöyle yapalım böyle yapalım derse tamam de ve başka tepki verme umursamamaya devam et ..
Bakalım yapacak mı boşanmak adına bir hamle ..
Seni korkutmak için yapıyor çünkü o konuşmaların çoğunu ..
Sende sakince kabul ederek korkmadığını gerektiğinde boşanabileceğini göstereceksin ..
aynen tamam yapalim dicem.
gorecegiz ne icin yapiyor, ama seven insan oyle saygisiz terbiyesiz laflar edemez gibi geliyor. ya oyle bi biktiki bu donemde bu hale geldi yada temelli
Yani boşanma konusunu eşin açarsa şöyle yaparım böyle konuş diye süreci yönlendiren sen olma ..
Bırak önce o yapsın konuştuklarını bakalım yapabilecek mi ..
Sen sadece tamam de geç evde kendi halinde yaşamaya devam et ..
Evet eşin de bir bıkmışlık var ama saygısını terbiyesini bozması problemli bir kişiliği olduğu gösteriyor ..
Yoksa insanın derdini anlatmasının binbir türlü yolu var ama eşin can acıtmayı kalp kırmayı seçiyor bunu yaparken ..
daha cok soruyla gelirse, ailenle konustun mu, istifa ettin mi , vs ?
Sadece annemle konuştum istifa için de uygun zamanı bekliyorum dersin .. Detaysız ve tek kelimelik üstü kapalı anlat birşey sorarsa .. Asla karşı soru sorma ..
aaa konu cok ilerlemis cok üzüldüm....
herkesin dedigi gibi artik gercekten kendini geriye cek. soguk kanli olmaya calis. duygusal yaklasma hic bi konuya.
kurtarmak icin sadece objektif ol ve tepkin objektif olsun. ne bagir cagir nede agla sizla.
sen hatalarını 1,5 senedir anlamamışsın. eşinden mi bekliyorsun?Tamam.. Bi insanin hatasini anlamasi icin haftalar gerekir mi.. Yada ozlemesi icin 1 hafta gormemesi yetmezmi normalde. Bide esim her yurtdisina gittiginde 2 gun bile olsa beni kamerayla arardi aksamlari konusurduk.
sen hatalarını 1,5 senedir anlamamışsın. eşinden mi bekliyorsun?
eşin hatasının derdinde değil, senden kurtulma derdinde.
hala kendini düşünüyorsun. hakikaten çok bencilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?