ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

Eşim ilk zaman yapardim yemezdi bir gün ben yiyorum nasıl sinirlendim bütün hıncımı yemekten aldım nasil yiyorsam artık geldiven yedi kavgaliyken ben yemek koymadım önüne hala öyle gider kendim aldım yerdim uyuz olurdu sınırlı sinirli bana bakar ben bakmiyorum sen hatanı telafi etmek için elinden geleni yaptın ve devam edersen EVLİLİGİN BİTER. SESSİZ KALMAZSIN EŞİN YANAŞMAYAN YANASMA

aynen oyle yapicam, yemek olur isterse yer konusmayacagim yani. bende yicem sonucta o da isterse alir. sofra kurma olayi yaparsam banada baticak gelip oturmazsa falan iyice sacma bi duruma sokucam kendimi , sadece ramazan icin sordum bunu. benimle konusana kadar, geri adim atana kadar bi kendine gelene kadar yapmayacagim boyle seyler, yoksa bu kadar sessiz kaldigim gununde bir anlami kalmayacak zaten kendi kendime cok kolay bi sekilde ona gitmis olcam. o da bunu istemiyo biliyorum . tesekkurler..

gunaydinnn, aynen. belki disarda yapar belki eve gelir bilmem. aynen yemek yaparim ben kendim icinde yapiyorum zaten. ama sofrayi hazirlamicam , isterse kendisi alsin.

evet cok fazla adim attim zaten ve sanki haksizmisim gibi duruma dustum , ok birsey yapmayacagim. yemek yapip birakirim once yaptigim gibi, kendisi alir.

merhaba, yemegi yapip birakicam. vallahi dinliyorum yapacagim dediklerinizi, bu kadar bayan yaniliyor olamaz, biliyorum. sofrayi hazirlayip kimse oturmayinca zaten ikimizde daha bi geriliriz. biliyorum yargilamak degil yardim etmek, ok herhangi bir konusmam vs olmaz. bakalim ben boyle sessiz olunca, geri planda olunca ne olacak belki duzelir biraz kendine gelir ozler. veya oda konusmaz sessiz kalir salonda yatar bulasmaz bana boyle inat inat gider.

aynen aptal gibi yaptim utusunu ertesi gunu kendine koca bul diyip gitti. !
ok ben sofra fln hazirlamam hic muhattap olmam konusmam. yaptigim surece hatasini , soylediklerini farkedemeyecek cunku tam tersine aciz muhtac falan goruncem kendi kaybettiklerini gorup anlayamayacak.
bosanmayla ilgili konusmak isterde ne yapalim falan derse, sen konus ailenle nasil istiorsan yap diyip kapatayim mi.

E yani adam boşanma diyorsa hala ayağına kapanıp yalvaracak değilsin. Kabul edeceksin yani başka yol mu var?
Sana ondan herkes mesaj atma adam sana hadi boşanıyoruz dediğinde de yapamayacaksan diye.

E yani adam boşanma diyorsa hala ayağına kapanıp yalvaracak değilsin. Kabul edeceksin yani başka yol mu var?
Sana ondan herkes mesaj atma adam sana hadi boşanıyoruz dediğinde de yapamayacaksan diye.

demek istedigim tamam hadi kalk gidelim hemen yapalim bu isi olarak mi konusayim yoksa ok sen ailenle konus hallet, yada nasi yapiyosan yap iste diyip onun yaptigi gibi kestirip atayim mi.

demek istedigim tamam hadi kalk gidelim hemen yapalim bu isi olarak mi konusayim yoksa ok sen ailenle konus hallet, yada nasi yapiyosan yap iste diyip onun yaptigi gibi kestirip atayim mi.

Sana boşanalım şöyle yapalım böyle yapalım derse tamam de ve başka tepki verme umursamamaya devam et ..
Bakalım yapacak mı boşanmak adına bir hamle ..
Seni korkutmak için yapıyor çünkü o konuşmaların çoğunu ..
Sende sakince kabul ederek korkmadığını gerektiğinde boşanabileceğini göstereceksin ..

Yani boşanma konusunu eşin açarsa şöyle yaparım böyle konuş diye süreci yönlendiren sen olma ..
Bırak önce o yapsın konuştuklarını bakalım yapabilecek mi ..
Sen sadece tamam de geç evde kendi halinde yaşamaya devam et ..

aynen tamam yapalim dicem.
gorecegiz ne icin yapiyor, ama seven insan oyle saygisiz terbiyesiz laflar edemez gibi geliyor. ya oyle bi biktiki bu donemde bu hale geldi yada temelli

aynen tamam yapalim dicem.
gorecegiz ne icin yapiyor, ama seven insan oyle saygisiz terbiyesiz laflar edemez gibi geliyor. ya oyle bi biktiki bu donemde bu hale geldi yada temelli

Evet eşin de bir bıkmışlık var ama saygısını terbiyesini bozması problemli bir kişiliği olduğu gösteriyor ..
Yoksa insanın derdini anlatmasının binbir türlü yolu var ama eşin can acıtmayı kalp kırmayı seçiyor bunu yaparken ..

daha cok soruyla gelirse, ailenle konustun mu, istifa ettin mi , vs ?

evet, kesinlikle. asagilayarak yapiyor

aaa konu cok ilerlemis cok üzüldüm....
herkesin dedigi gibi artik gercekten kendini geriye cek. soguk kanli olmaya calis. duygusal yaklasma hic bi konuya.
kurtarmak icin sadece objektif ol ve tepkin objektif olsun. ne bagir cagir nede agla sizla.

Sadece annemle konuştum istifa için de uygun zamanı bekliyorum dersin .. Detaysız ve tek kelimelik üstü kapalı anlat birşey sorarsa .. Asla karşı soru sorma ..

Tamam.. Bi insanin hatasini anlamasi icin haftalar gerekir mi.. Yada ozlemesi icin 1 hafta gormemesi yetmezmi normalde. Bide esim her yurtdisina gittiginde 2 gun bile olsa beni kamerayla arardi aksamlari konusurduk.

Oyle yapacagim sessiz ve sakin olmam lazim tesekkur ederim..

Tamam.. Bi insanin hatasini anlamasi icin haftalar gerekir mi.. Yada ozlemesi icin 1 hafta gormemesi yetmezmi normalde. Bide esim her yurtdisina gittiginde 2 gun bile olsa beni kamerayla arardi aksamlari konusurduk.
sen hatalarını 1,5 senedir anlamamışsın. eşinden mi bekliyorsun?
eşin hatasının derdinde değil, senden kurtulma derdinde.
hala kendini düşünüyorsun. hakikaten çok bencilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…