- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
tabii ki birşeyler olsa bile ne biliyim yeni bir mesaj bir arama o geldiğinde konuşmaya başlayan sen olma sakın
mesafeni ve sessizliğini koruyorsun
senin gururlu bi kadın olduğunu hatırlamalı
hem de onu gerçekten anladığını, değişmek için de çaba harcadığını görmeli
sen alan tanıdığın, sevmediğin ve eşinin sevmediği bir huyu değiştirmeye çabaladığını gördüğü zaman eşin, eminim ki o da bu kabalığını törpülemeye çalışacak ama tabii her ikiniz içinde zaman, bunlar bugünden yarına olacak şeyler değil o yüzden ama hala kaba konnuşuyor diye üzülme, ya da offf yine başa sardım sürekli sorgulamak istiyorum eşimi diye takma kafana yeterki çabanız olsun herşey yoluna girecek ben eminim
gerçekten sevip seviliyorsanız yıkılmamıştır biraz darbe aldınız o kadaraynen dogru soyluyorsunuz, ben onun icin birseyler yaptikca eminim mutlu olacaktir ve o da yapacaktir benim icin.
insallah ya, bir anda askla dolmayiz tabi, ama insallah sadece hasar olmustur bina komple yikilmamistir bizim icin onarabiliriz.
gerçekten sevip seviliyorsanız yıkılmamıştır biraz darbe aldınız o kadar
onu da tamir etmek için geç değil rahat olun :)
şaka yapıyosun di mibencede :)
iyi geceler demeyeyim mi
şaka yapıyosun di mi
hayır tabii ki de
yapacağın en büyük yanlış olur şu aşamada
sessizdesin unutmaaaaaaaaaaaaaa
Rejim yapan obez insanlar gibisin azcık yiyim biraz yiyeyim bişey olmaz yahu sen ne yaramazsin durduramiyorsun kendini parola sen aramayacaksin msj atmayacaksin kırgın davranacaksin
tamamm tamam.. sustum sessizim dusunmesine firsat veriyorum
Bruney bizden 6 saat ileri avustralya 8 saat ileri japonya mesela 7 saat ileri neden konu sahte olsun?Su an ciftlerin birbirne iyi geceler yazdigi ulkeler samoa adalari falan herhalde saat bakimindan.
Bu konu sahteMune
Su an ciftlerin birbirne iyi geceler yazdigi ulkeler samoa adalari falan herhalde saat bakimindan.
Bu konu sahteMune
Bruney bizden 6 saat ileri avustralya 8 saat ileri japonya mesela 7 saat ileri neden konu sahte olsun?
Sakın ve sakın kendini ikna edip de aramaya sormaya kalkma .. Ve eşin döndüğünde de söylediklerimizi uygula ..
Burada bu kadar insanın boş konuşmadığını anlamışsındır mutlaka ..
Ama eşinin ondan önce yurt dışına yerleştiğini söylemişti baştan sonuna kadar takip ettim konuyu konu Sahibi gelin gitmis oraya ben böyle biliyorum umarım yanlış anlamamisimdirTatlim burasi senin ulken sonucta diye laflar geciyor, japonya mi adamin ulkesi brunei mi? Bir ihtimal avustralya olabilir, orada turkler yasiyor. Ama daha once de bu tip her daim olaylarin dondugu, ilginin canli tutuldugu konular acildi. Ekserisi sahteydi. Konu sahibinin tepkilerine de bakarak ben sahte oldugunu dusunuyorum. Bence bunlar bir ay icinde ayrilma asamasina gelecekler falan filan. Demisti dersin
Tatlim burasi senin ulken sonucta diye laflar geciyor, japonya mi adamin ulkesi brunei mi? Bir ihtimal avustralya olabilir, orada turkler yasiyor. Ama daha once de bu tip her daim olaylarin dondugu, ilginin canli tutuldugu konular acildi. Ekserisi sahteydi. Konu sahibinin tepkilerine de bakarak ben sahte oldugunu dusunuyorum. Bence bunlar bir ay icinde ayrilma asamasina gelecekler falan filan. Demisti dersin
Ama eşinin ondan önce yurt dışına yerleştiğini söylemişti baştan sonuna kadar takip ettim konuyu konu Sahibi gelin gitmis oraya ben böyle biliyorum umarım yanlış anlamamisimdir[/QUOTE
Evet aynen oyle , neden suphe edildi bundan anlamadim cok kisi yasiyor yurtdisinda ve evet saat 23.32 suanda.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?