ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

yok ben konusmayacagim, mesafeliyim, alan taniyorum, ve hala kirgin darginiz aslinda.. eve geldiginde de mesafeli olurum biraz agirligi olsun surekli yasamayalim bunlari, hem o cok agir konustu, farketmesi lazim. hala anlamamistir kendi soylediklerini.

aynen dogru soyluyorsunuz, ben onun icin birseyler yaptikca eminim mutlu olacaktir ve o da yapacaktir benim icin.
insallah ya, bir anda askla dolmayiz tabi, ama insallah sadece hasar olmustur bina komple yikilmamistir bizim icin onarabiliriz.

aynen dogru soyluyorsunuz, ben onun icin birseyler yaptikca eminim mutlu olacaktir ve o da yapacaktir benim icin.
insallah ya, bir anda askla dolmayiz tabi, ama insallah sadece hasar olmustur bina komple yikilmamistir bizim icin onarabiliriz.
gerçekten sevip seviliyorsanız yıkılmamıştır biraz darbe aldınız o kadar
onu da tamir etmek için geç değil rahat olun :)

Bu sessizlik eşinizin beklemediği bisey bunu korursanız sizin kırılmış olduğunzu oda anlayacaktır siz hep mesaj atınca adam sizi kırdığının farkında bile olmuyor ona vicdan azabı duyması için fırsat verin

Su an ciftlerin birbirne iyi geceler yazdigi ulkeler samoa adalari falan herhalde saat bakimindan.

Bu konu sahte Mune

Ben Cin de yasiyorum saat 23.20 napiyim yani :) bunu arastirip konunun sahte olduguna vardiniz sizde gunduzken bazi yerlerde gece oluyor :)

Bruney bizden 6 saat ileri avustralya 8 saat ileri japonya mesela 7 saat ileri neden konu sahte olsun?

Tatlim burasi senin ulken sonucta diye laflar geciyor, japonya mi adamin ulkesi brunei mi? Bir ihtimal avustralya olabilir, orada turkler yasiyor. Ama daha once de bu tip her daim olaylarin dondugu, ilginin canli tutuldugu konular acildi. Ekserisi sahteydi. Konu sahibinin tepkilerine de bakarak ben sahte oldugunu dusunuyorum. Bence bunlar bir ay icinde ayrilma asamasina gelecekler falan filan. Demisti dersin

Sakın ve sakın kendini ikna edip de aramaya sormaya kalkma .. Ve eşin döndüğünde de söylediklerimizi uygula ..
Burada bu kadar insanın boş konuşmadığını anlamışsındır mutlaka ..

Yok tuttum kendimi birsey yazmadan yatacagim.. Geldiginde de ayni konustugumuz gibi yapacagim. Birsey olursa yine mesaj vs yazarim size fikir almak icin

Ama eşinin ondan önce yurt dışına yerleştiğini söylemişti baştan sonuna kadar takip ettim konuyu konu Sahibi gelin gitmis oraya ben böyle biliyorum umarım yanlış anlamamisimdir

Cinde yasiyoruz biz.
Keske sahte olsaydi isterdim bende. Siz kendinizden yola cikarak dusunuyorsunuz uydurma sahte vs.
ya neden yaziyorsunuz hala peki sahteyse arkadasim bi musade et engelleme yokmu burada baktim bulamadim .

Ben takip ediyorum konunuzu başından beri yazmistiniz zaten sevgiliyken eşinizin yurtdışına yerleştiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…