ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

Ben Cin de yasiyorum saat 23.20 napiyim yani :) bunu arastirip konunun sahte olduguna vardiniz sizde gunduzken bazi yerlerde gece oluyor :)

Burasi senin ulken derken Cin'i mi diyordun Adamin ulkesi nasil Cin oluyor? Ogrenciligi mi orada gecmis? Hadi diyelim ikinizde ingilizce bildiginiz icin Cin'de calisma imkani buldunuz. Cin gayet ucuz bir ulke, ikinizin otelde kalamayacak kadar parasi olmamasi da sacma. Valla nereden baksan tutarsiz bir konu. If your english is enough to find a job in china, please try to tell your story in english and make us believe you

Cinde yasiyoruz biz.
Keske sahte olsaydi isterdim bende. Siz kendinizden yola cikarak dusunuyorsunuz uydurma sahte vs.
ya neden yaziyorsunuz hala peki sahteyse arkadasim bi musade et engelleme yokmu burada baktim bulamadim .
Kullanıcının profil sayfasına girip Gözardı edebiliyorsun

Evet.. Neden bosuna konu acayimki . Anlamadim
Boşverin siz suan kendinize odaklanın elinizi ayağınızı çektiniz ve eşiniz bi adım attı aslında size mesaj atarak bunun devamını getirin lütfen o korksun birazda sizi kaybetmekten

Ingilizcemin iyi olduguna emin olabilirsin :)
Esim kabaligindan burasi benim ulkem ve benim evim sen gideceksin dedi. Yani cin degil baska bir ulke olsa onun olabilirmi sence? :) yani o ukalaligindan. Herhangi bir ulke sahibi degiliz.
Paramiz otelde kalmaya yetmiyor. Cinde uretim ucuz oteller degil. Should i keep talking? maybe you should focus on your things instead of making weird comments here on my topic. This is not fake topic and i appreciate all the help from all my friends and ladies here thank you so i can improve my marriage with my husband. Hope you believe and try to remain silent . :)

Tatlım polemiğe girme bence
Ya da gir kafan dağılır az biraz kocanı unutursun iyi gelir :)
Fake olduğunu hissettirecek herhangi bir tutarsızlık yok konunda o yüzden boş yere kendini açıklamaya uğraşma belli ki ne kadar açıklarsan açıkla başka yerden vurmaya kalkacak yok yere sinirin hoplamasın

Haklisin tesekkurler, gerginim ve bu konuda bile bence fake bence yalan cinde nasi yasiyosunuz vs diye sorgulamasi sinir bozucu , sustum..

Haklisin tesekkurler, gerginim ve bu konuda bile bence fake bence yalan cinde nasi yasiyosunuz vs diye sorgulamasi sinir bozucu , sustum..
Bunlar Allahtan bi sınav sana bence susmayı öğrenmen için :)
Aynen gerginsin bi de böyle şeylerle canını sıkma sonra yine eşine ve kendine sararsın hırsını alamayıp

Cin'de yasayan obsesif bir hanimin acilari neyse konunun sahte oldugu bir noktadan sonra anlasilir

Sen ne acaib şeysin ya takdın kaldın kadına konudan memnun değilsen fake diyorsan yorum yapmazssin olur biter kadın sana yorum için yalvarmıyoki

Niye yorum yazmayacagim? Benim de yorumum bu ayrica acayp lafini iade ediyorum. Hesabim yeni olabilir, ama 2011den beri arada buraya bakiyorum. Sahte konu cok gordum, tecrube diyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…