- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
cok sasirdim ve cok sevindim. senin adina unutmuyoruz sessiz modu sesliye almiyoruz. lutfen arkadaslari dinle
Cin'de yasayan obsesif bir hanimin acilarineyse konunun sahte oldugu bir noktadan sonra anlasilir
Çok sevindim kocan resmen seni seviyorum demiş sessiz kalmaya devamBu arada bi gelisme daha var : profil resmini ikimizin fotografi yapmis dun. esim normalde sevmez boyle seyleri yani daha cok araba resmi, degisik bisey gorurse onun resmini falan paylasir teknolojiyle ilgili haberler falan paylasir. kendi resmini koymaz, benim resmimi hic koymaz. bu buyuk bir adim onun icin
Bak gordunmu Özlemeye başladı bile.kk hatunlarina güven sen ağırdan almaya devamBu arada bi gelisme daha var : profil resmini ikimizin fotografi yapmis dun. esim normalde sevmez boyle seyleri yani daha cok araba resmi, degisik bisey gorurse onun resmini falan paylasir teknolojiyle ilgili haberler falan paylasir. kendi resmini koymaz, benim resmimi hic koymaz. bu buyuk bir adim onun icin
Isler bu hale geldikten sonrasi icin. Oncesi icin bisey yapamadigim icin
Bu daha büyük bi gelişme. Blof yapıyormuş yani onu anlamış olduk. Birde şeyi merak ettim. Aklınıza geldiğinde napıyosunuz ? Hani siz anladigim kadariyla sürekli iletişim kurmak istiyorsunuz ya. Şuan mesela nasıl oyaliyorsunuz kendinizi ?Bu arada bi gelisme daha var : profil resmini ikimizin fotografi yapmis dun. esim normalde sevmez boyle seyleri yani daha cok araba resmi, degisik bisey gorurse onun resmini falan paylasir teknolojiyle ilgili haberler falan paylasir. kendi resmini koymaz, benim resmimi hic koymaz. bu buyuk bir adim onun icin
Cin'de yasayan obsesif bir hanimin acilarineyse konunun sahte oldugu bir noktadan sonra anlasilir
Bu arada bi gelisme daha var : profil resmini ikimizin fotografi yapmis dun. esim normalde sevmez boyle seyleri yani daha cok araba resmi, degisik bisey gorurse onun resmini falan paylasir teknolojiyle ilgili haberler falan paylasir. kendi resmini koymaz, benim resmimi hic koymaz. bu buyuk bir adim onun icin
Yok tuttum kendimi birsey yazmadan yatacagim.. Geldiginde de ayni konustugumuz gibi yapacagim. Birsey olursa yine mesaj vs yazarim size fikir almak icin
Canım bak azıcık sessiz kaldın hemen kocan geri adam attı, lütfen dik dur bu şekilde sessiz devam et kendine hakim ol.Bu arada bi gelisme daha var : profil resmini ikimizin fotografi yapmis dun. esim normalde sevmez boyle seyleri yani daha cok araba resmi, degisik bisey gorurse onun resmini falan paylasir teknolojiyle ilgili haberler falan paylasir. kendi resmini koymaz, benim resmimi hic koymaz. bu buyuk bir adim onun icin
Konu sahibi ortada yok bukadar uzun sessizlik hiç ona göre değil kocasiylami yazişiyo napıyo
Gelişmeler çok güzel :) bak resminizi bile koymuş yani adam seni özlemiş .. Bak bir izin versen daha neler olacak ..
Bekle canım asla o ulaşmadan iletişime geçme eşinle ..
gelişmeler harika aynen böyle devam evliliğiniz kurtulacak eminim... Ama önemli olan barıştıktan sonra da bunu devam ettirmek daha dikkatli olmak bunu da unutmayın:)
Konuyu okuduğum resmen yıllar önceki kendimi gördüm.Ben seni çok iyi anlıyorum yaptıklarını hissettiklerini bende yıllar önce aynılarını yapıyodum erkek arkadaşıma hayatı hem ona hem kendıme zehir ediyodum. Mesaj attığımda yada aradığımda cevap vermezse hırs kaplıyodu içimi sonra adam isyan edince üzülüp pişman oluyodum. Zamanla başka seylere yöneldim bu huyumu azalttım artık eskisi gibi sıkmıyorum. İnan çok işe yarıyo kitap oku telefonuna oyun yükle aç internetten diziler seyret kafanı dağıtıcak şeyler yap gerçekten ciddi ciddi işe yarıyo. Hatta sana kitap bile önerebilirim.
Bu daha büyük bi gelişme. Blof yapıyormuş yani onu anlamış olduk. Birde şeyi merak ettim. Aklınıza geldiğinde napıyosunuz ? Hani siz anladigim kadariyla sürekli iletişim kurmak istiyorsunuz ya. Şuan mesela nasıl oyaliyorsunuz kendinizi ?
Sessiz kalabilmenize sevindim. Ne yalan soyleyim hiç umudum yoktu. Ama insan bazen hirstan,kaybetme korkusundan kendini kaybedebiliyor. Taktiği ogrendiniz artık sıkıstikca kendi kabuğunuza cekilirsiniz :) Gelişmelerden haberdar edin mutlaka.evet yada ozledi vazgecti :)
suanda olayi kabullendigim icin umitsizlikten cektim kendimi yani ne yapsam kaybedecektim . bide evde degil, yanimda degil daha kolay oldu. evde gorup konusmamak daha zor . 10 gundur kavgaliyiz nerdeyse yani ilk birkac gun zordu sonra alistim konusmamaya.
ofiste calisiyorum, kk de takiliyorum yazilan yorumlari okuyorum cevap yaziyorum aslinda bu sekilde forumda cok vakit gecirdim . evde de tv izliyorum yemek yiyorum haberlere bakiyorum biraz. kardesimle , annemle, sizlerle konusuyorum. zaman gecti yani bir sekilde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?