ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

Bu arada bi gelisme daha var : profil resmini ikimizin fotografi yapmis dun. esim normalde sevmez boyle seyleri yani daha cok araba resmi, degisik bisey gorurse onun resmini falan paylasir teknolojiyle ilgili haberler falan paylasir. kendi resmini koymaz, benim resmimi hic koymaz. bu buyuk bir adim onun icin

Bak baştan sabretseydin şimdiye herşey süt liman olucak ti .çok sevindim canım ama aynen devam Özür dileyene kadar bak tava geliyor yavaş yavaş

Çok sevindim kocan resmen seni seviyorum demiş sessiz kalmaya devam

Bak gordunmu Özlemeye başladı bile.kk hatunlarina güven sen ağırdan almaya devam

Isler bu hale geldikten sonrasi icin. Oncesi icin bisey yapamadigim icin

Konuyu okuduğum resmen yıllar önceki kendimi gördüm.Ben seni çok iyi anlıyorum yaptıklarını hissettiklerini bende yıllar önce aynılarını yapıyodum erkek arkadaşıma hayatı hem ona hem kendıme zehir ediyodum. Mesaj attığımda yada aradığımda cevap vermezse hırs kaplıyodu içimi sonra adam isyan edince üzülüp pişman oluyodum. Zamanla başka seylere yöneldim bu huyumu azalttım artık eskisi gibi sıkmıyorum. İnan çok işe yarıyo kitap oku telefonuna oyun yükle aç internetten diziler seyret kafanı dağıtıcak şeyler yap gerçekten ciddi ciddi işe yarıyo. Hatta sana kitap bile önerebilirim.

Bu daha büyük bi gelişme. Blof yapıyormuş yani onu anlamış olduk. Birde şeyi merak ettim. Aklınıza geldiğinde napıyosunuz ? Hani siz anladigim kadariyla sürekli iletişim kurmak istiyorsunuz ya. Şuan mesela nasıl oyaliyorsunuz kendinizi ?

gelişmeler harika aynen böyle devam evliliğiniz kurtulacak eminim... Ama önemli olan barıştıktan sonra da bunu devam ettirmek daha dikkatli olmak bunu da unutmayın:)

Yok tuttum kendimi birsey yazmadan yatacagim.. Geldiginde de ayni konustugumuz gibi yapacagim. Birsey olursa yine mesaj vs yazarim size fikir almak icin

Gelişmeler çok güzel :) bak resminizi bile koymuş yani adam seni özlemiş .. Bak bir izin versen daha neler olacak ..
Bekle canım asla o ulaşmadan iletişime geçme eşinle ..

Canım bak azıcık sessiz kaldın hemen kocan geri adam attı, lütfen dik dur bu şekilde sessiz devam et kendine hakim ol.
Kocan bile beklemiyordu şok oldu demek ki, sen aramayınca soğuk durunca tutuşmaya başlamış muhtemelen. Bu iş buraya kadar bile gelmezdi en baştan bizi dinlemiş olsan ama oldu bir kere, bundan sonra adımlarını çok dikkatli atmalısın. Bundan sonra bu adamın sana insan gb davranmasını istiyorsan tavrını koruman gerekiyor, sana istediği gb hakaret edemeyeceğini, senin de bir sınırın olduğunu anlamalı bu adam.

Konu sahibi ortada yok bukadar uzun sessizlik hiç ona göre değil kocasiylami yazişiyo napıyo

merhaba , buradayim sadece is yogun azicik. yorumlari okudum cevap yazamadim sadece.
hayir kesinlikle birsey yazmadim, ondan da henuz bir mesaj birsey yok bakalim. artik daha bi umitliyim resmi gordugum icin

Gelişmeler çok güzel :) bak resminizi bile koymuş yani adam seni özlemiş .. Bak bir izin versen daha neler olacak ..
Bekle canım asla o ulaşmadan iletişime geçme eşinle ..

evett merak ediyorum geldiginde nasil olacak... kendime hakim olacagim artik sessiz, sakin, baski kurmadan daraltmadan gecinecegiz insallah..

gelişmeler harika aynen böyle devam evliliğiniz kurtulacak eminim... Ama önemli olan barıştıktan sonra da bunu devam ettirmek daha dikkatli olmak bunu da unutmayın:)

merhaba cok tesekkurler :) insallah guzel olur hersey. ben elimden geldigince hakim olacagim kendime. en azindan surekli bitbitbit mesaj atip aramam daraltmam sorgulamam.. bunlar buyuk rahatlama yaratir esimde bence

beni anlamaniza cok sevindim benimle ayni hisleri paylasan birisi var, evet iliskimz zehir oldu bu sekilde gordugunuz gibi. ayni hisler ayni icimi hirs kapliyor sanki bilerek yazmiyor cevap vermiyor gibi sonra o bahsedince anliyorum evet diyorum hakli uzuluyorum yaptiklarima, sonra o an yine geliyor cevap gelmiyor aramiyor 10larca mesaj atiyorum sikayet ediyorum ariyorum 5-6 kere falan. kitap onerebilirseniz sevinirim harika olur cidden

evet yada ozledi vazgecti :)
suanda olayi kabullendigim icin umitsizlikten cektim kendimi yani ne yapsam kaybedecektim . bide evde degil, yanimda degil daha kolay oldu. evde gorup konusmamak daha zor . 10 gundur kavgaliyiz nerdeyse yani ilk birkac gun zordu sonra alistim konusmamaya.
ofiste calisiyorum, kk de takiliyorum yazilan yorumlari okuyorum cevap yaziyorum aslinda bu sekilde forumda cok vakit gecirdim . evde de tv izliyorum yemek yiyorum haberlere bakiyorum biraz. kardesimle , annemle, sizlerle konusuyorum. zaman gecti yani bir sekilde..

Sessiz kalabilmenize sevindim. Ne yalan soyleyim hiç umudum yoktu. Ama insan bazen hirstan,kaybetme korkusundan kendini kaybedebiliyor. Taktiği ogrendiniz artık sıkıstikca kendi kabuğunuza cekilirsiniz :) Gelişmelerden haberdar edin mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…