- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Sessiz kalabilmenize sevindim. Ne yalan soyleyim hiç umudum yoktu. Ama insan bazen hirstan,kaybetme korkusundan kendini kaybedebiliyor. Taktiği ogrendiniz artık sıkıstikca kendi kabuğunuza cekilirsiniz :) Gelişmelerden haberdar edin mutlaka.
beni anlamaniza cok sevindim benimle ayni hisleri paylasan birisi var, evet iliskimz zehir oldu bu sekilde gordugunuz gibi. ayni hisler ayni icimi hirs kapliyor sanki bilerek yazmiyor cevap vermiyor gibi sonra o bahsedince anliyorum evet diyorum hakli uzuluyorum yaptiklarima, sonra o an yine geliyor cevap gelmiyor aramiyor 10larca mesaj atiyorum sikayet ediyorum ariyorum 5-6 kere falan. kitap onerebilirseniz sevinirim harika olur cidden
Geçecek geçecek yeter ki sen sakin ol.evet yada ozledi vazgecti :)
suanda olayi kabullendigim icin umitsizlikten cektim kendimi yani ne yapsam kaybedecektim . bide evde degil, yanimda degil daha kolay oldu. evde gorup konusmamak daha zor . 10 gundur kavgaliyiz nerdeyse yani ilk birkac gun zordu sonra alistim konusmamaya.
ofiste calisiyorum, kk de takiliyorum yazilan yorumlari okuyorum cevap yaziyorum aslinda bu sekilde forumda cok vakit gecirdim . evde de tv izliyorum yemek yiyorum haberlere bakiyorum biraz. kardesimle , annemle, sizlerle konusuyorum. zaman gecti yani bir sekilde..
merhaba canım, senin yorumlarını falan çok dikkatle takip ediyorum ve beğeniyorum,
Geçecek geçecek yeter ki sen sakin ol.
Bak inan ki şu saydıkların zaten gün içinde hemen hepimizin yaptıkları oluyor.
Hele ki KK çok engin bir deniz.
Daha ne muhteşem yerler var,biraz kurcalasan...
Sadece dert bölümlerini okuma,içini sıkma.
Ben çok sıkılınca Gebelik,Çocuk Bakımı bölümlerine çok girer bakarım. Gören de bir hazırlık var sanır. Öylesine kafa dağıtmak için okurum.
Diyet Bölümlerini okurum belki ilginç bir bilgi öğrenirim diye.
Temizlikten,düzenden hiç anlamasam da Püf Noktalarını okurum.
Teşekkür ediyorum çok çok.merhaba canım, senin yorumlarını falan çok dikkatle takip ediyorum ve beğeniyorum,
bebek düşünmüyorsun sanıırm hiç?
yaşlı olduğunuzu sanmıyorum:)Teşekkür ediyorum çok çok.
Bebe düşünmüyoruz,biz.
Yaşlandık artık...
Gerçekten hiç istemedim gençliğimde...yaşlı olduğunuzu sanmıyorum:)
hiç istemediniz mi? ya yanlış anlamayın bazen çok çok sitiyorum bazen de çok ağır ve sonsuz bir sorumluluk gibi me geliyor da o yüzden soruyorum
benim arkadasim sizin yasinizda bebek sahibi oldu daha bi genclesti guzellestiGerçekten hiç istemedim gençliğimde...
Şimdi de cidden bizden geçti diye düşünüyorum.
Bizim evde bu konuda pek konuşulmaz.
Cidden genç değilim. 37 yaşımdayım.
Korkuyorum ben ne yalan söyleyeyim, sağlık sorunlarımız var karı koca. Bebemiz etkilenir mi diye takılır kafamıza...
Saglik sorunlariniz neler tedavi edilebilir hersey .Gerçekten hiç istemedim gençliğimde...
Şimdi de cidden bizden geçti diye düşünüyorum.
Bizim evde bu konuda pek konuşulmaz.
Cidden genç değilim. 37 yaşımdayım.
Korkuyorum ben ne yalan söyleyeyim, sağlık sorunlarımız var karı koca. Bebemiz etkilenir mi diye takılır kafamıza...
Haber yok bugun saat aksam 8 olduaramadiki yazmadiki
olur, olabilirHaber yok bugun saat aksam 8 olduaramadiki yazmadiki
Haber yok bugun saat aksam 8 olduaramadiki yazmadiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?