ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

aynen, insallah yapacagim. Ederim tabiki cok cok tesekkurler desteginiz icin. Bakalim geldiginde neler olacak..

Bakın gördünüzmü sessizliğiniz işe yaradı Eşiniz ikinci bir adım daha attı çok sevindim gerçekten devamı mutlaka gelicektir

Bin muhteşem güneş, Uçurtma avcısı , Kocan kadar konuş serisi, AŞK !!! , Kürk mantolu madonna, Fareler ve insanlar, Ateş böceği yolu, süper zeki bi kadının über salak hikayesi ve nerdesin aşkım:) Bunları oku bak okudukca baska kitaplarada yöneliceksin

Sana persembeye kadar bekle arıcak seni demistim ,hemen yumusama sevindim

Geçecek geçecek yeter ki sen sakin ol.
Bak inan ki şu saydıkların zaten gün içinde hemen hepimizin yaptıkları oluyor.
Hele ki KK çok engin bir deniz.
Daha ne muhteşem yerler var,biraz kurcalasan...
Sadece dert bölümlerini okuma,içini sıkma.
Ben çok sıkılınca Gebelik,Çocuk Bakımı bölümlerine çok girer bakarım. Gören de bir hazırlık var sanır. Öylesine kafa dağıtmak için okurum.
Diyet Bölümlerini okurum belki ilginç bir bilgi öğrenirim diye.
Temizlikten,düzenden hiç anlamasam da Püf Noktalarını okurum.

merhaba canım, senin yorumlarını falan çok dikkatle takip ediyorum ve beğeniyorum,
bebek düşünmüyorsun sanıırm hiç?

yaşlı olduğunuzu sanmıyorum:)
hiç istemediniz mi? ya yanlış anlamayın bazen çok çok sitiyorum bazen de çok ağır ve sonsuz bir sorumluluk gibi me geliyor da o yüzden soruyorum
Gerçekten hiç istemedim gençliğimde...
Şimdi de cidden bizden geçti diye düşünüyorum.
Bizim evde bu konuda pek konuşulmaz.
Cidden genç değilim. 37 yaşımdayım.
Korkuyorum ben ne yalan söyleyeyim, sağlık sorunlarımız var karı koca. Bebemiz etkilenir mi diye takılır kafamıza...

Adam haklı. Isyerindeki adamı , yoğun çalıştığını bile bile bunaltmissiniz. Okurken benim bile bi huzur ver diye bagirasim geldi.

benim arkadasim sizin yasinizda bebek sahibi oldu daha bi genclesti guzellesti

Bende sizin gibiydim bizde tartismistik..bana tartisma sirasinda agir konustu hic bir masrafini bu gune kadar sorun etmedim araba dedin aldim ayllik masrafin benimkinin 2 kati tamam bizim icin calisiyorum bunu asla sorun etmedim herseyim senin icin bebegimiz icin ama artik beni bunaltma her istedigin oluyor bu ben bu kadar calistigim icin oluyor stresimi azaltacagina destek olacagina azarliyorsun dedi o gunden sonra hic nerdesin gec kaldin bile demedim ona..hala aklima geldikce utaniyorum bos yere bagirdim cagirdm kalbini kirdim 1 hafta suratsiz suratsiz konustuk 2 gun ayrı bile uyuduk gereksizmis hersey..

Saglik sorunlariniz neler tedavi edilebilir hersey .

bende yeni evli oldugum yillarda neden gec geldin kimleydin kimle konustun ne diyor gibi adami bunaltiyordum.simdi gerektigi zaman soruyorum ve esimde beni uyardi.disardan iceri girince hemen sorma bi geceyim iceri oturayim zaten ben sana senin bilmen gereken seyi sen sormadan soylerim dedi oylede oldu.simdi bazen biraz daha gec gelsede islerimi bitirsem diyorum.ben o donemleri evliligin ve bizlerin olgunlasirkenki acemi hallerimiz diye adlandiriyorum.simdi geriye donup baktigimda sacmasapan olaylardan dolayi birbirimizi uzduk yiprattik o zamanlara aciyorum hic gerek yokmus..

Bence esin sana ders vermeye calisti sen sessi kalinca ileri gittigini fark etti geri adim atacak hani bir laf varya kadin konusiyorsa mucale ediyordur susmussa vazgecmis demektir o hesap susmaaya devam eve gelincede sessizligini koru

Haber yok bugun saat aksam 8 oldu aramadiki yazmadiki
olur, olabilir
aman sen sakın arama sakııınnnnnn
eğer ararsan hehh bi kere aradım hemen yelkenleri suya indirdi blöf yapmış işte gideceği yok diye düşünecek ve sana saygısını biraz daha kaybedecek
ama eğer aramazsan adama sağlam tokat atmış olacaksın
ne oluyoruz bu kadın ciddi gidiyor elden diye endişelenecek

Haber yok bugun saat aksam 8 oldu aramadiki yazmadiki

Dün ki mesajlaşma hiç olmadı var say
Sonuçta hesapladığımız da hiç aramayacaktı gelene kadar sıfır irtibat olacaktı. Bu nedenle düşünme aramayı da aramasını da aynen devam
Bak ne kadar işe yaradı gördün. Asıl kırgın olan benim de sık sık hatırlat bunu kendine adım falan atma.
Eğer sürükleyici bir şeyler arıyorsun Ahmet Ümit'in kitaplarına bakabilirsin çok sürükleyici hem tarihi hem polisiye romanlar yazar. Hem kendini de oyalarsın.
Dırdır etmek yok tut kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…