- Konu Sahibi peaceful16
-
Haber yok bugun saat aksam 8 olduaramadiki yazmadiki
Aman dur şimdiye kadar tuttun kendini.. Arayacak yazacak diye bir şey yok. Bırak kafasına göre takılsın. Bak sen geri çekilince nasıl üstüne düştü. Aynen böyle olacak işte. Sen kacacaksin o kovalayacak. Az daha sık dişini. Her şeyin yoluna girmesi yakındır.Haber yok bugun saat aksam 8 olduaramadiki yazmadiki
Bu arada bi gelisme daha var : profil resmini ikimizin fotografi yapmis dun. esim normalde sevmez boyle seyleri yani daha cok araba resmi, degisik bisey gorurse onun resmini falan paylasir teknolojiyle ilgili haberler falan paylasir. kendi resmini koymaz, benim resmimi hic koymaz. bu buyuk bir adim onun icin
Geçecek geçecek yeter ki sen sakin ol.
Bak inan ki şu saydıkların zaten gün içinde hemen hepimizin yaptıkları oluyor.
Hele ki KK çok engin bir deniz.
Daha ne muhteşem yerler var,biraz kurcalasan...
Sadece dert bölümlerini okuma,içini sıkma.
Ben çok sıkılınca Gebelik,Çocuk Bakımı bölümlerine çok girer bakarım. Gören de bir hazırlık var sanır. Öylesine kafa dağıtmak için okurum.
Diyet Bölümlerini okurum belki ilginç bir bilgi öğrenirim diye.
Temizlikten,düzenden hiç anlamasam da Püf Noktalarını okurum.
Bin muhteşem güneş, Uçurtma avcısı , Kocan kadar konuş serisi, AŞK !!! , Kürk mantolu madonna, Fareler ve insanlar, Ateş böceği yolu, süper zeki bi kadının über salak hikayesi ve nerdesin aşkım:) Bunları oku bak okudukca baska kitaplarada yöneliceksin
Olabilir sen bekle .. arama sakin tamam mı ?
Biliyorum şuan için gidiyor ama birşeyleri ancak bu şekilde yoluna koyabilirsin ..
75 sayfayi az once bastan sona okudum ya resmennasil gözden kacirmisim bu konuyu diye kendimi sorguluyorum suan..
Nasil bir konu bu yaaa? Ayni zamanda hem sinirlendim, hem üzüldüm, kimi yerlerinde sevincten bu sekildeciglik attim.
Eger konu sahibimiz tavsiyeleri dinlerse bu isin tatliya baglanacagindan eminim. Umarim konunun basinda ki gibi kendi bildigini yapmaz.
Canim sana arkadaslarin söylediklerini tekrarlamak istemiyorum. Cünkü bende ayni fikirdeyim onlarla. Yazilanlara uy sen hersey düzelecek.
Takipteyim
Ben sana iyi geceler derim,o gelene kadar idare et.merabaa, aramadim tabi ama saat 10 oldu nerdeyse yatma vakti geldi ya insan bi iyi geceler der.... bisey der gunun nasil gecti der falan. acaba sanane falan dicegimden mi cekiniyor onu terslicem diye mi dusunuyor ne . anlamadim yani.
Canım ben boşanma ile ilgili attığın mailin
doğru bir hamle olduğunu söylemiştim.
Çünkü orada ailene bahsetmen ve onunda konuşayım tavrına evet konuş
diyerek onay vermen onu şaşırttı.
Çünkü bu senden beklemediği bir duruştu.
Sen normal şartlarda onu o kadar çok alıştırmışsın ki
alttan almaya ve hayır düzelelim demeye..
Bu kez böyle olmadı.
Arkasından gelen sessizliğin ve tepkisizliğinde
tavrınla pekişti ve işlerin onun planlayacağı gibi gitmeyeceğini
gösterdi.
Tabiri caizse noluyoruz sendorumu :)
Şuan ufak tefek dokunuşlarda bulunuyor.
Çünkü tükürdüğünü yalamak zor, allah kimseye yaşatmasın
Şuan artık önemli olan ufak dokunuşlar la değil
büyük adımlar atana kadar tavrını sürdürebilmen.
Biz sana sessiz ol, tepki verme derken dönene kadar bu şekilde
davran demiyoruz. Bunu bundan sonra ki ilişkiniz dede uygulamalısın.
Tabi ki arayacaksın, ulaşamadın mı o sana dönecek.
Bu kadar basit.
Otelde aslında merak ediyorum ne yapıyor nasıl geçiyor demişsin güldüm yine sana :) Evet insan merak eder ama sorar geçersin.
Ne yedin, kiminle oturdun, kaçta yattın, kaçta kalktın, toplantıdan kaçta çıktın şekilde değil.
Bu merak duyguna sonsuza kadar veda etmelisin.
Çünkü barışırsın 3 gün sonra yine başa sararsın.
Temel de sana ne anlatmaya ve öğretmeye
çalıştığımızı umarım anlıyorsundur.
Aman dur şimdiye kadar tuttun kendini.. Arayacak yazacak diye bir şey yok. Bırak kafasına göre takılsın. Bak sen geri çekilince nasıl üstüne düştü. Aynen böyle olacak işte. Sen kacacaksin o kovalayacak. Az daha sık dişini. Her şeyin yoluna girmesi yakındır.
Güzel gelişmeler olmuş canım:) çok sevindim. Eşin asla ayrılık düşünmüyor demiştim sana. Sadece ağzından çıkanlardan habersiz ve biraz düşüncesiz. Bak herşey çok güzel olacak, hatta kk hatunlarını dinler ağır ve otoriteyi eline almış bir kadın olmayı başarırsan bu adamı etrafında dolanıp dururken bile göreceksin bikaç ay içinde. Lütfen duygularına ve hormonlarına bir süreliğine dur de. Geldiğinde duvar gibi ol. Duygusuz, ne düşündüğü anlaşılmayan, karşısındakine değer veriyor mu vermiyor mu, onu dinliyor mu dinlemiyor mu anlaşılmayan bir kadın ol. Başka bir kadınla karşılaşsın kocan. Bu sefer ileri gittim dedir ona. Geldiği gün mümkünse ondan sonra gir eve. Ertesi gün o uyanmadan çık. Falan işte. Hemen iletişime geçme.... Hadi inşallah hayırlısı olsun
merhabaaa, tabiki birsey yapmadim ya askolsun, kac gundur tavsiyeleriniz ustune usluyum ve hic sesimi cikarmadim biliyorsunuz
mail icin basta cok pisman oldum geri donulmez birseye girdik iyice battim diye , ama simdi pisman degilim belki esim kaybetmekten korktu ve ustune de konusmayarak saglamlastirinca panikledi. fakaatttt suanda saat 10 ve hic bi ses cikmadi kendisinden. evet resmini degistirmis ama iletisim kurmuyor benimle. cekiniyor mu anlayamadim. baktim whatsappa giriyor yani musaitligi var. ama bana yazmiyor.... yani pismansa ozlediyse neden sessiz , bilmiyorum.terslememden korkuyor olabilir yada nedir bilmiyorum beni catlatmaya calisiyorda olabilir.
cumartesi gunu gelecek, yine suratim asik tepkisiz ve sert mi olmam gerekir ?
barisinca normal hayatta daraltmamam , bunaltmamam ayni hatalara dusmemem lazim en onemlisi o aslinda dogru soylediniz, bu noktaya gelmek istemiyorum yine , en azindan bu sebepten degil. incigini cincigini sormayacagim anladim :) mesela normalde baristik hersey yolundayken, evet arayabilirim ama acmazsa msj yok arama yk bi daha artik bekleme moduna geciliyo. veya genelde ondan msj bekleyeyim, onemli acil bisi olmadikca yazmayayim.
arada tatli guzel mesajlar yazabilirim cevap beklemeyen
çünkü o profil fotosunu değiştirdi ve senin tepki vermeni bekliyor bence o yüzden aramıyormerhabaaa, tabiki birsey yapmadim ya askolsun, kac gundur tavsiyeleriniz ustune usluyum ve hic sesimi cikarmadim biliyorsunuz
mail icin basta cok pisman oldum geri donulmez birseye girdik iyice battim diye , ama simdi pisman degilim belki esim kaybetmekten korktu ve ustune de konusmayarak saglamlastirinca panikledi. fakaatttt suanda saat 10 ve hic bi ses cikmadi kendisinden. evet resmini degistirmis ama iletisim kurmuyor benimle. cekiniyor mu anlayamadim. baktim whatsappa giriyor yani musaitligi var. ama bana yazmiyor.... yani pismansa ozlediyse neden sessiz , bilmiyorum.terslememden korkuyor olabilir yada nedir bilmiyorum beni catlatmaya calisiyorda olabilir.
cumartesi gunu gelecek, yine suratim asik tepkisiz ve sert mi olmam gerekir ?
barisinca normal hayatta daraltmamam , bunaltmamam ayni hatalara dusmemem lazim en onemlisi o aslinda dogru soylediniz, bu noktaya gelmek istemiyorum yine , en azindan bu sebepten degil. incigini cincigini sormayacagim anladim :) mesela normalde baristik hersey yolundayken, evet arayabilirim ama acmazsa msj yok arama yk bi daha artik bekleme moduna geciliyo. veya genelde ondan msj bekleyeyim, onemli acil bisi olmadikca yazmayayim.
arada tatli guzel mesajlar yazabilirim cevap beklemeyen
olur, olabilir
aman sen sakın arama sakııınnnnnn
eğer ararsan hehh bi kere aradım hemen yelkenleri suya indirdi blöf yapmış işte gideceği yok diye düşünecek ve sana saygısını biraz daha kaybedecek
ama eğer aramazsan adama sağlam tokat atmış olacaksın
ne oluyoruz bu kadın ciddi gidiyor elden diye endişelenecek
coook tesekkurler, kocan kadar konus' un filmini izlemistim. kulaga hepsi eglenceli geliyor :)
siz evlimisiniz? nasil biraktiniz bu huyunuzu baska seylere yonelerek mi sadece?
suanda umursamazligi hissediyorum yine sinirlerim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?