- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
- Konu Sahibi peaceful16
-
merhabaaa, tabiki birsey yapmadim ya askolsun, kac gundur tavsiyeleriniz ustune usluyum ve hic sesimi cikarmadim biliyorsunuz
mail icin basta cok pisman oldum geri donulmez birseye girdik iyice battim diye , ama simdi pisman degilim belki esim kaybetmekten korktu ve ustune de konusmayarak saglamlastirinca panikledi. fakaatttt suanda saat 10 ve hic bi ses cikmadi kendisinden. evet resmini degistirmis ama iletisim kurmuyor benimle. cekiniyor mu anlayamadim. baktim whatsappa giriyor yani musaitligi var. ama bana yazmiyor.... yani pismansa ozlediyse neden sessiz , bilmiyorum.terslememden korkuyor olabilir yada nedir bilmiyorum beni catlatmaya calisiyorda olabilir.
cumartesi gunu gelecek, yine suratim asik tepkisiz ve sert mi olmam gerekir ?
barisinca normal hayatta daraltmamam , bunaltmamam ayni hatalara dusmemem lazim en onemlisi o aslinda dogru soylediniz, bu noktaya gelmek istemiyorum yine , en azindan bu sebepten degil. incigini cincigini sormayacagim anladim :) mesela normalde baristik hersey yolundayken, evet arayabilirim ama acmazsa msj yok arama yk bi daha artik bekleme moduna geciliyo. veya genelde ondan msj bekleyeyim, onemli acil bisi olmadikca yazmayayim.
arada tatli guzel mesajlar yazabilirim cevap beklemeyen
Dün ki mesajlaşma hiç olmadı var say
Sonuçta hesapladığımız da hiç aramayacaktı gelene kadar sıfır irtibat olacaktı. Bu nedenle düşünme aramayı da aramasını da aynen devam
Bak ne kadar işe yaradı gördün. Asıl kırgın olan benim de sık sık hatırlat bunu kendine adım falan atma.
Eğer sürükleyici bir şeyler arıyorsun Ahmet Ümit'in kitaplarına bakabilirsin çok sürükleyici hem tarihi hem polisiye romanlar yazar. Hem kendini de oyalarsın.
Dırdır etmek yok tut kendini
aynen,
sen şimdi onun namına düşünmeyi bırak.
Yok terslemem den korkuyor yok çekiniyor..
Hiç alakası yok inan bana.
Kendini ikna çabasındasın
Adım atmak için teşvik etmek istiyorsun ama olmaz.
Yapamazsın çünkü izin vermiyoruz :)
Döndüğü zaman da yine bu modda devam edeceksin.
Geri sayfalarda uzun uzun yazdık.
Hoşgeldin yok, göz kontagı yok.
Sorularına kısa cevaplar. Hatta örnek verdim
şeker nerede?
-kahvenin yanında gibi. bu kadar.
İlgi ve alaka sıfıra inmiş olsun ve bunu hissetsin.
Olayın akışına göre zaten kızlar yönlendirecektir
Bir anda düzelme bekleme derken bu gibi durumlarda bahsettiklerimiz ..Eşinin amacı ne tam olarak bilemeyiz ama niyeti boşanmak değil belli ki ..
Eşin döndüğünde tepkisiz sanki o yokmuş gibi ol .. Suratın asık olmasın ama eşine de gülümseme kendi kendine de mutlu olabileceğini göster eşine ..
Yani tepkili hareket etme eşine karşı, eşini yoksay aynen sana gitmeden söylediği gibi ..
Eşin ne derse desin iki tatlı sözüne bir adımına koştuğun için sana bu saygısızlığı ..
Saygı sevgiden bile önemli .. Saydır kendini ..
Nişanlıyım aslında çok bişey yapmadım. Yoğunluğa daldım açık öğretim okuyodum işim değişti çok yogun bi işe girdim sonra kendiliğimden alıştım onu sıkmamaya yani kendinize yogunluk yaratın mesela tartıştınız kalktin evi temizleyin yada duşa girin oyun oynayın birini arayın yani onu aklınızdan çıkarıcak bişeyler yapın zaten sonra sakinleşirsiniz. Emin olun eşiniz alıştı bu ilgiye sonra kendisi kös kös mesaj atar şahsen benimki yapıyo
yok tamam yapmayacagim anlastik, herseyi berbat etmek istemiyorum 1 mesaj icin. gelince daha zor olacak zorlicam kendimi. yani benim icin hicbir sey degismemis gibi onun geri gelecegini anladigim icin yelkenleri indirmis bir goruntum olmayacak yani. hala hic bir konusma yok, yemek yok birlikte, falan. tamamen yok sayacagim yani.
umarim uzatmadan ozurlerini diler pismanligini dile getirir!! benim ustume dusmesi gereken o bunu kendime hep hatirlatmam gerekecek.... ben hemen yelkenleri suya indiriyorum ya adami pesimden kosturtmayi hic bilmiyorum
Seviyorsun ama nasıl seveceğini bilmiyorsun
sorun zaten bu.
Sevmek ile boğmak arasındaki çizgiyi ayıramadığın için
bu durumdasın. Önce bunu hep hatırlat kendine.
Seninle konuşmaya başladığında
sende reaksiyon vereceksin.
Çünkü haksız olan aslında sensin.
Ben sürekli vurguluyorum ama eş çok haklı orası ayrı.
Biz senin kadar eşini düşündüğümüz içinde yazıyoruz bunları.
Özür diledi diyelim
hemen atlamayacaksın boynuna.
Kaldıgın yerden devam etmeyeceksin.
Kırgınlıklarını anlatacaksın. Eskisi gibi olmayacagını
vurgulayacaksın. Ufak bir sarılma belki karşılıklı özür tamam.
Sonrası için zaman lazım.
Önce o bakacak sana değiştiğine ikna olacak.
Sonra sen kendini tartacaksın
gercekten değişebiliyormusun diye..
Huzurlugünlerin dediği gibi 2 tatlı sözüne bir göz kırpışına
koşma artık, her koştuğunda düştüğünü unutma.
Bakalım bu kadar yazdık bende merak ediyorum
boşa mı kürek çektik yoksa iyi bir şeye vesile mi olduk.
Hep birlikte göreceğiz.
birsey sormak istiyorum, eger bana kendine koca bul. yuzsuzlesme gibi terbiyesizlesmeseydi, ozur dilemem ve caba gostermem gerekirmiydi susup kendimi geri cekmek yerine?
simdi genel hatlariyla bu olayda ben sucluyum, ama oda inanilmaz agir konustu cidden vur dedin oldurdu. o yuzden onun bu konusmayi baslatip yonlendirmesi lazim. ozur dileyip kendi hislerini paylassin, bende dusuncelerimi paylasirim. bahsederse onu cok bunalttigimi vs usteledigimi bende anlatirim, bende bu huylarimi duzeltecegim diye. kosmamam lazim zaten tamam ben bosanmaya alistirmaya calisiyodum kendimi bir adim gordum ondan mutlu oldum ondan dolayi gevsedim. hayir bosa kurek cekmediniz sizlerle konusmasam biz bosanmaya dogru gidiyorduk gercekten, ne yapmam gerektigini bilmedigim icin sacma sapan usteleyip arayacaktim o da iyice cildiracakti belliki. hic bosa gitmedi bu yorumlar konusmalarimiz. ilerisi icin elimden geleni yapacagim... insallah eve gelince adam akilli konusur ozurunu diler. boyle sakiz gibi uzamaz bu mevzu. ben zaten bir konu acamam cunku bir mail attim ona.
Hayır yine özür dilemeni ve konuşmanı istemezdik senden.
Çünkü aranızdaki problem zaten bu.
Bu problemden bıktığı için sana ağır konuştu.
O söyledikleri için özür dileyecek göreceksin.
Dediğin gibi sende o zaman daha dikkatli olacağını anlatırsın.
Hatta kendinden emin bir tavırla yap bunu.
Ben istediğin gibi rahat bırakıyorum seni
Ama sende bir daha bu şekilde seviyesizleşirsen
bu seviyesizliği ve terbiyesizliği yutmayacağım bilgin olsun de.
Tavrını koy yani hiç çekinme.
Çünkü sana saygı göstermeyi unutmuş ya
hatırlaması konusunda yardımcı olmak lazım :))
Ya yazmasın boşverin bu kadar adım atması bile çok güzel birşey bence. Bu sefer sadece tavrınızı sizi de üzdüğünü anlasın lütfen az daha dayanın.. Ayy Hergün açıp özel okuyorum valla gelişme var mı diye :)
cok tesekkur ederimmmm. Insallah isterim yani, hosuma gider benim etrafimda donmesi dengeler oturmus olur benim icin, bos bos daraltmam bende.. deniyorum deniyorummmm icim icimi yiyor suanda. geldiginde tutacagim kendimi susarim fazla konusmam
Söylediklerinizi altına imzamı atarım
Fazla değil tatlım! Hiçç muhatap ol-ma-ya-cak-sın. Çok kerekirse kısa cümleler. Bi profil fotosuna bi mesaja fit olma sakın. Ortada yarım yamalak bişeyler var bu adım falan değil. Çok cimrice hareketler bunlar. Bırak biraz bonkör davranmayı öğrensin ilgi alaka konusunda. Bunlardan önce koca bir özür dilemesi lazım. Aynı yatağa girdiği karısını başka erkeklere yakıştırabilmek her erkeğin kolay kolay yapacağı şey değil ve bu durum her kadın kaldırabileceği bir durum değil. Bunları seni gaza getirmek içindeğil, bu gerçekleri unutmaman ve dik durman için yazıyorum. Hemen gevşeme sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?