ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

Bir anda düzelme bekleme derken bu gibi durumlarda bahsettiklerimiz ..Eşinin amacı ne tam olarak bilemeyiz ama niyeti boşanmak değil belli ki ..
Eşin döndüğünde tepkisiz sanki o yokmuş gibi ol .. Suratın asık olmasın ama eşine de gülümseme kendi kendine de mutlu olabileceğini göster eşine ..
Yani tepkili hareket etme eşine karşı, eşini yoksay aynen sana gitmeden söylediği gibi ..
Eşin ne derse desin iki tatlı sözüne bir adımına koştuğun için sana bu saygısızlığı ..
Saygı sevgiden bile önemli .. Saydır kendini ..

merabaa, yani evet beklenmedik birsey yapti... devam ediyorum hic birsey yapmadim.. cidden yaradi bana kalsa ben onun pesindeydim ve belkide benim bu aramalarimdan iyice bogulup ailesiyle konusmustu bile bosanma icin.
eve gelince nasi davrancam ya iste o kismi cok daha zorrrr biliyorsunuz.

bakayim , cok sagolun. tutarim kendimi ins

yok tamam yapmayacagim anlastik, herseyi berbat etmek istemiyorum 1 mesaj icin. gelince daha zor olacak zorlicam kendimi. yani benim icin hicbir sey degismemis gibi onun geri gelecegini anladigim icin yelkenleri indirmis bir goruntum olmayacak yani. hala hic bir konusma yok, yemek yok birlikte, falan. tamamen yok sayacagim yani.
umarim uzatmadan ozurlerini diler pismanligini dile getirir!! benim ustume dusmesi gereken o bunu kendime hep hatirlatmam gerekecek.... ben hemen yelkenleri suya indiriyorum ya adami pesimden kosturtmayi hic bilmiyorum

bosanmak falan degil tabi ozledi bence.. surat asmam ama normal olurum, kirgin olurum.. beni bir resim ve bir iyimisin nasilsin mesajiyla kandiramamali!! bu kadarda kolay kanilmaz canim dunden raziymis dicek sonra bi dahakine hic de inanmaz.
insallah duzeltiriz iliskimizi. cok cabuk inanip kaniyorum hemen yelkenleri indiriyorum ya.

aynen biliyomusunuz, bazen bi kavgaya girisiyoruz cenem agriyo konusmaktan esimin tansiyonu cikiyo sinirinden.
o istiyo ki tartistik bitti susalim, konusmayalim konustukca buyuyo, bende kirici vs konusmam ama asiri uzatiyorum, o da sinirleniyo kabalasiyo sus diyo git diyo gitmeyip uzattikca kabalasiyo . ben gidip biseylerle ugrassam aynen oyle gececek. ama o anda icimdeki ofke, duzeltme istegi vs cok baskin oluyo. yapacagim insallah umitliyim

Seviyorsun işte
ama nasıl seveceğini bilmiyorsun
sorun zaten bu.
Sevmek ile boğmak arasındaki çizgiyi ayıramadığın için
bu durumdasın. Önce bunu hep hatırlat kendine.
Seninle konuşmaya başladığında
sende reaksiyon vereceksin.
Çünkü haksız olan aslında sensin.
Ben sürekli vurguluyorum ama eş çok haklı orası ayrı.
Biz senin kadar eşini düşündüğümüz içinde yazıyoruz bunları.
Özür diledi diyelim
hemen atlamayacaksın boynuna.
Kaldıgın yerden devam etmeyeceksin.

Kırgınlıklarını anlatacaksın. Eskisi gibi olmayacagını
vurgulayacaksın. Ufak bir sarılma belki karşılıklı özür tamam.
Sonrası için zaman lazım.
Önce o bakacak sana değiştiğine ikna olacak.
Sonra sen kendini tartacaksın
gercekten değişebiliyormusun diye..
Huzurlugünlerin dediği gibi 2 tatlı sözüne bir göz kırpışına
koşma artık, her koştuğunda düştüğünü unutma.
Bakalım bu kadar yazdık bende merak ediyorum
boşa mı kürek çektik yoksa iyi bir şeye vesile mi olduk.
Hep birlikte göreceğiz.

birsey sormak istiyorum, eger bana kendine koca bul. yuzsuzlesme gibi terbiyesizlesmeseydi, ozur dilemem ve caba gostermem gerekirmiydi susup kendimi geri cekmek yerine?
simdi genel hatlariyla bu olayda ben sucluyum, ama oda inanilmaz agir konustu cidden vur dedin oldurdu. o yuzden onun bu konusmayi baslatip yonlendirmesi lazim. ozur dileyip kendi hislerini paylassin, bende dusuncelerimi paylasirim. bahsederse onu cok bunalttigimi vs usteledigimi bende anlatirim, bende bu huylarimi duzeltecegim diye. kosmamam lazim zaten tamam ben bosanmaya alistirmaya calisiyodum kendimi bir adim gordum ondan mutlu oldum ondan dolayi gevsedim. hayir bosa kurek cekmediniz sizlerle konusmasam biz bosanmaya dogru gidiyorduk gercekten, ne yapmam gerektigini bilmedigim icin sacma sapan usteleyip arayacaktim o da iyice cildiracakti belliki. hic bosa gitmedi bu yorumlar konusmalarimiz. ilerisi icin elimden geleni yapacagim... insallah eve gelince adam akilli konusur ozurunu diler. boyle sakiz gibi uzamaz bu mevzu. ben zaten bir konu acamam cunku bir mail attim ona.

Hayır yine özür dilemeni ve konuşmanı istemezdik senden.
Çünkü aranızdaki problem zaten bu.
Bu problemden bıktığı için sana ağır konuştu.
O söyledikleri için özür dileyecek göreceksin.
Dediğin gibi sende o zaman daha dikkatli olacağını anlatırsın.
Hatta kendinden emin bir tavırla yap bunu.
Ben istediğin gibi rahat bırakıyorum seni
Ama sende bir daha bu şekilde seviyesizleşirsen
bu seviyesizliği ve terbiyesizliği yutmayacağım bilgin olsun de.
Tavrını koy yani hiç çekinme.
Çünkü sana saygı göstermeyi unutmuş ya
hatırlaması konusunda yardımcı olmak lazım :))

banada ozur diler gibi geliyor ama bakalim gorecegiz, bende kendimi ifade ederim hislerimi, degisecegimi .. bi daha boyle laflar duymak istemedigimi. kaldiramayacagimi..
umarim sormaz is yeriyle konusmusmuydun, veya annenler ile konustunmu anlattinmi falan diye.
Sayenizde duzelttim birazcik , sizden gelen yorumlar olmasa ben hala usteliyordum iyi var KK :)
insan bi iyi geceler bisey yazar yani.

Ya yazmasın boşverin bu kadar adım atması bile çok güzel birşey bence. Bu sefer sadece tavrınızı sizi de üzdüğünü anlasın lütfen az daha dayanın.. Ayy Hergün açıp özel okuyorum valla gelişme var mı diye :)

Evet guzel en azindan bir adim geldi ama ben ozur bekliyorum.. Dayaniyorum hic birsey yapmam.. biraz dizi kivaminda oldu asama asama geldik herkesin yorumlari sayesinde.

baştan sona okudum.kızma ama sanki değişemiceksin gibi geldi.buranın gazıyla zor tutuyorsun kendini.kişiliğinle alakalı bir durum aşılması zor ama imkansız değil tabi.umarım herşey gönlünce olur.

cok tesekkur ederimmmm. Insallah isterim yani, hosuma gider benim etrafimda donmesi dengeler oturmus olur benim icin, bos bos daraltmam bende.. deniyorum deniyorummmm icim icimi yiyor suanda. geldiginde tutacagim kendimi susarim fazla konusmam

Fazla değil tatlım! Hiçç muhatap ol-ma-ya-cak-sın. Çok kerekirse kısa cümleler. Bi profil fotosuna bi mesaja fit olma sakın. Ortada yarım yamalak bişeyler var bu adım falan değil. Çok cimrice hareketler bunlar. Bırak biraz bonkör davranmayı öğrensin ilgi alaka konusunda. Bunlardan önce koca bir özür dilemesi lazım. Aynı yatağa girdiği karısını başka erkeklere yakıştırabilmek her erkeğin kolay kolay yapacağı şey değil ve bu durum her kadın kaldırabileceği bir durum değil. Bunları seni gaza getirmek içindeğil, bu gerçekleri unutmaman ve dik durman için yazıyorum. Hemen gevşeme sakın.

Söylediklerinizi altına imzamı atarım
peaceful16 canım bunları aklına kazı ki asla unutma asla yelkenleri suya indirme

2 gündür ilk sayfadan son sayfaya kadar sizin ve burdaki arkadaşların yorumlarınızı okudum...Sonucu bende merak eder oldum.Size yazılan önerileri kulak arkası yapmamanıza sevindim..
Evliligin ilk yıllarında hepimiz bir şekilde hatalar yaptık önemli olan yapilan hatalardan ders çıkarmak tekrarlamamak siz eşinizin nelerden hoşlandığını nelerden sıkıldığını bizden daha iyi bilirsiniz birlikte aynı çatı altında anlaşarak huzurla sağliklı bir hayat sürmek için bazen bazi şeylerden ödün vermek gerekiyor bu erkek içinde geçerli hiç birsey tek taraflı olmaz beklenmemeli bana gore yalnız hatalı olan siz değilsiniz eşinizinde ağzından çıkanı kulağı duymalı hoş sözler sarfetmemiş dedikleri yenilir yutulur sözler değil
benim size abla tavsiyem tamam belki oda kızginlıkla söyledi ki yenilir yutulur laflar değil bunları tekrar etmemesi için yerini ve zamanını bekleyin eşinize bu söylediği hakaretlerin yakıştırmaların hiç hoş olmadığını hak etmediğinizi belirtin...
Tekrarlaması halinde hiç gözünün yaşına bakmayacağınızı söyleyin yanii blöff yapın sizi ezik her lafı duyupda yinede dizinin dibinden ayrılmayan biri gibi görmesin..Bugün bu hakaretleri sarfeden yarın daha beterinide yapar çünkü nasılsa ben söylüyorum yutup oturuyor demesin..
Bana ilk yıllar politika yap derlerdi siyasetci ol derlerdi hep derdimki nasıl yapıcam ne yapmam gerekiyor zamanla öğreniyorsun eşini tanıyorsun eşin seni tanıyor her evde kavga olur evliliğin tadı tuzu derler önemli olan kavga tartışma sırasında karşımdakini kırmak adına agzına gelen her kelimeyi sarfetmemek kimse boşanmak için evlenmiyor yuva kolay kurulmuyor size burda biraz daha fazla görev düşüyor..
Sevginizle ilginizle eşinizi bunaltmışsınız şimdiye kadar kaçmış kovalamışsınız bu saatden sonra yapacağınız şey rolleri değişmek günde 5 kez arıyorsanız arama sayısını en aza indirin telefona cevap vermedi dur birde mesaj atıyım demeyin
ütü ihtiyacın varmı demeyin mesela evin hanımı sizsiniz ütüsünü yapın yerine koyun kesinliklee sormayın ister giysin ister giymesin keyfi bilir siz görevinizi yapın aksam evinizin yemeğini yapın yer yemez o onun problemi birkez sorun yemek hazırlıyorum diyin aç degilim derse üstelemeyin niye değilsin ne yedin vs.. sormayın peki diyin işinize dönün küsülüyken asla günaydın hoşgeldin güle güle demem mesela adı üstünde küsümm iştee :)
Siz onun peşinden koşmayın bırakın o koşsun şaşırtın onu inanın bisey kaybetmez kazanırsınız...
Çok uzunn bir yorum olduu farkındayım yazdıkca yazasım var :)) neyse burda bırakıyorum konunuzu takipdeyim Allah herkeze huzur versinn inşallahh son birşeyy burdaki size yorum yazan öneride bulunan hanimları dinleyin pişman olmassınizz yapıcı yorumlarda bulunmuşlar :) hepsinden rabbim razı olsun

3-4 gündür sürekli takip ediyorum. En başta siz haksızdınız, ama şu anda eşiniz. Allah'tan biraz buradakileri dinleyip kendinizi tuttunuz da, işler biraz düzeliyor gibi. Son durum nedir ? İnşallah yazmamışsınızdır

sevindim canım msj atmasına
biraz daha bekle sabred canım olacak,
ama mesafeli ol mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…