- Konu Sahibi peaceful16
-
nedenki ya aptalca gurur mu yapiyor acaba terslerimde kotu duruma duser diye bu kadar korkak davranilmazki.
anlamadim neyin tribinde neyin sessizligi ya sinir oldum cidden.[/QUOTE
whatsaap yazdıgında ne dedin peki
sakin ol bak yine öfkeyle kalkıyorsun
esim normalde arar sorar yani hic bir gunumuz habersiz gecmez ozellikle boyle is seyahatinde oldugunda illaki arar , yazar gunaydin nasilsin vs konusuruz. cidden umursamiyor gibi geliyo suanda ona sinirleniyorum.
Bak canım ''normalde arar sorar'' diyorsun şuan aranızda normal olmayan bir durum var ..
Eşin bir nasılsın dedi bir resim değiştirdi diye hemen umutlanıp herşey hemen eski moduna girsin istiyorsun ..
Ama olmaz ...
Bu kadar ağır laflardan sonra olmasın da zaten ..
Biraz zaman ver akışına bırak .. Sonuçta bu adam senin kocan ha diyince ayrılamıyacağınıza göre neden bu telaş ki adamın niyeti de ayrılmak değil ..
Beklemek zorundasın, yoksa başa dönersin ve hiçbir ciddiyetin kalmaz ..
Neden neden diye sorup durma artık kendine ..
Bu psikoloji seni hataya sürükler ..
[/QUOTE
Whatsappta iyimisin bir ihtiyacin varmi dedi iyiyim sen dedm oda bende iyi ayni iste dedi bu kadar . Ve bu carsamba gunuydu...
Kendini bilen efendi adam gibi adam kalkıpda eşine o tür yakıştırmaları yapmaz yapamazz bekçisizz bağa rastlamış o lafları o adama yedirirdimde yazık karşısındaki kızcağızz ben degill hiç birşeye kızmamda bu namusa dil uzatıldığı zaman ben benlikten çıkıyorum..Siz sizz olun sakın kendinizden ödün vermeyin ona düşmüşse önce gelip giderkenki sarfettiği lafların hesabını versin..
Ben sizin yerinize olsam saçımı başımı toplarım yemeğimi yer kahvemi içerim günümü yaşarım yarına elimizde senetmi var kendinizi yıpratmayın hiç kimse için degmiyor bunu zamanla anlıycaksıniz şuanda çok yeni evlisiniz beni anlamanız size zor gelebilir..
Biliyorum, bosanmak istemiyor evet bana bir mesaj veriyo resimle hemen olsun istemiyorm kac gun oldu o gideli yanlismiyim?
Sustum cektim kendimi merak etmeyin yazmicam aramicamda tabiki. Ama yani haksiz olan esi bosanicam diyen bir koca hemde o kadar agir laf ettiyse ne diye susar ki hala , bosanmak istemiyosa bide. Bu rahatligi anlamiyorum....
Ne diye mesaj atmış kaçırdım sanırımsevindim canım msj atmasına
biraz daha bekle sabred canım olacak,
ama mesafeli ol mutlaka
niye sen diye sordun ki
orda senin hala yumuşak olduğunu anlamış
ve eşin alışmış sürekli senin barışmalara gitmenden
o yüzden naz yapıyor
sen alıştırmışsın bir çok huyunu
Şöyle düşün,
eğer ki eşin sana böyle bir tepki vermeseydi sen hatalarını, yanlışlarını farkedecekmiydin?
Sen eşinle eşin sana ne yaparsa yapsın, ne söylerse söylesin sürekli barışmaya hazır, tek derdi eşinin araması sorması sevgiye boğması olan bir imsajı çiziyorsun ..
Eşin daha tam olarak olayın farkında bile değil ki ..
Çünkü sana ne söylerse söylesin kalbini kıracak acıtacak ne kelime kullanırsa kullansın hiç ciddi anlamda tepki almamış senden ..
Eşinin modu hala sana kızgın ama siniri geçmiş öfkesini soğumuş bir adam modu ..
İşte sen de bu sefer eşine ağzından çıkan kelimelerin ne derece bir hata olduğunu göstermelisin ki eşin de birşeylerin farkına varsın ..
Eşin şuan hala kendi açısından bakıyor olaya ..
Sana mesaj atmasını da senin boşanma konusunu fazla ciddiye aldığın için yoklama amaçlıydı bana göre ..
Hala farkinda degilmi sizce hic bir kere arayip sormadim. Benden oyle bir mail bile ilk defa aldi. Yani o resmi degistirene kadar bana bi yazsaydi gonlumu alsaydi, ama sizin dusunceniz hala o noktaya gelememis. Pismanligi yok yani kendiyle ilgili beni kaybetme korkusu yok ozlemesi yok aynen dogru soylediniz neden olsun zaten ne yaparsa kaybetmemis. Hala kaybetmemis hatta , bundan emin mi bilmiyorum ama bir sekilde gonlumu alir diye dusunuyordur
Ne diye mesaj atmış kaçırdım sanırım
Aynen bencede o mesajda yapması gereken ''iyiyim tesekkürler umarın senin açından da herşey yolundadır'' demekti ..
Karşı soru barındarmayan bir mesaj uygun olanıydı
Hala farkinda degilmi sizce hic bir kere arayip sormadim. Benden oyle bir mail bile ilk defa aldi. Yani o resmi degistirene kadar bana bi yazsaydi gonlumu alsaydi, ama sizin dusunceniz hala o noktaya gelememis. Pismanligi yok yani kendiyle ilgili beni kaybetme korkusu yok ozlemesi yok aynen dogru soylediniz neden olsun zaten ne yaparsa kaybetmemis. Hala kaybetmemis hatta , bundan emin mi bilmiyorum ama bir sekilde gonlumu alir diye dusunuyordur
Dediklerimi çok yanlış anlamışsın ..
Eşin sana mesaj attı çünkü, senin boşanmayı kabullendiğini düşündü ve ciddiyetini anlamak için seni yoklamak istedi ..
Çünkü gerçekte eşin boşanmak istemiyor ..
Resmini değiştirdi çünkü, seni özledi .. Adam uzun zaman sonra ilk defa sensiz kaldı sesini duymadı ve senin önemini anladı içten içe hayatında ..
Şimdi diğer bir konuya da gelirsek, sana git başka koca bul kelimesinin yanlış olduğunun farkında değil ..
Sadece fazla uzattım niyetim boşanmak değil akıllansın istedim modunda ..
iyim bir şeye ihtiyacım yok derdim kesip atardım
3 4 saat sonra yazardım
o zaman bak nasıl paçaları tutuşuyodu
Canim hayret ettim okurken başlangıç kismi ayni beni anlatiyordu ama seni sevmiyorum bosanalim falan demedim direkt olarak çok sinirlenip kavga ettikten sonra ben dedim bosanlaim diye ..ben de bilmiyorum napicagimiMerhaba,
1 senelik evliyim yurtdisinda yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.
esimden ilgi bekliyorum, gun icinde aramasini mesaj atmasini, ben yazinca veya arayinca cevaplamasini istiyorum bunlar olmayinca ustune gidiyorum sanki beni umursamiyor gibi geliyor. esim cok yogun calisiyor eve 8 gibi geliyor hatta bazen daha gec. acikcasi ondan romantizm bekliyorum arasin ilgilensin vs.
yine boyle yazmadigi bir gun (sali gunu) birsuru mesaj attim gormedi 4 saat sonra gordu toplantidayim dedi, eve geldiginde paylastim ben sana ulasabilmek istiyorum konusmak istiyorum beni onemsemiyosun gibi geliyo yazmayinca dedim, is yerinde beni rahatsiz etme dedi yogunum eve gelince konusalim dedi musait olursam ariyorum yaziyorum dedi ama yazmadim diye 20 tane msj atip arama dedi usteleme dedi. sonra tartisma biraz daha devam edince dediki "zaten yazdigin anda acsam yazsam bile bos konusacaksin sikayet edeceksin benden veya ilgi istiyorum diyeceksin yeter artik katlanamiyorum. eve geldigimde bi huzur bulayim bi mutluluk bulayim. tum gun msj atiyosun sikayet ediyosun eve geliyorum yine sikayet ediyosun , isteyken sana onceligim yok nasilsin napiyosun en fazla bu kadar konusalim eve gelince konusuruz ama bu dirdirlarina susmamana katlanamiyorum artik " dedi. sonra ben madem katlanamiyorsun niye duruyosun benimle dedim o da "durmak istemiyorsan durma bosan " dedi. bende beni sevmiyormusun nasil bu kadar kolay soyluyorsun dedim zorladim biraz oda evet sevmiyorum dedi sonunda, umrumda degil sevgim bana huzur vermiyorsan bana mutluluk vermiyorsan kolum olsa keserim bu kadar strese. dedi..
2 gundur kusuz yani, uzuluyorum , boyle olsun istemiyorum iliskimi saglamlastirmak istiyorum...
mesaj atmiyorum aramiyorum 2 gundur rahat davraniyorum ama barismak istiyorum.. sizce nasil davranayim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?