ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

Kendini bilen efendi adam gibi adam kalkıpda eşine o tür yakıştırmaları yapmaz yapamazz bekçisizz bağa rastlamış o lafları o adama yedirirdimde yazık karşısındaki kızcağızz ben degill hiç birşeye kızmamda bu namusa dil uzatıldığı zaman ben benlikten çıkıyorum..Siz sizz olun sakın kendinizden ödün vermeyin ona düşmüşse önce gelip giderkenki sarfettiği lafların hesabını versin..
Ben sizin yerinize olsam saçımı başımı toplarım yemeğimi yer kahvemi içerim günümü yaşarım yarına elimizde senetmi var kendinizi yıpratmayın hiç kimse için degmiyor bunu zamanla anlıycaksıniz şuanda çok yeni evlisiniz beni anlamanız size zor gelebilir..

esim normalde arar sorar yani hic bir gunumuz habersiz gecmez ozellikle boyle is seyahatinde oldugunda illaki arar , yazar gunaydin nasilsin vs konusuruz. cidden umursamiyor gibi geliyo suanda ona sinirleniyorum.

Bak canım ''normalde arar sorar'' diyorsun şuan aranızda normal olmayan bir durum var ..
Eşin bir nasılsın dedi bir resim değiştirdi diye hemen umutlanıp herşey hemen eski moduna girsin istiyorsun ..
Ama olmaz ...
Bu kadar ağır laflardan sonra olmasın da zaten ..
Biraz zaman ver akışına bırak .. Sonuçta bu adam senin kocan ha diyince ayrılamıyacağınıza göre neden bu telaş ki adamın niyeti de ayrılmak değil ..
Beklemek zorundasın, yoksa başa dönersin ve hiçbir ciddiyetin kalmaz ..
Neden neden diye sorup durma artık kendine ..
Bu psikoloji seni hataya sürükler ..

Biliyorum, bosanmak istemiyor evet bana bir mesaj veriyo resimle hemen olsun istemiyorm kac gun oldu o gideli yanlismiyim?
Sustum cektim kendimi merak etmeyin yazmicam aramicamda tabiki. Ama yani haksiz olan esi bosanicam diyen bir koca hemde o kadar agir laf ettiyse ne diye susar ki hala , bosanmak istemiyosa bide. Bu rahatligi anlamiyorum....

Aynen kendine etti o hakaretleri hala kocam ve ayrilmayi dusunmuyor. Namus konusunda en son laf edilecek insanlardan biriyimdir suphe yok.
Genel hatlariyla olayda ben haksiz olabilirim ama bu laflarin ustune soylenedek soz kalmadi yani o yuzden bu sessizligine anlam veremiyorum bir geri adim yok.

Şöyle düşün,
eğer ki eşin sana böyle bir tepki vermeseydi sen hatalarını, yanlışlarını farkedecekmiydin?
Sen eşinle eşin sana ne yaparsa yapsın, ne söylerse söylesin sürekli barışmaya hazır, tek derdi eşinin araması sorması sevgiye boğması olan bir imsajı çiziyorsun ..
Eşin daha tam olarak olayın farkında bile değil ki ..
Çünkü sana ne söylerse söylesin kalbini kıracak acıtacak ne kelime kullanırsa kullansın hiç ciddi anlamda tepki almamış senden ..
Eşinin modu hala sana kızgın ama siniri geçmiş öfkesini soğumuş bir adam modu ..
İşte sen de bu sefer eşine ağzından çıkan kelimelerin ne derece bir hata olduğunu göstermelisin ki eşin de birşeylerin farkına varsın ..
Eşin şuan hala kendi açısından bakıyor olaya ..
Sana mesaj atmasını da senin boşanma konusunu fazla ciddiye aldığın için yoklama amaçlıydı bana göre ..

niye sen diye sordun ki
orda senin hala yumuşak olduğunu anlamış
ve eşin alışmış sürekli senin barışmalara gitmenden
o yüzden naz yapıyor
sen alıştırmışsın bir çok huyunu

niye sen diye sordun ki
orda senin hala yumuşak olduğunu anlamış
ve eşin alışmış sürekli senin barışmalara gitmenden
o yüzden naz yapıyor
sen alıştırmışsın bir çok huyunu

Aynen bencede o mesajda yapması gereken ''iyiyim tesekkürler umarın senin açından da herşey yolundadır'' demekti ..
Karşı soru barındarmayan bir mesaj uygun olanıydı

Hala farkinda degilmi sizce hic bir kere arayip sormadim. Benden oyle bir mail bile ilk defa aldi. Yani o resmi degistirene kadar bana bi yazsaydi gonlumu alsaydi, ama sizin dusunceniz hala o noktaya gelememis. Pismanligi yok yani kendiyle ilgili beni kaybetme korkusu yok ozlemesi yok aynen dogru soylediniz neden olsun zaten ne yaparsa kaybetmemis. Hala kaybetmemis hatta , bundan emin mi bilmiyorum ama bir sekilde gonlumu alir diye dusunuyordur

senin sabrinida deniyo olabilir. dayanamicak aricak yazicak nasilsa diye rahattir belki. kesinlikle ve kesinlike arama birak ne hali varsa modu olsun zor ama yap gelince isterse 1ay konusmasin sende konusma adim atma soguk kanli ol bide barisinca hemen beni neden merak etmedin naptin oralarda hicmi dusunmedin deme basa sarmayin ve sen neler yaptin diye sorarsa sessizlik iyi geldi de anlatma yani seni merak ettim seni dusundum yedi yirmi dort aklimdaydin yok hakkinda hayirlisi sabirla takip ediyorum gelismeleri

Dediklerimi çok yanlış anlamışsın ..
Eşin sana mesaj attı çünkü, senin boşanmayı kabullendiğini düşündü ve ciddiyetini anlamak için seni yoklamak istedi ..
Çünkü gerçekte eşin boşanmak istemiyor ..
Resmini değiştirdi çünkü, seni özledi .. Adam uzun zaman sonra ilk defa sensiz kaldı sesini duymadı ve senin önemini anladı içten içe hayatında ..
Şimdi diğer bir konuya da gelirsek, sana git başka koca bul kelimesinin yanlış olduğunun farkında değil ..
Sadece fazla uzattım niyetim boşanmak değil akıllansın istedim modunda ..

Çatlama o zaman yaz gitsin.
Başla klasik bombardımanına.
Ben anlamıyorum konuyu biz mi yanlış anlıyoruz.
Sorun zaten senin dur durak bilmeden üstüne gitmen değil mi?
Çarşambadan cumaya demişsin sanki aradan haftalar geçmiş
gibi.. 2 gün yaa..
Ne olmasını umdun ki cidden sen.
Yok peşimden koşacaktı zannettim, yok üzerime düşecekti..
Adam zaten senin yapışmandan bıkmış
niye peşinden koşsun, niye üzerine düşsün.
Zaten sensiz ölüp biten bir adam olsa senin ilginden
bunalıp isyan etmezdi.
Birde sürekli benden çekiniyor mu diyorsun iyice deliriyorum.
Burada eşin kadar hepimiz biliyoruz ki adam
sadece aşkım yazsa ve beklese
Sen fitsin zaten.Başka birşey yazmasına gerek yok.
Arka arkaya en az 100 kelime yazabilirsin o potansiyel var sende.

Barışsanız bile
Sende düzelme falan olmaz çok net belli.
Yukarıda bir arkadaş da demiş zaten buranın gazıyla
tutuyorsun kendini sadece.

Boşa kürek..

Aynen bencede o mesajda yapması gereken ''iyiyim tesekkürler umarın senin açından da herşey yolundadır'' demekti ..
Karşı soru barındarmayan bir mesaj uygun olanıydı

iyim bir şeye ihtiyacım yok derdim kesip atardım
3 4 saat sonra yazardım
o zaman bak nasıl paçaları tutuşuyodu

[

Ayrıca şuan seni aramamasınız nedeni de bana kalırsa seni şımartmamak, sana ayar vermek ..
Çünkü adam alışmış ki senin herhalukarda onunla barışacağına ..
Seni istediği şekle sokmak istiyor ve bunu da senin ince noktanı kullanarak yapıyor ..
Sen alıştırmışsın eşini ..
Senin de eşine bir ayar vermen şart o yüzden ..

Canim hayret ettim okurken başlangıç kismi ayni beni anlatiyordu ama seni sevmiyorum bosanalim falan demedim direkt olarak çok sinirlenip kavga ettikten sonra ben dedim bosanlaim diye ..ben de bilmiyorum napicagimi üzülme umarim düzelir her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…