ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

merhabalar,
yine duygusallastigimi hissediyorum. carsamba gununden beri hicbir haber gelmedi. bir arama bir mesaj hic bisey yok. hemde haksiz oldugu halde... nasil rahatki bu kadar, dediginiz gibi cok agir konustu ve nerdeyse 10 gundur kusuz kavgaliyiz e bi niyeti yokmu artik konusmaya barismaya , merak edip beni sormaya. iyice mesafe girdi araya.

Lütfen duygusallaşmayın. Erkekler böyledir, kolay kolay dönmezler. Erkek arkadaşımla benim hatam sonucunda ayrıldık ama ağır konuştuğu için kaldıramadım, tamam bitti artık derken üzerinden 10 gün geçti, hiç ses seda çıkarmadığım için yediremedi mesaj attı, barışmak istediğini söyledi. İstemiyorum dedikçe üzerime düştü. Maalesef genel yapıları böyle. Kaçan kovalanır misali. Siz istemedikçe, suratına bakmadıkça, uzaklaştıkça, sizi ulaşılamaz gördüğü için elde etmek amacıyla daha fazla uğraşacak. Bunu unutmayın. Siz ne kadar üzerine düşerseniz, sizi elinde gördüğü için üzerinize düşmek zorunda hissetmeyecek kendini. Eğer siz uzak durursanız, elimden kaçar düşüncesiyle sizin üzerinize düşecek. Hatta en başında istediğiniz gibi ilgi gösterecek, ama siz ilgilenmezseniz tabi.

Sabır arkadaşım, bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.
Haklısın tabii buruklaşmışsındır...
Ama az daha sabret lütfen.

merhabalar,

dogru ama ben uzak duruyorum zaten kac gundur, 10 gundur dogru durust konusmadik kavgaliyiz ve en son carsamba gunu iyimisin falan dedi yani bugun cuma nerede bu adamdan ses yok. sinir oldum suanda.
hem hatali hemde suskun sessiz, resmini degistirmekle birsey cozulmuyor. ben ilgilenmiyorumda catlarim yakinda sinirleniyorum bu kadar umursamazligina.

Sabır arkadaşım, bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.
Haklısın tabii buruklaşmışsındır...
Ama az daha sabret lütfen.

sabrediyorum sagol deniyorumda hakikaten neden gamsiz bu kadar? en son carsamba bi yarim yamalak iyi sen falan dedim yani. neden ustume dusmuyor onun yerine resmini falan degistiriyorki. cabasi yok yani. insan merak etmezmi ne yapiyor iyimi, acaba cidden bir aksiyon aldimi, benden sogudumu, gidecekmi, ozlemezmi......

TERS TEPMESİNDEN KORKUYOR BÖYLE TEPKİ BEKLEMİYORDU ÇÜNKÜ
SENİ YOKLADI BENCE MERAK ETME
İKİNİZ DE İYİCE SAKİNLEŞİNCE OTURUP KONUŞUN

Canım ufff kafana cok takiyosun kiz bole kafayi yersinya,relaxx neolucaksa olur kizmakta haklisuniz ben sam evede sokmam ..sanki eve kedi yavrusu birakip gitti bikete napiyo diye sordu okadar. insansin sen ya insan yetti ama bunun okuzlugu sende onun icin bukadar ince dusunme ,sen onu isteme bence sorumsuz bir esin var ,kiz olseydin Allah korusun morarirdin o gelene dek ve haberi bile olmazdi 2 gundur cok rahat pes ,sende hala yok guliyimmi,hosgeldinmi diyim sanada pes ,birdaha uzulmek istemiyosan kesin tavrini koy yumusama ,yumusamaki haddini bilsin hadsiz cok kiziyorum esine

TERS TEPMESİNDEN KORKUYOR BÖYLE TEPKİ BEKLEMİYORDU ÇÜNKÜ
SENİ YOKLADI BENCE MERAK ETME
İKİNİZ DE İYİCE SAKİNLEŞİNCE OTURUP KONUŞUN

nedenki ya aptalca gurur mu yapiyor acaba terslerimde kotu duruma duser diye bu kadar korkak davranilmazki.
anlamadim neyin tribinde neyin sessizligi ya sinir oldum cidden.

Belkide sizi deniyor sabrınızı sınıyor buraya yazmadan önceki haliniz olsaydı şimdi çoktan aramış mesaj atmıştınız..Mail atıp tamam ne gerekiyorsa yapılsın dediniz kafası karıştı..Çünkü sizden beklemediği bir tepki karşısında aglayan sızlayan gitme etme tamam özur diyen biri yok bence evvet çokk haklısınız kim olsa icim şişti bu ne yapmaya çalışıyor der sabırlı olun başka şeylerle meşgul olun eşinizin eline hah işte ben biliyordum bu kadın değişmez kozunu vermeyin..

evet gercekten sinir oluyorum suanda. gurur mu yapiyor, yoksa bana kendince izinmi veriyor sinirim gecsin falan diye ne bileyim neyin pesinde. ama hatali oldugunu anlamasa o bizim resmimizi falan koymazdi kaybetmek istemese, ama neden sessiz kaliyor yani. ben beklemiyodum acikcasi carsambadan sonra hergun yazar ilgilenir gonlumu almaya calisir diye dusunmustum.

belkide cidden umursamadigi icin yazmadi bu kadar rahatlik olur mu.
burada kasiyorum kendimi aramamak yazmamak icin , icim ofke doldu .

belkide cidden umursamadigi icin yazmadi bu kadar rahatlik olur mu.
burada kasiyorum kendimi aramamak yazmamak icin , icim ofke doldu .

Tek bir mesaj tek bir arama başladığın yere geri götürür. Adamın karşısında aynı duruma düşmek istemiyorsan bu sefer düşünerek hareket edeceksin sinirle değil. Bu güne kadar anlık sevgi anlık sinir anlık nefret duygularıyla hareket ettin gördün olanı. Aklınla hareket et

Lütfen hiç bir şey yazmayın. Arayıp sormayın. Konunuzu takip ediyorum. Şu aşamaya gelmişken lütfen kendinizi tutun.

Belirsizlik gerçekten kötü birde sizden uzakda olunca adını koyamıyorsunuz hırslımı inatmı yapıyor sabrınızımı sınıyor düşüncesi ne niyeti ne emin olun erkekler kadınlar kadar tez canlı değil bizler hemen ne olucaksa olsun iyi olucaksak iyi kötü olucaksa kötü bir çok şeyi bir anda yaşayabiliyoruz misal ağlarken gülebiliyoruz gülerken bir anda sinirlenip pire için yorgan yakıyoruz erkekler bana göre biraz daha rahat biraz vurdumduymazlar..

ayyy sabahtan beri okuyorum içim şişti bende adamı bunaltırım ama okuyunca yok cnm ben bu kadar bunaltmıyorum diyorum eşiniz sizden boşanmak istemiyor sadece huyunuzu değiştirmek için bunu yapıyor haklı demiyorum çok kabaca davranmış hatta terbiyesizleşmiş ama sizin değişip değişmediğinizi gözlemlemek için fren yapıyor onun size özür borcu var o özür diledikten sonra siz değişeceğinizi söyleyin ama söylediği sözlerin sizin onu aramanızdan yada msj atmanızdan bin kat daha büyük hata ne olur kendinizi hatalı olarak görmeyin o zamn çabuk yumuşar ilk adımı atarsınız günlerce aramaaa konuşmaaa lafları boşa gider

esim normalde arar sorar yani hic bir gunumuz habersiz gecmez ozellikle boyle is seyahatinde oldugunda illaki arar , yazar gunaydin nasilsin vs konusuruz. cidden umursamiyor gibi geliyo suanda ona sinirleniyorum.

hic bisey yapmicam tabiki tutuyorum kendimi ama savasiyorum resmen sinirlendim . carsambadan beri iyimiyim acaba soran yok birde yani kendisi hatali.
resim koyacagina benle konussaydi ya. cabasi yok.

hic bisey yapmicam tabiki tutuyorum kendimi ama savasiyorum resmen sinirlendim . carsambadan beri iyimiyim acaba soran yok birde yani kendisi hatali.
resim koyacagina benle konussaydi ya. cabasi yok.

İyi de siz güllük gülistanlık ayrılmadınız, şu an hala sallantıdasınız canım cicim bebeğim mesajlaşmaları elbette olmayacak.
Bunları kendinize sık sık hatırlatın bence. Unutuyorsunuz sanırım

normal duz mesaj demek istedim canim cicimli degilde yani , resmimizi koyduguna gore ayrilma niyeti yok, ama cabasi niye yok onu anlayamadim neden konusmuyor yani neyi bekliyor daha ona sinirleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…