- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Fazla değil tatlım! Hiçç muhatap ol-ma-ya-cak-sın. Çok kerekirse kısa cümleler. Bi profil fotosuna bi mesaja fit olma sakın. Ortada yarım yamalak bişeyler var bu adım falan değil. Çok cimrice hareketler bunlar. Bırak biraz bonkör davranmayı öğrensin ilgi alaka konusunda. Bunlardan önce koca bir özür dilemesi lazım. Aynı yatağa girdiği karısını başka erkeklere yakıştırabilmek her erkeğin kolay kolay yapacağı şey değil ve bu durum her kadın kaldırabileceği bir durum değil. Bunları seni gaza getirmek içindeğil, bu gerçekleri unutmaman ve dik durman için yazıyorum. Hemen gevşeme sakın.
merhabalar,
yine duygusallastigimi hissediyorum. carsamba gununden beri hicbir haber gelmedi. bir arama bir mesaj hic bisey yok. hemde haksiz oldugu halde... nasil rahatki bu kadar, dediginiz gibi cok agir konustu ve nerdeyse 10 gundur kusuz kavgaliyiz e bi niyeti yokmu artik konusmaya barismaya , merak edip beni sormaya. iyice mesafe girdi araya.
Sabır arkadaşım, bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.merhabalar,
yine duygusallastigimi hissediyorum. carsamba gununden beri hicbir haber gelmedi. bir arama bir mesaj hic bisey yok. hemde haksiz oldugu halde... nasil rahatki bu kadar, dediginiz gibi cok agir konustu ve nerdeyse 10 gundur kusuz kavgaliyiz e bi niyeti yokmu artik konusmaya barismaya , merak edip beni sormaya. iyice mesafe girdi araya.
Lütfen duygusallaşmayın. Erkekler böyledir, kolay kolay dönmezler. Erkek arkadaşımla benim hatam sonucunda ayrıldık ama ağır konuştuğu için kaldıramadım, tamam bitti artık derken üzerinden 10 gün geçti, hiç ses seda çıkarmadığım için yediremedi mesaj attı, barışmak istediğini söyledi. İstemiyorum dedikçe üzerime düştü. Maalesef genel yapıları böyle. Kaçan kovalanır misali. Siz istemedikçe, suratına bakmadıkça, uzaklaştıkça, sizi ulaşılamaz gördüğü için elde etmek amacıyla daha fazla uğraşacak. Bunu unutmayın. Siz ne kadar üzerine düşerseniz, sizi elinde gördüğü için üzerinize düşmek zorunda hissetmeyecek kendini. Eğer siz uzak durursanız, elimden kaçar düşüncesiyle sizin üzerinize düşecek. Hatta en başında istediğiniz gibi ilgi gösterecek, ama siz ilgilenmezseniz tabi.
Sabır arkadaşım, bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.
Haklısın tabii buruklaşmışsındır...
Ama az daha sabret lütfen.
TERS TEPMESİNDEN KORKUYOR BÖYLE TEPKİ BEKLEMİYORDU ÇÜNKÜ
SENİ YOKLADI BENCE MERAK ETME
İKİNİZ DE İYİCE SAKİNLEŞİNCE OTURUP KONUŞUN
Belkide sizi deniyor sabrınızı sınıyor buraya yazmadan önceki haliniz olsaydı şimdi çoktan aramış mesaj atmıştınız..Mail atıp tamam ne gerekiyorsa yapılsın dediniz kafası karıştı..Çünkü sizden beklemediği bir tepki karşısında aglayan sızlayan gitme etme tamam özur diyen biri yok bence evvet çokk haklısınız kim olsa icim şişti bu ne yapmaya çalışıyor der sabırlı olun başka şeylerle meşgul olun eşinizin eline hah işte ben biliyordum bu kadın değişmez kozunu vermeyin..
belkide cidden umursamadigi icin yazmadi bu kadar rahatlik olur mu.
burada kasiyorum kendimi aramamak yazmamak icin , icim ofke doldu .
Tek bir mesaj tek bir arama başladığın yere geri götürür. Adamın karşısında aynı duruma düşmek istemiyorsan bu sefer düşünerek hareket edeceksin sinirle değil. Bu güne kadar anlık sevgi anlık sinir anlık nefret duygularıyla hareket ettin gördün olanı. Aklınla hareket et
hic bisey yapmicam tabiki tutuyorum kendimi ama savasiyorum resmen sinirlendim . carsambadan beri iyimiyim acaba soran yok birde yani kendisi hatali.
resim koyacagina benle konussaydi ya. cabasi yok.
İyi de siz güllük gülistanlık ayrılmadınız, şu an hala sallantıdasınız canım cicim bebeğim mesajlaşmaları elbette olmayacak.
Bunları kendinize sık sık hatırlatın bence. Unutuyorsunuz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?