- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
senin sabrinida deniyo olabilir. dayanamicak aricak yazicak nasilsa diye rahattir belki. kesinlikle ve kesinlike arama birak ne hali varsa modu olsun zor ama yap gelince isterse 1ay konusmasin sende konusma adim atma soguk kanli ol bide barisinca hemen beni neden merak etmedin naptin oralarda hicmi dusunmedin deme basa sarmayin ve sen neler yaptin diye sorarsa sessizlik iyi geldi de anlatma yani seni merak ettim seni dusundum yedi yirmi dort aklimdaydinyok hakkinda hayirlisi sabirla takip ediyorum gelismeleri
Eşiniz hatası ağır konuşuyor olması, sizi evden kovuyor olması vs. o böyle yaparak sizin kendinizi daha değersiz hissetmenize sebep oluyor bence.soylediklerinizde haklisiniz, esim diyorki acamiyorsam acamiyorumdur, deki musait olunca arar, bana ustune neden acmiyosun vs yazma. onu kontrol ettigimi surekli yonlendirmeye calistigimi soyluyordu ve ters tepeceginide soyledi .
evet onun derdi benim ilgi istemem degil, ilgi istedigimde benimle ilgilenemiyorsa benim bunu "beni umursamiyo, benimle ilgilenmiyo, onceligi ben degilim" gibi dusunup onun ustune gitmem, msj atmam surekli aramam veya eve gelince sikayet etmem bu yaptigi davranistan. bu bir kisir dongu ve insallah ben cikacagim bu dongunun icinden.. mesela 3-4 saat cevap gelmedi diyorum illaki goruyor mesaji yada aramayi erteliyor beni onemsemiyor, bu hissi yasatiyo bana. belki toplantida belki musait degil belki cani konusmak istemiyor saygi duysam sorun olmayacak ve bidahakine de telefonumu acaca belki, cunku boyle yaptikca zaten konusmakta istemiyor cidden. yani kisir dongu.
en cok ben zararli cikiyorum bu durumdan. peki sizce esimin bu konuda bana bir katkisi olabilirmi onun hatali oldugu bir yer varmi, objektif olarak ? benim bu sikayetlerim, dirdirim, veya ilgi gormeyince surat yapmam ustelemem daraltmam da onun bir etkisi var gibi mi ?
Allah senden de razı olsun ne demekmerhaba, tesekkur ederim paylastiginiz icin , bunu duymak cok guzel. evet sizle hislerimi , yasananlari oldugu gibi paylastim sizde bana cok destek oldunuz, Allah razi olsun. insallah bundan sonrasi icin ben bir fark yaratabilirim kendi hayatim icin.
uzuldum sadece boyle dusunmelerine..
tesekkur ederim desteginiz icin.
bize de yapılmadı mı
bana yapıldı uymadım hemde çok 2 senedir yapılıyor hatta
daha yeni yeni yapıyorum,
eninde sonunda cayacak ne zaman pes ederse
Merhaba tekrar
Esim yarin oglen saatlerinde gelecek. Mesaj atmadim ve yazmadim, soylediklerinizi anladim sayenizde zor bir haftayi cok daha kolay atlattim. Sadece evlilik icin degil kendi adima yurt disinda yasadigim icin psikolojik olarak cok daha zor oluyor bu donemler aileden uzak ve yalniz. Tesekkur ederim herkese. Duzelmeyecegimi, degismeyecegimi ve 80 sayfa yorumun cope gidecegini dusunuyorsunuz ama hayir ben elimden geleni yapacagim ayni hatalara dusmemek icin, kulak arkasi etmedim hic bir yorumu. Esim gelince ne olur ne biter bilmiyorum yarin geldiginde ne olacaksa olacak umarim hayirlisi olur bizim icin daha mutlu bir baslangic olur.
Bende istiyorum o benle ilgilensin, o beni dusunsun merak etsin soylediklerinden pismanlik duysun ve bunun gerceklesmesi icin elimden geleni yaptim bu hafta, sizlerle gercek hislerimi paylasiyorum simdi size ay hic umrumda degil banane gelsin yuz vermicem zaten aynen aman salla kendi kaybeder desem hos olur belki dersimi almis gorunurum ama gercekler : sinirliyim, gun gectikce onun rahatligi bana batiyor , ve henuz vazgecmedim icimde sevgi var hala bu hisler ister istemez , ve sizle bunlari paylasiyorum..
Birkac kisi bosa yazdik anlamadi degismeyecek falan demis uzuldum boyle dusunmenize ve size bunu hissettirmeme, umarim dusundugunuz gibi olmaz..
Mutlu olmak istiyorum cunku .
Evet nasil davranmam gerektigi belli biliyorum anlamasi icin sert ve mesafeli olmam lazim. Ama ben icimdeki hislerden bahsediyorum neden aramadi derken..
İşte o eninde sonunda kısmı da insandan çok şey götürmüş olunan kısım ..
Haklısın ama kocana kırılıp darılamıyorsun bile ..
Eşinin dili çok kötü .. Çok yaralayıcı ..
Bu kadar bağımlı olma eşine .. Olsan da asla asla eşine hisettirme ..
Eşiniz hatası ağır konuşuyor olması, sizi evden kovuyor olması vs. o böyle yaparak sizin kendinizi daha değersiz hissetmenize sebep oluyor bence.
Sizi eleştirmek kusurlusunuz vs demek istemiyorum sakın yanlış anlamayın. Buradaki pek çok kişinin amacı size yardımcı olmaya çalışmak. Mesela diyorsunuz ya telimi açmayınca beni umursamıyor diye düşünüyorum diye, bir de şöyle düşünmeyi denesenize, eşim telimi açamıyor, çünkü biliyor ki, onu en iyi ben anlarım, demek ki uygun olmadığı bir durumda, başkasına bunu açıklayamaz belki ayıp olmasın diye açabilir ama benden çekinmez, durumunu anlatabilir, çünkü ben onun eşiyim hayatının diğer yarısı, onu tamamlayan ve birlikte bir bütün yaratanım. Kendi kendinizi telkin etmeyi öğrenmeniz gerek. Bardağın boş tarafını değil dolu olanını görmeye çalışın. Sizi arasa da aramasa da aklının siz de olduğunu kalbinin sizle birlikte çarptığını düşünün. Gün içinde bir birinizi özleyin, yuvanızın huzurlu bir yer olması elinizden geleni yapın. Eşinize duygularınızı anlatın, şikayetlerinizi değil.
Allah senden de razı olsun ne demek
çok iyi anlıyorum hislerini o yüzden kızamıyorum sana hiç
eşinin de hataları muhakkak vardır ben ikili ilişkilerde hiçbir zaman hatanın tek taraflı olduğuna inanmam
belki seni çok ilgisiz bıraktı yalnız kaldın ama bunu ifade edişin hatalı olduğu için belki haklıyken haksız oldun
dır dır dır ederek değil sadece konuşarak çözmeye çalış sorunlarını
ve odak noktanı eşinden başka yere çevir
yemin ederim senin gibiydim bazı arkadaşlar değişmeyeceğini inanıyorlar ama değişebiliyor insan örnek ben
telefonuma iki sn geç cevap versin kurardım da kurardım sonra al sana kavga kıyamet ama eşim çok net bi insan olduğu için sevgiliyken bile alttan almaz neyim yanlış bendeki hangi huyun onu soğuttuğunu olduğu gibi söylediği için evlenmeden bu huyları törpüleyebildim bu da benim şansım oldu
ama tabii aynı eve girdikten 1 sene sonra tam anlamıyla törpüledim o ayrı
bırak önemli bişe olmadıkça arama eşini eve sakla anlatacaklarını hem evde daha eğlenceli yemeğinizi yerken güle eğlene ya da bişeye kızgınsan kıza söve yersiniz inan o yemeğin tadına doyum olmuyor
ama zaten gün içinde konuşunca akşama bişe kalmıyor o yüzden tatsız tuzsuz akşamlara merhaba
aaaa bzen olur eşin çok yorulmuştur hiç konuşmak istemez
o zaman elinin altında muhakkak bi kitap olsun al onu oku
film izle oyala kendini
bazen ağzımı açmaya halim olmuyor biri çok önemli olmayan bişe anlattığı zaman onu dinlemek bana ızdırap geliyor inan bu annem eşim vs olsa bile
dönüp dönüp aynı şeyleri yazdığımın farkındayım kusura bakma ama benzer yollardan geçtiğim için kendine inanmanı ve güçlenmeni istiyorum hepsi bu :)
sana kendi hikayemi anlatim ben 7yillik evli olucam isallah evlendigim siralar esim gunde 3 4sefer aradigi olurdu. cevremdeki herkes bana esin niye aramis tuvalete gittinimi haber veriyo deyip dalga gecip gulerlerdi. beni baya bunaltmisti ariyodu napiyosun nerdesin ne yedin anneme giderdim gittinmi eve girdinmi bi yere gitmicen dimi orda boleee siralanip gidiyodu ben sabirli bi insan oldugum icin dayanabildim o davranislarina neyse sonra oglum oldu bu sefer onun ustunden yedimi disari cikarma duser dikkat et gozunu ayirmaa usutme uzaga gitmeyin bole ben sabirli sabirli he he diyodum. sonra isinde terfi etti beni gunde 2 1aramaya basladi bazen hic aramiyo ben noluyoruz dedim ve ben basladim neden aramiyosun zaman ayirmiyosun gozum telefonda geziyodum arasin diye ki benim esim hep der ben ariyamiyorsam sen ara sana ayiricak hep vaktim var. ama ben grururmdan aramazdim o da aramayinca basinin etini yiyordum. sonuc ben yine eski halime dondum umursamiyorum aramiyorum rahatladim bosuna kendimi yemisim diyorum sende alisicaksin aklina bile gelmicek cogu zaman gerektigi kadar ilgi gostermen gerektigini sende zamanla ogreneceksin bi anda olmuyo ben seni anliyorum. sende benim esim gibi kendini geri cek bak esin noluyoruz dicek benim gibicok uzun oldu ya ozur dilerim
Yapılacak tek şey geri çekilmek... Yeni evlisin. Sevildiğini hissetmek istiyorsun. İlgi istiyorsun. bunlar normal. Ama malesef erkeler de evlenince iş bitti gözüyle bakıp nasılsa elde deyip ilgiyi bir anda pat diye kesiyorlar. Eski ilgiyi yeniden yakalamak için biz daha da üstlerine gittikçe bu hep ters teper. Yapılacak tek şey geri çekilmek. Zor biliyorum ama başka şeylerle oyalan. kendinle ilgilen mesela. Onun göstermediği ilgiyi sen kendine göster. Hobiler edin, çık gez dolaş. arkadaşlarınla vakit geçir. Bir süre daha eski ilgisizliği devam eder ama sonra o da bir şeylerin ters gittiğinin farkına varır ve eski avcı rolüne girer. maalesef kaçan kovalanıyor. Umursama boş ver. İlgi göstermiyorsun diye totosunu kaldırma. O senin peşinden koşsun. rolleri değişmeyin. Erkekler avcıdır, kadınlar değil.
Bosayana kadar sık boğazını nefes aldırma
bosayinca kabuğuna cekilirsin sessiz sessiz oturursun
sonsuz katılıyorum canım
adamın 1 dediğini 2 etmediğimde
gözlerimin içine bakıyor
eşim ciddi anlamda inattır.
ama benden neler götürdü
sanki 50 senelik evliyim şu 3 senede
Ne zaman geliyordu eşiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?