- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
- Konu Sahibi peaceful16
-
Çatlama o zaman yaz gitsin.
Başla klasik bombardımanına.
Ben anlamıyorum konuyu biz mi yanlış anlıyoruz.
Sorun zaten senin dur durak bilmeden üstüne gitmen değil mi?
Çarşambadan cumaya demişsin sanki aradan haftalar geçmiş
gibi.. 2 gün yaa..
Ne olmasını umdun ki cidden sen.
Yok peşimden koşacaktı zannettim, yok üzerime düşecekti..
Adam zaten senin yapışmandan bıkmış
niye peşinden koşsun, niye üzerine düşsün.
Zaten sensiz ölüp biten bir adam olsa senin ilginden
bunalıp isyan etmezdi.
Birde sürekli benden çekiniyor mu diyorsun iyice deliriyorum.
Burada eşin kadar hepimiz biliyoruz ki adam
sadece aşkım yazsa ve beklese
Sen fitsin zaten.Başka birşey yazmasına gerek yok.
Arka arkaya en az 100 kelime yazabilirsin o potansiyel var sende.
Barışsanız bile
Sende düzelme falan olmaz çok net belli.
Yukarıda bir arkadaş da demiş zaten buranın gazıyla
tutuyorsun kendini sadece.
Boşa kürek..
Evet ben de senin gibi yapardım da konu sahibinin potansiyelini düşünerek yazdım o mesajı
Ben de böyle düşünmeye başladım .. Biz neler anlatıyoruz konu sahibi hala niye aramadı derdin de..
siz ve biz 1 haftada konu sahibinden bıktık. eşi gariban, 1,5 senedir çekiyor. yazık yahu.Gerçekten yordu beni bu konu.
Benim de tahammül eşiğim malesef çok düşük.
Kendi adıma The end :) Size kolay gelsin sonuç alamamış olsakta iyi bir ekiptik
aslında arkadaşı çok iyi anlıyorum aynısını ben yaptım
aman üzülmesin aman kırılmasın alınmasın diye ata ata
bu hala geldim ve daha çok tartışma yaşayacak
ve belli zaman sonra boşverecek
annem derdi ki çok yanaşıyorsun ve mesafe koy arana
son tartışma da araya mesafe koydum
adam istediklerimi yapmaya başladı
Herkesin bu tarz hatalara düştüğü zamanlar var..
Ben de aynen konu sahibi gibi davrandığım zamanlar oldu ama bu benim iyi niyetimin çok fazla suistimal edilmesine sebep oldu ve sonuç olarak kaskatı bir kadın oluştu ..
O yüzden bir yandan çok iyi anlıyorum ama bir yandan da kızıyorum ister istemez geç kalmasın istiyorum ..
merhabalar,
yine duygusallastigimi hissediyorum. carsamba gununden beri hicbir haber gelmedi. bir arama bir mesaj hic bisey yok. hemde haksiz oldugu halde... nasil rahatki bu kadar, dediginiz gibi cok agir konustu ve nerdeyse 10 gundur kusuz kavgaliyiz e bi niyeti yokmu artik konusmaya barismaya , merak edip beni sormaya. iyice mesafe girdi araya.
+1Yarin muhtemelen adam kapıdan girer girmez konu sahibi boynuna sarılır
Çok iradesiz,çok güçsüz duruyorsunuz. Lütfen kendi kıymetinizi bilin. Size gurursuz,yılışık diyen adamın yollarını gozlemeyi bırakın artık. Ne yapmasını istiyorsunuz ? Bıktım senden diyip kapı önüne koyunca mi akillanacaksiniz ? Evlilikse evlilik. Tek başınıza evlenmedinizya. Birakin birazda o dusunsun.Sizi kadın başınıza yabancı bir ülkede tek başınıza bırakıyor. O tedirgin olmuyor da siz mi tedirgin oluyorsunuz nasıl acaba diye ? Sizin için çabalamayan adam yanınızda olsa ne olmasa ne ? Blofte olsa boşanma kararı alinmis. Buna rağmen ya bi dur konusalim demeyen adamdan ne hayir bekliyorsunuz ? Bir nebze de olsa duzelebileceginizi gosterin,kıymetinizi anlasin,dağılan gururunuzu toplayin diye kac kisi dil dokuyor.Sizde daha yollarını gözleyın..
Bu akşam mı gelecek kocan?
Önce kendinize inanın. Evet zor zamanlar geçiyorsunuz haklı da olduğunuz yerler var. Ama bunu aşabilirsiniz. Güçlü olmak zorundasınız. Boşansanız bile hayat sizin için böyle devam edemez. Kendi kendinize yetebilmeyi, eşinizin ve sizin ayrı ayrı da nefes alabilmeyi öğrenmeniz gerek. Aslında sıkıntı ne biliyor musunuz? Mesela perşembe günü eşinize günaydın dediniz ya ve o tepki vermedi sonrasında "ama artık çok uzatmadın mı vs. diye" söylenmeye başladınız yani eşinizi eleştirip ondan şikayet etmeye başladınız, muhtemelen bu durum eşinizi çok yordu. Şimdiye kadar doldu, artık taşıyor. Kendini kapana sıkışmış gibi hissediyordur. Eşinizin sıkıntısı sizin ilgi istemeniz ya da aramanız değil muhtemelen. Onun derdi, telefonunuzu açmadı diye ona hesap sormanız, onu ve hareketlerini sürekli eleştirmeniz, yargılamanız. O yüzden sizinle bir şeyini paylaşmak istemiyor. Paylaşsa yine yargılayacaksınız paylaşmasa yine eleştirip laf söyleyecek dırdır edeceksiniz. Ben olsam ben de eşime söylemek istemem, paylaşmak istemem. Çünkü sürekli yargılanmak, eleştirilmek insanın huzurunu bozar. Siz eşinizin sizden kaçması için elinizden geleni yapıyorsunuz. Mesela aradınız açmadı. Diyelim ki öylesine aramıştınız. İlla içinizde kalmasın mesaj atın madem, özledim sesini duyayım demiştim seni seviyorum vs. eşiniz bu duruma tepki vermez sanırım. Ama açılmayan tel sonrası defalarca arayıp bir de üstüne "neden açmıyorsun beni umursamıyorsun değer vermiyorsun vs." yazarsanız işte o zaman huzurunuzu kaçırırsınız. Eşinizi kendi düşüncelerinizle yargılamayın. Kafanızda kurguluyorsunuz kızıyorsunuz üzülüyorsunuz kırılıyorsunuz ama sonra kırıyorsunuz daha çok kırılıyorsunuz. Kısır döngüye girmiş durumdasınız ve bu döngünün zincirlerini kıracak olan sizsiniz.Merhaba tekrar
Esim yarin oglen saatlerinde gelecek. Mesaj atmadim ve yazmadim, soylediklerinizi anladim sayenizde zor bir haftayi cok daha kolay atlattim. Sadece evlilik icin degil kendi adima yurt disinda yasadigim icin psikolojik olarak cok daha zor oluyor bu donemler aileden uzak ve yalniz. Tesekkur ederim herkese. Duzelmeyecegimi, degismeyecegimi ve 80 sayfa yorumun cope gidecegini dusunuyorsunuz ama hayir ben elimden geleni yapacagim ayni hatalara dusmemek icin, kulak arkasi etmedim hic bir yorumu. Esim gelince ne olur ne biter bilmiyorum yarin geldiginde ne olacaksa olacak umarim hayirlisi olur bizim icin daha mutlu bir baslangic olur.
Bende istiyorum o benle ilgilensin, o beni dusunsun merak etsin soylediklerinden pismanlik duysun ve bunun gerceklesmesi icin elimden geleni yaptim bu hafta, sizlerle gercek hislerimi paylasiyorum simdi size ay hic umrumda degil banane gelsin yuz vermicem zaten aynen aman salla kendi kaybeder desem hos olur belki dersimi almis gorunurum ama gercekler : sinirliyim, gun gectikce onun rahatligi bana batiyor , ve henuz vazgecmedim icimde sevgi var hala bu hisler ister istemez , ve sizle bunlari paylasiyorum..
Birkac kisi bosa yazdik anlamadi degismeyecek falan demis uzuldum boyle dusunmenize ve size bunu hissettirmeme, umarim dusundugunuz gibi olmaz..
Mutlu olmak istiyorum cunku .
Evet nasil davranmam gerektigi belli biliyorum anlamasi icin sert ve mesafeli olmam lazim. Ama ben icimdeki hislerden bahsediyorum neden aramadi derken..
birçok üyenin aksine senin bizi dinlenmediğini düşünmüyorumMerhaba tekrar
Esim yarin oglen saatlerinde gelecek. Mesaj atmadim ve yazmadim, soylediklerinizi anladim sayenizde zor bir haftayi cok daha kolay atlattim. Sadece evlilik icin degil kendi adima yurt disinda yasadigim icin psikolojik olarak cok daha zor oluyor bu donemler aileden uzak ve yalniz. Tesekkur ederim herkese. Duzelmeyecegimi, degismeyecegimi ve 80 sayfa yorumun cope gidecegini dusunuyorsunuz ama hayir ben elimden geleni yapacagim ayni hatalara dusmemek icin, kulak arkasi etmedim hic bir yorumu. Esim gelince ne olur ne biter bilmiyorum yarin geldiginde ne olacaksa olacak umarim hayirlisi olur bizim icin daha mutlu bir baslangic olur.
Bende istiyorum o benle ilgilensin, o beni dusunsun merak etsin soylediklerinden pismanlik duysun ve bunun gerceklesmesi icin elimden geleni yaptim bu hafta, sizlerle gercek hislerimi paylasiyorum simdi size ay hic umrumda degil banane gelsin yuz vermicem zaten aynen aman salla kendi kaybeder desem hos olur belki dersimi almis gorunurum ama gercekler : sinirliyim, gun gectikce onun rahatligi bana batiyor , ve henuz vazgecmedim icimde sevgi var hala bu hisler ister istemez , ve sizle bunlari paylasiyorum..
Birkac kisi bosa yazdik anlamadi degismeyecek falan demis uzuldum boyle dusunmenize ve size bunu hissettirmeme, umarim dusundugunuz gibi olmaz..
Mutlu olmak istiyorum cunku .
Evet nasil davranmam gerektigi belli biliyorum anlamasi icin sert ve mesafeli olmam lazim. Ama ben icimdeki hislerden bahsediyorum neden aramadi derken..
Önce kendinize inanın. Evet zor zamanlar geçiyorsunuz haklı da olduğunuz yerler var. Ama bunu aşabilirsiniz. Güçlü olmak zorundasınız. Boşansanız bile hayat sizin için böyle devam edemez. Kendi kendinize yetebilmeyi, eşinizin ve sizin ayrı ayrı da nefes alabilmeyi öğrenmeniz gerek. Aslında sıkıntı ne biliyor musunuz? Mesela perşembe günü eşinize günaydın dediniz ya ve o tepki vermedi sonrasında "ama artık çok uzatmadın mı vs. diye" söylenmeye başladınız yani eşinizi eleştirip ondan şikayet etmeye başladınız, muhtemelen bu durum eşinizi çok yordu. Şimdiye kadar doldu, artık taşıyor. Kendini kapana sıkışmış gibi hissediyordur. Eşinizin sıkıntısı sizin ilgi istemeniz ya da aramanız değil muhtemelen. Onun derdi, telefonunuzu açmadı diye ona hesap sormanız, onu ve hareketlerini sürekli eleştirmeniz, yargılamanız. O yüzden sizinle bir şeyini paylaşmak istemiyor. Paylaşsa yine yargılayacaksınız paylaşmasa yine eleştirip laf söyleyecek dırdır edeceksiniz. Ben olsam ben de eşime söylemek istemem, paylaşmak istemem. Çünkü sürekli yargılanmak, eleştirilmek insanın huzurunu bozar. Siz eşinizin sizden kaçması için elinizden geleni yapıyorsunuz. Mesela aradınız açmadı. Diyelim ki öylesine aramıştınız. İlla içinizde kalmasın mesaj atın madem, özledim sesini duyayım demiştim seni seviyorum vs. eşiniz bu duruma tepki vermez sanırım. Ama açılmayan tel sonrası defalarca arayıp bir de üstüne "neden açmıyorsun beni umursamıyorsun değer vermiyorsun vs." yazarsanız işte o zaman huzurunuzu kaçırırsınız. Eşinizi kendi düşüncelerinizle yargılamayın. Kafanızda kurguluyorsunuz kızıyorsunuz üzülüyorsunuz kırılıyorsunuz ama sonra kırıyorsunuz daha çok kırılıyorsunuz. Kısır döngüye girmiş durumdasınız ve bu döngünün zincirlerini kıracak olan sizsiniz.
birçok üyenin aksine senin bizi dinlenmediğini düşünmüyorum
normal olarak zorlandığının ama çaba harcadığının farkındayım
sadece yalnız olduğun için hislerini paylaşmaya çalışıyorsun anlıyorum çünkü ben de derdimi çok dışarı yansıtabilen bi insan değilim bi gece önce kavga kıyamet kopsa bile ertesi gün etrafıma gülmeye çalışırım içim kan ağlarken ama burada kimse beni tanımadığı için yazıp anlatmak rahatlatır
o arkadaşlara da kırılma herkesin kişiliği aynı olamadığı gibi hissettiklerini yansıtma çeşitleri de farklı farklıdır dolayısıyla senin bu söylemlerini haaa başa döndük yine diye algılayabilirler
sen bize kırılıp da içini dökmekten vazgeçme olur mu
içini dök ki eşin geldiğinde daha rahat olabilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?