ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

Canim birde sen birseyler yazdigini yorum falan yaptigini saniyorsun...
Hiiimm teshis tam olarak nedir?
Degisik buldum biraz agsgddj.

Ya konuyu dağıtma lütfen kaç gündür bekliyoruz senin yüzünden konu kapanmasin gelişmeleri hepimiz merak ediyoruz biraz saygı göster

Canim birde sen birseyler yazdigini yorum falan yaptigini saniyorsun...
Hiiimm teshis tam olarak nedir?
Degisik buldum biraz agsgddj.

Ayyyy öle mi sanıyorum bak şimdi, hiç bir fikrim yok teşhis nedir. Ben yorumu yapar geçerim, üzerinde düşünen sensin İlla bir teşhis koyacaksam agsgddj tepkilerine ergenlik, hamlık, çiğlik, olmamışlık, pişmemişlik diyebilirim

Bana daha once kimse döşenmek
Istememisti onere oldum.

Tartışmayın lütfen arkadaşlar, sonra konu kapanacak. Bayanın iyi olduğunu görmek istiyorum takip ediyorum.
Shapes arkadaş haklı lütfen tartışmaya girme belli ki böyle davranıp sinir bozmaktan keyif alıyor ona uyup sen de tartışmaya girme hem sinirin bozulacak hem de konu kapansın istemiyorum konu sahibinin iyi olduğunu görmek istiyorum

Canim yaaa cok tatlisin. İyi bakalim
O zaman ben cekilim sende
Konu sahibi troll arka fonda cin fotosu falan..
Kaldigin yerden devam et.

Biz banlanicaz da konu da mi kapaniyor boyle olunca.
Ok. Bilmiyordum.

Ya konuyu dağıtma lütfen kaç gündür bekliyoruz senin yüzünden konu kapanmasin gelişmeleri hepimiz merak ediyoruz biraz saygı göster

Aman arkadaşlar ne kadar büyüttünüz? Konu sahibi ikinci bir konu açar, zaten senaryo yazmayı seven bir tip. "
ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum2" Arkadaşlar merhaba, bir önceki konum densiz arkadaşlar nedeniyle kapatılmıştı. Ben Çin'de yaşayan obsesif kompülsif bir insanım, akıcı ingilizcem var, güzelim, zenginim, becerikliyim. Tek kusurum kocama yapışık olmak. Ona mesaj atmadan duramıyorum. Artık olay boşanmaya geldi. Sizin "mesaj atma" "mesaj atma" demenize ihtiyacım var. Öyle işte. Arada ben mesaj atıcam yazıcam, sizde bana "atma sakın" yazın. Konu bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…