- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
- Konu Sahibi peaceful16
-
Burası her üyenin yazabileceği bir platform sevgili arkadaşlar, herkesin yazmasını istemiyosanız profesyonel üyelik alırsınız, sadece profesyonel üyelere açık olan konulara yazarsınızOkumaktan hoşlanmadığınız kişileri de engelleyebiliyorsunuz ayrıca, böyle güzellikleri de var sitenin ya ya
Ay oturup senin eski konularınla ilgili sana döşenmek isterdim ama vakit kaybısın. Takıl canım sen kendi kendine.
Yazıyorum işte var mı diyeceğin
Nanik yapıyorum işte var mı diyeceğin
Oh ohÇıldır
Ya konuyu dağıtma lütfen kaç gündür bekliyoruz senin yüzünden konu kapanmasin gelişmeleri hepimiz merak ediyoruz biraz saygı gösterBenim buraya yazdığım mesajdan sana g**** neyse aynısı. Birinin bir kişinin mesajına sinir olup kişinin konularından laf sokmaya çalışması da ayrı komik. He çok zor durumdayım, örnek olsun diye oluşturdum akljsakhsjhagsjafh???
Canim birde sen birseyler yazdigini yorum falan yaptigini saniyorsun...
Hiiimm teshis tam olarak nedir?
Degisik buldum biraz agsgddj.
Ya konuyu dağıtma lütfen kaç gündür bekliyoruz senin yüzünden konu kapanmasin gelişmeleri hepimiz merak ediyoruz biraz saygı göster
Bana daha once kimse döşenmek
Istememisti onere oldum.
Ama sen saçma bi yorum yaptın dalga geçtin sana cevap verdiler lütfen yapma bunuBen konuyu dağıtmıyorum, gelip benim yorumuma sıçrayan başkası ben ne yapabilirim
Bana daha once kimse döşenmek
Istememisti onere oldum.
Shapes arkadaş haklı lütfen tartışmaya girme belli ki böyle davranıp sinir bozmaktan keyif alıyor ona uyup sen de tartışmaya girme hem sinirin bozulacak hem de konu kapansın istemiyorum konu sahibinin iyi olduğunu görmek istiyorumTartışmayın lütfen arkadaşlar, sonra konu kapanacak. Bayanın iyi olduğunu görmek istiyorum takip ediyorum.
Ayyyy öle mi sanıyorum bak şimdi, hiç bir fikrim yok teşhis nedir. Ben yorumu yapar geçerim, üzerinde düşünen sensinİlla bir teşhis koyacaksam agsgddj tepkilerine ergenlik, hamlık, çiğlik, olmamışlık, pişmemişlik diyebilirim
Ama sen saçma bi yorum yaptın dalga geçtin sana cevap verdiler lütfen yapma bunu
Canim yaaa cok tatlisin. İyi bakalim
O zaman ben cekilim sende
Konu sahibi troll arka fonda cin fotosu falan..
Kaldigin yerden devam et.
Canim yaaa cok tatlisin. İyi bakalim
O zaman ben cekilim sende
Konu sahibi troll arka fonda cin fotosu falan..
Kaldigin yerden devam et.
Tamam sen haklısın ne diyelim!!!Herkes pek çok konu ile dalga geçiyor, düzgün bir yorum yapsaydı uzatmazdım ama kendi üzerine vazifeymişcesine saçmalayınca konu uzadı.
Shapes arkadaş haklı lütfen tartışmaya girme belli ki böyle davranıp sinir bozmaktan keyif alıyor ona uyup sen de tartışmaya girme hem sinirin bozulacak hem de konu kapansın istemiyorum konu sahibinin iyi olduğunu görmek istiyorum
Konudan sapılınca kapanıyorBiz banlanicaz da konu da mi kapaniyor boyle olunca.
Ok. Bilmiyordum.
Onore canım onore, bilmediğin kelimelerle birşeyler söylüyormuş gibi yapıp komik duruma düşme lütfen. Bu da sana günün bilgisi olsun
Ya konuyu dağıtma lütfen kaç gündür bekliyoruz senin yüzünden konu kapanmasin gelişmeleri hepimiz merak ediyoruz biraz saygı göster
Shapes arkadaş haklı lütfen tartışmaya girme belli ki böyle davranıp sinir bozmaktan keyif alıyor ona uyup sen de tartışmaya girme hem sinirin bozulacak hem de konu kapansın istemiyorum konu sahibinin iyi olduğunu görmek istiyorum
Döşenmek gibi evet.
Konudan sapılınca kapanıyor
Hem de senin için de dedim kız sinir bozmaya çalışıyor uyma sen ona ben mesajlarını okumuyorum bile adını görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?