ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

Bak bu yorumunu çok beğendim .. Seni çok iyi anlıyorum .. Ama hep düzelten sen olma .. Bırak birazda eşin bozduğunu düzeltsin, senin için çabalamasına izin ver ..
O zaman kendini daha değerli hissedeceksin çünkü eşin senin kıymetini anlayacak ..
Bu şekilde devam edersen sadece günü kurtarırsın ..
Eşinin de hatalı yanları var, sendeki iyi niyetini sevgi dolu bakışı öldürmeden anlamalı yanlışlarını ..

Bende sizin gibi düsünmeye basladim. Konu sahibi cok fazla seyler kurguluyor kafasinda. Iyiki bir kuru mesaj atti ve resmi degistirdi yani. Direk oyle yapti diye yumusadi sanki adam.. Halbuki konu sahibi arkadasim sen suan o mesajida resmide yok sayacaksin. Onlar hic olmamis varsay.

Sana burada söylenenleri sen kendine hayat tarzi yapmak zorundasin. Sadece su an kavgalisiniz diye degil bu söylenenler. Baristiktan sonrada aynen bu sekilde aramicaksin sormicaksin ya. Cok mu zor? Basina buyruk ol biraz, takma su adami bu kadar. Umursama, mesafeli olun. Birak pesinden kossun. Deger verme. Ona verdigin degeri kendine ver biraz kendini sev simart asil. Off... Anlatamiyoruz ki. Biz anlatiyoruzda sen anlamak istemiyorsun malesef (((

Tesekkur ederim.. Deger gormek istiyorum, ben duzeltmeyecegim bu sefer cok agir konustu kendi cabalamasi gerekecek dediginiz gibi bunu bendeki sevgi ve istek bitmeden yapmasi lazim , buna izin vermem lazim. Yoksa bir anlami kalmaz degil mi.

Sakin olacagim, beni denemek icin bosanma dahi dese ok bosanalim zaten bende sana oyle demedim mi diyecegim. Yani ay aramiz bozulmasin diye bu sefer bu fazla degeri verip aptal gibi davranmayacagim. Bozulursa bozulsun bu sefer.

Merhaba,

Yok sayiyorum herseyi, yok aslinda zaten onlar bir adim degil. Haklisin.
Biliyorum normaldede kendi degerimi bilmem, agirdan satmam gerekiyo , pesinde kosmamam , daha az yapmam gerekiyo herseyi esimin deger bilmesi icin.
Ozellikle dirdir ve mesaj arama olaylarini kesecegim, gerekmedikce msj atmam aramam barisincada. Bunlar bana ders oldu, daha dogrusu ben cok cok hatali oldugumun farkinda degildim, ama sizlerden gelen yorumlardan sonra goruyorumki hakikaten bu kadar kadinda yanlis olamaz bende var bi abarti, asiri daraltmisim. Kendimi seveyim , kendime deger vereyim, evet konu bu zaten. Ona bagimli olmamam , mutluluk icin sevgi icin kendi kendime yetebilmem, o musait olmadiginda veya o anda benle ilgilenemediginde hala benim ok olabilmem hep kendime verdigim degere bagli.
Gelistirecegim, buna odaklanacagim, baskasini degistirmektense kendini degistirmek cok daha kolay olmali. Bende oyle yapmayi dusunuyorum.

Yuzduk sonuna geldik artik bu esnada niye pes ettiniz ?
Ben etmedim, bosa kurek cekmediniz. Gelismeleri okuyun paylasacagim o kadar konustuk kac gundur yorum yaptiniz benim icin, simdi son anda gitmek olmaz.

Sevindim bu mesajina canim. Simdiye kadar sadece su son bi kac mesajinda mantikli seyler yazmissin. Yani yeni daha hatandan ders cikardigini göstermis oldun. Mesela o sacma sapan sorgulamani yapmadin. Sadece kendine odakli bir cevap verdin ve buda buyuk bi gelisme senin acindan.. O eski mantigina bidaha ömrün boyunca dönme olurmu :)

Kizlaaaar yazmak uzereyim, yaziyoruuuuuuum. Merhaba'nin m sini yazdim, bir beni baglasin lutfeeeeen cin cayi ictim yine kendime gelemedim, cok mesaj yazasim var kocama

Yorumlari bastan sona okudum. Sanirim konusmayi birilerine birseyler anlatmayi seven bir yapiniz var. Ayni seyleri usenmeden onlarca kez yazmissiniz. Bence biraz kendinizi sirlayin esinize karsi onunla cok konusmayin birakin o sizi merak etsin. Diger turlusunu denediniz olmadi gordugunuz fibi.

Valla hiç kiyamadim size nedendir bilmiyorum. Kusuruma bakmayın lütfen tamamen sizi düşündügümden biraz sert konuşmuş olabilirim. Herkes sizi esinize karşı korumaya çalışıyor aslında. Siz içinizden geldiği gibi davraniyorsunuz. Taktik,plan,program olmadan. Keske bu yönünüzle kıymetinizi bilen biri olsaydı karşınızda. Neyse bu üzüntülü anlarinizda belki benim yorumlarımda kalbinizi kırmıstir. Tekrardan kusuruma bakmayın tamamen sizin kendinize gelmeniz için yazılmış şeylerdi hepsi.

Yuzduk sonuna geldik artik bu esnada niye pes ettiniz ?
Ben etmedim, bosa kurek cekmediniz. Gelismeleri okuyun paylasacagim o kadar konustuk kac gundur yorum yaptiniz benim icin, simdi son anda gitmek olmaz.

Canim sen yaz gelismeleri
Tabi ki takip edecegim..

Emrin olur yazmak isterdim ama canim soyle yapalim, konu sahibi tesekkurler kk uyeleri diye arka fonu cin olan bir foto koysun ben cekileyim, koyamazsa trollendigini kabul edip sen cekil. Nasil?

Trollendiysem ben trollendim
Biz trollendik.
Sana ***** nedir? Olayin hangi kismi seni
Tam olarak ilgilendiriyor...
Baskalarinin hayatlarina karsi olan
Zaafini okuduk da
Bu kadar düşüyorum iste ye
Temsili bir ornek sergilemekse amacin
Mesaji aldik canim gercekten zor durumdaymissin. ahagsks :/

Benim buraya yazdığım mesajdan sana g**** neyse aynısı. Birinin bir kişinin mesajına sinir olup kişinin konularından laf sokmaya çalışması da ayrı komik. He çok zor durumdayım, örnek olsun diye oluşturdum akljsakhsjhagsjafh???

Burası her üyenin yazabileceği bir platform sevgili arkadaşlar, herkesin yazmasını istemiyosanız profesyonel üyelik alırsınız, sadece profesyonel üyelere açık olan konulara yazarsınız Okumaktan hoşlanmadığınız kişileri de engelleyebiliyorsunuz ayrıca, böyle güzellikleri de var sitenin ya ya

Birinin de hic konuyla ilgisi olmadigi halde
Gelip nanik nanik yapmasi da komik
Dicektim ama yooo komik degil yani
Acinasi.. Evet anliyorum.

Birinin de hic konuyla ilgisi olmadigi halde
Gelip nanik nanik yapmasi da komik
Dicektim ama yooo komik degil
Acinasi.. Evet anliyorum.

Ay oturup senin eski konularınla ilgili sana döşenmek isterdim ama vakit kaybısın. Takıl canım sen kendi kendine.

Yazıyorum işte var mı diyeceğin
Nanik yapıyorum işte var mı diyeceğin

Oh oh Çıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…