- 25 Temmuz 2012
- 1.335
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi peaceful16
-
Su an orda saat kaç?yarin geliyor oglen saatlerinde
evet herseyine sustum hep gecistirdim, birsey yokmus gibi davrandim veya barismak icin adim attim. suanda ilk defa hic birsey yapmiyorum kendimi ilk defa geri cektim. yani iki tarafli degil sanki hep ben onun pesinde, surekli zorlayan yapisik biri oldum. 1 senelik evliligimiz bu sekilde gecti. yeterki beni sevsin, yeterki benle ilgilensin diye herseyi ortbas ettim sacma sapan. sebebini inanki bilmiyorum , bizi gorsen anlayamazsin. kendimi ovmek icin soylemiyorum herseye sahibim. bu guven sorunumu umarim asabilirim cunku hicbir nedenim yok. ve bu iliskimizi bozuyor esim kaciyor artik.
yarin geldiginde benimle konusmadan, ciddi olarak soylediklerinin farkina varmadan onunla konusmayacagim.
kendimi hep biseylere zorunlu hissediyorum, hep herseyi super yapmam lazim, ama cok fazla yani karsimdaki bana soylemedigini birakmadigi halde .
Çatlama o zaman yaz gitsin.
Başla klasik bombardımanına.
Ben anlamıyorum konuyu biz mi yanlış anlıyoruz.
Sorun zaten senin dur durak bilmeden üstüne gitmen değil mi?
Çarşambadan cumaya demişsin sanki aradan haftalar geçmiş
gibi.. 2 gün yaa..
Ne olmasını umdun ki cidden sen.
Yok peşimden koşacaktı zannettim, yok üzerime düşecekti..
Adam zaten senin yapışmandan bıkmış
niye peşinden koşsun, niye üzerine düşsün.
Zaten sensiz ölüp biten bir adam olsa senin ilginden
bunalıp isyan etmezdi.
Birde sürekli benden çekiniyor mu diyorsun iyice deliriyorum.
Burada eşin kadar hepimiz biliyoruz ki adam
sadece aşkım yazsa ve beklese
Sen fitsin zaten.Başka birşey yazmasına gerek yok.
Arka arkaya en az 100 kelime yazabilirsin o potansiyel var sende.
Barışsanız bile
Sende düzelme falan olmaz çok net belli.
Yukarıda bir arkadaş da demiş zaten buranın gazıyla
tutuyorsun kendini sadece.
Boşa kürek..
Bak bu yorumunu çok beğendim .. Seni çok iyi anlıyorum .. Ama hep düzelten sen olma .. Bırak birazda eşin bozduğunu düzeltsin, senin için çabalamasına izin ver ..
O zaman kendini daha değerli hissedeceksin çünkü eşin senin kıymetini anlayacak ..
Bu şekilde devam edersen sadece günü kurtarırsın ..
Eşinin de hatalı yanları var, sendeki iyi niyetini sevgi dolu bakışı öldürmeden anlamalı yanlışlarını ..
Bende sizin gibi düsünmeye basladim. Konu sahibi cok fazla seyler kurguluyor kafasinda. Iyiki bir kuru mesaj atti ve resmi degistirdi yani. Direk oyle yapti diye yumusadi sanki adam.. Halbuki konu sahibi arkadasim sen suan o mesajida resmide yok sayacaksin. Onlar hic olmamis varsay.
Sana burada söylenenleri sen kendine hayat tarzi yapmak zorundasin. Sadece su an kavgalisiniz diye degil bu söylenenler. Baristiktan sonrada aynen bu sekilde aramicaksin sormicaksin ya. Cok mu zor? Basina buyruk ol biraz, takma su adami bu kadar. Umursama, mesafeli olun. Birak pesinden kossun. Deger verme. Ona verdigin degeri kendine ver biraz kendini sev simart asil. Off... Anlatamiyoruz ki. Biz anlatiyoruzda sen anlamak istemiyorsun malesef(((
Çatlama o zaman yaz gitsin.
Başla klasik bombardımanına.
Ben anlamıyorum konuyu biz mi yanlış anlıyoruz.
Sorun zaten senin dur durak bilmeden üstüne gitmen değil mi?
Çarşambadan cumaya demişsin sanki aradan haftalar geçmiş
gibi.. 2 gün yaa..
Ne olmasını umdun ki cidden sen.
Yok peşimden koşacaktı zannettim, yok üzerime düşecekti..
Adam zaten senin yapışmandan bıkmış
niye peşinden koşsun, niye üzerine düşsün.
Zaten sensiz ölüp biten bir adam olsa senin ilginden
bunalıp isyan etmezdi.
Birde sürekli benden çekiniyor mu diyorsun iyice deliriyorum.
Burada eşin kadar hepimiz biliyoruz ki adam
sadece aşkım yazsa ve beklese
Sen fitsin zaten.Başka birşey yazmasına gerek yok.
Arka arkaya en az 100 kelime yazabilirsin o potansiyel var sende.
Barışsanız bile
Sende düzelme falan olmaz çok net belli.
Yukarıda bir arkadaş da demiş zaten buranın gazıyla
tutuyorsun kendini sadece.
Boşa kürek..
Merhaba,
Yok sayiyorum herseyi, yok aslinda zaten onlar bir adim degil. Haklisin.
Biliyorum normaldede kendi degerimi bilmem, agirdan satmam gerekiyo , pesinde kosmamam , daha az yapmam gerekiyo herseyi esimin deger bilmesi icin.
Ozellikle dirdir ve mesaj arama olaylarini kesecegim, gerekmedikce msj atmam aramam barisincada. Bunlar bana ders oldu, daha dogrusu ben cok cok hatali oldugumun farkinda degildim, ama sizlerden gelen yorumlardan sonra goruyorumki hakikaten bu kadar kadinda yanlis olamaz bende var bi abarti, asiri daraltmisim. Kendimi seveyim , kendime deger vereyim, evet konu bu zaten. Ona bagimli olmamam , mutluluk icin sevgi icin kendi kendime yetebilmem, o musait olmadiginda veya o anda benle ilgilenemediginde hala benim ok olabilmem hep kendime verdigim degere bagli.
Gelistirecegim, buna odaklanacagim, baskasini degistirmektense kendini degistirmek cok daha kolay olmali. Bende oyle yapmayi dusunuyorum.
Eşinin burcu ne
Şu yorumunun altına imzamı atarım o derece beni anlatıyor ..
Yuzduk sonuna geldik artik bu esnada niye pes ettiniz ?
Ben etmedim, bosa kurek cekmediniz. Gelismeleri okuyun paylasacagim o kadar konustuk kac gundur yorum yaptiniz benim icin, simdi son anda gitmek olmaz.
Kizlaaaar yazmak uzereyim, yaziyoruuuuuuum. Merhaba'nin m sini yazdim, bir beni baglasin lutfeeeeencin cayi ictim yine kendime gelemedim, cok mesaj yazasim var kocama
Tamam cok güldük
Cekilebilirsin.
Emrin olur yazmak isterdim ama canim soyle yapalim, konu sahibi tesekkurler kk uyeleri diye arka fonu cin olan bir foto koysun ben cekileyim, koyamazsa trollendigini kabul edip sen cekil. Nasil?
Trollendiysem ben trollendim
Biz trollendik.
Sana g**** nedir? Olayin hangi kismi seni
Tam olarak ilgilendiriyor...
Baskalarinin hayatlarina karsi olan
Zaafini okuduk da
Bu kadar düşüyorum iste ye
Temsili bir ornek sergilemekse amacin
Mesaji aldik canim gercekten zor durumdaymissin. ahagsks :/
Benim buraya yazdığım mesajdan sana g**** neyse aynısı. Birinin bir kişinin mesajına sinir olup kişinin konularından laf sokmaya çalışması da ayrı komik. He çok zor durumdayım, örnek olsun diye oluşturdum akljsakhsjhagsjafh???
Birinin de hic konuyla ilgisi olmadigi halde
Gelip nanik nanik yapmasi da komik
Dicektim ama yooo komik degil
Acinasi.. Evet anliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?