thisiswhatmakesusgirls
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 10 Mayıs 2016
- 565
- 557
- 18
- 29
- Konu Sahibi peaceful16
-
Cidden bu konuyu takip eden cok insan var
Sirf kapanmamasi icin baska yorum yapmicam, özür herkesten
Konu kapanmasın diye kendini feda eden kahraman Türk kadını. Adeta bir Nene Hatun, hey maşallah
konu sahibi gelmiş mi
Sakin ol sakın boynuna falan atlama senden özür dilemeli
Valla hiç kiyamadim size nedendir bilmiyorum. Kusuruma bakmayın lütfen tamamen sizi düşündügümden biraz sert konuşmuş olabilirim. Herkes sizi esinize karşı korumaya çalışıyor aslında. Siz içinizden geldiği gibi davraniyorsunuz. Taktik,plan,program olmadan. Keske bu yönünüzle kıymetinizi bilen biri olsaydı karşınızda. Neyse bu üzüntülü anlarinizda belki benim yorumlarımda kalbinizi kırmıstir. Tekrardan kusuruma bakmayın tamamen sizin kendinize gelmeniz için yazılmış şeylerdi hepsi.
Merhaba gelişmeler ne geldi mi eşiniz çok merak ediyorum
O gelmicekmiş gibi rutin işlerine devam et, sakın konuşma sabret tv aç ya da pc ona bak o içeriye girdiğinde hiç yüzüne bakma.merhaba, ucagi indi baktim netten. yani bi yarim saat icinde evde olur... gerginim
Merhaba konuyu 2 gündür okuyabildim. Nolur size böyle davranmasina, namusunuza dil uzatmasina izin vermeyin.inş. güzel olsun barışın ama barismadan önce bu dediklerini yutturmaniz lazım. Bunun içinde devamlı kendinizin ne kadar değerli olduğunu hatirlatip sabırla bekleyin. Nolur yelkenleri hemen suya indirmeyin nolurmerhaba, ucagi indi baktim netten. yani bi yarim saat icinde evde olur... gerginim
Merhaba konuyu 2 gündür okuyabildim. Nolur size böyle davranmasina, namusunuza dil uzatmasina izin vermeyin.inş. güzel olsun barışın ama barismadan önce bu dediklerini yutturmaniz lazım. Bunun içinde devamlı kendinizin ne kadar değerli olduğunu hatirlatip sabırla bekleyin. Nolur yelkenleri hemen suya indirmeyin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?