ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

peaceful16 kisa sureligine konun kapatilmistir.

Online oldugunda actirmak istiyorsan lutfen bana ozelden mesaj yazar misin..

Ortalik biraz sakinlestikten sonra gorusuruz hanimlar..

Hadi iyi geceler..

hayir beni kirmadiniz aksine surekli hatirlatmaya calistiniz kendi degerimi, esimin sozlerini, bir bedel odemesi gerektigini, yoksa bi daha hep ayni seyleri yapacagini, beni kaybetmekten korkmasi gerektigini..
tesekkur ederim , hayir hic kirilmadim, kirildiysamda kendi iyiligim icin biliyorum niyetinizi. cok tesekkur ederim desteginiz icin.
bu kadar saf 15 yasinda kiz cocugu gibi davranmamam lazim. ogrenecegim..

merhaba, ucagi indi baktim netten. yani bi yarim saat icinde evde olur... gerginim
Merhaba konuyu 2 gündür okuyabildim. Nolur size böyle davranmasina, namusunuza dil uzatmasina izin vermeyin.inş. güzel olsun barışın ama barismadan önce bu dediklerini yutturmaniz lazım. Bunun içinde devamlı kendinizin ne kadar değerli olduğunu hatirlatip sabırla bekleyin. Nolur yelkenleri hemen suya indirmeyin nolur

Merhaba, tesekkurler yorumunuz icin. Birazdan evde olur cok gerginim kac gundur beklenilen gunun gerginligi. Sinav oncesi stres gibi.
Tv actim telefon elimde oturuyorum. Dersini almasi gerekiyor bekleyecegim cabalamasini

Esim geldi, meraba dedi odaya gecti! Bende salonda oturuyorum.
Gelip bi konusma ozur vs moduna girmedi ne kadar zorlandi ya. Bu kadar zor mu adim atmak ?

hadi Allah yardımcınız olsun.
hep sakin hep sakin. konuşmadan önce içinden 10 kadar say. kısa ve net cevaplar, soru sormak yok.

Simdi diyeceksiniz ki ne yani ayaklarina kapanmasini mi bekliyordun.
Ozur ve konusmaya calismasini bekliyodum gitti yataga yatti uzgun gorunuyo ama neden dile gelmiyor..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…