- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
- Konu Sahibi peaceful16
-
Kesinlikle. Sıkılmış olabilir aranmaktan ama bu sekılde tepki vermrsi aşırı ve gereksız. Haklıylen haksız durumda şu an eşinasıl bu kadar kırıcı olmuş eşiniz? ben haklı hiçbir tarafı göremiyorum. hayır ne kadar bunaltmış olabilirsiniz ki kıytırık birkaç tel aramasıyla? bu nasıl tavır bütün gemileri yakacak kadar mı? bu mu evlilik? geçmişinizden birikmiş başka şeyler var mı yoksa?
Kesinlikle. Sıkılmış olabilir aranmaktan ama bu sekılde tepki vermrsi aşırı ve gereksız. Haklıylen haksız durumda şu an eşi
A
sen hiç biyere gitmiyorsun. Sakın cıkma evden ve ayrıca imza da atma bi yere. 1 yıllık evlisiniz ve çatışmalar normal. Şimdi senin yapacagın ne biliyormusun, soylesem yapabilir misin bilmiyorum , keske yapanilsem
Neden herkes adamı haklı buldu ben bunu anlamadım arkadaşlar tamam bayan arkadaşımız çok sıkmış hatta bunaltmış olabilir ama evlenince erkek neden değişir ki bende bunu anlamam imzayı çakınca tapulu malım artık ister severim ister döverim bu ne ya.. kocamı iş esnasında aramam eve gelince yıkanıp yemek yeyip dinlenmesini beklerim o sonra isterse konuşur demiş arkadaşın biri niye biz kadınlar asker miyiz bu ne saçmalık arkadaş bir öpücük bir güler yüz gösteremeyecek kadar mı yorgun bu adam e bundan acizse o evde otursun ev işlerini yapsın biz kadınlar hem çalışır hem sevgi gösteririz o zaman... Biraz ağır olacak arkadaşım ama hiç bu şekilde düşündün mü seni iş yerinden biriyle aldatıyor olabilir mi o yüzden belki telefonla iletişimini kesiyordur işe gidince?
Ya niye hersey bir yesilcam seneryaso olmasi lazim. Konu sahibi sadece esini sürekli aramiyor, üstüne bide tartisiyor niye bana ilgi vermiyorsun diye. Tüm gün iste telefon üstüne telefon gelse, birsürü absürd mesaj, sonra eve geliyorsun "vay niye mesajima cevap yazmadin" diye sinirlenen bir es. Adam nerden güler yüz gösterebilsin ya? Biraz nefes alma ihtiyaci var.
Bide adam kendini güzel ifade etmisti, ancak bunu ilk sayfada okuyabilirsin, konu sahibi yine üzerine gitmis ve evet adam kirici laflar söyledi. Ama adam ne yapsin, herkesin sinirlari var. Adam daha öncede diyor beni isteyen arama diye, niye konu sahibi istegine saygi duymuyor?
Ne yapayim ? Soyleyin tabi. Gitmek istemiyorum bende.. oyle ha diyince olacak birsey degil yurtdisindayim ailem yok kimsem yok calisiyorum vs turkiye ye donmek vs bunlar hadi toplan git diyerek olmaz o yuzden cok ciddiye alamadim esimi sordum nasi yapalim die 1 imza demekle yetindi aciklamadi konsoloslukta yapicaz veya ailelere aciklama vs . Cocuk oyuncagimi bu
guzel yazmissiniz tesekkur ederim. Esim normalde cok ilgisiz degil ama ben cok ustune gittigimden mi bilmiyorum ama ilgi cekici degilim sanki artik ben onun pesinde oldugum icin cezbedici gelmiyorda olabilir.Kadına ilgi göstereceksin ki, kadın yeşersin..
Kadına ilgi göstereceksin ki, kadın da erkeğine daha da sımsıkı sarılsın...
Kadın ilgisiz kaldı mı solar, mutsuz olur...
Eşinizin bu kadar rahat olması bana da tuhaf geldi.
İşleri yoğun olabilir ewet ama yurt dışındasınız, yalnızsınız çevrenizde fazla insan yok, aileniz yok...
Oyuzden elinden geldiğince fedakarlık edip sizi ilgisiz bırakmamalı diye düşünüyorum...
peaceful16
Ya niye hersey bir yesilcam seneryaso olmasi lazim. Konu sahibi sadece esini sürekli aramiyor, üstüne bide tartisiyor niye bana ilgi vermiyorsun diye. Tüm gün iste telefon üstüne telefon gelse, birsürü absürd mesaj, sonra eve geliyorsun "vay niye mesajima cevap yazmadin" diye sinirlenen bir es. Adam nerden güler yüz gösterebilsin ya? Biraz nefes alma ihtiyaci var.
Bide adam kendini güzel ifade etmisti, ancak bunu ilk sayfada okuyabilirsin, konu sahibi yine üzerine gitmis ve evet adam kirici laflar söyledi. Ama adam ne yapsin, herkesin sinirlari var. Adam daha öncede diyor beni isteyen arama diye, niye konu sahibi istegine saygi duymuyor?
Ozaman kendini geri çekeceksin ve kendini ona merak ettireceksin...guzel yazmissiniz tesekkur ederim. Esim normalde cok ilgisiz degil ama ben cok ustune gittigimden mi bilmiyorum ama ilgi cekici degilim sanki artik ben onun pesinde oldugum icin cezbedici gelmiyorda olabilir.
Toplan git miMerhaba, esim kendini guzel ifade etmisti ama bende kavga cikarmak icin ustelemedim bende biraz konusmak istedim bu konuyla ilgili ve konusmak istemedi kisa kesti sali gunu. dun nasilsin vs diye yanina gidince konusmak istemedigini soyledi ve soylediklerinin arkasinda dur dedi, bende kavga aninda herkesin bu sekilde konustugunu davranislarimi degistirmek istedigimi vs soyledim o da toplan gideceksin dedi , daha fazla birsey soyleyip kendini kucultme dedi. sozlerinin arkasinda dur. vs bu sekilde. ve salonda yatti dun gece bunun ustune.
yazdiklariniz cok dogru, ama bunlari ancak normale dondugumuzde uygulayabilirim. suanda dedigim gibi dun ayrilma noktasinda getirdi ve benimle konusmuyor, evet toplan gideceksin dedi. istersen ben giderim dedi. gercek yuzunu gordum dedi. soylediklerinin arkasinda dur yilisma yuzsuzlesme dedi. sadece daha cok degerini dusuruyorsun boyle davranarak dedi. bende ciddiyse nasil yapacagimizi sordum bu sefer 1 imza okadar dedi. yani ya sinirle konusuyor boyle. yada cidden ayrilmak istiyor bilemiyorum. ama konusmayi dusunmuyorum ben, cunku dun sadece nasilsin vs diye yanina gittim briaz yumusar anlasiriz vs barisiriz diye ama ters tepti.Ozaman kendini geri çekeceksin ve kendini ona merak ettireceksin...
Bir kaç kez belirli aralıklarla sen ewe geç git misal...
Şarjım bitti haber veremedim de veya sessizde kalmış telefon alışverişe daldım diye belirt...
Mesaj yazarsa hemen onlıne olupta cewap werme..
Aradığı zaman hemen açma ve hemen geri dönme...
Bir de böyle dene...
Bakalım dahada mı uzaklaşacaksınız yoksa sende artık merak edilecek misin, ilgi görecek misin gözlemle.
Sabırlı olmalısın ama bunları uygularken de...
Adım atacak gibi durmuyor...yazdiklariniz cok dogru, ama bunlari ancak normale dondugumuzde uygulayabilirim. suanda dedigim gibi dun ayrilma noktasinda getirdi ve benimle konusmuyor, evet toplan gideceksin dedi. istersen ben giderim dedi. gercek yuzunu gordum dedi. soylediklerinin arkasinda dur yilisma yuzsuzlesme dedi. sadece daha cok degerini dusuruyorsun boyle davranarak dedi. bende ciddiyse nasil yapacagimizi sordum bu sefer 1 imza okadar dedi. yani ya sinirle konusuyor boyle. yada cidden ayrilmak istiyor bilemiyorum. ama konusmayi dusunmuyorum ben, cunku dun sadece nasilsin vs diye yanina gittim briaz yumusar anlasiriz vs barisiriz diye ama ters tepti.
hayır geç kalmadınız
öyle olmasını umuyorum çünkü gerçekten birbirinizi seven bir çiftseniz kolay vazgeçmezsiniz birbirinizden sadece zaman verin eşinize lütfen
sizinkine benzer hataları ilk yılımızda ben de çok yaptım
eşimde az değildi kabul çok sık dışarı çıkardı ben de evde oturmayı severdim isterdim ki o benimle evde otursun ama öyle olmadı işte
artık benim isteklerimi ona yaptırmaya çalışmamdan o kadar sık kavga eder olmuştuk ki eve 2-3den önce girmezdi bizde boşanalım madem öyle diye bi celallenmiştik hatta neyse öyle böyle azıcık iletişim kurabilmeye başladığımızda konuştuk neden eve gelmedin beni yalnız bıraktın diye yine!!!! şikayet ettiğimde bana eve gelsem yine kavga edeceğiz kavga edersek de sonu iyi bitmeyecek bu yüzden ikimize de zaman vermek istedim aslında demişti
sonrasında dank etti kafaya bu tavırlarıma devam edersem adama soğuyacak benden
sonra kendime döndüm kendimle daha çok ilgilenmeye başladım o dışarı çıktığında ben de aldım kitap okudum
ya da bakım yaptım
ya da gün içinde aradım açmadı sonra da dönmedi mi neyse işi vardır müsait olunca arar deyip işime döndüm hemen bi anda mükemmel sakin bi kadın olmadım tabii ki (ki hala da değilim ama epey toparladım) zamanla zamanla zoraki de olsa yaptığım bu şeyler huyum oldu inan şimdi aradım açmadıysa işime dönüyorum sonra aramış olduğumu bile unutuyorum
arada birlikte bişeler yapma konusunda tartışmalarımız oluyor ama o da olacak artık onlarda da çok üstüne gitmemeye çalışıyorum
demem o ki siz de yaparsınız yeter ki gerçekten seviyor olun, kendinizde beğenmediğiniz, ilişkinize zarar veren huyları tespit edip törpülemek sizin elinizde ve çok da zor değil inanın
Cnm cok ciddi konusmus esin cok agir olmus
Var mi bi gelisme?
Merak ettim..
Bir degil, iki degil, iki senedir suren bir problemmis. Ben adamin bosanacagini dusunmuyorum sadece ciddiyetini belirtmek istemis bence. Ama uzun vaded bosanirlar, cunku konu sahibi sabit fikirli bir tip gibi geldi, hala ben ben ben..ben ilgi gormek istiyorum, burasi restoran mi, ben esya miyim, bu nasil evlilik vs.
hepsini yapmayi planliyorum, dedigim gibi davranislarimi degistirecegim. fakat suandaki durumu okuduysaniz bosanma noktasina getirdi konusmak istemiyor . nasil davranacagimi bilmiyorum..Adama evde güler yüz göster. Öp kokla sarıl kadınsın işte yap bir şeyler. Eve gelirken ayakları geri geri gidiyor e haklıda. Fark etmeden çok boğmuşsun. Böyle bin tane mesaj atmasan belki arada bakar o yazar. Bir de kendine meşgale bul adama sarmak yerine oyalanırsın. Birde şu sevmiyor saplantısından kurtul. O kadar dırdıra sevmese katlanmaz.
evet seni dinlesin, eşine cahil, köylü, davar, maraba diye saydırsın. saygısız olsun. bizim gibi hizmetçisi olmasınsimdi seni topa tutarlar ama hiccccccccc umursama canım bunlar alısmıs eskerine hünkarım hünkarım gibi hizmet etmeyi ondan böyle diyolarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?