ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

Kesinlikle. Sıkılmış olabilir aranmaktan ama bu sekılde tepki vermrsi aşırı ve gereksız. Haklıylen haksız durumda şu an eşi

Kesinlikle. Sıkılmış olabilir aranmaktan ama bu sekılde tepki vermrsi aşırı ve gereksız. Haklıylen haksız durumda şu an eşi

Bir degil, iki degil, iki senedir suren bir problemmis. Ben adamin bosanacagini dusunmuyorum sadece ciddiyetini belirtmek istemis bence. Ama uzun vaded bosanirlar, cunku konu sahibi sabit fikirli bir tip gibi geldi, hala ben ben ben..ben ilgi gormek istiyorum, burasi restoran mi, ben esya miyim, bu nasil evlilik vs.

A

sen hiç biyere gitmiyorsun. Sakın cıkma evden ve ayrıca imza da atma bi yere. 1 yıllık evlisiniz ve çatışmalar normal. Şimdi senin yapacagın ne biliyormusun, soylesem yapabilir misin bilmiyorum , keske yapanilsem

Ne yapayim ? Soyleyin tabi. Gitmek istemiyorum bende.. oyle ha diyince olacak birsey degil yurtdisindayim ailem yok kimsem yok calisiyorum vs turkiye ye donmek vs bunlar hadi toplan git diyerek olmaz o yuzden cok ciddiye alamadim esimi sordum nasi yapalim die 1 imza demekle yetindi aciklamadi konsoloslukta yapicaz veya ailelere aciklama vs . Cocuk oyuncagimi bu

Ya niye hersey bir yesilcam seneryaso olmasi lazim. Konu sahibi sadece esini sürekli aramiyor, üstüne bide tartisiyor niye bana ilgi vermiyorsun diye. Tüm gün iste telefon üstüne telefon gelse, birsürü absürd mesaj, sonra eve geliyorsun "vay niye mesajima cevap yazmadin" diye sinirlenen bir es. Adam nerden güler yüz gösterebilsin ya? Biraz nefes alma ihtiyaci var.

Bide adam kendini güzel ifade etmisti, ancak bunu ilk sayfada okuyabilirsin, konu sahibi yine üzerine gitmis ve evet adam kirici laflar söyledi. Ama adam ne yapsin, herkesin sinirlari var. Adam daha öncede diyor beni isteyen arama diye, niye konu sahibi istegine saygi duymuyor?

Ben de bu konuya gıcık oldum. Aynısını ailemde yaşadım çünkü. Babam kendi halinde yaşayan bir insanken annem sürekli babamdan talepleri olan bir kadın, bu nedenle sürekli kavga ediyorlar. Babanız şöyle babanız böyle, adam değişmek istemiyorsa ve çok mutsuzsan o zaman boşan değil mi? En sonunda hepimiz bir araya geldik ve anlaşamıyorsanız boşanın dedik. Annem kendine çekidüzen verdi sonra, çünkü hem babamdan şikayet edip duruyor hem de boşanmak istemeyen kendisi. Sinir bozucu hakikaten.

Evlilik ne kadar zorsa boşanmak da o kadar zor. Yani karar aşaması zor, yoksa evlilik bir imza ise boşanmak da öyle. Eşin karar verdikten sonra önündeki tek engel onun ailesi. Ailesinin de hayır oğlum boşanmayacak karının her mesajına anında cevap vereceksin demeleri düşük bir ihtimal, en fazla iyi düşündün mü derler.

Kadına ilgi göstereceksin ki, kadın yeşersin..
Kadına ilgi göstereceksin ki, kadın da erkeğine daha da sımsıkı sarılsın...
Kadın ilgisiz kaldı mı solar, mutsuz olur...

Eşinizin bu kadar rahat olması bana da tuhaf geldi.
İşleri yoğun olabilir ewet ama yurt dışındasınız, yalnızsınız çevrenizde fazla insan yok, aileniz yok...
Oyuzden elinden geldiğince fedakarlık edip sizi ilgisiz bırakmamalı diye düşünüyorum...
peaceful16

guzel yazmissiniz tesekkur ederim. Esim normalde cok ilgisiz degil ama ben cok ustune gittigimden mi bilmiyorum ama ilgi cekici degilim sanki artik ben onun pesinde oldugum icin cezbedici gelmiyorda olabilir.

Merhaba, esim kendini guzel ifade etmisti ama bende kavga cikarmak icin ustelemedim bende biraz konusmak istedim bu konuyla ilgili ve konusmak istemedi kisa kesti sali gunu. dun nasilsin vs diye yanina gidince konusmak istemedigini soyledi ve soylediklerinin arkasinda dur dedi, bende kavga aninda herkesin bu sekilde konustugunu davranislarimi degistirmek istedigimi vs soyledim o da toplan gideceksin dedi , daha fazla birsey soyleyip kendini kucultme dedi. sozlerinin arkasinda dur. vs bu sekilde. ve salonda yatti dun gece bunun ustune.

guzel yazmissiniz tesekkur ederim. Esim normalde cok ilgisiz degil ama ben cok ustune gittigimden mi bilmiyorum ama ilgi cekici degilim sanki artik ben onun pesinde oldugum icin cezbedici gelmiyorda olabilir.
Ozaman kendini geri çekeceksin ve kendini ona merak ettireceksin...
Bir kaç kez belirli aralıklarla sen ewe geç git misal...
Şarjım bitti haber veremedim de veya sessizde kalmış telefon alışverişe daldım diye belirt...
Mesaj yazarsa hemen onlıne olupta cewap werme..
Aradığı zaman hemen açma ve hemen geri dönme...
Bir de böyle dene...
Bakalım dahada mı uzaklaşacaksınız yoksa sende artık merak edilecek misin, ilgi görecek misin gözlemle.
Sabırlı olmalısın ama bunları uygularken de...

Toplan git mi
Nereye gidecek mişsin pardon

yazdiklariniz cok dogru, ama bunlari ancak normale dondugumuzde uygulayabilirim. suanda dedigim gibi dun ayrilma noktasinda getirdi ve benimle konusmuyor, evet toplan gideceksin dedi. istersen ben giderim dedi. gercek yuzunu gordum dedi. soylediklerinin arkasinda dur yilisma yuzsuzlesme dedi. sadece daha cok degerini dusuruyorsun boyle davranarak dedi. bende ciddiyse nasil yapacagimizi sordum bu sefer 1 imza okadar dedi. yani ya sinirle konusuyor boyle. yada cidden ayrilmak istiyor bilemiyorum. ama konusmayi dusunmuyorum ben, cunku dun sadece nasilsin vs diye yanina gittim briaz yumusar anlasiriz vs barisiriz diye ama ters tepti.

Adım atacak gibi durmuyor...
Zamana bırak bakalım, hakkında hayırlısı olsun...

merhaba,
evet birbirimizi seven bir cifttik, severek evlendik. bazi seyler yiprandimi bittimi bilmiyorum. dun esim eve gelince hosgeldin dedim yanina gittim nasilsin nasil gecti gunun dedim yumusakca, sanane dedi seninle konusmak istemiyorum. bende dedimki neden, surdurmeyelim boyle vs. o da soylediklerinin arkasinda dur yuzsuzlesme karakterli ol dedi. bende herkes kavga aninda sinirle konusur o zaman herkes her kavgada ayrilir dedim. oda biz bir kere ayrilicaz dedi. yani konu buraya geldi. bende konustum biraz daha boyle iste sinirle soyledim, sende cok soyledin boyle eskiden, davranislarimi degistirmek istiyorum vs anlattim. konusmak istemiyorum kendi degerini daha fazla dusurme dedi tv izliyorum musade edermisin dedi. toplanip gideceksin dedi. yada ben giderim dedi. artik gercek yuzunu gordum dedi vs. boyle konustu yani. ben 4 hafta yokum dedi. aslinda 1 haftaligina bir yere gidiyor pazar gunu ama 4 hafta dedi dun , nereye gidiyorsun hangi gun doneceksin falan diye sordum ama o beni ilgilendirir diye gecistirdi. bilmiyorum 4 hafta da cok gercekci gelmedi bana ama belli de olmaz... ask sevgi ne olacak dedim ikimiz, yok dedi onlarida koliledim gonderdim dedi. uzgun gorunuyodu ama cok sinirli konustu. ve dediki 2 gundur seni aradimmi bir kere mesaj attimmi, buradan anlayabilirsin ne kadar umrumda olmadigini.
boyle soyledi. en sonunda bende tamam dedim kalktim. gece koltukta uyumus. gelsene yataga burasi rahat degil dinlenemezsin dedim, birakirmisin uyuyorum dedi. boyle yani. uzgunum. belki gec kalmis olabilirim. nasil davranacagimi bilmiyorum ama konustukca kotuye gidiyor hersey. beni istemiyor gormek konusmak vs.
Ne oldu sevgimize 2 gun once tatil plani yapiyodun dedim, sonra gercek yuzunu gordum dedi.
ilk defa kavgada esime agir konustum, iste sana guvenip cocuk yapmayi dusunuyorum bide falan demistim, igrencsin dedim biraz kirici konustum. ilk defa. o bana daha once bu sekilde konusmustu.
simdi gurur yapmis gercek yuzunu gordum diyip duruyor. e beni 3 senedir taniyosun nerdeyse benim gercek yuzum bu mu sadece.

Cnm cok ciddi konusmus esin cok agir olmus
Var mi bi gelisme?
Merak ettim..

Merhaba , tesekkur ederim ilginiz icin.
Dun gece olanlardan sonra koltukta uyudu, bende sabaha karsi gordum. dedim yataga gelsene burda dinlenemezsin, uyuyorum birakirmisin dedi. o sekilde. kavgayi sali gunu ettik. sali ve carsamba yatakta yatti dun konusmaya calistim barisiriz diye, ters tepti koltukta yatti ve bosanmaya getirdi.
ustune daha birsey olmadi. ciddi mi bilmiyorum, eger ciddiyse ne yapacagimiza dair konusalim dedim ama 1 imza konusacak bisey yok diye gecistirdi ama oyle degil aslinda. turkiye de yasamadigimiz icin surec nasil bilmiyorum, burada calisiyorum is vizem onun vizesine bagli bosanma aninda iptal olur, evim yok akrabam yok vs birsuru sey var.
eger ciddiyse bunlari konusmaliyiz ki halledelim o zaman.
bence sinirle soyledi. ama tabiki bilmiyorum emin olamam.

merhaba,
ben, ben ,ben demiyorum aslinda. biz diyorum , evliligimiz ikimiz, anilarimiz hersey yani.
esimin yanina gidip konusmaya calismam ilgi icin degildi, barismak icin toparlamak icindi biraz iletisim kurabilmek icindi. ama ters tepti.

Adama evde güler yüz göster. Öp kokla sarıl kadınsın işte yap bir şeyler. Eve gelirken ayakları geri geri gidiyor e haklıda. Fark etmeden çok boğmuşsun. Böyle bin tane mesaj atmasan belki arada bakar o yazar. Bir de kendine meşgale bul adama sarmak yerine oyalanırsın. Birde şu sevmiyor saplantısından kurtul. O kadar dırdıra sevmese katlanmaz.

hepsini yapmayi planliyorum, dedigim gibi davranislarimi degistirecegim. fakat suandaki durumu okuduysaniz bosanma noktasina getirdi konusmak istemiyor . nasil davranacagimi bilmiyorum..

simdi seni topa tutarlar ama hiccccccccc umursama canım bunlar alısmıs eskerine hünkarım hünkarım gibi hizmet etmeyi ondan böyle diyolarr
evet seni dinlesin, eşine cahil, köylü, davar, maraba diye saydırsın. saygısız olsun. bizim gibi hizmetçisi olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…