- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.478
- 158
- 41
- Konu Sahibi peaceful16
-
Evet hayatım şimdi onlara bakıyordum bende. Burnun sürtsün diye abartmış biraz. Merak ediyorum ben 4 hafta gidiyorum nereye gittiğim ve ne zaman döneceğim beni ilgilendirir cümlesini sen söylesen tepkisi ne olurdu? Evlilikte böyle bir cümle olamaz. Bu erkeklerde kırkta yılda bir haklı olunca b.kunu çıkarıyorlar. Zamana bırakmak en iyisi gibi. Düşünmemeye çalış. Tamam adamı boğmuşsun ama cinayette işlemesin sonuçta boşanma sebebi olmaz böyle bir şey. Yani düzleceğim falan da diyorsun emin olmadan boşanmaz.hepsini yapmayi planliyorum, dedigim gibi davranislarimi degistirecegim. fakat suandaki durumu okuduysaniz bosanma noktasina getirdi konusmak istemiyor . nasil davranacagimi bilmiyorum..
Evet hayatım şimdi onlara bakıyordum bende. Burnun sürtsün diye abartmış biraz. Merak ediyorum ben 4 hafta gidiyorum nereye gittiğim ve ne zaman döneceğim beni ilgilendirir cümlesini sen söylesen tepkisi ne olurdu? Evlilikte böyle bir cümle olamaz. Bu erkeklerde kırkta yılda bir haklı olunca b.kunu çıkarıyorlar. Zamana bırakmak en iyisi gibi. Düşünmemeye çalış. Tamam adamı boğmuşsun ama cinayette işlemesin sonuçta boşanma sebebi olmaz böyle bir şey. Yani düzleceğim falan da diyorsun emin olmadan boşanmaz.
canım eşin çok ağır konuşmuş kızdım açıkcası ona da ne kadar uzatmış ama hala sinirli bu yüzden böyle davranıyor bence gerçekten bitirmek istese kendi o eve girmezdi zatenmerhaba,
evet birbirimizi seven bir cifttik, severek evlendik. bazi seyler yiprandimi bittimi bilmiyorum. dun esim eve gelince hosgeldin dedim yanina gittim nasilsin nasil gecti gunun dedim yumusakca, sanane dedi seninle konusmak istemiyorum. bende dedimki neden, surdurmeyelim boyle vs. o da soylediklerinin arkasinda dur yuzsuzlesme karakterli ol dedi. bende herkes kavga aninda sinirle konusur o zaman herkes her kavgada ayrilir dedim. oda biz bir kere ayrilicaz dedi. yani konu buraya geldi. bende konustum biraz daha boyle iste sinirle soyledim, sende cok soyledin boyle eskiden, davranislarimi degistirmek istiyorum vs anlattim. konusmak istemiyorum kendi degerini daha fazla dusurme dedi tv izliyorum musade edermisin dedi. toplanip gideceksin dedi. yada ben giderim dedi. artik gercek yuzunu gordum dedi vs. boyle konustu yani. ben 4 hafta yokum dedi. aslinda 1 haftaligina bir yere gidiyor pazar gunu ama 4 hafta dedi dun , nereye gidiyorsun hangi gun doneceksin falan diye sordum ama o beni ilgilendirir diye gecistirdi. bilmiyorum 4 hafta da cok gercekci gelmedi bana ama belli de olmaz... ask sevgi ne olacak dedim ikimiz, yok dedi onlarida koliledim gonderdim dedi. uzgun gorunuyodu ama cok sinirli konustu. ve dediki 2 gundur seni aradimmi bir kere mesaj attimmi, buradan anlayabilirsin ne kadar umrumda olmadigini.
boyle soyledi. en sonunda bende tamam dedim kalktim. gece koltukta uyumus. gelsene yataga burasi rahat degil dinlenemezsin dedim, birakirmisin uyuyorum dedi. boyle yani. uzgunum. belki gec kalmis olabilirim. nasil davranacagimi bilmiyorum ama konustukca kotuye gidiyor hersey. beni istemiyor gormek konusmak vs.
Ne oldu sevgimize 2 gun once tatil plani yapiyodun dedim, sonra gercek yuzunu gordum dedi.
ilk defa kavgada esime agir konustum, iste sana guvenip cocuk yapmayi dusunuyorum bide falan demistim, igrencsin dedim biraz kirici konustum. ilk defa. o bana daha once bu sekilde konusmustu.
simdi gurur yapmis gercek yuzunu gordum diyip duruyor. e beni 3 senedir taniyosun nerdeyse benim gercek yuzum bu mu sadece.
canım eşin çok ağır konuşmuş kızdım açıkcası ona da ne kadar uzatmış ama hala sinirli bu yüzden böyle davranıyor bence gerçekten bitirmek istese kendi o eve girmezdi zaten
anlattım sana ilk senemizde bizde yaşadık ve ben neleer duydum eşimdenkaç kere giderim bu evden dedi, kaç kere aç davayı boşanalım dedi nasıl kırılırdım sonra anladım ki sinirlendikçe sinirini laflarıyla atıyor aksi takdirde sustuğu anda bittiği andır diye düşünüyorum ben artık (Allah korusun) o da der ben bişeleri düzeltmek için konuşurum der hep
ama senin burdaki ufak da olsa yanlışın adam rahat bırak dedikçe üstüne gitmeye devam etmişsin, nereye gidiyorsun, ne zaman geleceksin, yatağa niye gelmedin sorma ilgilenme sen hatanı bilip adım attın mı tamam yeter artık sessize al kendini geri çek lütfen ve inan bunu eşin için değil senin için söylüyorum, çok üzülüyorsun bu belli ve dediğim gibi yaparsan emin ol daha iyi olacak herşey
çünkü sen konuştukça sen sordukça sorguladıkça adam soğumuyor, sakinleşemiyor aksine körükle gidiyorsun gibi hissediyor sen şimdi bütün iyiniyetinle aç mısın yemek yer misin diye sorsan bak hala beni takip ediyor ona ne benim açlığımdan kafasında emin ol
eşimden bildiğim için söylüyorum tamamen bambaşka bi konuda iyiniyetle bişe söylediğimde bile bak hala susmuyorsun dediğini bilirim bu tabii ki hoş bişe değil ama huyu bu ben de onu böyle kabullendim ben de mükemmel değilim neticede o yüzden ufacık bi tartışma yaşasak bile susuyorum başka odaya geçiyorum kızımla ilgileniyorum vs sonra sakinleştiğimizde derdimi anlatıyorum
sen de bunları yap tabii aranız düzeldiğinde
şimdiyse ne ara ne sor
ne zaman gitti ne zaman geldi düşünme, sorma sakın
bırak nereye gidiyorsa gitsin döneceği yer belli
bırak nerede yatıyorsa yatsın paşa gönlü bilir
evet yalnızsın çok zor anlıyorum ama eşimle ilgili konularda ben de yalnızdım kaç gece yalnız kaldım kavga ettik diye annem 10 dklık mesafede oturmasına rağmen aramızın açık olduğunu bilmesin diye kimselere bişe anlatmadım anlatamadım
canın sıkıldıkça gel burada bize yaz eşine değil bizimle gider yalnızlığını
esiniz dediginiz laflardan dolayi cok kirilmis erkekler cok soru sormaya cok bunaltmaya cok ilgiye cok bid bida gelemiyorlar onlarin disardaki is hayati ev gecindirme telasi var birde eve gelince gercekten sessizlik ve huzur istiyorlar.esimden biliyorum bazen isten stresli kafa dolu geliyor adam eve geliyor ben basliyorum sunu ettimde bunu ettimde oda biraz dinler bi susalim kafam dinlensin sonra anlat tamam derim sonra anlatirim.
peaceful16 işte bu yüzden konuşma dedik, iletişim kesinlikle kurma hatta aynı odada dahi oturma git diğer odaya otur al eline kitap oku dergi oku kafan boşalsın bişeyler yap kendin için ayrı uyusun boşver şu an öfkesi sana geçmedi ben de eşime öfkeyle söyledim çek git diye sakinleşince mevzu geçmedi o zaman dediğinde sussaydın keşke inada binmezdi ve sende konuşunca istiyorsun sandı iyicene sinirlendi o yüzden konu uzadı eşini bırak zaman ver çok ağır konuştu ve yaraladı aranız düzeldiğinde mesafeli davran zamana bırak şimdi canım.
konuşmamaktan kastım muhabbet etme soru sorma sadecemerhabalar,
Evet esim agir konustu, sinirli ve uzgundu. sizin adiniza da uzuldum umarim esiniz biraz durulur zamanla iliskiniz sakinlesir.
ayni seyleri bende yasadim her buyuk kavgada evi terket git, defol git evden vs. agir konusmalar. yani bu seferki yaninda az bile kaliyor.
sinirle soyledigini dusunuyorum ama bilemiyorumda belki de ciddidir gercekten ayrilmak istiyor. evet dun birazcik usteledim iyi anlamda belki barisiriz diye biraz konusarak ifade etmek istedim ama ters tepti kesinlikle konusmak istemiyor ve oncesinde gereksiz mesajlar atmistim eve niye gelmiyorsun yemege gelsene vs vs . kendimi komple geri cekiyorum daha hic konusmayacagim merhaba nasilsin bile demeyecegim cunku dediginiz gibi ben zaten dun fazlasiyla konustum ve konusarak bir yere varamiyoruz. sinirleri yatismasi icin bekleyecegim. esim sinirli degilken tartismalarimizla ilgili konustugumuzda ceneni biraz tutabilsen , dirdirini sikayetini biraz biraksan birazcik sussan hic sorunumuz kalmayacak der. benim ailem Turkiye'de ben yurdisindayim Allah'tan calisiyorum gunum dolu geciyor arkadaslarim var ofiste azcik gulumsuyorum :)
tesekkur ederim, sizlere yazarim icim sikilirsa bunalirsam.. ben artik sessiz moda aliyorum kendimi fazla ortalarda da olmam, odamda olurum o salonda takilsin. pazar gunu is seyahatine gidiyor cumartesiye kadar yok. o arada belki ozler, siniri gecer sakinlesir. yine pazar gunu de giderken konusmayayim mi.?
bence adam seni boşamalı zira huylu huyundan vazgeçmeeeeez bu ne ya ben bayıldım burdaMerhaba,
1 senelik evliyim yurtdisinda yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.
esimden ilgi bekliyorum, gun icinde aramasini mesaj atmasini, ben yazinca veya arayinca cevaplamasini istiyorum bunlar olmayinca ustune gidiyorum sanki beni umursamiyor gibi geliyor. esim cok yogun calisiyor eve 8 gibi geliyor hatta bazen daha gec. acikcasi ondan romantizm bekliyorum arasin ilgilensin vs.
yine boyle yazmadigi bir gun (sali gunu) birsuru mesaj attim gormedi 4 saat sonra gordu toplantidayim dedi, eve geldiginde paylastim ben sana ulasabilmek istiyorum konusmak istiyorum beni onemsemiyosun gibi geliyo yazmayinca dedim, is yerinde beni rahatsiz etme dedi yogunum eve gelince konusalim dedi musait olursam ariyorum yaziyorum dedi ama yazmadim diye 20 tane msj atip arama dedi usteleme dedi. sonra tartisma biraz daha devam edince dediki "zaten yazdigin anda acsam yazsam bile bos konusacaksin sikayet edeceksin benden veya ilgi istiyorum diyeceksin yeter artik katlanamiyorum. eve geldigimde bi huzur bulayim bi mutluluk bulayim. tum gun msj atiyosun sikayet ediyosun eve geliyorum yine sikayet ediyosun , isteyken sana onceligim yok nasilsin napiyosun en fazla bu kadar konusalim eve gelince konusuruz ama bu dirdirlarina susmamana katlanamiyorum artik " dedi. sonra ben madem katlanamiyorsun niye duruyosun benimle dedim o da "durmak istemiyorsan durma bosan " dedi. bende beni sevmiyormusun nasil bu kadar kolay soyluyorsun dedim zorladim biraz oda evet sevmiyorum dedi sonunda, umrumda degil sevgim bana huzur vermiyorsan bana mutluluk vermiyorsan kolum olsa keserim bu kadar strese. dedi..
2 gundur kusuz yani, uzuluyorum , boyle olsun istemiyorum iliskimi saglamlastirmak istiyorum...
mesaj atmiyorum aramiyorum 2 gundur rahat davraniyorum ama barismak istiyorum.. sizce nasil davranayim?
evet hata ettim eve gelmeden zaten yemek icin israr ettim ve aradim
eve geldiginde bu konuyu acmadan konusacaktim aslinda nasilsin naber gunun nasildi seklinde yumusak bir konusma iletisim olsun diye ama , direk sanane seni ilgilendirmez tv izliyorum konusma benimle diyince, neden israr ediyorsun kavga esnasinda soylenmis seyler vs diye aciklamalara girince bosanmayla bitti sonu. evet agir konustu toplan git dedi yada ben gideyim, umrumda bile degilsin dedi gercek yuzunu gordum dedi. 2 gundur seni aramadim sormadim nerdesin diye bile sormadim burdan ne kadar umrumda olmadigini anla dedi. sevgi ask? dedigimde umrumda degil artik dedi.
nasil duzelecek ..
evet hata ettim eve gelmeden zaten yemek icin israr ettim ve aradim
eve geldiginde bu konuyu acmadan konusacaktim aslinda nasilsin naber gunun nasildi seklinde yumusak bir konusma iletisim olsun diye ama , direk sanane seni ilgilendirmez tv izliyorum konusma benimle diyince, neden israr ediyorsun kavga esnasinda soylenmis seyler vs diye aciklamalara girince bosanmayla bitti sonu. evet agir konustu toplan git dedi yada ben gideyim, umrumda bile degilsin dedi gercek yuzunu gordum dedi. 2 gundur seni aramadim sormadim nerdesin diye bile sormadim burdan ne kadar umrumda olmadigini anla dedi. sevgi ask? dedigimde umrumda degil artik dedi.
nasil duzelecek ..
Merhaba, esim kendini guzel ifade etmisti ama bende kavga cikarmak icin ustelemedim bende biraz konusmak istedim bu konuyla ilgili ve konusmak istemedi kisa kesti sali gunu. dun nasilsin vs diye yanina gidince konusmak istemedigini soyledi ve soylediklerinin arkasinda dur dedi, bende kavga aninda herkesin bu sekilde konustugunu davranislarimi degistirmek istedigimi vs soyledim o da toplan gideceksin dedi , daha fazla birsey soyleyip kendini kucultme dedi. sozlerinin arkasinda dur. vs bu sekilde. ve salonda yatti dun gece bunun ustune.
Bak yine yapmışsın ama.
Eskiden sürekli kimle gittin hesabı ödedin mi dye sorguya çekince, yine yemekte ne yaptın bugün diyince adam değişmeyecek diye sinir yapmış.
Ay ben de olsam sıkılırım, sürekli ne yaptın kimleydin, ne yedin, ne dedin diye sorular soran insandan. Bir şeyler paylaşmak istiyorsun anlıyorum da böyle sürekli sorular sorgulamalar da bayar insanı. Bir sakin olman lazım.
Benim bir kuzen de sizin gibi. Eve gelir, beni arayan oldu mu, yok derler, annemi arayan oldu mu, babamı arayan oldu mui kardeşim bir yere gitti mi, bilmem kim aradı mı sorusu bitmez. Herkes bunalır. Halbuki bir merhaba dese geçse o gün olan neyse karşı taraf zaten anlatacak ama sık boğaz edilince anlatacağı varsa anlatmıyor.Yani biri bana elli soru sorduğunda bir şey anlatasım gelmiyor, sohbet öyle bir şey değil. Koskoca akşam var beraber geçireceğiniz hemen konuşmanız gerekmiyor ya. Sakince yemek yenir falan o da canı isterse anlatır işte. Bir de ben de günümün gereksiz ayrıntılarını anlatmıyorum. Yada eşime bugün kimle yemek yedin falan diye sormuyorum. Anlatacağı bir şey varsa anlatıyor yani. Bazen önemsiz şeyleri insan anlatmak istemiyor ne bileyim.
Boğucu bir huy bu kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?