ciddi kavga ettik, napacagimi bilmiyorum

hepsini yapmayi planliyorum, dedigim gibi davranislarimi degistirecegim. fakat suandaki durumu okuduysaniz bosanma noktasina getirdi konusmak istemiyor . nasil davranacagimi bilmiyorum..
Evet hayatım şimdi onlara bakıyordum bende. Burnun sürtsün diye abartmış biraz. Merak ediyorum ben 4 hafta gidiyorum nereye gittiğim ve ne zaman döneceğim beni ilgilendirir cümlesini sen söylesen tepkisi ne olurdu? Evlilikte böyle bir cümle olamaz. Bu erkeklerde kırkta yılda bir haklı olunca b.kunu çıkarıyorlar. Zamana bırakmak en iyisi gibi. Düşünmemeye çalış. Tamam adamı boğmuşsun ama cinayette işlemesin sonuçta boşanma sebebi olmaz böyle bir şey. Yani düzleceğim falan da diyorsun emin olmadan boşanmaz.

ben desem cok farkli olurdu, inanmazdi zaten. yani 4 hafta yokum zaten demesine bende inanmadim ve sorunca seni ilgilendirmez dedi. toplan git dedi ya sen ya ben gidecegim, gercek yuzunu gordum dedi. yilisik olma yuzsuz olma diyip duruyor. cinayet islemedim tabi, ama gururunu kirdim ya altindan kalkamadi, ama bana gelince nasilsa ben onun onunde paspasim yani ne dese cok etkilemez diye dusunuyo. nasil davranayim peki? konusmaya gelmiyor yani ne desem ters tepip daha uzaklasiyor. kendimi kucuk dusurmek istemiyorum dedigi gibi. ondan cocuk mu yapilir vs gibi konustum onlar dokundu.

canım eşin çok ağır konuşmuş kızdım açıkcası ona da ne kadar uzatmış ama hala sinirli bu yüzden böyle davranıyor bence gerçekten bitirmek istese kendi o eve girmezdi zaten
anlattım sana ilk senemizde bizde yaşadık ve ben neleer duydum eşimden kaç kere giderim bu evden dedi, kaç kere aç davayı boşanalım dedi nasıl kırılırdım sonra anladım ki sinirlendikçe sinirini laflarıyla atıyor aksi takdirde sustuğu anda bittiği andır diye düşünüyorum ben artık (Allah korusun) o da der ben bişeleri düzeltmek için konuşurum der hep
ama senin burdaki ufak da olsa yanlışın adam rahat bırak dedikçe üstüne gitmeye devam etmişsin, nereye gidiyorsun, ne zaman geleceksin, yatağa niye gelmedin sorma ilgilenme sen hatanı bilip adım attın mı tamam yeter artık sessize al kendini geri çek lütfen ve inan bunu eşin için değil senin için söylüyorum, çok üzülüyorsun bu belli ve dediğim gibi yaparsan emin ol daha iyi olacak herşey
çünkü sen konuştukça sen sordukça sorguladıkça adam soğumuyor, sakinleşemiyor aksine körükle gidiyorsun gibi hissediyor sen şimdi bütün iyiniyetinle aç mısın yemek yer misin diye sorsan bak hala beni takip ediyor ona ne benim açlığımdan kafasında emin ol
eşimden bildiğim için söylüyorum tamamen bambaşka bi konuda iyiniyetle bişe söylediğimde bile bak hala susmuyorsun dediğini bilirim bu tabii ki hoş bişe değil ama huyu bu ben de onu böyle kabullendim ben de mükemmel değilim neticede o yüzden ufacık bi tartışma yaşasak bile susuyorum başka odaya geçiyorum kızımla ilgileniyorum vs sonra sakinleştiğimizde derdimi anlatıyorum
sen de bunları yap tabii aranız düzeldiğinde
şimdiyse ne ara ne sor
ne zaman gitti ne zaman geldi düşünme, sorma sakın
bırak nereye gidiyorsa gitsin döneceği yer belli
bırak nerede yatıyorsa yatsın paşa gönlü bilir
evet yalnızsın çok zor anlıyorum ama eşimle ilgili konularda ben de yalnızdım kaç gece yalnız kaldım kavga ettik diye annem 10 dklık mesafede oturmasına rağmen aramızın açık olduğunu bilmesin diye kimselere bişe anlatmadım anlatamadım
canın sıkıldıkça gel burada bize yaz eşine değil bizimle gider yalnızlığını

peaceful16 işte bu yüzden konuşma dedik, iletişim kesinlikle kurma hatta aynı odada dahi oturma git diğer odaya otur al eline kitap oku dergi oku kafan boşalsın bişeyler yap kendin için ayrı uyusun boşver şu an öfkesi sana geçmedi ben de eşime öfkeyle söyledim çek git diye sakinleşince mevzu geçmedi o zaman dediğinde sussaydın keşke inada binmezdi ve sende konuşunca istiyorsun sandı iyicene sinirlendi o yüzden konu uzadı eşini bırak zaman ver çok ağır konuştu ve yaraladı aranız düzeldiğinde mesafeli davran zamana bırak şimdi canım.

en buyuk hatan beni sevmiyormusun diye alevli tartismanin ortasinda sorman seven insan bile o anin siniriyle ve bunalmasiyla oyle soyler zaten..

esiniz dediginiz laflardan dolayi cok kirilmis erkekler cok soru sormaya cok bunaltmaya cok ilgiye cok bid bida gelemiyorlar onlarin disardaki is hayati ev gecindirme telasi var birde eve gelince gercekten sessizlik ve huzur istiyorlar.esimden biliyorum bazen isten stresli kafa dolu geliyor adam eve geliyor ben basliyorum sunu ettimde bunu ettimde oda biraz dinler bi susalim kafam dinlensin sonra anlat tamam derim sonra anlatirim.

merhabalar,
Evet esim agir konustu, sinirli ve uzgundu. sizin adiniza da uzuldum umarim esiniz biraz durulur zamanla iliskiniz sakinlesir.
ayni seyleri bende yasadim her buyuk kavgada evi terket git, defol git evden vs. agir konusmalar. yani bu seferki yaninda az bile kaliyor.
sinirle soyledigini dusunuyorum ama bilemiyorumda belki de ciddidir gercekten ayrilmak istiyor. evet dun birazcik usteledim iyi anlamda belki barisiriz diye biraz konusarak ifade etmek istedim ama ters tepti kesinlikle konusmak istemiyor ve oncesinde gereksiz mesajlar atmistim eve niye gelmiyorsun yemege gelsene vs vs . kendimi komple geri cekiyorum daha hic konusmayacagim merhaba nasilsin bile demeyecegim cunku dediginiz gibi ben zaten dun fazlasiyla konustum ve konusarak bir yere varamiyoruz. sinirleri yatismasi icin bekleyecegim. esim sinirli degilken tartismalarimizla ilgili konustugumuzda ceneni biraz tutabilsen , dirdirini sikayetini biraz biraksan birazcik sussan hic sorunumuz kalmayacak der. benim ailem Turkiye'de ben yurdisindayim Allah'tan calisiyorum gunum dolu geciyor arkadaslarim var ofiste azcik gulumsuyorum :)
tesekkur ederim, sizlere yazarim icim sikilirsa bunalirsam.. ben artik sessiz moda aliyorum kendimi fazla ortalarda da olmam, odamda olurum o salonda takilsin. pazar gunu is seyahatine gidiyor cumartesiye kadar yok. o arada belki ozler, siniri gecer sakinlesir. yine pazar gunu de giderken konusmayayim mi.?

Inşallah arayı düzeltirsiniz. Ister bir hafta ister dört hafta gitsin kafasını toplasın o süreçte sizde sessiz kalın. Belki o arada özleyecek sakin kafayla yeniden düşünecek bakalım zaman gösterecek artık. Çok zor bir süreçtir sizi anlıyorum her ne kadar eşinize hak versemde inşallah düzelirsiniz ayrıca hiçbir yerede gitmeyin.

o güne kadar bekle yanaşırsa bakarsa konuşursun ama yine mesafeli ol

evet kirilmis ve kizmis. cok sitemli konustu. en sevmedigi sey cok konusmam, dirdirim sikayetim, cenemden biraz kurtulabilsek cok mutlu oluruz der. bende calisiyorum tum gun ve eve gidince yemek yapiyorum evi bi duzenliyorum esim gelincede ilgi bekliyorum birlikte guzel bir yemek yiyelim paylasalim konusalim azcik. sonra bisiler izleyelim birlikte romantik olalim azcik ozluyorum..
o ise eve gelsin yemek yiyelim rahatca sonra tv de bisiler baksin ben etrafi toplarken sonra biraz bi sarilalim konusalim sonra telefonuyla oynasin vs daha rahat olmak istiyor. ben dersemki askim hadi birak telefonu konusalim falan pek istekli olmuyor. ben cok usteledigim icin boyle oluyo bencede.

evet hata ettim eve gelmeden zaten yemek icin israr ettim ve aradim
eve geldiginde bu konuyu acmadan konusacaktim aslinda nasilsin naber gunun nasildi seklinde yumusak bir konusma iletisim olsun diye ama , direk sanane seni ilgilendirmez tv izliyorum konusma benimle diyince, neden israr ediyorsun kavga esnasinda soylenmis seyler vs diye aciklamalara girince bosanmayla bitti sonu. evet agir konustu toplan git dedi yada ben gideyim, umrumda bile degilsin dedi gercek yuzunu gordum dedi. 2 gundur seni aramadim sormadim nerdesin diye bile sormadim burdan ne kadar umrumda olmadigini anla dedi. sevgi ask? dedigimde umrumda degil artik dedi.
nasil duzelecek
..

konuşmamaktan kastım muhabbet etme soru sorma sadece
eve geldiğinde kapıyı sen açıyorsan hoşgeldin de geç otur
yemek yiyeceksen aç mısın yemek yiyecek misin de geç
iş seyahatine giderken iyi yolculuklar dile ama o kadar
mesela sen hoşgeldin dedin cevap vermedi ya da tersledi hiiiiiçççç cevap verme üzerinde durma niye böyle diyorsun vs sakın deme, duymazlıktan gel
ya da yemek yer misin diye sordun hayır dedi ama niye bak ne güzel yemek var açsındır sen şimdi vs sakın deme tamam de git sen yemeğini ye
bunları da sakın ne bu ben köle miyim o lafı sayacak suratıma bakmayacak ben hoşgeldin beş gittin vs diye düşünme, eğer böyle davranırsan eşin hem vicdan azabı çekmeye başlar ya kız bana nasıl davranıyor ben ne yapıyorum diye hem de senin kendini toparlamak için çaba harcadığını görüp sakinleşir
bizzat eşimden duyduğum sözdür hata yaptıysam bile sen üstüme gelme zaten senin sakinliğini görünce ben yeterince pişman olurum der

bence adam seni boşamalı zira huylu huyundan vazgeçmeeeeez bu ne ya ben bayıldım burda

Hangi kadın ilgi istemez varmı aranız da? Senin yemeğe gel demen gayet normal ,ben eşimle tanıştığım gu nden beri aksam yemeklerini beraber yeriz.sen çok üstüne düşmüşsün ben aramam bisey olmadıkça o zatn arar musaiyitse degilsede watsaptan yazarim gounce yazar ,hrkzin ilgi göstermek için yeterli zamanı mutlaka v ar dır.ilgisiz erkek yoktur ilgilendiği sen değilsindir ozaman.içerdeki yarıyı bırak yarsın ya rahatsız olsaydı yatmazdı sana cevap ve tenezzül bile etmeyen adamı aslana çağırma madem değişime gitmek istiyorsun neyapiyosun tersini yap 2 g7nun var ,dünya onun etrafında donmuyo saçları değiştir ,güzel makyajını yap ,arkadaşlarımla buluş aksam o seni merak etsin ,yemekte yapmam bile adama ,ne demek sana yüzsüzlere tek imzayla bitiyormuş eşyalarının denediğini oluyo hayırdır umursama onu o senin pesinden kesin gelicektir .ben onu istemem be o kim oluyo

şimdi olanlar için irdeleme kendini canım bunlar oldu olucak ihtimaller için önlem almalıyız
onun için eşinin istediği susman şu an senden açıklama yapmanı istemiyor çok öfkeli
(eşimle evlenmeden önce sevgiliyken açıklama yaparken hep yanlış anlardı o zamanlar çok üstüne giderdim
yine yanlış anlardı sonra eşim arayana kadar aramazdım oda 3 gün sürüyordu sakinleşince yazardı)
her zaman bir laf vardır kaçan kovalanılır
sessiz sakin kenarda bekle o sakinleşince zaten sana uyarıları vericek
o zaman konuşursun biliyorum çok zor ama bi uğraş bul kendine ben müzik dinlerim kitap okurum
bende çok çabaladım sonuç kendimi yıprattım adam ne işte aradı ne evde konuştu
artık bende boşverdim kendimle ilgilenin eşimin dikkatini çekiyor

Bak yine yapmışsın ama.
Eskiden sürekli kimle gittin hesabı ödedin mi dye sorguya çekince, yine yemekte ne yaptın bugün diyince adam değişmeyecek diye sinir yapmış.
Ay ben de olsam sıkılırım, sürekli ne yaptın kimleydin, ne yedin, ne dedin diye sorular soran insandan. Bir şeyler paylaşmak istiyorsun anlıyorum da böyle sürekli sorular sorgulamalar da bayar insanı. Bir sakin olman lazım.
Benim bir kuzen de sizin gibi. Eve gelir, beni arayan oldu mu, yok derler, annemi arayan oldu mu, babamı arayan oldu mui kardeşim bir yere gitti mi, bilmem kim aradı mı sorusu bitmez. Herkes bunalır. Halbuki bir merhaba dese geçse o gün olan neyse karşı taraf zaten anlatacak ama sık boğaz edilince anlatacağı varsa anlatmıyor.Yani biri bana elli soru sorduğunda bir şey anlatasım gelmiyor, sohbet öyle bir şey değil. Koskoca akşam var beraber geçireceğiniz hemen konuşmanız gerekmiyor ya. Sakince yemek yenir falan o da canı isterse anlatır işte. Bir de ben de günümün gereksiz ayrıntılarını anlatmıyorum. Yada eşime bugün kimle yemek yedin falan diye sormuyorum. Anlatacağı bir şey varsa anlatıyor yani. Bazen önemsiz şeyleri insan anlatmak istemiyor ne bileyim.
Boğucu bir huy bu kusura bakmayın.

Okurken bile darlandım yemin ediyorum. Sen fena abartıyorsun. Ben de olsam seviyorsam bile fenaa halde soğurdum yani. Babasının iş yeri değil orası. Sen ne zaman istersen milletin içinde 'aşkım bebeğim' diyemez sana. Özle birazcık. Eve gelince konuşacak iki kelam bırak.

Ayy düzenlememesi msj,içerdeki yatiyo yat sin bırak çağırma madem değişmeye çalışıyosun hala ilgili sin neden ? Adam sana yüzsüzlere demiş yani çağırma sorma naparsan tersini yap ,değiştiği ni göster ,bu aksam çok dışarı bakalım ariyomu seni ?saçlarını kökten değiş.güzl giyin süslen dikkatini çek önce onsuz da bir hayat var bunu görsün bak nasıl tıpış tıpış gelicek o .çok sinir oldum eşine tek imzayla bitiyormuş borç senetlerinin ödemesi mi bu? Aileni bırakıp başka ülkelere gitmişsin sen haklisin bacım ama azcik geri çek kendini

Ya sürekli adamin üzerine gidiyorsun. Birak kizginligi ile öfkesi ile basbasa kalsin. Biraz kendine gelsin. Herkes herseyi hemen cözmek istemez.

Farkindaysan hic bir konuda adama zaman vermiyorsun. Seni özlemesine zaman vermiyorsun. Bu olayi bile atlatmasina zaman vermiyorsun. Sürekli hersey senin istedigin gibi olacak. O mesaja,telzfona hemen cevap verilcek, sana ilgi verilcek, bu olay hemen cözülcek,...

Birak adami iste. Trip atacaksa atsin, disarda yiyecekse yesin. Ve evet hemen onun üzerine gitmek ile gurursuzluk yapiyorsun. Birak biraz düsünsün, sakinlessin ondan sonra o zaten konusmak isterse konusur.

Evet hakli bunalmakta tepesine ciktigim icin ne beni merak ediyor ne de bi cazibem kaliyor, beni ozlemekten ziyade kaciyor. ben o kactikca abartip pesinden gidiyorum ben gittikce o daha uzaga gidiyor, ve en sonunda pesimden gelme diyip gitmeye devam ediyor. hissettigim bu.
belki pesinden gitmeyi biraksam arkasina donup bakacak geri gelecek , buna musade etmiyorum.
suan icin konusmuyorum tabi genel olarak... evet daha skain olmaliyim cok bogdum haklisiniz. suanda ne yapabilirim peki. susmaktan ve geri cekilmekten baska yapilacak birsey yok dimi.
Hosgeldin vs yada pazar gunu giderken dahi konusmayayim mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…