- 12 Mart 2018
- 160
- 43
- 13
- 35
- Konu Sahibi caresizcicek4
-
Ben de asıl bunu merak ediyorum işte, hiçbir duygusu yokmuş demek ki o yüzden istemedi demektir heraldeArtık hoşlanmıyor dolayısıyla tanımak da istemiyor hepsi bu..diğer şeyleri şu aşamada sorgulamak,sorularınızın olması gereksiz.
Aynen adam da konu sahibine güvenmemiş,olabilir mi demiş,yanar döner olduğunu düşünmüş, dolayısıyla artık hoşlanmıyor, o yüzden görüşmek de istemiyor..benim anladığım bu..adam dürüstçe direk önüne bakmış.maksat başka olsa ayagına geleni tepmezdi bence
Evet takıntı var bende ama zor şeyler yaşadım ondan miras kaldıBir miktar takıntılı olabilir misiniz? Direkt adama şüphe ile yaklaşmışsınız, sonra “aa vazgeçtim” demişsiniz. Ben olsam ben de kabul etmezdim
Çocuk oyuncağı gibi adam sizin gönlünüzü bekleyecek değil ki
Aynen adam da konu sahibine güvenmemiş,olabilir mi demiş,yanar döner olduğunu düşünmüş, dolayısıyla artık hoşlanmıyor, o yüzden görüşmek de istemiyor..benim anladığım bu..adam dürüstçe direk önüne bakmış.
Ayrıca adama direkt “sapık” muamelesi yaptıysa, hareketleriyle ve sözleriyle güvenmediğini ima ettiyse adamın gururu kırılır haklı olarak.Aynen adam da konu sahibine güvenmemiş,olabilir mi demiş,yanar döner olduğunu düşünmüş, dolayısıyla artık hoşlanmıyor, o yüzden görüşmek de istemiyor..benim anladığım bu..adam dürüstçe direk önüne bakmış.
Hemen başkalarına yöneldi mi bilmiyorum tabi de kolay vazgeçmeyeceği konusu doğru sanırımYaşın çok küçük gibi geldi bana.
Sorularının cevabını kendin vermişsin zaten :)
Evet ciddi olmadığı için hemen başkalarına yönelmiş.
Seni gerçekten seven, isteyen bu kadar kolay vazgeçmez senden.
Doğru insan da çıkar elbet karşına, o yüzden böyleleri için üzülme tamam?
Ama duyguları olan insan da uğraşmaz mı hiç yaniTakdir edersiniz ki niyetini siz bile anlayamamışken bizim buradan anlamamız imkansız.
Olan olmuş reddetmişsiniz sonra niye dönüş yapıyorsunuz?
Eee herkes de sizin nazınızı çekmez malesef. Bazen erkeklere hak vermiyor değilim.
Bundan sonra ilişkilerinizde biraz daha düşünerek atın adımlarınızı
Yaa küçük bir hoşlantı olmuştur, tanımak istemiştir..baktı uyuşmayacağınızı anladı,yoluna baktı..her hoşlandığımızla bir ilişki olmuyor ki..daha bağlanmadan,sevgi olmadan..hepimiz yapıyoruz bunu..bir söz, bir davranış,karakter vs karşı taraftan uzaklaşmamıza yetiyor..bu ciddi düşünmediğimiz anlamına gelmiyor ki..sadece olmayacağını düşünüyoruz.Ben de asıl bunu merak ediyorum işte, hiçbir duygusu yokmuş demek ki o yüzden istemedi demektir heralde
Ama duyguları olan insan da uğraşmaz mı hiç yani
Yani niyeti kötü olsa kabul ederdi hemen değil miAynen adam da konu sahibine güvenmemiş,olabilir mi demiş,yanar döner olduğunu düşünmüş, dolayısıyla artık hoşlanmıyor, o yüzden görüşmek de istemiyor..benim anladığım bu..adam dürüstçe direk önüne bakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?