- 12 Mart 2018
- 160
- 43
- 13
- 35
- Konu Sahibi caresizcicek4
-
Yani o düşünceyi de yok etmiş oldum ben değil miduyguları olmayabilir
sende başka şeyler görüp begenmiştir
ben bu hatunu sevebilirim demiştir
daha birşey denememiş bir nabız ölçenemişsinki
Evet canım,aynen öyle..sonuçta sen kendi ayağınla tekrar geri gitmişsin..lay lay lom olsaydı,azıcık takılayım bari çaresizle derdi bence..Yani niyeti kötü olsa kabul ederdi hemen değil mi
Yani o düşünceyi de yok etmiş oldum ben değil mi
Evet haklısınız, sanırım çokta gururlu ve inatçı.Bir daha asla fikri değişmez heraldeyani bana göre bir fırsat verebilirdin zaten bir kaç haftaya anlardın ne istediğini
o zaman çekerdin resti eger hoşuna gitmediyse hali tavrı
Sakın bir daha arama..sende önüne bak lütfen..hayırlı değilmiş demek ki..olacak olsaydı olurdu çünkü..benim hayat mottom bu.Evet haklısınız, sanırım çokta gururlu ve inatçı.Bir daha asla fikri değişmez heralde
Aslında çok uzun bir zaman geçmedi,gayet kısa bir sürede oldu dönüşümSeni tanımak isteyen birini,kötü niyetli diye reddetmişsin hemen ama biraz görmeden tanımadan, şans vermeden nereden bileceksin kimin ne niyette olduğunu. Keşke bir görüşseydin, eğer hoşuna gitmeyen bir şey yapsaydı vazgeçerdin. Ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama şuan o zamanki hislerde , düşüncelerde değil demek ki..
Evet haklısınız, sanırım çokta gururlu ve inatçı.Bir daha asla fikri değişmez heralde
Duymak istediğim bu gerçekler işte.Ne farkeder?
Adam gitmis geri donusu de yok demis
Ama senden ciddi anlamda hoslansaydi uzerine duserdi .
Yapmamis demek ki oylesine takilmis
Simdi de gitmis
Unut
Evet haklısınız,kader demek kiSakın bir daha arama..sende önüne bak lütfen..hayırlı değilmiş demek ki..olacak olsaydı olurdu çünkü..benim hayat mottom bu.
Öyle değil mi,doğru.Düşünmemek en iyisi sanırımDoğru kişi olsaydı eğer şu an senle olurdu demek ki değilmiş . Niyeti neydi ne değildi boşver artık giden gitmiş kalan sağlar senindir:)
İnşallah.Doğru insan gelse artıkDüşünüyorum da o kadar kadın o salak adamın ne düşündüğünü mü sorgulayacazboşverin önünüze bakın daha hayırlı kısmetler çıkar inşllh
Yok ,artık benim bir sey demem çok gereksiz olur hemöyle görünüyor
ama sen daha fazla üsteleme bence
Aynen öyle olacağı varsa olurdu zaten. Olmamış demek ki kısmet değilmiş.Öyle değil mi,doğru.Düşünmemek en iyisi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?