- Konu Sahibi EU3
-
- #21.381
kız güler çantan hazır demek.koydukların yeterde artar bile be gülüm.
sezeryan için gecelikmi iyi olur piyajamı bilmiyorum valla.ben ikisinide koydum
ne olacağım belli değil ya.
çantamı hazırlayalı epey oldu gerçi ama hep bi eksik olursa diye arada açıp bakıyorum.. yeni aldığım şeyleri öncekilerle değiştiriyorum oynuyorum işte.. napiim ilk olunca heves oluyo.. Allah isteyen herkese nasip etsin..kız güler çantan hazır demek.koydukların yeterde artar bile be gülüm.
sezeryan için gecelikmi iyi olur piyajamı bilmiyorum valla.ben ikisinide koydum
ne olacağım belli değil ya.
bidenem maşlh 26 haftamızdayız.. nasıl gidiyo hamişlik..sevalcım..allah analı babalı buyutsun..bebegınle senı hiçç ayırmasın allah..ömürlü olsun bebişin...çabucak buyucek şimdi artık annesi...küçük doğan bebekler hemen buyuyor..aradakı farkı çok çabuk kapatıyor..hiç merak etme..
kız seda.. msjı okuyalı beri kendime gülüyorumKudretçiğim gelemedim bugün eşimle sabah kahvaltı ettik uykum vardı yattım 11 de kalkmışım evi toparladım pazarımız vardı ona gittim öteberi aldım salçalık kırmızı biberlerden aldım onları közledim, soydum kabuklarını porsiyonluk ayırdım attım buzluğa. Daha önceden bamya, taze fasulye koymuştum bugünde fazladan barbunya ve yine bamya aldım ayıklıcam daha atcam onlardan. Taze fasulyede alırım biraz daha atarım. Doğranmış domates atcam aldım fazla fazla. Bugün herşeyi fazla fazla aldım ellerim koptu pazar arabamda yok eşimle haftasonu giderdik başka pazara. Artık burdaki pazara gitcem de araba da alcam koptu ellerim kan oturdu resmen. Sonra bizim sifonun borusu su kaçırıyordu musluk açıkken kaç gündür usta gelemedi bugün değiştirdi sonra eşimle dışarı çıktık az dolaştık çay içtik geldik dizim başladı felan derken bu saat oldu. Yarında arkadaşla avm ye gitcez eşimin doğumgünü Cuma günü, arkadaşın eşide benim eşimin çocukluk arkadaşı onun doğumgünü de c.tesi günü hediye bakcez sabahtan yemek ve temizlik işlerini hallederim yani yarın yine akşam gelebilirim.
naber güzellerrr
sevalim gözün aydın şekerim
kudretcim sedacım foto istemişsiniz de eşim yemin ettirdi nete foto komıcan diye
nazar değer diye korkuyo kıslara msn de gösterdim sizede msn de gösteririm olur mu
gülerim kıs maşallah napcen o kadar şeyi fazla fazla yeter merak etme sen
ben pijama giymiştim ilk gece zaten sonda oluyo hemen altını giyemiyosun
benim sondayı 3-4 saat sonra çıkarmışlardı ondan sonrada hasta pedi bağladım pijamamı giydim zaten uyuşuk olduğundan ve ağrı kesici etkisini kaybetmediğinden dikişler acımıyo fazla sadece karnı ağrıyo insanın
amin canım..inşallah..kıs dilek maşallah canım kocaman olmuşsun sende
ay hadi hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah oğluşunu
canım..tam olarak kardesın olucak demedık daaha..bidenem maşlh 26 haftamızdayız.. nasıl gidiyo hamişlik..
abimize söyledikmi.. çok merak ediyom nasıl anlattınız ..
nasıl karşıladı diye
gızlarrrr nabeer
kebeleğim nerdesin doğurdunmu yoksam yoksun 2 gündür
hadi hayırlısı inşallah
gülercim benim 7 gün sonra aldılar dikişleri
estetik dikişmiş sen sormuştun ya bende merak ettim sen deyince sordum dikiş alındıktan sonra kesik belli diil ama acısı var tabi
dilekcim büyüyoruz yavaş yavaş işte gaz problemimiz çok doktora gittik
doktor çok fazla emziriyosun 2 saatten önce verme meme dedi ama insan o aranınca dayanamıyoki ama sonrada gaz sancısı çekiyo onada dayanamıyorum.
sevalcim Allah nazarlardan saklasın bende koymayı istiyomda kociş kızıyo
dün gene sordu koymadın dimi diye
bende aman herkeste bizim bebeğin meraklsıymış sanki be koymadım diye kızdım artık sıkıyo bazen ya aynı annesinin huylarından gidiyo arada
amin canım..inşallah..
sende ıyısın maşallah..oglun nasıl ıyımı...buyudumu annesı.. opuyorumnanaktan
canım..tam olarak kardesın olucak demedık daaha..
ama 2 aydır ara ara konusu geçıyor kardesin.."kardeşin olsa oynarsınız.altını degıstırrırız.gıdıklarız.güldürürüz vs."vs.dıyoruzz
kardes kelımesıne alıstı artık..
bırde karnım bıraz çıktı..oda anlayor bazen..ama karnım küçük tam bılemıyor..
bazen patık vs.öruyorum.."kardesımemı oruyorsun dıye soruyor"
bende "evet bır kardesın olunca gıydırırız "dıyorum..
" ne zaman olucak pekı kardeşım "dıyor..
"havalar cok soguyunca.yagmurlar yagınca,belkıde kar yagınca " dıyorum..
boylece emır alıştı kardesi olacagına canım..
ama kesın soylersek "ne zaman ne zaman dıye çok sıkıstırrır bızı...
hep kurdugumuz cunleler havada kalıyor..kesın demedık hiçç
sen nasılsın...çantan hazır galıba..kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?