Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız güler çantan hazır demek.koydukların yeterde artar bile be gülüm.
sezeryan için gecelikmi iyi olur piyajamı bilmiyorum valla.ben ikisinide koydum
ne olacağım belli değil ya.

sevalcım..allah analı babalı buyutsun..bebegınle senı hiçç ayırmasın allah..ömürlü olsun bebişin...çabucak buyucek şimdi artık annesi...küçük doğan bebekler hemen buyuyor..aradakı farkı çok çabuk kapatıyor..hiç merak etme..

ozii..artık sıra sana gelmış..hergun bakıyorum ozii dogurmusmu dıe..sabah burdaymıssın..hadı bakalım senden beklıyoruz guzel haberler ınşallah..normal dogurursun ınsallah kuşum..opuyorumnanaktan

naber güzellerrr

sevalim gözün aydın şekerim
kudretcim sedacım foto istemişsiniz de eşim yemin ettirdi nete foto komıcan diye
nazar değer diye korkuyo kıslara msn de gösterdim sizede msn de gösteririm olur mu

gülerim kıs maşallah napcen o kadar şeyi fazla fazla yeter merak etme sen
ben pijama giymiştim ilk gece zaten sonda oluyo hemen altını giyemiyosun
benim sondayı 3-4 saat sonra çıkarmışlardı ondan sonrada hasta pedi bağladım pijamamı giydim zaten uyuşuk olduğundan ve ağrı kesici etkisini kaybetmediğinden dikişler acımıyo fazla sadece karnı ağrıyo insanın

kıs dilek maşallah canım kocaman olmuşsun sende
ay hadi hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah oğluşunu

çantamı hazırlayalı epey oldu gerçi ama hep bi eksik olursa diye arada açıp bakıyorum.. yeni aldığım şeyleri öncekilerle değiştiriyorum oynuyorum işte.. napiim ilk olunca heves oluyo.. Allah isteyen herkese nasip etsin..
seninde son 4 görünüyo allah yardımcın olsun dualrımız seninle

bidenem maşlh 26 haftamızdayız.. nasıl gidiyo hamişlik..
abimize söyledikmi.. çok merak ediyom nasıl anlattınız ..
nasıl karşıladı diye

kız seda.. msjı okuyalı beri kendime gülüyorum
sen pazarımız vardı yazmışsın ya.. ben hangi kafayla okuyosam..
paramız vardı öteberi aldık diye okuyorum..kaydirigubbakcemile3

bende oğluşunu çooook merak ediyoooommmmm banada gösteeeeerrr

nebileyim kızzz dursunlar işte çantada.. şimdi hastanede farklı şehirde olunca eksik bişiy olmasın, benim kaynanatöre çarşıda eşya aramak zor olmasın sonra diye herbişeyden fazla fazla olsunda geri gelsin dedim..

seval kııızzzz
mşlh oğluşuna facede gördüm..
Allah nazaralardan saklasın. pek bi yakışıklı.. babamız kızmasın ama, aynııııı seeenn

demekki kociş seni çok seviyomuş..

bende enteresanlık var..
bugüne dek canım pek bişiy çekmemişti.. nedense bu ay hep canım bişiyler istiyooo..

benim kızçe geç uyandıkaydirigubbakcemile3

ama çok çıkardım vede koku duyarlılığımdan ağzımın tadı hiç yoktu.. yediklerimin tadını bile alamıyodum. galiba ağzımın tadı düzeldikçe canım yemek istiyo..
hatta geçen haftalarda çok enteresan bişey bile istedi.. kocişe söyledimde öldü gülmekten.. halende dalga geçiyo benimle..
oyüzden hiç kimseyede söyleyemiyorum benim canım en enteresan bunu istedi diye.. özelliklede bana hiç yakışmayan bişiy istedi.. napiiiiim ilaç mayitene kapağını yaladım okadar.. kaydirigubbakcemile3

dikişleri nezaman alıyorlar.. 1hafta sonramı,, yani bebişin 2.topuk kanıyla hangi gündemi alıyorlar acep..

ne kadan cahilem..
yaş var ama tecrübe yok ne etçen :kedi:

kıs dilek maşallah canım kocaman olmuşsun sende
ay hadi hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah oğluşunu
amin canım..inşallah..
sende ıyısın maşallah..oglun nasıl ıyımı...buyudumu annesı.. opuyorumnanaktan

bidenem maşlh 26 haftamızdayız.. nasıl gidiyo hamişlik..
abimize söyledikmi.. çok merak ediyom nasıl anlattınız ..
nasıl karşıladı diye
canım..tam olarak kardesın olucak demedık daaha..
ama 2 aydır ara ara konusu geçıyor kardesin.."kardeşin olsa oynarsınız.altını degıstırrırız.gıdıklarız.güldürürüz vs."vs.dıyoruzz
kardes kelımesıne alıstı artık..
bırde karnım bıraz çıktı..oda anlayor bazen..ama karnım küçük tam bılemıyor..
bazen patık vs.öruyorum.."kardesımemı oruyorsun dıye soruyor"
bende "evet bır kardesın olunca gıydırırız "dıyorum..
" ne zaman olucak pekı kardeşım "dıyor..
"havalar cok soguyunca.yagmurlar yagınca,belkıde kar yagınca " dıyorum..
boylece emır alıştı kardesi olacagına canım..
ama kesın soylersek "ne zaman ne zaman dıye çok sıkıstırrır bızı...
hep kurdugumuz cunleler havada kalıyor..kesın demedık hiçç
sen nasılsın...çantan hazır galıba..kaydirigubbakcemile2

cok saolun kızlarrr evet dılekcım öle oluomus kucuk bebekler daha cabuk buyuyomus saolun allahım bı daha ayırmasın ınsss oglusumla aynı ben evett bende ılk basta koymuodum nazar deger dıe ama dayanamadım gorun dıe koydum kaldırdım tekrar neyse öptum hepınızııı

gızlarrrr nabeer
kebeleğim nerdesin doğurdunmu yoksam yoksun 2 gündür
hadi hayırlısı inşallah

gülercim benim 7 gün sonra aldılar dikişleri
estetik dikişmiş sen sormuştun ya bende merak ettim sen deyince sordum dikiş alındıktan sonra kesik belli diil ama acısı var tabi

dilekcim büyüyoruz yavaş yavaş işte gaz problemimiz çok doktora gittik
doktor çok fazla emziriyosun 2 saatten önce verme meme dedi ama insan o aranınca dayanamıyoki ama sonrada gaz sancısı çekiyo onada dayanamıyorum.

sevalcim Allah nazarlardan saklasın bende koymayı istiyomda kociş kızıyo
dün gene sordu koymadın dimi diye
bende aman herkeste bizim bebeğin meraklsıymış sanki be koymadım diye kızdım artık sıkıyo bazen ya aynı annesinin huylarından gidiyo arada

amaan eşinde yani bir alem gerçi benim rşimde öyle daha ortada fol yok yumurta yok hemen sölemicez yok doğar doğmaz resim koymıcaz deyip duruyor ee sadece nette mi nazar değer çocuğa. O kadar gelip görenler oluyor onları ne etceek. Olacağı varsa birşey olur zaten Allah korusun. ne farkı var eve gelip görmeyle, nette paylaşmanın ben onu anlamıyorum eşime de diyorum ama orada tanımıyoruz ki kimseyi diyo bende bebeğe gelenler tanımadığımız kişileri de getirebiliyorlar hem tanıdıkta olsa ne düşüneceğini nerden biliyorsun diyorum susuyor hem bizim nazarımız değmez ki biz dua ederiz bol bol... Dikiş alınırken acıyo mu ya Nurtiş.. Bir de sende benim msn vardı dimi msnde pek açmıyorum umarım karşılaşırız da görebilirim.. Yda sen bna mail atsana resmini çok merak ediyorum...

Kızlar eşimin bugün doğumgünü şimdi gidip pastasını alcam birde güzel yemekler hazırlıcam mum koycam felan o gelene kadar hazır etcem.. Dün kaynana aradı avm ye gitmiştik arkadaşla ne yapcan dedi evde bişiler hazırlıcam pasta da alcam dedim çağrılmak istedi sanırım ama ben başbaşa kutlamak istiyorum o yüzden gelin demedim.

canım çok takdir ettim şimdi sizi.. enne baba olarak emire çok iyi yaklaşmışsınız.. en doğru söyleyiş tarzı bencealkisalkisalkis
çantam hazır canım.. odamızıda hazırladık.. park yatağımızda geldi.. eksikler yavaş yavaş tamamlanıyo..
sana söylemişmiydim dr kızçem tüp olduğundan bebişi riske atmayalım 10gün önce sezeryan yapalım dedi.. gerçi arada ağrılarım oluyo.. pztesi ilk defa nstye giricem orada ağrı şiddeti daha belli oluyomuş galiba.. bebiş erken gelcek diye endişeleniyorum. inşlh zamanında gelir..
Allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun..

Öznur doğumama gitti ki acaba çok az zamanı kalmıştı bayramdan sonra her an olabilir diyordu doktoru öyleyse İnşallah kolay bir doğum geçirir alır bebeğini kucağına.. Onunki de çıkmak istemiyor bir türlü bir Seval'in ki kendiliğinden geldi.. İnşallah Öznur2un da kendiliğinden gelir sezeryan olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…