- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #21.401
canım çok takdir ettim şimdi sizi.. enne baba olarak emire çok iyi yaklaşmışsınız.. en doğru söyleyiş tarzı bencealkisalkisalkis
çantam hazır canım.. odamızıda hazırladık.. park yatağımızda geldi.. eksikler yavaş yavaş tamamlanıyo..
sana söylemişmiydim dr kızçem tüp olduğundan bebişi riske atmayalım 10gün önce sezeryan yapalım dedi.. gerçi arada ağrılarım oluyo.. pztesi ilk defa nstye giricem orada ağrı şiddeti daha belli oluyomuş galiba.. bebiş erken gelcek diye endişeleniyorum. inşlh zamanında gelir..
Allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun..
canım..hayırlısı olsun..ben senın hamılelıgının tüp oldugunu bılmıyordum..sezeryan dıyorsa sende oyle yap canım..hayırlısı olsun..az kalmıs o zaman ..sayılı gun çabuk geçıyor..canım çok takdir ettim şimdi sizi.. enne baba olarak emire çok iyi yaklaşmışsınız.. en doğru söyleyiş tarzı bencealkisalkisalkis
çantam hazır canım.. odamızıda hazırladık.. park yatağımızda geldi.. eksikler yavaş yavaş tamamlanıyo..
sana söylemişmiydim dr kızçem tüp olduğundan bebişi riske atmayalım 10gün önce sezeryan yapalım dedi.. gerçi arada ağrılarım oluyo.. pztesi ilk defa nstye giricem orada ağrı şiddeti daha belli oluyomuş galiba.. bebiş erken gelcek diye endişeleniyorum. inşlh zamanında gelir..
Allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun..
ayy ozii..günaydın kızlar.hala doğurmadım ben yaaa.bugün dr.a gidecem daha randevu almadım saatini bilmiyorum.benim oğlan pek nazlı çıktı illa gününü dolduracak herhalde.kudret sen tam olarak kaç hafta
kaç günde doğurmuştun.nurten 39+4 idi.benim bugün 39+5 oldu daha tık yok.
amaan eşinde yani bir alem gerçi benim rşimde öyle daha ortada fol yok yumurta yok hemen sölemicez yok doğar doğmaz resim koymıcaz deyip duruyor ee sadece nette mi nazar değer çocuğa. O kadar gelip görenler oluyor onları ne etceek. Olacağı varsa birşey olur zaten Allah korusun. ne farkı var eve gelip görmeyle, nette paylaşmanın ben onu anlamıyorum eşime de diyorum ama orada tanımıyoruz ki kimseyi diyo bende bebeğe gelenler tanımadığımız kişileri de getirebiliyorlar hem tanıdıkta olsa ne düşüneceğini nerden biliyorsun diyorum susuyor hem bizim nazarımız değmez ki biz dua ederiz bol bol... Dikiş alınırken acıyo mu ya Nurtiş.. Bir de sende benim msn vardı dimi msnde pek açmıyorum umarım karşılaşırız da görebilirim.. Yda sen bna mail atsana resmini çok merak ediyorum...
nurtencim demek dikişlerin estetik.. sevindim valla. diğer dikiş türüne göre daha çabuk toparlar ve hakketende iyileşince belli olmaz diyolar..
sedacım kaynanatörünün bu özel günde yanınızda ne işi var canım.. zaten onlar herbi şeye maydonoz olmasalar olmaz..
boşver siz baş başa kutlayın.. al bi kırmızı şarap.. şöyle güzelbi sofra..mum da yak.. offf
ne yemek yaptığınız yediğiniz değil önemli değil, önemli olan nasıl bi ortamda yediğinizdir.. akşama sen ve eşin kıyafette giyin..
valla biz hep evde bu şekilde kutlarız.. napalım dışarda pahalıya mal oluyo :))
hediye aldınmı..
sedacım evimiz kira olduğundan bebiş odası takımı almadık. park yatak ve eşyalarını koymak için bi dolap aldık..
evet o dedğin taşıma anakucaklarından bende almadım.. kullananlar çok ağır olduğunu bebek büyüdükçe taşımanın dahada eziyet olduğunu söylediler.. bende (galiba senin tarif ettiğin gibi) evde diğer odalarda da kullanabileceğim.. sallanabilen, yatabilen, koltuk olabilen bi anakucağı aldım.. zaten resmini koyucam.. odamızın bitek tülü eksik.. neyse tülsüz foto çekip koyarım siz kusurabakmazsınız..
son günlerde bol bol ütü yapıyorum.. hatta kociş kızıyo fazla ayakta kalmama.. zaten ütüm bozuk çok zor ütü yapabiliyorum..
kocişin kışlık iş ve normal kıayafetlerini ütüleyip dolaba asıyorum.. sonra rahatça giysin.. gardolabı odadan odaya taşırken kışlıklar yer kaplamasın diye hep katlayıp kaldırmıştım. şimdi onları ütü yapıyorum.. ev küçük olduğundan ütüyü bebişin odasında yapıyorum.. ütü masası devamlı açık yani.. 3tane kışlık iş pantolunonun paçalarınıda yapmam lazım..
kocişte kızıyo.. boşver artık ütüleme, annem gelince ütüler diyo.. kaynanatörde gelmeye bi meraklı sankide bide ütü yapıcak.. hiç sanmam.. kadının ödü kopuyo kıpırdıycak diye zaten kaydirigubbakcemile3
:ecrin_bebek:
50 nevşehir
40 kırşehir
amanın kafiyeye bak ne güzel :)
günaydın kızlar.hala doğurmadım ben yaaa.bugün dr.a gidecem daha randevu almadım saatini bilmiyorum.benim oğlan pek nazlı çıktı illa gününü dolduracak herhalde.kudret sen tam olarak kaç hafta
kaç günde doğurmuştun.nurten 39+4 idi.benim bugün 39+5 oldu daha tık yok.
eee sevalcim senin bebiş nasıl bakalım.bu ara hep güler girip yazmış.
tabi en müsait o şimdi.benim kayınvalideyle annem burdalar.kaynımda bize yakın
otruyo.annesi burda diye hep bizde.fırsat bulup bilgisayarı açamıyorum.
açmak istedğim zamanda o bakıyor oluyor.kusura bakmayın.dün hiç giremedim mesela.
gece gireyim dedim yine ondaydı.
canım..hayırlısı olsun..ben senın hamılelıgının tüp oldugunu bılmıyordum..sezeryan dıyorsa sende oyle yap canım..hayırlısı olsun..az kalmıs o zaman ..sayılı gun çabuk geçıyor..
ısım konusunu netlestırdınızmı..
ismınız hazırmı canım..teker teker gelıyor bebekler maşallah..
ayy ozii..
tam gununu doldurcak galıba senın oğlun..
keyfı yerınde çıkmak ıstemıyor anlaşılan..
az kaldı sende kollarında koklarsın oğlunu..
sedacım dogum gununuz kutlu olsun...
nurten gaz problemı gercekten cok zordur..uyku uyutmaz bebege ..ne gece nne gunduz...
ılaçlarda fayda etmez bazen...
ama ben ıkı saatte bır emzırme konusunu çok sonra ogrendım..
ben her agladıkça emzırmıstım..gaz problemımız yaklasık 4-5 ay surmustu malesef..
bebegının ayaklarını scak tut herzaman..mumkunse sıcak su torbası koyabılırsın karyolasının ayak ucuna.havluya sarıp.çok sıcak olmasın..dıkkat et..
kızlar dr.muayene etti,bebeğin başı yerleşmiş dedi.eğer başı yukarıda olsaydı pztsi sezeryana
alalım diyecektim ama şu an normal doğuma hazırlanmış bebek dedi.pztsi tekrar kontrole gel dedi.
nstye alacakmış.ama sakın salı doğurma dedi.kardeşi evleniyormuş,nolur salı doğurma diyo kadın.
bende oğluma tembihledim pztsi gelmeyecekse artık bidaha çarşambayı perşembeyi bekle oğlum dedim.
o da tamam annecim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?