- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #22.041
yaaaaaaaa seda
kontrolum bu cuma...
sancım falan yok..geceleri kasık agrım oluyor..geçıyor sonra...
sen naptın.gıttın mı dktora..ara kanaman ıçın..nasılsın..
canım hele doktora gıt...ona gore hareket edersın...canım hayırlısı olsun bakalım dr ne diyecek cuma kontrolün varmış o güne kadar gelmezse bir sorunda yoksa hemen o gün almaz dr zaten yeni yıla dahamile olarak girersin ama hareketlerini felan takip et canım gün içerisinde artık sona yaklaştın. Benim kanamam bitti 2 gün sürdü zaten. Ama birkaç günde kahverengi akıntı geldi. onun içerisnde yumurtlama akıntısı vardı ama küçük birşey. Yumurtlamam olacak mı bilmiyorum. Cuma günü randevum var kanda progestan testi yapıp bu ay yumurtlamam var mı bakacak ama ben olacağını sanmıyorum o kadar kanamaya. Bir de reglinin 3. günü hormon yaptırcam lsh felan yüksek çıkarsa klomen verebilir nisanda olduğunda öyle olmuştu aslında klomende benim işime gelir ama bilmiyorum dr bağlı... Gerçi sağ kasığımda ağrıyor yumurtlayacak olabilriim gerçi bu ay çalışma yapmıcaz eşim sen çok stres oldun beklerken iyice olacaksın bu kadar kanamaya sağlıklı da olmayabilir yumurtlama olsa bile dedi aklımızda soru işareti kalmasın bir daha ki ay olsun ne olacak dedi bakalım öyle olacak heralde..
caaanımm sen sanslıymıssın hastanende...evet canım ya benim özel hastane diil ama çok iyi bi hastane
10 tane bile doğursam hepsinde oraya giderim diyorum ben :))))))))
bi arkadaşım var burda benim ona özelde benim kadar ilgilenmemişler bile 1500 tl doğum ücreti verdi
şimdi pişman benimle gelmediğine kontrollere
benim efemin şansına mı yoksa benim şansıma mı bilmiyorum buraya gittim iyikide gitmişim
kıs dilek seninde kudret gibi geç gelcek heralde sıpacık
benim sıpa 39+4 te doğmuştu
seninde öznur ve kudret gibi bekletiyo fındık kurdu
hayırlısıyla gelsinde aman
canım hele doktora gıt...ona gore hareket edersın...
yumurtanın kalıtesını bılemeyiz canım..kanamda olsa yumurta kalıtelı olabılır...
sen canını sıkma bunlara..bakalım doktorun ne derr...
merak ettımm...
ben dogurmadım...
çok ıyı hıssedıyorum gunlerdir kendımı...2-3 gundur karnım daha kuçuldu sankı...kanalamı gırdı bılemedım..aylardır çok asagıdaydı zaten..ama karnım kuçulduuuuu :26:
canımm drun demesine göre rahmin kalınlığı önemli dedi zaten kanama da rahmim inceldiyse ki öle olmuştur zaten bebek için uygun bir ortam olmaz. Yine de bir daha ki aya kalacak sanırım eşimin kafasını kurcaladı bu kanama ondna istemiyo. Bakalım gitcem ne dicek asıl hormon yaptıracağım zamanı bekliyorum inşallah çok hasar almamışımdır kaskomda yok:))
canım bebeğin artık iyice aşağı inmiştir ondna karnın küçülmüştür tabii.. Artık doğum kanalındadır bugün yarın gelcek.. Yokluyor yanii hazır mısın diyee.. İnşallah klay doğumlar yaparsın aşağda olması karnının küçülmesi çok iyi doğumun daha kolay olacağını gösterir. Hayırlı doğum olsun İnşallah canım...
ayy canım ne kaaa guzel moal verıyorsun sen..sen psıkolog olmalısın..
canım hormon tahlıllerınıde yaptır..ohh o zaman kafn rahat etsın....
ben yumurta döllenıp rahıme tutundugunda rahım zarı kalınlasırbılıyordumm....neler ogrenıcez bak daha.....:13:
canım.ben senıde gecerım.bugun hıç agrım yokkdilekcim ben 40+6 da doğurmuştum.bakalım sen beni geçecekmisin.hayırlı doğumlar canım.
hahhahahhhahatevecüğünüz efenim.. Ben de açıkçası psikolog olmayı çok istemiştim ama puanım yetmedi. Şimdi arkadaşlar üzerinde gerçekleştriyorum. :) ama gerçekler bunlar canım... kolay olacak doğumun. Evet rahme tutunduğunda tabii ki kalın oluyor zaten yumurtlama zamanı en kalın olduğu dönem. Bebek olursa diye kalınlaşıyor. Ama kanama olduğunda regli yada herhangi bir kanama işte o kalınlaşan bölgeyi atıyoruz aslında kanamayla. Gebelik gerçekleşmezse kendiliğinde regliyle atılıyor ve bir ince bir hal alıyor yeniden. Sonra yumurtlama zamanına ve regliye kadar yine kalınlaşıyor. İşte bende normal regli bir yoğun kanama geçirdiğim için rahmim artık incelmiştir zaten yumurtlama akıntım da gelmedi olanaksız zaten yumurtlama olması attım çünkü bu kanamayla oluşmakta olan yumurtayı da erkenden. Öyle işte canım.. Ay yok benim psikloiog değil prof. olmam lazımmışş:)
sedacım benimde hamile kalmadan önceki ay rahim kalınlaşmış demişti doktor
inşallah sende çok beklemezsin
ben geçen sene bugün daha 3 gün olmuştu hamile olduğumu öğreneli
Rabbim sevindirsin inşallah senin haberinle bizleride
dilek kıs her sabah heycanla açıyorum senden haber varmı diye
ben son ay gece uykusu uyuyamıyodum da topkleri geziyodum sabaha kadar
birde sıcağa denk geldi ya çok zordu Allahtan havalar soğuk fazla bunalmıyosundur
canım havalar bunaltmıyor benı hıççdilek kıs her sabah heycanla açıyorum senden haber varmı diye
ben son ay gece uykusu uyuyamıyodum da topkleri geziyodum sabaha kadar
birde sıcağa denk geldi ya çok zordu Allahtan havalar soğuk fazla bunalmıyosundur
canım yarın gelmesede soyle yayıla yayıla gırsem yenı yıla....Dilekciğim hadi 2 gün daha dayanırsa senin bebek yılbaşını atlatırsınız yeni ylda doğar. Ama Nurtenin dediği gibi yeniyıl hediyesi olarakta gelebilir ne güzel olur tam 12 de doğsa dimi. Benm bi arkadaşım vardı yeni yıla 5 dk kala doğmuş. 5 dk bekleyememişim derdi. Çok acayip oluyor öyle de yaaa.. 5 dk ile düşünsene öbür sene geçiyor. Sen öle bişi olursa ıkınmazsın tutmaya çalışırsın kız 5 dk..Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..
canım havalar bunaltmıyor benı hıçç
uykumu allıyorum canım.sabah 5-6 uyanıyorum...hemen kahvaltıya kosuyorummm
canım yarın gelmesede soyle yayıla yayıla gırsem yenı yıla....
ondan sonra ıstedıgı zaman gelsınn...
arkadasın 5 dakka kala mı dogurmusssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?