- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #22.081
kız seda yılbaşı gecesi saat tam 12de kucağına bebiş aldınmı bakeeem
Canımm önce facebookta gördüm resimlerinizi zaten doğurmuştır artık diyordum sonra da hemen buraya geldim nasıl oldu felan yazmışsındır diye.. Maşallah canım bebeğin çok güzel Allah bağışlasın analı babalı büyütsün. Sana da Maşallah Allah gönlüne göre verdi bebeğin hem yeni yılda geldi hem de istediğin gibi normal yaptın. Resimlerine baktımda hiç doğum yapmış gibi değilsin sanki ölesine gelmiş gibisin. Kilo felan denen hiçbişi yok. Normal doğumunda artıları tabii.. Tebrik ediyorum seni sırf bu görüntülerinden güç alıp normal doğurabilirim. Ayrıca ayrıntılı doğum hikayeni de bekliyoruz.
canlarım benımm..tesekkur ederım..çok sukur kurtuldum bende..dogum tabı kolay olmadı..ama sonunda oldu..12 saat sancıdan sonra...bitanem çok geçmiş olsun..
mşlh oğluşna
Ediz bebek sağlıklı sığatli, ana babasına hayırlı, vatanına milletine devletine dinine imanına bağlı biri olur inşlh.. amiiinnn
merhaba kızlar..ben salı kontrole gıttım..gıderken duzensız sancılar arttı..nst ye baglanınca tavan yaptı...
kanamam geldı az...
yatışşşş 4:30 aşam ustu..
bebek gece 04 :10 da dunyaya geldı...normal dogum oldu...
3,620 gram, 52 cm.dun oglen hastanden cıktık...
allah herkese nasıp etsın..bır avazda herkes kurtulır ınsallah...
daha ayrıntılar ınşallah sonra kızlar..hayırlı dogumlar herkese...
biz çok iyiyiz çok şükür..
cemrenin işitme testini devlet hastanesinde, kalça usgsinide doğum yaptığım hastanede yaptırdık. zaten çocuk dru olarakta doğumdan sonra bebişi muayne eden dra gidiyoruz..
testlerde bi sorun çıkmadı. görme testi için bişiy demediler. bizde yaptırmadık.
gelelim bizden haberlere...
ben bugün adet oldum. çok duygulandım.. en son geçen sene adet omuştum yani 12ay sonra adet oldum..
cemre artık agular çıkarmaya başladı.. özellikle babasına "aku" diyo.. odada yanlız kalmaktan korkuyo. benim daha dışara çıkmamla başlıyo ağlamaya..
bide bugün naptım.. sakın gülmeyin ama..
çocuğun kulaklarını yara bantıyla kafasına yapıştırdımnapiiim. kepçe kulak olmasın diye kendimce teknik çözüm buldum..
şapkayı çıkaralı epey oldu.. başınıda çok oynatıyo özellikle sağ kulağı hep kıvrılıyodu bende bantladım
yeni yılınızı kutlamayı unuttum..
hepinize yeni yıl gönlünüzdekini getirsin..
2011 hayırlara vesile olur, iyilikler güzellikler özelliklde hepimize sağlık gettirir inşlh..
ayy almadım canım ya bak unuttum onu ama benim ara kanamam oldu ya yumurtlamam gitti yılbaşı gecesi de çalışma yapamadık o yüzden hevesimde kalmadı aklıma da gelmedi tabii moralim bozuktu bebeğim gelecek yılbaşında diyordum ama Allah'ın vardır bir bildiği diyorum.
Dün rüyamda gebelik testi yapıyordum. İkinci çizgi görünecek şekilde kırmızı çıkıyordu ama çok koyu değildi bende eski işyerimdeyim orda bir abla var ona ve birine daha hamileyim diyordum ama sonra baya akıntı gelmiş böyle kahverengi öyle gördüm hayırlara vesile olsun inşallah. Ben eğer yaza kadar olmazsa Haziran'da finallerden sonra 2 ay klomen kullanıp sonra Ağustos'ta felan da direk aşılamaya geçmek istiyorum ama dr tabiyim tabii.
Ne güzell demek agucuklara başladı ve çevresinin farkına varmaya başladı kız yazık nie bantlıyosun rahatsız olmuyor mu. Bugün doktorum programında Doğan Cüceloğlu vardı çocuk iletşimiylr ilgili çok güzel şeyler anlattı ve bebeklerin doğduktan 6 saat sonra çevresini anlamlandırmaya çalıştığını, ben güvende miyim ve seviliyor muyum diye merak ettiğini söyledi çok garip dimi. Ses tonundan bile bebek anlar dedi. Çok güzel başka şeyler de anlattı nasıl davranılması gerektiği hakkında..
canlarım benımm..tesekkur ederım..çok sukur kurtuldum bende..dogum tabı kolay olmadı..ama sonunda oldu..12 saat sancıdan sonra...
sunı sancıya gerek kalmdı..kendı sancımla oldu..
ılk 11 saat hıç bagırtmadı sancılar..oflaya sızlaya atlatmayı basardım..ama son 1 saatı sormayınn
amdogum sonrası buyuk rahatlık...verdıgı hatıralarda göz onunden gıtmeyecek hiç bır zaman...
dogumhaned e son 1 saat çok zordu dedım..ama bır okadarda komık gectı...ebeler çok guldu halıme..bende onların halıne..
canlarım benımm..tesekkur ederım..çok sukur kurtuldum bende..dogum tabı kolay olmadı..ama sonunda oldu..12 saat sancıdan sonra...
sunı sancıya gerek kalmdı..kendı sancımla oldu..
ılk 11 saat hıç bagırtmadı sancılar..oflaya sızlaya atlatmayı basardım..ama son 1 saatı sormayınn
amdogum sonrası buyuk rahatlık...verdıgı hatıralarda göz onunden gıtmeyecek hiç bır zaman...
dogumhaned e son 1 saat çok zordu dedım..ama bır okadarda komık gectı...ebeler çok guldu halıme..bende onların halıne..
hayırdır diyerlim hayır olsun rüyan sedacım
Rabbim hakkında hayırlısını versin
kıs çevresinin farkına gerçekten varıyo
daha 2 aylık falandı efe
eşim mutfaktan bana seslendi bende efeyi emziriyodum
efendim diye cevap verince yazık efe bir korktu yavrum
içini çeke çeke ağladı. baya bi sakinleşmedi yavrum.
çocuk 2 saat kucağıma gelmedi babasından nasıl korktuysa yavrum
geçende babasıyla ceeeee oynuyolarmış
babası saklanıp cee diyince bizimkinde bir çığlık onada korktu
azcik ödleğiz yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?