Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız seda yılbaşı gecesi saat tam 12de kucağına bebiş aldınmı bakeeem

herzaman gelemiyom bilg. soğuk odada diye.. aklımda hep burda kkdan uzak durmak olmuyo.. aklım hep sizde..
bende kablosuz nete geçtim ama çok yavaş.. vede netbooktan bağlanmayı beceremedim.. gerçi kutuyu daha bugün ana bilgisayara tanıttım.. neyse vaktim olduğunda adam gibi bi bakıcam..

biz çok iyiyiz çok şükür..
cemrenin işitme testini devlet hastanesinde, kalça usgsinide doğum yaptığım hastanede yaptırdık. zaten çocuk dru olarakta doğumdan sonra bebişi muayne eden dra gidiyoruz..
testlerde bi sorun çıkmadı. görme testi için bişiy demediler. bizde yaptırmadık.

gelelim bizden haberlere...

ben bugün adet oldum. çok duygulandım.. en son geçen sene adet omuştum yani 12ay sonra adet oldum..

cemre artık agular çıkarmaya başladı.. özellikle babasına "aku" diyo.. odada yanlız kalmaktan korkuyo. benim daha dışara çıkmamla başlıyo ağlamaya..

bide bugün naptım.. sakın gülmeyin ama..
çocuğun kulaklarını yara bantıyla kafasına yapıştırdım napiiim. kepçe kulak olmasın diye kendimce teknik çözüm buldum..
şapkayı çıkaralı epey oldu.. başınıda çok oynatıyo özellikle sağ kulağı hep kıvrılıyodu bende bantladım

yeni yılınızı kutlamayı unuttum..

hepinize yeni yıl gönlünüzdekini getirsin..
2011 hayırlara vesile olur, iyilikler güzellikler özelliklde hepimize sağlık gettirir inşlh..

kız seda yılbaşı gecesi saat tam 12de kucağına bebiş aldınmı bakeeem

ayy almadım canım ya bak unuttum onu ama benim ara kanamam oldu ya yumurtlamam gitti yılbaşı gecesi de çalışma yapamadık o yüzden hevesimde kalmadı aklıma da gelmedi tabii moralim bozuktu bebeğim gelecek yılbaşında diyordum ama Allah'ın vardır bir bildiği diyorum.

Dün rüyamda gebelik testi yapıyordum. İkinci çizgi görünecek şekilde kırmızı çıkıyordu ama çok koyu değildi bende eski işyerimdeyim orda bir abla var ona ve birine daha hamileyim diyordum ama sonra baya akıntı gelmiş böyle kahverengi öyle gördüm hayırlara vesile olsun inşallah. Ben eğer yaza kadar olmazsa Haziran'da finallerden sonra 2 ay klomen kullanıp sonra Ağustos'ta felan da direk aşılamaya geçmek istiyorum ama dr tabiyim tabii.

Ne güzell demek agucuklara başladı ve çevresinin farkına varmaya başladı kız yazık nie bantlıyosun rahatsız olmuyor mu. Bugün doktorum programında Doğan Cüceloğlu vardı çocuk iletşimiylr ilgili çok güzel şeyler anlattı ve bebeklerin doğduktan 6 saat sonra çevresini anlamlandırmaya çalıştığını, ben güvende miyim ve seviliyor muyum diye merak ettiğini söyledi çok garip dimi. Ses tonundan bile bebek anlar dedi. Çok güzel başka şeyler de anlattı nasıl davranılması gerektiği hakkında..

Son düzenleme:

bitanem çok geçmiş olsun..
mşlh oğluşna
Ediz bebek sağlıklı sığatli, ana babasına hayırlı, vatanına milletine devletine dinine imanına bağlı biri olur inşlh.. amiiinnn
canlarım benımm..tesekkur ederım..çok sukur kurtuldum bende..dogum tabı kolay olmadı..ama sonunda oldu..12 saat sancıdan sonra...
sunı sancıya gerek kalmdı..kendı sancımla oldu..
ılk 11 saat hıç bagırtmadı sancılar..oflaya sızlaya atlatmayı basardım..ama son 1 saatı sormayınn
amdogum sonrası buyuk rahatlık...verdıgı hatıralarda göz onunden gıtmeyecek hiç bır zaman...
dogumhaned e son 1 saat çok zordu dedım..ama bır okadarda komık gectı...ebeler çok guldu halıme..bende onların halıne..

ay canım benim
Hayırlı evlat olsun inşallah
Maşallah Allah nazarlardan saklasın
gözün aydın canım çok geçmişler olsun

ben daha adet olmadım kız maşallah sen olmuşsun
benim karnım davul gibi şişti olamadığımdan geri
efe gibi oluncada kahkahaları başlar evde annesi inşallah
kıs yazık canı yanar niye eziyet ediyon cemremize

yeni yılınızı kutlamayı unuttum..

hepinize yeni yıl gönlünüzdekini getirsin..
2011 hayırlara vesile olur, iyilikler güzellikler özelliklde hepimize sağlık gettirir inşlh..

saol canım seninde yeni yılın kutlu olsun

hayıordır diyerlim hayır olsun rüyan sedacım
Rabbim hakkında hayırlısını versin

kıs çevresinin farkına gerçekten varıyo
daha 2 aylık falandı efe
eşim mutfaktan bana seslendi bende efeyi emziriyodum
efendim diye cevap verince yazık efe bir korktu yavrum
içini çeke çeke ağladı. baya bi sakinleşmedi yavrum.
çocuk 2 saat kucağıma gelmedi babasından nasıl korktuysa yavrum
geçende babasıyla ceeeee oynuyolarmış
babası saklanıp cee diyince bizimkinde bir çığlık onada korktu
azcik ödleğiz yani :)

canım çok iyi anlıyorum seni
bende 12 saat sancı çektim ama hafif diildi benim sancılarım
heleki son 3 saat kıvrandım sancıdan offff
Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin
amanda oda şişmdi nasıl misler gibi kokar annesiiiiiiiii
bizim içinde kokla

kız seda rüyan hayırlara vesile olur inşlh..
drum programını seyretmek kısmet olmuyor bana.. sen öyle şeyler çıkınca bizim içinde seyret anlat bize tammamı..

merak etmeyin canı acımaz kızçemin.. sonuçta yarabandı.. çıkarırken belki acır ama ılık suyla ıslatıp öyle çıkarcam veya banyasu sırasındada çıkarabilirim..
kulaklarında bant varken bende rahat ettim.. özelliklede sağ kulağı iyice heryöne kıvrılır olmuştu, gece yatarken her kalkışımda kntrol diyordum. böyle içim rahat, bence kulağı katlanık yatarken daha çok canı acıyodur.. hem böylece güzel kulaklı olucak inşlh.. ilerde saçlarını topladığında güzel durur kulakları..

olcay nerdesiiinnnn..
kaç haftalık olduuuunnn...

isime karar verdinizmi.. kızçen kaç kg olmuş boyu posu nasıl.. çok merak ediyoruuum.. gelde anlat bakem

bn geldımmm nbrsnzkızlar dılek gozun aydın alllah analı babalı buyutsun inş..
kızz nurten bn dogumdan snra ıkıncı adetımı oldum sen hala olmadınmıı??

canım kurtuldun işte çok sancı çe3kmişsin ama sonu güzel oldu rwsimlerin çok güzel ve dinç görünüyorsun hemi de oturup çayını içecek kadar. Maşallah canımm.. Bebeğini öp kokla benim içinde. Emir ile arası nasıl seviyor heralde bebeği...

ay canım kıyamam ben ona. Belki de oan bağırdın sanmıştır yazık. Ama ben 6 saat sonra bile farkında olabileceğine inanmazdım ama şöyşe birşey var aile ne kadar güler yüzlü olursa bebeklerde o kadar neşeli ve güler yüzlü bebekler oluyorlar. Ehh daha bebek annesi korkar tabii... Çok bağırmasın babası da yavaşça cee yapsın..

Dilekcim canım benim gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün çok şükür sağlıkla kavuştun meleğine çok tatlı bi bebek fotoğraflarınıza bayıldım valla harika görünüyosunuz allah nazarlardan korusun inşallah

Kızlar bende 4 ay bittikten sonra adet oldum bi dahaki ayda düzenli oldum ama aralık ayında olmadım 1 ocakta tekrar oldum yani düzensiz anlayacağınız ama çok korktum hamile kalırım diye düşünsenize hamile kalmak için kırk taklalar atan ben şimdi korkuyorum

Gülercim canım cemre nin kafasına şapka ört kulaklarını o şekilde kapat bantlama yazık kıyamam ben ona ya hem benim gelinime ne eziyetler ediyosun sen bakim valla kadir mert duymasın çok kızar :82:

kudretçim zilli gelinin malesef şapka tutmuyo kafasında.. kafasını sağa sola çok oynatıyor, yatarkende kulakları kıvrılıyo.. bende bantladımki damadım "kepçe bu kız" deyip kızçemden vazgeçmesin güzelleşelim teyzesi

kız dilek vallahi fotolarını görünce hep mşlh dedim sana..
içimdende "keşke bende normal doğum yapsaydım " bile dedim..
çok acılar ağrılar çekmişsin tekrar geçmiş olsun.. bak havalar kış havası sular soğuk sakın soğuk su kullanma WC'de ılık su kullan.. allah korusun dikişlerine bişiy olmasın.. senin dikişler aşağıda, korumak lazım..

bişiy sorcam siz bilirsiniz..
kızçemin kilo alışı çok yavaş.. sadece anne sütü veriyorum.. kilo alsın diyede 2saatte bir en fazla 3saatte bir emziriyorum.. napayımda kilo alsın bu çocuk.. hazır mamada vermek istemiyorum.. bana bir tavsiye verin lütfen..
yoksam biraz daha bekleyip ek gıdalara geçene dek beklesemmi..

boyu 60cm
kilosu 5,90kg
kiosu en alt sınırda dedi dru bende üzüldüm hiç besleyememişim diye.

kız seval nirdesiin... hoşgeldin...
gel böyle arda sensiz olmuyo

kadriyemde, nilümde, çidoşumda, cananımda gelsiiinnn onlarıda çok özledim

öznurda yok piyasada.. oda nerdeki... efe çok yoruyo anlaşın fırsat bulamıyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…