Hepinize Mutlu yıllar diliyorum arkadaşlar. Umarım bu yıl sağlık, huzur, mutluluk hiç yakanızı bırakmaz. Bebeği ile yeni yıla girenler bebekerini sağlıkla büyütsünler birlikte nice nice seneler geçirsinler. Bebek bekleyenler bir avazda doğursunlar. Bizim gibi hala bebek sahibi olmayanlarda bebek sahibi olsun bu yılda. Diğer yıla anne olara girelim İnşallahh.. 2011 kim ne umut ediyorsa onu getirsin...
amınnnnnnnnnnnnnnnn
ben burdayımm..:44:
dun toktordaydık..4 une kadar bekle dogmazsa gel dedıı..:26:
canım bende dün seni topikte görmeyince doğurdu mu acaba dedim. Demek 4'ünde doğacak yada 5'inde.. Baya alıştı demekki otaya çıkmak istemiyor ama senin gibi güzel bir anneyi görünce iyi ki doğmuşum niye bu kadar bekledim ki diyecek.. İstediğin oldu yeni yıla girince gelsin demiştin kalbim temiz canımm.. Merakla bekliyoruz biz de. Bu arada kaç kilo olmuş..
:
canı m 3,500 cıvarı dedı.ama yanılma olabılıyor..mesanesı çok doluydu..oda etkıler dedı...karnının cevresını olcuyor cunku..mesane dolu olunca da bıraz buyuk cıkabılıyormus..ama 100-200 gram oynuyor zaten dedı usg de...
bakalım..bak burdayımmmmmmmmmmmmm..
daha dogurmadımm...4 une kadar gelse barı..yoksa aç gel dedı bana..sezeryanmı yapcak yoksa............:88:
sunı sancı ıstıycem sanırım sezeryan onerırse...:26:
sen nelr yapıyorsun canım ...nasılısn..çalışma olcakmı bu ay...
anladım cnm oynama oluyormuş evet ultrasonda zaten doğduktan sonra da biraz düşüyormuş ilk birkaç günden sonra çünkü biraz şiş doğuyorlarmış gerçi sen kıdeml annesin bilirsin bunları. Kilosu çok iyi sağlıka gelsin inşallah. aç gel dediğine göre son tarih verdi onu galiba heralde sezeryan yapar artık hiç sancın olmazsa zora sokmak istemez. Canım hiçte sancın olmazsa suni sancı da olsa çok zor olur işin ve bebeğini zora sokabilirsin. Çok acı çekersin açılman olur sancında gelirse tabi ki alabilirsin ama yine de sen blirsin tabii doktorun sana en doğrusu söyler nasılsa..
Beni bu ay çalışma olamadı gülüm ya biliyosun ara kanama geldi yumurtla akıntım gelmedi bu ay hiç belirti de olmadı zaten imkansız o kadar kanamaya yumurtlamamı kalır. Bendeki de şan işte kanda progestana bakıp yumurtlama olmuşmu bu ay diye bakcaktı dr o da düne denk geliyordu ama tel geldi perş. cuma dr yokmuş o yüzden reglimi bekleyip 3. günü hormon yaptırcam bakalım. Şubata kaldı yani çalışmalar hayırlısı artık. Arkadaşlarım teker teler doğuruyor sadece şu iki ayda 3 arkadaiım doğum yaptı. Hepsi rsimlerini bir bir koyuyor face a bende istiyoru elbette kokusunu içime çekmek onunla uyumak uyanmak ama Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak. Hayırlı haberlerini bekliyorum canımm...
canım ınşallah seınde facede bebiş resımlerın olur.doya doya koklarsın o zaman...
canını sıkma...daha calısmaya bıle baslamadıınız canım...deneyıpte olmasa anlarım..ama daha denemeden canını sıkma...
yumurtlamana bakınca doktor senın takıp etmene gerek kalmazdı..rahat rahat çalısırdın demıı...
bende 6 da uyandım bugun..emırde oyle...yatsam uyurum bıraz.
kaynanacıgım bende....onla gecıyor günlerım..1 haftadır beraberız...
canım bebegın gelsınde bır sekılde yardımcı olunur sana..saglıkla gelsınnnnnnnnnn...canım dr yumurtlama günümde ultrasonda bakmayacaktı yumurtlama günü geçince genelde reglinn 21. günü kanda progestan yapılıyor o ay yumurtlama olmuş mu diye amaç bende kanama oldu ya o yumurtlamamı etkiledi mi diye bakacaktı yumurtlama takibi başka birşey. Ama onu da yaptıramdım işte ama bu ay yumurtlamadığımı çok iyi biliyorum zaten. Artık hormonda belli olcak saptıysa hormonlar yumurtlama olmayacak bu ayda demektir o zaman uyarmak için klomen verebilir diye düşünüyorum. İnşallah canım bende o güzel duyguyu yaşarım.
Bak sen bir kere yaşamışsın ama bebekte bir sorun olmadığı sürece suni sancı vereblir ancak sın güne kadar beklendiği için de riske atmak istemezse sezeryana alabilir gittiinde göreceksin atık normal doğum yanlsı olman çok güzel ayrıca. Demek kaynanan geldi nasıl anlaşabiliyor musunuz. Ama yanında ya o da birşey. Benim kaynanam rahatsız tansiyon, şeker felan kendne zor bakıyor birazda nazlı aslında o yüzden bana yardımı felan olmaz zaten diyor şimdiden ben bakamam ancak severim diyo yani hayır yok anlayacağın ee kendi annemde şehir dışında ve çalışıyor ancak yıllık iznini kullanırsa en fazla 20 gün yanımda olabilir herşey bana bakacak ama olsun bebeğim gelsinde herşeye razıyım..
Dileek nerdesin kız gelmemişsin hiç yoksa sancın mı geldi de doğurdun mu... Umarım öyle olmuştır kendi sancılarınla gelmiştir bebeğin.. Hadi hayırlısı ama doğurmadıysan akşam felan uğra bi yaz..
yok canım..cızelgemöı bıle sıldım..öyle moralım bozuk kı..suratım 40 karış resmen...
yarın randevu aldım...
dogum 4 ocaga kadar olmazsa gel demıstı..lavman yaparım ..dogumu tetıkleyebılır deıstı..
bu oglan doktor kurcalamadan gelmek ıstemıyor mu ne.:26:
ıste boyle....bu gece sancım olsun çok ıstıyorum....yarın doktora gıtmeden gelsın lutfennnnn...
amınnn sedacıgım...hayırlısı ınşallah..beklıycez napalım...sabrın sonu selamet..aaa canımm moral bozmak yok herşeyde bir hayır vadır güzelim sezeryan olmsı gerekiyorsa öyle olsun yeter ki sağlıkla gelsin bebeğin. Doktorunda bebeğini zora sokmak istemeyecek elbette. Bebeğin durumuna bakar ona göre seni yönlendirir ama normal doğum yanlısı bir doktorun var sanırım öyleyse her yolu deneyecektir önce normal olması için.. Hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun canım.. Yarın görüşemezsek doğurursan şimdiden hayırlı doğum diliyorum sana canım İnşallah gönlündeki olur..Ediz'i sağlıkla alırsın kucağına..
amın canımm...bugun daha ıyıyım..arada sancım oluyor cok sukur....dilekcim Allah sağlıklı sıhatli kolay doğum nasip etsin
sezeryan ve ya normal olucak bi şekilde Rabbim kolaylığını versin inşallah
sedacım canım benim
üzülme yeni yıl sana güzel günler getirir inşallah
2011 in ilk hamilesi olursun inşallah
sedacım canım benim
üzülme yeni yıl sana güzel günler getirir inşallah
2011 in ilk hamilesi olursun inşallah
amınnn sedacıgım...hayırlısı ınşallah..beklıycez napalım...sabrın sonu selamet..
amın canımm...bugun daha ıyıyım..arada sancım oluyor cok sukur....
çok duzensız..ama arada olması bıle çok buyuk mutluluk benım ıcın...sen nasılsın...efe napıyor..buyuyordur..
canımm senin bugün değil miydi randevun saat kaçtaydı gitmedin mi yoksa gidecek misin. Uoksa dr bakıp gönderdi mi seni. Aç gel demişti ya sabah gitmedin mi. Ayy ne çok soru sordum ya ben senden de çok heyecan yapıyorum yani.. Sancıların yavaştan başladıysa o da iyi birşey.. Hadi hayırlısı..
merhaba kızlar..ben salı kontrole gıttım..gıderken duzensız sancılar arttı..nst ye baglanınca tavan yaptı...
kanamam geldı az...
yatışşşş 4:30 aşam ustu..
bebek gece 04 :10 da dunyaya geldı...normal dogum oldu...
3,620 gram, 52 cm.dun oglen hastanden cıktık...
allah herkese nasıp etsın..bır avazda herkes kurtulır ınsallah...
daha ayrıntılar ınşallah sonra kızlar..hayırlı dogumlar herkese...
merhaba kızlar..ben salı kontrole gıttım..gıderken duzensız sancılar arttı..nst ye baglanınca tavan yaptı...
kanamam geldı az...
yatışşşş 4:30 aşam ustu..
bebek gece 04 :10 da dunyaya geldı...normal dogum oldu...
3,620 gram, 52 cm.dun oglen hastanden cıktık...
allah herkese nasıp etsın..bır avazda herkes kurtulır ınsallah...
daha ayrıntılar ınşallah sonra kızlar..hayırlı dogumlar herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?