Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevalcim ya ben daha geçen ay öle lekelenme gibi oldum
ama bu ay söker inşallah
ben birde çok kansızım onunda etkisi var

sedacım Allahıma dua ediyorum sende yaşa bu duyguyu inşallah
tabi çiğdem, canan , nilüfer , kadriye de yaşasın inşallah
çiğdeminde çokı yakında güzel haberini alıcakmışıs gibi bir his var içimde

gülercim öznur konyadaymış
eşinin işi için 6 aykığına konyaya gitmişler
ev tutmuşlar efede hastaymış onla uğraşıyomuş selamı var hepinize

kıs dilek ben yokmuyum senin face de ya sen varsın bende ama ben göremedim resimleri
açınca bakim tekrar ya ay canım yaaaaaaaaaaa
ne tatlıdır eminim

Son düzenleme:
günaydın şekerciiimmm

ii valla kızçe uyurken geliim dedim.. kablosuz netin ayarlarını yapmaya çalışıyom..

kıyamam efeciğe allah öznurumun yardımcısı olsun.. şimdi yeni ev yeni ortam, efecikte hastaymış.. ee bide evi yerleştirme teşıda var.. Allah yardımcısı olsun

yap kıs dağıldık valla toparlanalım gene bir araya gelelim ya
valla çok özledim çoklu sohbetlerimizi

kıyamam efeciğe allah öznurumun yardımcısı olsun.. şimdi yeni ev yeni ortam, efecikte hastaymış.. ee bide evi yerleştirme teşıda var.. Allah yardımcısı olsun

ev taşımamışlar geçici gidiyoruz diye
bikaç parça eşya almışlar idare edicek kadar

bende özledim hiç sorma.. sırf buyüzden kablosuz net aldım ama ayarlarını yapmayı bek beceremedim. netbookun programı ingilizce.. benim tarzanca ingilizcemle bişiyler yapmaya çalışıyorum.. aldım onu masa üstümün yanına bitaraftan kk açık bi taraftan ingilizce türkçe çeviri sözcüğü.. keşke lisedeyken ingilizceme daha çok önem verseymişim yaaa..

sen neler yapıyon.. efe nasıl.. facedeki montlu fotosuna bayıldım.. çok tatlı mşlh

ya benim adeim felaket geliyo.. günde 1paket orkid bitti bile.. halen gelmeye devam..
kociş isyanda..
"kızına bez, anasına bez, wc kağıdı bitmiş Wcyw bez.. bez parasına çalışıyom valla"" diyodu sabah
bende dur daha kızçe büyüsün onada orkid almaya başlıycaz dedim..
benim kociş akannehir

tamam canım git sen..

bende donuyorum bu odada.. üşüdüm valla titriyorum.. bu oda soğuk.. bişiy yanmıyo..

aslında havalar bikaç gündür iyi gidiyo.. güneş var enazından moral oluyo.. geçen yıl bu zamanlar kar kıyamet vardı..

kızlar sizin oralarda havalar nasıl...

amanın kızlar burda nasılsınız bakalım ben geçmişi okuyacam derken görmedim sizi dilekciğim allah analı babalı büyütsün kurtuldun çok şükür
gülerim bu hafta doktora gideceğim rapor alacağım senelik izindeyim doğum iznine ayrılacağım bu hafta bebeiş epey büyüdü ama şuan kaç kilo bilmiyorum en son 1400grdı bolbol tekmeleşiyoruz bende genel temizlik yaptım bugünde nasipse çantamı hazırlayacağım bakalım ya neler olacak heyecanla bebişimin gelmesini bekliyoruz ismi hala belli değil babasını bekliyoruz bakalım

olcişim gelmiiiişşşşşş gelbi sarılam öpem
hoşgeldiiiinnn... nasılsıııın.. bebiş nasıl.. en son nezamn kntrole gittin keyfi nasıl kezçenin

olcişim gelmiiiişşşşşş gelbi sarılam öpem
hoşgeldiiiinnn... nasılsıııın.. bebiş nasıl.. en son nezamn kntrole gittin keyfi nasıl kezçenin

canım benim bende çok özledim ama evdeyken nete girmek ne zormuş bilgisayardan bıkmışım açmak bile istemiyuorum 1 ay oldu kontrole gideli nasipse bu cuma gideceğim hem rapor alacağım hemde bebişimi göreceğim

mşlh kız olcay.. valla izin alacağın haftan gelmiş.. kızçeni özlüyosundur, görmek istiyosundur bian evvel.. ama korkma dimi sağ sağlim 32.haftana girdin için rahat olsun.. bide hayırlısıyla 36yı görsen dahada rahatlıycan.. e bide 38geldimi dahada için rahat olucak ozaman kızçen nezaman isterse gelmeye hazır olucak.. Cemre 38+0da geldi ona göre dikkatli ol.. fazla yorma kendini iş yapıcam diye.. dinlenerek yap.. yere eğilirken felan 2kat dikkatli ol.. bebiş yavaş yavaş aşağıyo iniyo artık annesi..

çantana neler koycan düşündünmü.. kafanda neler var almak için

gülerim sorma canım ya o kadar hızlı geçiyo ki hiiç anlamadım ya neler koyacağım çok fikrim yok netten bakıyorum ama bi takım hastane çıkışı hemşirelere vermek için koyacam kendime pijama falan tam teferruatlı bilmiyom netten bakıp liste yapacağım

zun gecelik 2tane mutlaka koy.. çok lazım oluyo.. ben hiç sevmezdim ama inan çok rahat ettim onlarla.. yataktan inerken salı verdim eteklerini çok rahat oldu..
bide kilot olarak sezeryan kilodu al koy çantana nlur nlmaz.. ben normal büyük beden çamaşır koydum çok rahatsız oldum.. lastikleri tamda dikişin üzerine geliyo.. sezeryan külodu şu uzun belli olanlar yani.. bide bol miktarda orkid koy..

sana diğer şeyleride yazayımmı bebiş için felan

Son düzenleme:
çok üşüdüm valla titirotum şuan tuşlara yanlış basarsam yazım hatamı affet.. cemre uyanırsa diye kapıda açık soğuk geliyo..
hemen kısaca yazayım..

kendim için:
2 pijamalı gecelik bi kalın bi ince ama hiç kullanamadım.. pijaması lastikli diye.. alırsanda lohusalar için alt üst takımlar var belleri yüksek benim 1tane vardı onu giydim değişmek için
2 uzun gecelik. biri sabahlıklı olursa iyi olur..
1 yelek eğer üşürsen (beni çok ateş bastı hiç giyemedim ama sen yinede çantana koy)
2-3 külot, 3tane sutyen, bol miktarda göhüs pedi
bol miktarda orkid
terlik
lohusa tacı (mutlaka koy unutma), ruj, tarak vede bikaç toka, özelliklede lastikli toka yatarken iyi oluyo acıtmıyo
misafirler için çukulata ve kolanya (iyiki almışım çok iyi oldu arada bende yadim :) odaya gelen hemşirelerede verdik

ek olarak
kağıt peçede, havlu,sıvı el deterjanı,küçük şampuan(ben duş almak zorunda kaldım çok terledim kokuyom diye kızçem beni emmiyodu), yedek yastık kılıfı,çatal kaşık, bıçak vede makas, özel hastanede bunlara pek gerek kalmadı ama sen yinede yanına al bitince lazım oluyo..
ıslak mendil(bebşinkini bizde kullandık)

bebiş için:
2hastane çıkışı, 2tane 5li takım(şu alt üst takımlardan), ağız mendili, 2yelek,ıslak mendil, pek lazım olmaz ama pişik kremi, pamuk(ben halen ılık su ve pamukla altını alıyorum hastaneden beri öyle yapıyorum çok şükür pişimiz olmadı) bol miktarda bebek bezi
kalın battaniye, vede hastane çıkışlarında zaten var diye ayrı olar yazmadım ama 2tanede penye battaniye..

hastane çıkını komple koymuyon.. çantaya yerleştirken sadece bebişin giyeceklerini koy.. çıtçıtlı badisini, alt pijamasını, üst giysisini, şapkasını, eldivenini, battaniyesini koy hatta bunlardan 1tanede bi poşete koyup içinede bi bebek bezi koyup duğumaneye vermek için hazırla..

şimdilik aklıma bunlar geldi.. fazla koymaktan zarar gelmez.. nasılsa kendi arabanızla gideceksiniz. yeterki fazla olup eve gelsin eşyalar.. orda madur olmaktansa dimi ama..

aa bide kendine eve gelirken giymek içinde bişiyler koy.. veya giderken ona göre biişiyler giy..

hasta bezide al eczaneden veya marketten.. hastanede lazım olmuyo ama giderken suyum çok geldiği için hastabezini bağlayıp öyle gitttim. yanımada aldım ama hiç lazım olmadı..

bebişe takmak için nazarlıkta koydum. cevzen+nazar boncuğu ve bir kırmızı kurdeleyi çengelli iğneye geçirdim. doğum çantasına taktım. bebiş doğduktan sonrada battaniyesine taktım. şimdiyse yeleğine takıyorum..

ee bide sarılık olmasın diye içinde sarıları olan bi tülbent koy.. ama sarılığın tek çözümü sende bliyon sık emzirmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…