Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım çok sağol ya ben pijama alırken lohusa pijaması aldım pantolonlardaki gibi ayralanabilir 2 takım onları koyacağım zatenbi ütüleyim bugün aldıklarımı akşam yıkamıştım hemen çantayı hazırlayacağım zaten hastane evimize 5 dk eksik bişey olunca gelip alırlar hayırlısıyla bi kurtulayımda

ben çıkıyorum cemre uyandı.. kızlar yazmayı unuttuklarımı tamamlasınlar..

ben kaçar..
hepinizi çok öptüm..

e bide ençok lazım olan bişiy var.. kocişin cebine bozuk para.. hemşireleri biraz görürseniz inan ilgi çok farklı oluyo.. bizimle ilgilenen her hemşireye 20şer verdik inan yarım saatte bir gelip kntrol ettiler. hatta bebşin altını bile değiştirdiler.

ütülediğini katla kenara koy.. hepsi şöyle bi gözünün önünde olsun sonra al çantanı yerleştirmeye başla.. inan yerleştirirken insan eksiğini daha iyi görüyo.. hatta eksiğin varsa kenara not al..

çantayı hazrılamak çok güzel bi duygu.. besmeleyle başla koymaya.. fermuarıda besmeleyle kapa.. hatta çantan tamamen hazır oluncada yasin okuyup fermuarı çek..

kocişede içine neler koyduğunu mutlaka gösterki oda bilsin nevar ne yok.. sonuçta hastanede sen yatıcan o çantayı kullanıcak..

ben kaçtım cemre iyiyce ağlamaya başladı..

sağol canım herşey için çok öpüyorum cemreyiide öp benim için kocamannnnnnnnnn

olcaycım hasta bezi muhakkak al bence
her insanın bünyesi farklı eve dönüşte kanaman çok olursa yanında bulunur gerçi ev yakınmış ama ben evde bile 1 gün hasta bezi kullandım 3-4 gün fazla oldu kanamam

birde emzik koy bebeğine bence
ben iyiki koymuşum ilk gece emziğin sayesinde rahat ettim
yoksa hastaneyi ayağa kaldırırdık mazallah.
emzik iyi avuttu hemde ağzına alır almaz uyudu ilk gece
aç olmasada sürekli memede kalmak istedi efe bende dikişli ve yorgun olduğumdan 1 saatten fazla tutamadım kucağımda oda annemin yardımıyla baktık olcak gibi diil emziği çıkardı annem çantadan ağzına verdi sonra rahat ettik.

birde havlu koyabilirsin havlu peçete havlunun yerini tutmuyo bence tertemiz silinirsin.

birde ben ilk hafta giydirmeye önden bağlamalı beyaz zıbın aldım
göbeği düşene kadar onları kullandım gerçekten çok iyi oldu
çıtçıtlı badi göbeğinin üstünü kapatır bacaklarını oynattıkca alttan ekli olduğundan göbeğini acıtır diye
hastaneyede onlardan götürdüm.
gerisini güler yazmış zaten
aman tek hamilemiz sen kaldın Allah kolay rahat doğumlar nasip etsin inşallah

çorap yazmayı unutmuşum bebişede kendinede çorap koy ayakların üşümesin.. çay kaşığı, küçük biberonda koy olur hemen sütün gelmez hastanede mama veriyorlar, bebişe vermen kolay olur..
normal havluyu evet mutlaka kot hatta 2tane bile koyabilirsin..

doğumdan sonra 2ped aynı anda yapıştırdım çamaşırıma sık sıkta değiştirdim.. ama evet bencede yanına koy nlur nlmaz.. ama şu çarşafa serilen hasta bezlerinden değilde bebek bezinin büyükler için olanını diyoz.. içinde 12-13tane var zaten onların..

bebişe de yelek yazmışmıydık.. hatta hırka bile koyabilirsin gerçi hastane sıcak olur ama senin bebiş soğuklarda gelecek belli olmaz.. sen koy yinede..

vede nar almayı sakın unutma veya eve gelince içir.. ben eve geldiğimiz gün içirdim işe yaradı.. tamam yine gazımız oldu ama o kadar çok değildi çok şükür..

dilekcim hayırlı olsun canım.gülegüle büyüt ediz beyi.normal doğum bazen zor (benimkide çok zordu) ama sonrası çok güzel hakikaten.sen de iyisindir şimdi eminim.kendine ve bebişe iyi bak.

bu arada herkes toplanmış yine.seval bile gelmiş vay vay vaaaay.topiği terk ettin sanıyordum kız.gülerciğim sende bayağı yazmışsın.bi ben kalmışım hemen geldim.nurtişim benden haber vermiş gerçi.burda efeye ben tek başıma bakıyorum.bir komşu bile tanımıyorum.gündüz bi yemek yapmaktan başka fazla bi iş yetiştiremiyorum.efe çok az uyuyor.şu an kucağımda kayıp duruyo mesela rahat yok yine.sizi çok özledim ama gelmeye çalışacam artık.
bu arada ben de adet olmadım ama kanamamın tamamen bitmesi 60 günü bulmuştu zaten.

Selam kızlar.. Maşallah baya muhabbet dönmüş.. Güzel dilekleriniz içinde teşekkürler siz çocukları büyütüyorsunuz daha benim karnımda bilr yok ama nasip ne yapalım Allah'ın dediği olur..

Olcaycığım Maşallah canım ne çabuk geçti zaman izne bile ayrılmışsın. Bizim kızlarda liste hazırlamışlar sana yok yok yanii bir yere bakmadana gerek kalmadı. Ben bie not edicem burda yazdıklarını tecrübe konuşuyo ne de olsa. Ne çok alacak şey varmış meğerse benim şu andaki hastanem çok yakın 5 dk bile değil. Birşey eksik olsa eşim getirir bana. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..

selam kızlar nasılsınız bakıyorumda kimseler uğramamış nurtenciğim ben raporumu yazdırdım bugün onu direk işyerine mi imzalatacağım alt nüsha bende kalacak değil mi

cnm oznurumm onun emzırmeyle alakası yokkkı bazılarrıı hemen adet goruormuss bazılarıkı 6 7 ay suuromuss bnmde cok uzun surmuştu lohusa kanammm ama yınede oldumm

cnm oznurumm onun emzırmeyle alakası yokkkı bazılarrıı hemen adet goruormuss bazılarıkı 6 7 ay suuromuss bnmde cok uzun surmuştu lohusa kanammm ama yınede oldumm

ben emzirirken adet olmuyosun diye biliyorum.aman valla böyle iyi inşallah uzun süre olmam.alışmıştık zaten hamileyken.

ben emzirirken adet olmuyosun diye biliyorum.aman valla böyle iyi inşallah uzun süre olmam.alışmıştık zaten hamileyken.

sen daha olmadın mı kız baya oldu doğuralı sen bence bir dr gitmelisin. Emzirmek kişiden kişiye değişen bir zaman dilimi bazıları sadece 6 ay emziriyor bazıları 1.5 sene. Düşünsene 1.5 sene regl olmadığını. birkaç ay sonra olunması gerektiğini biliyorum ben.

benimde lohusa kanamam 58 gün sürdü. adetimde 6gün geldi. öncedende 6gün gelirdi ama bu kez epey çok geldi resmen içim söküldü. doğumdan sonra adet sancıları kalmaz muhabbetide yalanmış yani.. bende adet ağrılarım artık bitecek diye seviniyodum ama malesef yine ağrılı oldu

öznurcum bence sen buayda olmassan bebişi kontrole götürdüğünde sende bi dra çıksan iyi olur.. kıııızzz adet olmayı beklerken bi bebiş daha gelmesin...!

yeniyere taşınmak evet çok zor.. şimdi yabancı ortam yabancı insanlar.. küçük bebişte olunca biyerede çıkamıyon neyseki önünüz yaz.. efeyi alıp dolaşırsınız hemde çarşı pazarı öğrenirsiniz.. valla ev işleri konusunda sana katılıyorum.. bend yemekten başka bişiy yapamıyorum. o uyurken ne yaptım yaptım, uyandığında olay bitmiştir benim için.. hem yanında birini istiyor yanlız kalmıyo odada ağlıyo..

kuaföre gitmem gerek daha gidemedim. beyazlarım çok çıktı boya yapmam gerek, hemde kestirmem gerekiyo.. ama bebişi kime bırakıp gidicem. uykusu çok kısa komşuya bıraksm uyandığında ağlayıp meme istiyo.. mamada vermiyorum sadece beni emiyo..

selam kızlar nasılsınız bakıyorumda kimseler uğramamış nurtenciğim ben raporumu yazdırdım bugün onu direk işyerine mi imzalatacağım alt nüsha bende kalacak değil mi

bi nüshası sende kalıcak evet canım
bi nüshayıda işyerine götüreceksein sgk nın sitesine girip raporunu oraya işlicekler yoksa paranı alamazsın. Birde paranı erken almak istiyorsan işyerine söyle sistem rapor bitiş tarihinden önce raporu kabul etmiyo bitiş tarihinden sonra girin diyo. sen 10 gün 10 gün diye girdir raporu paranı hemen alabilesin . yoksa doğuma kadar ssk dan para alamazsın. İşyerinden izin başlangıç tarihi vizite kağıdın ve raporunun bi nüshasını alıyosun işyeri sistame girince de sgk ya gidip raporunla vizite kağıdını ve raporunu veriyosun 10 gün içinde paran yatıyo. ama sisteme girdiği gün kadarı yatoyo hesaba yani 10 ar günlük yatar. ama yok paraya ihtiyacım dersen doğumdan sonra gidip toplu alabilirsin bende 2 parçada aldım doğum öncesi raporumu hemen doğum sonunda diğerini de işe başlayınca aldım.

bende olmadım daha :18:
ama 1 seneye kadar olunmuyomuş sağlık ocağında ebehemşireye sordum geçen hafta
bünyeye göre değişiyomuş.

ay bende olmadım pek bi rahat ama şiştim resmen yaaaa hamilemiyim acep

bende istanbuldayken anneme bırakıp gitmiştim hemen kuaföre
hamile olduğumsürece bişi yapamayınca çatlıcaktım nerdeyse.
hemencik gidip kestirip boyattırdım bende
ama kıs senin daha bu yaşta ne beyazı
kocan çok mu eziyet ediyo seni hemen beyazlatmış saçlarını

beyaz mı olmazmııı:85: dahada arttılar sanki..
saçlarım epey beyazladı.. annem gibi olucam yakında:85:
hele ön kısımlar ve yanlar dahada çok sanki.. saçlarımıda sürekli toplu tutuyom buara beyazları gördükçe sinir oluyom..

evlendikten sonra dahada arttılar.. evde boyadığımda çabucak akıp gidiyolar kuaför boyası en iyisi.. en azından dipler uzayana dek idare ediyom...

sedacım bitanem hastaymışsın çok çok geçmiş olsun kuşum.. şimdi nasılsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…