Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün kimse uğramamış...

canan ne yaptı acep.. sizde cananın tlfnu varsa bana özelden yazarmısınız.. en buraya yazdıktan sonra bidaha girmemiş anlaşılan..

kuzum Allah razı olsun tavsiyelerin ve güzel dileklerin için..bugün yumoşlar toplandı 13 adetmiş, kalite konusunda bişi sölenmedi..genel anestezi vermediler, sanırım uyuşturdular..biraz acıdı, çok sıkıntı olmadı çok şükür, tansiyonum baya düştüğü için 5 saat hast.yattım, saat 2 gibi çıktım...herşey çok çabuk ilerliyor, aşılama sürecinde bile daha uzun süre iğne kullanmıştım., inşallah transfer sonrası olumlu sonuca doğruda böle seri ilerlerim

nurtenim sağol bitanem, inşallah bende bebişliler kervanına katılıcam.rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
senin oğluş baya erken çıkarmış kız dişini, Allah kolaylık versin, sağlıkla inşallah....öpüyorum çok sizi...

Canım hadi geçmiş olsun. Hayırlı olsun ayrıca.. İnşallah bebişin gelecek canım.. 13 adette iyiymiş. Güler'in dediğine göre sana günlük arayıp haber vereceklermiş zaten kaç tanesinin söllendiğine dair. en geç 5 güne transferin de yapılır. Bu aralar güzel dinlen dinlenmiş ve huzurlu olarak git transferine ve bebeğinin geleceğine inan. Güzel haberlerini bekliyoruz canımm..

uğrayamadım nezamandır kızlar.kayınvalidem,kayınlarım falan geldi miniği görmeye bikaç gün.canancım aldığım haberlere çok sevindim,hadi inşallah devamında da çok güzel haberler alır burda senin de halayını çekeriz.sonra da sedacığımın halayını çekecez görünene göre,innnnnşallllah diyorum.fasulyem hayırlı olsun bebişinin ilk dişi ama topikte ilk dişi çıkan minik benimki biliyonus 3,5 aylıkken ilk dişi çıktı.dilek senin gibi aynen yani canım.babası da öyle çıkarmış,genetik.

ufaklık anca uyudu oturdum ilgisayarın başına,sırtım ağrıyo yatayım artık bende.zaten bi huy edindi,uyutuyorum gece,yarım saat ya da en geç 1 saat sonra uyanıyor hadi bidaha uyut,sırtım koptu yaaaa,umarım uyanmaz,hadi bende yattım.iyi geceler herkeseee.

inşallah canım
İnannın sen seda nilüfer kadriye hep dualarımndasınız
ben bunu gülere de söylemiştim içim çok ferahtı onun trasferi öncesi
hayırlı haber vericeksin bize diyodum senin içinde aynı ferahlık var içimde şimdi canım inşallah güzel haberi alıcaz senden de
büyük gün ne zaman şimdi tam tarih belli mi canancım
kıs 6 ayımız bitti 7 ayın içine girdik çokta erken diil dişimize

saol canım yeni dişle birlikte yeni huylarda edindik teyzesi
uyku akıyo gözünden yavrum uyumuyo çok inatçıı
benim eşimin 2 aylıkken çıkmış dişi ama benim efe herelde o yönden bana çekti :)
babası diyo zaten
herşeyi efenin bana benziyo ama huysuzlğu inadı ve dişi sana çekmiş diyo delii
tüm güzel huylar babasına kötüleri bana çekmişmişş

had hayırlısı hayatım
Çiğdemin iyi olmasına da çok sevindim
kıs seda maşallah ne akıllı hatunlarsınız yaaa
ben olsam atardım naapcam diye ama yapıştırıp karşılaştırmak çok zekice bence
amma kafasızım yaw

Bu benden hepinize gelsin
gülen yüzleriniz hiç solmasın inşallah

BU CANAN

BU SEDA

BUNLAR CEMRE İLE GÜLER

BUNLARDA DİLEK EMİR VE EDİZ BEYLER

BU ÇİĞDEMCİM

BU SEVAL VE AHMET FARUK

BU KUDRET KEDİR MERT VE KÜÇÜK KIS KARDEŞİ

BU ÖZNUR VE EFEE

VE BUDA BEN EFE VE DİĞER SIPALAARRR

Abimiz deri, yarım bot ve koyu kahverengi ayakkabıyı alıp kasaya yanaşıyor... Kasadaki bayan botları poşete koyarken, sayın Abimiz de soruyor;
- 43 lira değil mi?...
- Kız, "Ne münasebet" der gibi bakıyor ve "Bunlar orijinal deri...İndirimli fiyatı 180 lira..." Abi'mizin bitiş cümleleri, kızcağızın kopuş anına denk geliyor;
-Olur mu hanımefendi, altında 'Size 43' yazıyor...

Adam elindeki son 500 dolarla kumar oynamaya karar verir ve LasVegas'ın yolunu tutar... Ve inanılmaz bir talih; tam 3 milyon dolar kazanır. Hemen otel yönetiminin kendisine tahsis ettiği kral dairesine çıkar ve karısına telefon eder:
- "Hayatim, evde misin?"
- "Evet kocacığım."
- "İyi. Hemen hazırlan o zaman. Çabuk bavulunu hazırla. Kumarhanede tam 3 milyon dolar kazandım."
- Kadın sevinç dolu bir çığlık atar “Ayyyyyyyyyyy harikasın!! Hemen hazırlanıyorum.. Peki ama nereye?? Paris?; Karayipler?; Acapulco?; Guney Amerika?..."
- Adam cevap verir: “ Umurumda değil. Sadece eve döndüğümde çoktan gitmiş ol.”

Amerikalılar bir gün son teknoloji ürünü mükemmel bir uçak yapmışlar. Bu uçağı düşünmüş taşınmış ve Arabistan’da test etmeye karar vermişler... Ülkenin en iyi pilotuna vermişler uçağı... Uçak havada arıza yapmış. Arap telaşa kapılıp ne yapacağını şaşırmış bu durumda iken monitörde bir yazı çıkmış: "This is American technology, don't afraid." Arap biraz rahatlamış uçak düşerken aynı yazı birkaç kez daha tekrarlamış ve sağ sağlim inmiş adam... Düşünmüşler taşınmışlar elin Amerikanı yapar da biz niye yapmayalım ki? diye düşünmüşler ve aynı uçaktan imal etmişler ve ilk testi Amerikalılara yaptırmak istemişler.... Amerikan pilotu uçarken motorda sorun çıkmış ve uçak irtifa kaybetmeye başlamış... monitörde "don't worry this is arabic technology" yazmış.. neyse pilot rahatlamış... bu bizim uçak gibi demiş ve sakinleşmiş. Aynı yazı iki
-üç kez daha çıkmış ve çakılmaya az kalmışken monitörde bir yazı daha çıkmış : " Repeat after me; eşhedünla ilahe illallah ve eşhedüennemuhammeden abdühü ve rasülühü"

Sherlock Holmes ile Dr. Watson kampa giderler. Güzel bir yemek yiyip bir şişe de şarabı devirdikten sonra uykuya dalarlar. Birkaç saat sonra Holmes uyanır ve arkadaşını dürtükler.
-"Watson, yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle".
- Watson cevap verir: "Milyonlarca yıldız görüyorum."
- Holmes sorar: "Bu sana neyi gösteriyor?"
- Watson bir an düşünür ve yanıtlar: " Astronomik olarak milyonlarca galaksinin ve dolayısıyla milyarlarca gezegenin varlığını görüyorum. Yıldızların konumuna bakarak saatin 3'üçeyrek geçtiğini çıkarıyorum. Teolojik olarak tanrının kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum. Meteorolojik açıdan da bugün havanın çok güzel olacağını tahmin ediyorum. Neden sordun? Sana ne gösteriyor? " Holmes arkadaşını sabırla dinlemiştir ama artık dayanamaz:
- "Ulan hıyar, çadırımızı araklamışlar!"

Bir gün Cennet'in kapıları şiddetle vurulmuş:
-Güm Güm Güm !! İçeriden seslenmişler:
-Kim o?
- Dışarıdan gök gürültüsü gibi bir ses: “ Biz İstanbul'u fetheden Fatih'in yiğitleriyiz! “ İçeriden hoş geldiniz diyerek kapılar ardına kadar açılmış ve yiğitleri içeriye buyur etmişler. Her şey çok güzel gidiyormuş. Ta ki, 40 yıl geçinceye kadar. Bir gün kapılar yine şiddetle çalınmış:
-Güm Güm Güm !!!
- İçeriden sormuşlar: “Kim o?”
- Dışarıdan gök gürültüsü gibi bir ses: “Biz İstanbul'u fetheden Fatih'in yiğitleriyiz!”
- İçeriden hemen cevaplamışlar: “Hadi len! Onlar 40 yıl önce geldi!”
- Dışarıdan yine ses gelmiş: “ Biz mehter takımıyız ancak geldik!!!”

Bir gün bir baba oğlunu dua ederken duyar. "Allahım sen annemi, babamı, ablamı, ninemi ve beni koru" diye. Adam çocuğun dedesini unuttuğunu düşünür ama çocuğa bunu söylemez. Ertesi gün dedeyi araba ezer ve dede ölür. Bir kaç gün sonra baba yine duyar "Allahım sen annemi, babamı, ablamı ve beni koru" diye. Bu sefer nineyi unutur ve ertesi gün nine merdivenlerden düşer boynu kırılarak ölür. Bir kaç gün sonra çocuk yine dua eder "Alla hım sen annemi, ablamı ve beni koru" diye. Baba kendisinin unutulduğunu fark eder ve ertesi gün başına bir şey gelmemesi için her adımını çok dikkatli atar. Aksam eve gelince karısına sorar
- "Hanım bugün ben işteyken neler oldu?" diye.
- Karısı "Bizde bir şey olmadı ama postacı öldü!!!"

İki tavuk markette geziyorlarmış. Yumurta reyonuna geldiklerinde l.tavuk diğerine 40.000 tl değerindeki yumurtaları göstererek
- " Bak bunları ben yaptım"der. Biraz daha ilerler, biraz önceki yumurtalardan daha küçük ve 30.000 tl değerindeki yumurtaları görürler. Bu sefer diğer tavuk
- " Bak bunları da ben yaptım, seninkilerden yapacaktım ama kocam 10.000 tl için kıçını yırtmaya değmez dedi" der.

Ya valla bana da o kalı Çiğdem verdi çünkü diğer gün yapınca aradaki farkı göremeyebiliyorsun koyulaşsa bile çok koyulaşması gerekiyor farkı anlamak için bende öyle yapıyorum ama dü yapmadım bugünde yapmıcam bu ara yumurtlamam olacağını sanmıyorum çünkü yarından itibaren devam edicem. İnşallah yumurtlama akıntım gelir de çizgilerde koyulaşır çalışma olur. Regli olursam yumurtlayamadan dr gitcem yada olursa hamilelik tutmazsa. Bakalım hayırlııs.. Harıl harılda ders çalışıyorum iyi oluyo kafam dağılıyor.

Kız Nurteen ne güzel resimler koymuşsun çok uygun olmuş herkese hele sana çok güldümm.. İnaşşah öylr kocaman bir aile olursunuz. Beni de tam tasvir etmişsin minyonum zaten ancak öyle bir hamiş olur benden. İnşallah bu resimler gerçek oluurr..

Nurten çok komişmiş gerçekten yaaa koptum valla iyi geldi kızz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…