- Konu Sahibi EU3
-
- #22.421
bugün kimse uğramamış...
canan ne yaptı acep.. sizde cananın tlfnu varsa bana özelden yazarmısınız.. en buraya yazdıktan sonra bidaha girmemiş anlaşılan..
kuzum Allah razı olsun tavsiyelerin ve güzel dileklerin için..bugün yumoşlar toplandı 13 adetmiş, kalite konusunda bişi sölenmedi..genel anestezi vermediler, sanırım uyuşturdular..biraz acıdı, çok sıkıntı olmadı çok şükür, tansiyonum baya düştüğü için 5 saat hast.yattım, saat 2 gibi çıktım...herşey çok çabuk ilerliyor, aşılama sürecinde bile daha uzun süre iğne kullanmıştım., inşallah transfer sonrası olumlu sonuca doğruda böle seri ilerlerim
nurtenim sağol bitanem, inşallah bende bebişliler kervanına katılıcam.rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
senin oğluş baya erken çıkarmış kız dişini, Allah kolaylık versin, sağlıkla inşallah....öpüyorum çok sizi...
uğrayamadım nezamandır kızlar.kayınvalidem,kayınlarım falan geldi miniği görmeye bikaç gün.canancım aldığım haberlere çok sevindim,hadi inşallah devamında da çok güzel haberler alır burda senin de halayını çekeriz.sonra da sedacığımın halayını çekecez görünene göre,innnnnşallllah diyorum.fasulyem hayırlı olsun bebişinin ilk dişi ama topikte ilk dişi çıkan minik benimki biliyonus 3,5 aylıkken ilk dişi çıktı.dilek senin gibi aynen yani canım.babası da öyle çıkarmış,genetik.
Evet canım aldım yapıyorum bugünde yaptım çok çok silik 2. çizgi çıkıyor daha yumurtlam yok yani. Bende bu ara beklemiyorum zaten. Her gün aksatmadan yapıcam. Tabii yumurtlamam olursa işe yarar. Çiğdem ile telefonda görüşüyoruz biz evdeymiş işyerinde fazla iş yokmuş o yüzden izin almış. İyi ama bir sorunum yok dedi sadece halsizmiş evle uğraşmaya bile halim yok dedi ben dinlen bol bol bu dönemlerin kıymetini bil dedim. Hem zaten 4. aydan iyibaren pek birşeyi kalmaz şu anda iyi yanii inşallah hepte böyle olur. Allah inşallah isteyen herkese bebek nasip eder. Eşimde çok hevesli acayip. Bir tuhaf oldu. Testleri soruyor merak ediyor bir de deftere yapıştırıyorum onları çizgilerin netliğini daha iyi göreyim ayırt edebileyim birini diğerinden diye. Bunu çiğdem söyledi bana.. Hamile kalırsam da anı olarak saklıcam...
had hayırlısı hayatım
Çiğdemin iyi olmasına da çok sevindim
kıs seda maşallah ne akıllı hatunlarsınız yaaa
ben olsam atardım naapcam diye ama yapıştırıp karşılaştırmak çok zekice bence
amma kafasızım yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?