Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nurtencim enerjin yerin maşallah,e tabi vakit de bol işyerindeeeee.biz evde çocuk bakıyoruz,ancak kaçamak giriyoruz işte internete.güldürdün beni bol bol,hepsini okuyamadım tabi vaktim yettiği kadar cicim.
bu arada seval hanım ne yapıyorlar acaba bi sesini duyursaydı dimi yaaa.

kızlar 8 yumurtaya işlem yapılmış.6 tanesi döllenmiş...inşallah benimle büyüyecek olan mercimeğim, sağlıklı büyür ve bana sıkı sıkı tutunur...çooook heyecanlıyım kızlar çoookkk.

Canım çok güzel bir haber bu. 8 de 6 çok güzell. İnşallah bebeğin karnına konacak, büyüyecek, saımsıkı tutunacak sana. Sende kendine dikkat et tabi. Transfer günü verdiler mi tam olarak. Ne zaman yapılacak canım.. Hadi hayırlısı..

yaniiiiii şuan senin 6bebişin var
çok sevindim canım.. hayırlısı olsun
yarın tekrar arıycaklar büyük ihtimal cuma günü transferin olur..

buarada geçmiş olsun diyorum.. epey ağrın olmuş.. zor şey.. kolay değil valla.. ama laboratuvardan gelen güzel haber herşeye değer
yarında aradıklarında yine yaz...
merak ederim ben seni..

aa bu arada özelden sana cebimi yazdım.. sende bana yaz.. haberleşelim.. sen yatarken msjlaşırız.. bak tarnsfer sonrası 2-3gün yatman çok önemli.. moralinide yüksek tut.. hatta şimdiden bebişlerinle konuş.. onları çok sevdiğini heyecanla onların karnına konulmasını beklediğini söyle.. sonrada karnını sev.. evrene pozatif enerjini yolla... tabi dualra devam..
bende dua edicem sana.. ayy heyecanlandım kıııızzzz

kız nurtiş resimlerin hepsi açılmadı.. kendimi çok merak şeettim

olcay naptı acep.. büyük gün yarındı..

Allah yar ve yardımcısı olsun.. kıolay doğumlar nasip etsin.. sular seller gibi kolaycıcık bi doğum olur.. kızçesini sağlıcakla kucağına alır inşlh..

ayy içimde bi his var sankim kızçe çoktaaan doğmuş gibi.. dur bi ariiim onu..

ayyy çok güzeller bayıldım valla benim bi tanede kızım olmuş çok güzelll

AYYY NURTEN EN ÇOK BUNA GÜLDÜÜM ÇOK KOMİKMİŞ ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN NERDEN BULUYOSUN BU FIKRALARI

CANANCIM ÇOK SEVİNDİM ÇOK MUTLU OLDUM HEYECANLA BEKLİYORUZ BEN İNANIYORUM KESİN HAMİLE OLUCAKSIN BU SEFER HADİ HAYIRLISI DARISI DİĞER KIZLARA İNŞALLAH

kızlar hastaneden aradılar 7 embriyomuz varmış 1 si daha büyümüş, yarın 10,30 da hastanede olucam, transfer için..hepinizi çok öpüyorum...

merhaba arkadaşlar aşılamayla ilgili bilgisi olan varmı normal yolla olmuyor bebiş :2:

kızlar hastaneden aradılar 7 embriyomuz varmış 1 si daha büyümüş, yarın 10,30 da hastanede olucam, transfer için..hepinizi çok öpüyorum...

çok sevindiiiiimmm.. demek 7 bebişin var
hadi allahtan hayırlısı.. Dualrım seninle.. inan dünyanın en kolay ve en mutlu anı tarnsfer..
hep ekrana bak.. o anı kaçırma sakın.. çünkü bebeşini karnına koyucak dr amcası

inan o anları senle birlikte bende tekrar yaşıyorum.. çoookk heyecanlıyım

bak tekrar diyom 3gün yatarak dinlen.. sen kimseye bakma..
hep konuş konunla.. karnını sev..
4. gün kalkıp normal hayata devam ama fazla ayakta kalma yatarak vede ayaklarını yukarıya kaldırarak dinlen.. o anı yaşa.. çünkü bebişin seninle olacak

kızlaaarrrr olcay doğum yapmış.. kızçesi gelmiş...
azönce aradım sesi iyi geliyodu. fazla konuşamadık hemşire gelince kapattık..

dünyaya hoşgeldin eylül nil
allah seni anababana bağışlasın.. sağlıklı ve mutlu bi ömrün olsun
ana-babana hayırlı bi evlat, dinine, devletine, ülkene,allahına, imanına bağlı ol inşlh

yazmayı unuttum
epiduralle doğum yapmış.. eylül nil mşlh 3.600grmış

haydi kızlar olcayın halayını çekelim

sıra çidoşuma geldi.. bakalım sen bayrağı kime devredicen
hayılısıyla çidoşumunda halayını çekicez inşlh

gülerim çok sağol bitanem, Allah razı olsun senden, süper moral veriyorsun bana...rabbim hakkımızda hayırlısını versin..

olcimin doğum yapmasına çok sevindim, gözü aydın olsun inşallah...eylül kızçesinin kilosuda süper, sesinin iyi gelmesinede sevindim..rabbim bahtını açık etsin, darısı bizim başımıza....

canımm çok sevindim 7 tane bebeği olan birisin sen artık şu anda yani.. Hadi hayırlısıyla transferi de atlat ve bebeğin gelsin karnına. Bende Güler'e katılıyorum ne güzel birşey aslında bebeğinin karnına yerleşmesini izleyeceksin onun varlığını göreceksin. İyice dinlen hiç bilgisayarın başına oturmabize sonrada haber verirsin. Sonra da Çiğdem doğuracak İnşallah belki sonra da ben kimbilir..

Olcay doğum yaptı he sabahta benim aklım ondaydı ne yaptı doğurdu mu aldılar mı diye. Maşallah kilosu da çok iyiymiş.. Allah uzun ömürler versin sağlıkla yaşasın anasına babasına, vatanına hayırlı bir evlat olsun İnşallah..

AYYY ÇOK SEVİNDİM EYLÜL NİL HOŞGELMİŞ ANNESİNE MUTLULUKLAR GETİRMİŞ NE GÜZEL ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN HAYIRLI EVLAT OLSUN İNŞALLAHH KİLOSUDA ÇOK İYİ KADİR MERTTE 3680 GR DOĞMUŞTU TOMBİK TOMBİKTİR ŞİMDİ MAŞALLAH

Bu güzell topik çok uğurlu geldi hepimize inşallah seda canan kadriye nilüferde en yakın zamanda anne olurlar onlarında halayını çekeriz

..................................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…