- Konu Sahibi EU3
-
- #22.441
kızlar 8 yumurtaya işlem yapılmış.6 tanesi döllenmiş...inşallah benimle büyüyecek olan mercimeğim, sağlıklı büyür ve bana sıkı sıkı tutunur...çooook heyecanlıyım kızlar çoookkk.
kuzum Allah razı olsun tavsiyelerin ve güzel dileklerin için..bugün yumoşlar toplandı 13 adetmiş, kalite konusunda bişi sölenmedi..genel anestezi vermediler, sanırım uyuşturdular..biraz acıdı, çok sıkıntı olmadı çok şükür, tansiyonum baya düştüğü için 5 saat hast.yattım, saat 2 gibi çıktım...herşey çok çabuk ilerliyor, aşılama sürecinde bile daha uzun süre iğne kullanmıştım., inşallah transfer sonrası olumlu sonuca doğruda böle seri ilerlerim
kızlar 8 yumurtaya işlem yapılmış.6 tanesi döllenmiş...inşallah benimle büyüyecek olan mercimeğim, sağlıklı büyür ve bana sıkı sıkı tutunur...çooook heyecanlıyım kızlar çoookkk.
BU CANAN
BU SEDA
BUNLAR CEMRE İLE GÜLER
BUNLARDA DİLEK EMİR VE EDİZ BEYLER
BU ÇİĞDEMCİM
BU SEVAL VE AHMET FARUK
BU KUDRET KEDİR MERT VE KÜÇÜK KIS KARDEŞİ
BU ÖZNUR VE EFEE
VE BUDA BEN EFE VE DİĞER SIPALAARRR
İki tavuk markette geziyorlarmış. Yumurta reyonuna geldiklerinde l.tavuk diğerine 40.000 tl değerindeki yumurtaları göstererek
- " Bak bunları ben yaptım"der. Biraz daha ilerler, biraz önceki yumurtalardan daha küçük ve 30.000 tl değerindeki yumurtaları görürler. Bu sefer diğer tavuk
- " Bak bunları da ben yaptım, seninkilerden yapacaktım ama kocam 10.000 tl için kıçını yırtmaya değmez dedi" der.
olcay naptı acep.. büyük gün yarındı..
Allah yar ve yardımcısı olsun.. kıolay doğumlar nasip etsin.. sular seller gibi kolaycıcık bi doğum olur.. kızçesini sağlıcakla kucağına alır inşlh..
ayy içimde bi his var sankim kızçe çoktaaan doğmuş gibi.. dur bi ariiim onu..[/QUO
GÜLERCİM BENDE MERAK EDİYORUM ŞİMDİYE DOĞURMUŞTUR OLCAY AYYY NE GÜZEL KUCAĞINA ALIP KOKUSUNU İÇİNE ÇEKİNCE DÜNYALAR ONUN OLMUŞTUR
kızlar hastaneden aradılar 7 embriyomuz varmış 1 si daha büyümüş, yarın 10,30 da hastanede olucam, transfer için..hepinizi çok öpüyorum...
kızlar hastaneden aradılar 7 embriyomuz varmış 1 si daha büyümüş, yarın 10,30 da hastanede olucam, transfer için..hepinizi çok öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?